WWE SmackDown 2016. február 4. – Eredmények és videók

107_SD_02022016ej_0967-1765844458

A SmackDown adása 2016. január 4-én Tennessee állam államszékhelyéből, Memphis-ből jelentkezett, ahol a show hivatalos intro videóját követően a League Of Nation csapat érkezett, a kényszerpihenőre szoruló Sheamus nélkül. A ringben már megjelent Roman Reings várta ellenfelét, aki nem más volt, mint Rusev…

Roman Reigns vs Rusev 

A BigDog hamar fölénybe került a mérkőzésen, már-már jött volna a Superman Punch, de ekkor a League of Nation másik két tagja közbeavatkozott. Keményebb verésben is részesülhetett volna Roman, ha nem érkezik a segítségére testvére Dean Ambrose, aki a ringbe érve leterítette Rusev-et, majd a ring széléről ugrott volna a másik két támadóra, de Reigns-t találta el. A meglepett Lunatic ezután elszenvedett egy Superkick-et Del Rio-tól, majd egy Acolade-t Rusev-től, érkezett azonban a segítségére Roman, aki egy acélszékkel a kezében rövid úton elkergette a League of Nation tagjait.

Kalisto vs Kevin Owens 

Dolph Ziggler, mint vendégkommentátor jelent meg a mérkőzésen, ami az elsőhöz hasonlóan igen rövidre sikerült. Hamar a ring mellé keveredtek a felek, Owens egy Powerbomb-al nekidobta Ziggler-nek Kalisto-t, majd egy Superkick-et is kiosztott a ShowOff-nak. Ezután visszatértek a ringbe, de Dolph gyorsan elterelte KO figyelmét, ezt kihasználva pedig Kalisto egy ügyes fordítással kopogtatta ellenfelét, megszerezve a győzelmet. Owens dühösen támadt volna a United States bajnokra, de a kis mexikói segítségére sietett Ziggler, így Kevin jobbnak látta elhagyni a helyszínt.

Láthatunk egy rövid bejátszást, amiben a hétfői Miz TV-re tekintünk vissza. A MoneyMaker tiszteletlen viselkedését nem tolerálta a Phenomenal, és nekiesett az öntelt szupersztárnak, amit követően ki is írtak egy mérkőzést számukra a mai adásra. Miz szólal meg a csata előtt, természetesen hozva szokásos nagyképű énjét. Magát fényezi, méltatja, valamint kiemeli érdemeit a cégben megemlítve, hogy ő mentorálta azt a Daniel Bryan-t, aki WWE Nehézsúlyú világbajnok lett a WrestleMania-n. Magabiztosan beszél a ma esti mérkőzéséről Styles ellen, természetesen a saját győzelmét várva.

Ryback vs Eric Rowan 

Rowan mellett megjelent a ring mellett Braun Strowman, de ezúttal ő sem tudott segíteni, Ryback gyors győzelmet aratott a Clothesline után.

Renee Young interjúvolná Becky Lynch-et a backstage-ben, láthatunk egy kis emlékeztetőt, hogy a két korábbi NXT-s hölgy összefogva felülkerekedik Naomin és Taminan a RAW-n. Ezután megérkezik a beszélgetésbe a Bo$$, és nagyon hamar szóváltásba keverednek Becky-vel, hisz nem igazán tudnak közös nevezőre jutni a hétfőn történtek kapcsán. A végén ha nehezen is, de elfogadják egymás segítségét.

AJ Styles vs The Miz 

Ezúttal Chris Jericho jelent meg a kommentátorok mellett, hogy testközelből figyelje AJ teljesítményét. Miz mindent megtett, de végül AJ feladásra kényszerítette. A mérkőzést követően Jericho lépett a ringbe, mikrofonnal a kezében. Jericho finoman provokálni kezdte AJ-t, majd felvetette milyen remek is lenne, ha ők ketten jövő héten a SmackDown-ban összecsapnának újra. Y2J kezet nyújtott, Styles elfogadta, így hivatalossá vált a két fél közötti küzdelem.

Újabb backstage interjú, ezúttal JoJo kérdezi Roman Reigns-t a közelgő Tag Team főmérkőzésről, ahol is ő és Dean megküzd Rusev-vel valamint Del Rio-val. Roman bizakodó, elmondja, hogy együtt indulnak, együtt harcolnak, és együtt fognak győzni ma este, higgyünk ebben.

A címvédő Tag Team bajnokok érkeztek ezután a ringbe. Mikrofont ragadva a derekukon díszelgő arany jelentőségéről kezdtek beszélni, de önfeledt szórakozásukat a bejárat felől érkező Social Outcasts triója szakította félbe, ami után indulhatott is a két csapat közötti mérkőzés.

New Day vs Social Outcasts – 6 Man Tag Team match 

Hamar nagy kavarodásba torkollott a csata, melynek végén Kofi nem túl szabályos módon kopogtatta Axel-t, megszerezve ezzel a győzelmet a Tag Team bajnokoknak.

Charlotte with Ric Flair vs Alicia Fox with Brie Bella 

Hétfőn a bajnok váratlan vereségbe csúszott bele Brie ellen, ezen a napon azonban kissé javított a csorbán, miután feladásra kényszerítette Alicia-t.

Main Event:

Dean Ambrose & Roman Reigns vs Rusev & Alberto Del Rio 

A Leauge of Nation duója nem ezen a napon nyújtotta legjobbját, Ambrose és Reigns besöpörte a győzelmet, miután a BigDog kiosztott egy Spear-t Rusev-nek, aki nem volt képes kirúgni három számolásig.

Caa0bspUsAAiT3c

A testvérek ünneplésével zárult a SmackDown, amit majd a hétfői RAW követ, melyen jelen lesz a Fenevad, Brock Lesnar is. 

Kellemes hétvégét minden olvasónknak! 🙂 

 

Egy gondolat a(z) “WWE SmackDown 2016. február 4. – Eredmények és videók” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek