WWE SmackDown 2016. január 28. – Eredmények és videók

001_SD_01262016rf_0034-3680766811

A SmackDown adása 2016. január 28-án Tampa városából, Florida államból jelentkezik, ahol a cég legelőször egy Royal Rumble visszatekintéssel indít. Triple H képes volt visszatérni a Rumble küzdelemben és megszerezte Roman Reigns-től a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet. Ezt követően a RAW-n a Vezetőség kihirdette, hogy Hunter-nek a WrestleMania-n kell majd megvédenie a Bajnoki címét, méghozzá a Fastlane PPV-n esedékes Triple Threat küzdelem győztese ellen. Brock Lesnar, Roman Reigns és Dean Ambrose mérhetik össze erejüket egy nagyon keménynek ígérkező csatában.

Legelőször a New Day zenéje szólalt meg, akiknek a bevonulása alatt visszatekinthettünk az előző RAW-ra, ahol megjelent The Rock, aki pár keményebb szófordulatot követően kihívta a New Day trióját. A Tag Team Bajnok csapat nem akart harcolni, így a kijárat felé vették az irányt, azonban utánuk szólt a Great One, aki kijelentette, hogy tisztában volt azzal, hogy a csapat így fog dönteni. Nincs más tennivalója, mint alkalmazni a B Tervet, ami mindig beválik. A B Terve pedig nem más, mint a Család!
Ahogy a People’s Champion ezt kimondta megjelent a bejáratban Jimmy és Jey Uso, akik nekiestek a New Day csapatának. A ringbe először Big E. került, aki elszenvedett egy Rock Bottom-öt, amit követően Xavier maradt egyedül a kötelek közt az Ikrekkel, valamint Rock-al. Woods szerette volna egy kicsit lecsillapítani a kedélyeket, hogy minél kiesebb veréssel távozhasson. Amikor idejét érezte a menekülésnek, elkezdett szaporábban mozogni, azonban az Uso srácok Superkick-jébe rohant bele, ami után The Rock várta őt egy kemény Spinebuster-rel. Végül kiosztotta Xavier-nek a People’s Elbow nevezetű Finisherjét.

A New Day elmondja, hogy szerettek volna csak egy baráti eszmecsérét lebonyolítani The Rock-al, hogy megmutassák a Szupersztárnak, hogy mi a különbség a Great One és a Tag Team Bajnokok közt. Nem más, mint az “arany”, utal Xavier a Bajnoki övekre, akik ott díszelegnek a derekukon. Ezen felül nagyon nehezükre esik, hogy a csodálatos unikornis szavakat The Rock a láma egyik testrészével nevezte meg, amit egy PG show keretein belül nem lenne szabad kimondania a televízióban…A New Day nem tudta túlságosan sokáig folytatni a mondanivalóját, hiszen The Miz érezett, aki elmondja, hogy teljes mértékben átérzi a trió fájdalmát. Az előző RAW-n nem igazán foglalkozott senki Miz-el, aki megjelent ismét a hétfői adáson, viszont a rajongók egyáltalán nem törődtek az érkezésével ,amikor The Rock megjelent a parkolóban. Miz kikéri magának, hogy egy filmsztár, aki a közösségi médiában szerepel, egy bálvány és egy művész, amiért teljes mértékben tiszteletet érdemel. Miz sem igazán tudja folytatni a mondanivalóját, hiszen The Rock unokatestvérei, az Uso Ikrek érkeznek az arénába. A későbbiekben Titus O’Neil és Dolph Ziggler is megérkezett, ami után csak el kellett indulnia egy küzdelemnek a felel közt.

The Usos, Titus O’Neil és Dolph Ziggler vs The New Day és The Miz

A küzdelemben végül kezdett egyre inkább érvényesülni az adok-kapok, aminek a végén Dolph Ziggler kiosztott egy kemény Superkick-et Miz-nek, amit követően Titus várta a WWE Legnézettebbjét a saját Finisherjével. A Befejező mozdulatot követően Miz nem volt képes kirúgni a kopogtatásból, amivel a Face Szupersztárok szerezték meg a győzelmet.

Neville vs Kaliso (WWE United States Bajnoki öv)

Kalisto képes volt két hét alatt 2x megszerezni a WWE United States Bajnoki övet, ezúttal pedig egy rendkívül ügyes és tehetséges fiatal ellen kell ringbe szállnia, aki ugyanúgy Face karakter, mint a címvédő…Ahogy arra számítani lehetett egy látványos és fordulatos küzdelemben csatáztak a felek, akik megtettek mindent a végső győzelem érdekében. Befejezésül a Lucha Dragons tagja képes volt értékesíteni a Finisherjét, ami után lekopogtatta ellenfelét.

A szorítóba ezt követően Chris Jericho érkezik, aki szeretné megrendezni a Highlight Reel-t, amiben a vendégei ezúttal nem mások lesznek, mint Dean Ambrose és Roman Reigns. Mindketten szerepelni a Fastlane-en abban a bizonyos Triple Threat küzdelemben, aminek a győztese szabadutat kap a WrestleMania főeseményére, ahol a jelenlegi WWE Nehézsúlyú Világbajnok ellen szállhat ringbe. Chris Jericho felhívja a két Szupersztár figyelmét arra, hogy rajtuk kívül ott lesz még a szorítóba Brock Lesnar, aki képes rendkívül veszélyes lenni. Az előző WreslteMania-n Roman-nak lehetősége adódott harcolni a Bestia ellen, Dean viszont még sosem nézett szembe Lesnar-al. Ambrose csak annyit válaszol Y2J szavaira, hogy Lesnar a legpusztítóbb erő a WWE-ben, viszont a Lunatic Fringe képes még inkább elvetemült módon csatázni. Dean véleménye szerint Lesnar akárhányszor Suplex-elheti és földhöz vághatja, viszont Ambrose egy Iron Man, aki nem fogja megadni magát senkinek sem. Mivel a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv lesz a tét, valamint a WrestleMania főeseménye, egyszerűen nincs ideje arra, hogy tartson Brock Lesnar-tól. Roman ezt követően a szájához emeli a mikrofont és elmondja Dean-nek, hogy Lesnar teljesen más tészta, mint a többiek a szervezetnél, hiszen Ő már volt vele egy ringben és teljes mértékben elvetemült…Nem igazán tudják tovább folytatni az eszmecsérét, hiszen megjelent a Wyatt Family…

Curtis Axel vs AJ Styles

Curtis-t a Social Outcast a ring mellől támogatta, azonban nem volt képes így sem felülkerekedni AJ-n, aki a Styles Clash-t követően kopogtatta ellenfelét és megszerezte a győzelmet.

Charlotte vs Natalya

A küzdelemben Charlotte volt képes megszerezni a győzelmet a Figure 8 Leg Lock-ot követően, amiből Natalya nem tudott kiszabadulni, így kénytelen volt feladni a harcot. A csatát követően Becky jelent meg, aki szeretett volna törleszteni az előző PPV-n történtek miatt, azonban Charlotte kisietett a ringből, így nem került sor ütésváltásra.

Roman Reigns, Dean Ambrose, és Chris Jericho vs The Wyatt Family

A küzdelemben Braun csak a szorító mellől figyelte a küzdelmet, azonban nem bírta ki, hogy nem avatkozzon bele, így a játékvezető kénytelen volt diszkvalifikációval véget vetni az összecsapásnak. A harc végét követően Big Show is megjelent, aki a Face Szupersztárok segítségére sietett.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd a RAW fog követni hétfőn, valamint egyre közelebb kerülünk a február 21-én megrendezésre kerülő Fastlane-hez.

15 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. január 28. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Én imádom Dean Ambroset,de miért kellett pont ő berakni harmadikmak? Annyira egyértelmű,hogy ő úgy se nyerhet,mert nála van az Interőv,szóval így nincs sok értelme a Triple Threat mérközésnek…max akkor ha átmenne heelbe és kiütné a román gyereket.. azt mondjuk nagyon élvezném:P Amúgy jó lenne,ha Chris Jericho még 1 szer bajnok lenne,de erre is kevés az esély,inkább visszajött lefeküdni pár újoncnak akikből úgyis jobber lesz..mint pl. Fandago vagy ki..Neki is mekkora promot csinálták,aztán most hol van?sehol..Mondjuk Neville és Aj is így fog járni,sajnos amig mekmajom szerelmes a román gyerekbe..

  Kedvelés

  1. Neville pusholásából szerintem sem lesz semmi,az egész karaktere gyenge,komolytalan,pedig mikor felkerült azt hittem ő lesz a következő bajnok.
   Viszont Styles túl nagy név ahhoz hogy süllyesztőbe kerüljön.
   Biztos hogy nem azért írt alá egy több éves szerződést,hogy a wwe csorbát ejtsen a hírnevén.

   Kedvelés

 2. Kár hogy a Neville vs Kalilsto meccs ilyen rövid volt akár már a Fastlane-on megnéznék közöttük egy meccset és a WM-re meg jöhetne 3.-nak Breeze is:PP
  a TT övek is már gazdát cserélhetnének mert már dögunalom hogy az 1000. Uso vs New Day-t nyomatják…ők se tudnak már mit kitalálni de persze ezért kellett visszahozni a Dudley Boyzt hogy a Main Eventes adásokon verjék el az Ascensiont akiknek szintén öv közelbe kellene lenniük….de nem így van…ha minden csapatot megaláznak akkor mégis kiket akarnak majd a New Day után bajnoknak ? mert egyszer el kell veszíteniük az öveket…Uso-ék ? inkább ne mert akkor megint jöhetnek ezek az unalmas meccsek ami most is volt….rossz leírni mert így is sokan vannak már és lehet ha felhoznak valakiket akkor azok is süllyesztőbe végzik na de ez ellen tudnának mit tenni….és igen is most az NXT-ből kell valaki ha Wyattékkel nem kezdenek semmit (róluk lejjebb írok majd) ott van Blake és Murphy hozzák fel őket Alexa-val együtt vagy Enzot és Colint Carmellaval….nem lehet örökké ugyan azt leadni mert megunja az ember és amíg az ujjak a bajnokok, helyre lehetne tenni a többi csapatot…+ a WM-re nagy durranást akarnak akkor tuti az NXT-ből is fognak pár embert szerepeltetni….

  rátérve Wyattékre a Rumble előtti RAW-n annyira örültem amikor szétszedték Romant meg Lesnart , mert láttam hogy van rá esély hogy tovább lépjenek magasabb szintre…főleg a Abigailel kiegészülve “felkavarják” az egész WWE-t mert ugye egyszer erről szóltak a hírek…majd most látom megint a tesókkal meccselnek…könyörgöm…nem először láttuk már ezt, hogy akarják őket feljebb emelni ha elindulnak és ugyan oda érkeznek vissza ? pedig aztán jó sztorikat lehetne velük csinálni mert bennük van az ami régen Takerben volt..hülyén hangzik de mivel nekem Taker a kedvencem és most hogy ő már nem lesz Wyatt az ő hagyatéka azok ahogy kikészíti az embert (Romanes feudnál mindenki emlékszik még arra a szobára ahol Reigns és a lánya képei voltak ? meg a falra “vérrel” a feliratok ? meg a lámpák…nekem nagyon bejön az ilyen dolog amikor valaki egy személytől “fél” ha egy olya alakot testesít meg az az illető akitől a való életben is félnek az emberek Takernél is ez van meghallod a gongot és látod az ember szemén hogy fél MÉG HOGY HA CSAK EL IS KELL JÁTSZANIA , úgy fel van építve az a karakter, és az az illető olyan karaktert játszik hogy tényleg azt hiszed amit látsz, hogy tényleg fél tőle az ember aki szembe néz vele….és Bray is ilyen LEHETNE/LESZ ha tovább lép majd…persze nem egy Taker messze nem az ezt leszögezem…de talán akik imádták Takert , Kane-t…és még sorolhatnám Bray, és Finn és kitudja ki jön még pótolni tudja valami módon a hiányukat…mert mindenki gondoljon bele mi lenne ha az összes pankrátor szuperhős figurát alakítana, eltűnne az ami a való életből sosem…a félelem.

  Kedvelés

 3. tugyatok mi roman es lesznar a legjobak nem trplecs hizsen triplecs megrendezte a nyereseget mert romantul nemtutak elveni az ovet 29 ember elen megvedeni a cimet

  Kedvelés

 4. Igazából a Styles clash-en kívül nem láttam semmi pozitívat az adásban.Talán még a Kalisto-Neville volt értékelhető, csak nagyon kiszámítható volt a végkimenetele.
  “Kicsit”off kategória jön.Nézzétek meg ezt a videót!A WrestleMania 31-et mutatja be a színfalak mögött.Olyan nevekkel találkozhatunk, mint Undertaker, Sting, HHH, Lesnar, NWO stb…
  http://www.dailymotion.com/video/x3o8kfi_the-twenty-fourth-1-24_fun

  Kedvelés

 5. Aj Styles….hááát Aj Lee-nek jobban örülnék.
  Roman elvesztette az övét megint csak az igazságtalanság,pedig jol szerepel,milyen jo meccset tolt ma is…de a hülye közönség kifujolta ot a Royal rumble-on, nem normálisak ezek.
  Dean legalabb bajnok maradt,alig varom a három az igazság meccset,Remelem ugy lesz hogy kiutik Lesnart es utana egy jo kis pajzs leszámolás,mekkora lenne. Bármelyikük nyer,megérdemli csak pls ne brock….ha Ennyire utaljak románt akkor legyen dean a bajnok egyszer interkonti es wwe bajnok mekkora lenne gyerekek ahhh.

  Kedvelés

  1. “hülye közönség” csak tudja a közönség,hogy mi az unalmas,és mit kell kifütyülni.Ennyi ember egyszerre nem téved

   Kedvelés

  2. egy kicsit eltévedtél,tudni illik a pankráció nem igazi,és nem a karaktereket kell nézni,ja bocsi nem azt hogy valaki jófiút,vagy rossz fiút játszik,hanem azt hogy hogyan teljesít a ringben.
   és romannek még bőven van hová fejlődnie

   Kedvelés

 6. Így megalázni a Wyatt familyt…Miért erőltetik ennyire a család vs tesókat?Miért?
  volt Wyatt békapofa fud ami ku..jó volt,volt kentaurral feudja ami nagyon szar volt,a két feud között és utána,azóta is sokszor meccselnek egymással,de szánalmas…ahogy ez a meccs is.
  Ugyan azt látjuk mindig,mindig..mindig..ugyan úgy mindig mindent..kentaur szegmens üvöltés,lopott faltörő superman ütés lol ..
  Így megalázni a családot..egyoldalú meccs volt..
  Jericho nem heel?vagy csak álmodtam?Ezért van itt amúgy?Kapjon normális sztorit meccset,menjen az övért,ahogy beharangozták,és legyen utoljára bajnok,de ez a bohóckodás…nem méltó hozzá.
  Vártuk amúgy h a legutóbbi feltünésénél ugye kikaptak a Wyatt familytól,vártuk hlegyen feud közte meg a tesók között,de persze nem lett,erre most puszi pajtások pfff
  A hegyomlás szánalmasabb mint a giga csokigolyó,évente 3 face és 3 heel turn,se sztori se rendes meccs,semmi csak van magának.Most 3 an nem bírtak el vele pffff
  Kis matematika

  1 kentaur ér 3 trombitás fattyút
  1 kentaur ér 4 csicska nemzetest
  1 kentaur ér 4 Wyattet
  1 kentaur ér egy egész rostert
  1 lesnar ér 4 wyattet
  1 lesnar ér egy egész rostert
  1 hegyomlás ér 3 Wyattet?

  Mi van itt???

  Ku..szánalmas az egész.Ott van annyi de annyi panki és mindig ugyan azok meccselnek ugyan azokkal..kritikán aluli.

  Kedvelés

 7. A Big Show már megint face lett. Hamarosan megint láthatjuk ahogy állandóan elsírja magát valamin. Komolyan ennyire nem tudnak mit kezdeni vele hogy gyakorlatilag minden évben váltogatja a jó és a rossz oldal között.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek