WWE SmackDown 2016. július 14. – Eredmények és videók

001_SD_07122016dg_1031--bbb05a2b0904bd4634bb9b4a9abbefaa

Elérkezett az utolsó “csütörtök” esti SmackDown, hiszen jövő kedden már élőben jelentkezik kedd esténként a kék adás. Kevin Owens, Charlotte, valamint Dean Ambrose szavaival hangolhatunk az előttünk álló műsorra, aminek hivatalos nyitányán Sasha Banks zenéje szólal meg. A Bo$$-t kitörő örömmel fogadja a publikum, JoJo pedig felkonferálja az este első mérkőzését.

Sasha Banks vs Dana Brooke w/Charlotte 

Charlotte hétfőn elmondta, hogyha Sasha a SmackDown-on újra legyőzi Dana-t, akkor esetleg megkapja a lehetőséget a címre. A Bo$$ ennek szellemében küzdött, és egy rövidre sikerült csatában győzedelmeskedett feladással, miután Dana kopogott a Bank Statement-ben.
A Women’s bajnok nyomban letámadta leendő kihívóját egy BigBoot-al, majd áthajította a kommentátor asztalon.. Ezúttal Charlotte emelkedett Sasha fölé, de vajon elég lesz ennyi a címvédőtől, hogy eltántorítsa Banks-et?

Rusev vs Dolph Ziggler 

Természetesen Zack Ryder is megjelent a ring mellett, hogy kissé elvonja a bajnok figyelmét. Egy ilyen alkalmat kihasználva tudott Dolph fordítani, majd kopogtatni, Rusev pedig nem tudott kirúgni háromig, így elvesztette a küzdelmet.
Ryder a bejáratnál emelte magasba a ShowOff kezét, miközben a dühöngő Rusev a berendezést pusztította kicsit.

AJ Styles & Karl Anderson w/Luke Gallows vs Enzo Amore & Big Cass 

Tag Team küzdelemmel folytatódott az adás, amiben Enzo-t helyezte nyomás alá a Club, végig. Gallows közbenjárásával is sikerült kiiktatni Cass-t, amit követően Enzo védtelen maradt, Styles pedig feladatta vele a küzdelmet a Culf Crusher-rel.

Kalisto w/Sin Cara vs Tyler Breeze w/Fandango 

Nem volt túlságosan hosszú küzdelem, de talán nem is kár érte. Kalisto értékesítette a Salida Del Sol-t, majd kopogtatta a szebb napokat is megélt Tyler-t.

Következik a Miz TV, ahol is a házigazda először is szokás szerint köszönt mindenkit. Ezt követően felkonferálja ma esti vendégeit, s miközben a ring felé halad Darren Young és Bob Backlund, visszatekinthetünk a RAW-ra, ahol is Darren egy Battle Royal megnyerésével vívta ki a jogot, hogy kihívhassa The Miz-t az Interkontinentális bajnoki címért. Miz mindenek előtt méltatja a Hall of Famer, valamint kétszeres WWE bajnok Backlund-ot, majd megtekinthetünk egy bejátszást legendás karrierjéről. A közönség élteti egy kicsit Bob-ot, aki látszólag megszeppen kissé. Miz ezután Darren-ről is szeretne egy hasonlót mutatni, ám ekkor az adáshibához hasonló kép, valamint az azzal járó sípolás lesz úrrá. A bajnok elmondja, hogy Ő bizony megpróbált a WWE Network által találni valamit, de csak annyit látott, hogy nincs találat a keresésre. Young szerint ez igazán vicces volt, de edzője azért van az oldalán, hogy nagy bajnok váljon belőle, a Battleground-on pedig elveszi az Interkontinentális bajnoki címet Miz-től. A MoneyMaker hitetlenkedve fogadja kihívója szavait, mondván Ő nem igazán nyerte meg a Battle Royal-t a RAW-n, hiszen mindenki más elveszítette azt (Utalva ezzel arra, hogy Crews és Corbin egymást ütötték ki. – a szerk.). Backlund szerint Miz nem példakép, ezért nem jó bajnok. Olyan bajnokra van szükség, aki példakép is egyben. Maryse is közbe szólt, nemes egyszerűséggel öregnek titulálva Backlund-ot, amire Miz még rátett egy lapáttal azzal, hogy kiparodizálta a párost. Young felpattant és kijelentette, hogy vele lehet nyugodtan tiszteletlen, de nem merészelje ezt tenni edzőjével is, ugyanakkor felé is fog mutatni némi tiszteletet, miután legyőzte a bajnoki címért. Miz felszólította kihívóját, hogy ne merje még egyszer megfogni a mikrofonját, ám Darren-t ez nem hatotta meg, és újból kirántotta Miz kezéből az eszközt. Young készen állt a harcra, Miz azonban meghátrált, s közben maga mellett tartotta Maryse-t a biztonság kedvéért, hogy Darren biztosan ne támadhasson rá. 

Következik a főmérkőzés, előtte azonban az orvosi szobába kapunk bepillantást, ahol Sasha állapotát ellenőrzik. Ekkor megjelenik Charlotte, aki közli Sasha-val, hogy megkapja a mérkőzését a Battleground-ra, azonban ez nem a címért fog zajlani. Egy Tag Team küzdelemről van szó, persze csak abban az esetben, ha Sasha talál magának egy társat – mondja Charlotte, majd sok sikert kíván a kereséshez a Bo$$-nak. 
Eltekintve attól, hogy ismét nem kapunk női címmérkőzést, talán Sasha társa nem más lehet, mint Bayley. Erre persze nincs garancia, s akár végül a visszatérő Nikki Bella is lehet az. Biztosat talán csak a jövő héten tudunk majd meg ezzel kapcsolatban.

Dean Ambrose vs Kevin Owens 

Nem tartott sokáig a csata, hiszen a ring mellett figyelő Seth Rollins az első adandó alkalommal nekiesett Ambrose-nak, akit aztán a ring közepén kezdett ütlegelni.. Bekapcsolódott volna Owens is, de ekkor érkezett a szülinapos Sami Zayn, aki Owens-el keveredett ütésváltásba. A Face duó végül kitakarította a ringet, de az este ezzel nem ért véget, hiszen egy Tag Team mérkőzéssé alakult a főesemény.

Dean Ambrose & Sami Zayn vs Seth Rollins & Kevin Owens 

Egy Tag Team mérkőzés, amiben nagyon úgy tűnt, hogy a Face páros tud diadalmaskodni.. Sami készült a Helluva Kick-re, ám Owens az utolsó pillanatban elhúzta a sarokból Rollins-t.. Sami célt tévesztett, Rollins pedig kontrázott a Pedigree-vel, ami egyben a győzelmet is jelentette a Heel páros számára.
Owens persze megpróbált a mérkőzésen túl elégtételt venni, készült kiosztani a ring szélére a Powerbomb-ot, de ettől a hátulról érkező Ambrose mentette meg társát. Dean kivonta a forgalomból Kevin-t, majd egy kis adok-kapok alakult ki a bajnok, valamint Rollins között. Ambrose fölénybe került, készült a Dirty Deeds-re, Seth viszont kiszabadult a fogásból, majd kigurult a ringből..

Ezzel ért véget az eheti SmackDown, amit majd az izgalmasnak ígérkező RAW fog követni. Láthatunk egy WWE bajnoki címmérkőzést Dean Ambrose és Seth Rollins között, valamint kinevezésre kerülnek a GM-ek Stephanie, illetve Shane jóvoltából. Fontos megjegyezni, hogy jövő héttől új időpontban érkezünk a SmackDown összefoglalókkal, amik ezentúl szerda délelőttönként lesznek megtekinthetőek. 


A mai adás végén pedig letisztult a kép, hogy milyen mérkőzéseket láthatunk majd a Battleground-on.
Íme a Match Card:

 • Dean Ambrose (C) vs Seth Rollins vs Roman Reigns – WWE Bajnoki Címmérkőzés
 • The Miz (C) vs Darren Young w/Bob Backlund – Interkontinentális Bajnoki Címmérkőzés
 • Rusev (C) vs Zack Ryder – United States Bajnoki Címmérkőzés
 • The New Day vs The Wyatt Family – 6 Man Tag Team Mérkőzés
 • John Cena & Enzo Amore & Big Cass vs The Club – 6 Man Tag Team Mérkőzés
 • Kevin Owens vs Sami Zayn
 • Chris Jericho megrendezi a Highlight Reel-t, vendége pedig Randy Orton lesz ( Itt nem elképzelhetetlen egy rögtönzött Jericho vs Orton mérkőzés sem )
 • Charlotte & Dana Brooke vs Sasha Banks & ?? – Tag Team Mérkőzés
 • Natalya vs Becky Lynch

 

4 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. július 14. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mostanában nagyon jó, hogy ennyi cikk van az oldalon. Köszönöm az üzemeltetőknek, most már minden nap feljárok ide és a legtöbbször vár egy új cikk, ami ráadásul igényes, normálisan megfogalmazott és naprakész.

  Hajrá!!
  Csak így tovább és köszönöm, hogy itt olvashatok a pankráció világáról! 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek