WWE SmackDown 2016. július 7. – Brock Lesnar ellenfelet kap a SummerSlam-re

019_SD_07052016ca_0068--03d0764444c98b1859b97b927687eb8e

Toledo városából jelentkezik a SmackDown eheti kiadása, ami múlt héthez hasonlóan ezúttal is előrevetíti a várható eseményeket. Először is a Club látható, hisz ma este AJ Styles egyéni küzdelmet fog vívni Enzo Amore ellen. Utána Chris Jericho-t láthatjuk, aki azzal van elfoglalva, hogy tökéletesen belője séróját.. Miután az utolsó simításokat és elvégzi, rájön, hogy elveszett híresen drága sálja, s nyomban keresni kezdi. Sami Zayn és mond pár szót, hisz neki ma este pont Chris ellen kell bizonyítani, de Zayn saját győzelmét vetíti előre. Végül, de nem utolsó sorban pedig Seth Rollins-t láthatjuk megérkezni a helyszínre, s az Architect máris kisebb szóváltásba keveredik Jey Uso-val, aminek az a vége, hogy a samoai srác kihívja egy egyéni küzdelemre Seth-et, aki persze el is fogadja a felvetést.

A hivatalos intrót követően el is startol a kék adás, Mauro Ranallo köszönt mindenkit, JoJo pedig belefog az este első mérkőzésének felkonferálásába, ám ekkor a WWE bajnok, Dean Ambrose zenéje szakítja félbe a hölgyet. JoJo kérdő tekintettel pillant ki, hogy mi is történik, miközben érkezik a Lunatic Fringe a ring felé.. A szorítóba érve elveszi JoJo mikrofonját, és legelőször is elnézést kér tőle. El árulja, hogy mindig is tenni akart egy próbát a felkonferálásra. Azt gondolta Ő lehet a következő Howard Finkel, de magasabb és van haja. Dean bejelenti, hogy a ma esti első mérkőzés különleges felkonferálója, Ő maga lesz. Ezt követően szólítja Jey-t, aki Rollins-al való “megállapodásához” híven egyedül érkezik, majd lepacsizik a bajnokkal. A küzdelemhez másodikként érkező Seth arcán látszik, hogy nincs elragadtatva az önjelölt felkonferálótól. Mialatt a korábbi bajnok a ring felé halad, visszatekinthetünk a hétfői RAW-ra, amikor is Rollins igen indulatosan szólt Ambrose-hoz. Mint mondta – Ambrose ellopta tőle a bajnoki címet, ami az élete. Seth továbbá megfogadta, hogy a Battleground-on legyőzi mind Dean-t, mind Roman-t, amit követően visszaszerzi a bajnoki címet. Ambrose ekkor megadta neki a lehetőséget erre, hisz odadobta az övet az ölébe, ám az elkapásra fordított idővel, Rollins elvesztette a lehetőséget, hogy védekezzen a rohamok ellen, amiket Dean indított. A kisebb csépelés vége egy Dirty Deeds lett, amit egyenesen a kommentátor asztalra kapott Seth.

Jey Uso vs Seth Rollins 

A mérkőzést Rollins kezdte nagyobb fordulatszámon, de nem kellett sok hozzá, hogy Ambrose elvonja a figyelmét. Ez az elterelőakció persze csak azért kellett, hogy megpróbálja kizökkenteni Seth-et. Az Uso srác tudott egy kicsit fordítani a meccs képén, de ahogy Rollins ismét fölénybe került, újra és újra közbeszólásokkal zavarta meg Őt Ambrose. Jey-nek sikerült egy Superkick, amit a Splash követett volna, de Rollins okosan felhúzta a térdét, így Jey abba csapódott bele.. Seth ezután kiosztotta a Pedigree-t, ami egyben a győzelmet is jelentette számára.

Ambrose a kommentátor asztal tetejére állva kisebb gúnyt űzött a győztesből, majd a ringbe csúszott, Rollins azonban meghátrált előle.. Dean azt mondta, hogy fel készült emelni Seth Rollins kezét, de helyette felemeli a bajnoki címet. Ugyanezt fogja tenni a Battleground-on, miután legyőzi mindkettejüket és továbbra is WWE bajnok lesz. 

Visszatekinthetünk a két héttel ezelőtti RAW-ra, amikor is Sami Zayn illetve Kevin Owens vendégeskedett a Highlight Reel-ben, aminek végén a két szupersztár nem igazán akarta elfogadni Jericho “ajándékát” s végül egy-egy rúgást követően padlóztatták a hatszoros világbajnokot. Voltaképp ez az eset vezetett a ma esti főmérkőzésünkhöz, hiszen Sami Zayn egyéni küzdelmet vív Y2J ellen.

Zack Ryder vs Sheamus 

Következhet az este második összecsapása, amit az elmúlt hetekben már párszor láthattunk a Kelta sikerével. Ryder hétfőn behúzta a Team Amerika számára a győzelmet Sheamus kárára, de vajon újra fölé tud kerekedni? Három percre sem volt szükség, hogy ezt megmondjuk, hisz Ryder a semmiből értékesítette az Elbow Drop-ot, amivel megszerezte a győzelmet.

A rövid csatát követően Tom Philips érdeklődött, hogy mi a következő számára? Ryder nem habozott, vissza akarja szerezni a United States bajnoki övet. Mint mondja – bajnoknak lenni azt jelenti, hogy abban a pillanatban te vagy a legjobb. Az aktuális bajnoknak nincs tisztelete semmi, és senki iránt. Hivatalosan is kihívást intéz Rusev felé a United States bajnoki címért. 

Rusev és Lana backstage-ben, s a bajnokot látszólag utolérte Ryder kihívása, hisz emiatt bosszankodik. Greg Hamilton oda is lép hozzá, és erről a bizonyos kihívásról kérdezi.. Rusev kérdéssel válaszol: Látta-e Zack Ryder, hogy mit tett Titus O’Neil-el a Függetlenség napi RAW-n? Talán ha Zack hétfő este szemtől-szembe is kihívást intéz felé, azt fogja gondolni magáról, hogy nem egy vesztes, de minden amerikai vesztes – mondja a bajnok, majd elsétál párja társaságában. 

A következő mérkőzéshez Becky Lynch érkezett, Natalya azonban hátba támadta az Ír hölgyet, majd befogta a Sharpshooter-be.

Láthatjuk a hétfői RAW-n történteket, amikor is Enzo és Cass párosa John Cena segítségére sietett a Club-al szemben.. Az este további szakaszában hivatalosították, hogy Cena a SAWFT-al kiegészülve egy 6 fős Tag Team csatát fog vívni a Club ellen a Battleground-on.
Enzo és Cass érkeznek az arénába azzal a szándékkal, hogy szóljanak a lezajlott eseményekről.. Cass szólal fel – mondván ami hétfőn történt nem John Cena megmentéséről szólt, vagy arról, hogy problémájuk lenne a Club-al. Arról szólt, hogy elküldtek egy üzenetet. Ha a Club azt gondolja, hogy kijöhetnek hétről-hétre megverni John Cena-t, mégis mi fogja megakadályozni, hogy ne tegyék azt bárki mással? – teszi fel a kérdést Cass. 
Ekkor megszólalt AJ zenéje, és érkezett is a Club. 
Styles először is elnézést kért, hogy félbeszakította a ringben állókat, majd elmondja, hogy Ők csak a kedvenc elfoglaltságuknak hódoltak, ami jelen esetben nem más, mint megverni John Cena-t. AJ ezután megkérdezi társait, hogy megverik-e Enzo-t és Cass-t is? Anderson javasolja, hogy üssenek el pár golflabdát, egyenek pár kemény tojást, és kapjanak némi desszertet.. Gallows, ázsiai desszertet javasol, azután… Verjék meg John Cena-t! AJ inkább befogná a ringben állók száját, mire Cass csak annyit indítványoz, hogy lépjen a ringbe és próbálja meg. Styles gyorsan helyreteszi, hogy igazából nem is hozzá beszélt, hanem ahhoz a fickóhoz, aki úgy néz ki, mint egy madár. Enzo párszor visszakérdez, hogy vele akar-e beszélni, majd a saját szlenges stílusában harcot akar, amit persze AJ el is fogad. 

Enzo Amore vs AJ Styles 

A csata nagy részében Styles dominált, Enzo csak felvillanásokra volt képes. A Phenomenal értékesíteni tudta a Styles Clash-t, majd kopogtatta SmackTalker SkyWalker-t.

A backstage-ben Jericho keresi továbbra is a sálját, amit végül Kevin Owens nyakán lát viszont.. Azonnal kérdőre vonja KO-t, hogy az mit művel, de Owens gyorsan kivágja magát azzal, hogy találta a sálat. Jericho visszakéri, azonban felfedez rajta egy foltot, s követeli Owens-nek, hogy fizesse ki neki a tisztítást.. KO erre egy marék aprót szór Chris tenyerébe, aki továbbra is elégedetlen, Kevin pluszba egy cukorkát is odaad neki, majd sok sikert kíván a Sami elleni mérkőzéséhez, ahol Ő maga is megjelenik majd. 

The Miz vs Kalisto 

Még egy backstage vita vezetett ehhez a mérkőzéshez az este korábbi szakaszából. A kétszeres United States bajnok mindent megpróbált, meg is tudta nehezíteni a MoneyMaker dolgát, Miz azonban a Skull Crushing Finally-t követően kopogtatta a mexikóit.

Sami Zayn vs Chris Jericho 

Kevin Owens is tiszteletét tette a csata alatt, hogy jobban szemügyre vegye leendő ellenfelét. Nem volt túl hosszú főesemény, Sami egy fordítást követően kopogtatni tudta Jericho-t. Chris nem nyugodott bele a vereségbe, kiosztott egy Codebreaker-t Sami-nak, akinek nem javult helyzete azáltal sem, hogy Kevin Owens is nekiesett. KO egy Pop Up Powerbomb-al döngölte a ringbe honfitársát, két héttel összecsapásuk előtt.

Ezekkel a képsorokkal zárult a SmackDown, hétfőn pedig következik a RAW, ahol majd tovább szövődnek a szálak a Battleground-ra.

CmzmtIfWYAAPRxMAzonban..
Az adást követte egy levezető műsor, ahol is bejelentésre került Brock Lesnar ellenfele a SummerSlam-re! Az a személy, aki szembe nézhet a Megtestesült Fenevaddal a nyár legnagyobb eseményén nem más, mint a Vipera, Randy Orton! A két szupersztár – 16 WWE Nehézsúlyú világbajnoki cím birtokosa összesen. Történelmi jelentőségű csata lesz a brooklyni, hiszen PPV-n még sosem találkoztak egymással. Randy-t tavaly ősszel, míg Brock-ot az április WrestleMania-n láthattuk utoljára a WWE ringjében. Képes lehet túlélni a Suplex City-ben tett látogatást pár RKO-val Orton, avagy Lesnar őt is játszi könnyedséggel söpri majd el? Augusztus 21.-én a SummerSlam-en minden kiderül.

9 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. július 7. – Brock Lesnar ellenfelet kap a SummerSlam-re” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. RIP Orton , jó voltál ,imádtak és imádnak is de neked véged van , ringezés Lesnar ellen fog véget érni neked. Vipere vs. Hegy meccs lesz mint a Gotba ugyan azzal a véggel. Mert Ortonka nem fog győzni hét hogy győzzne a pusztító idénymunkások legnagyobbika ellen sehogy és ahogy ismerni lehet Lesnart nem fog finomkodni. Pápápá Orton.

  Zack kinyalta Csámpást vagy mi az istenért nyomatják őt ? nem mintha nem érdemelné meg de akkor is.
  Miztől meg vegye már el valaki az övet fájdalom az egész , Pvp se védték stb nem hittem volna ,hogy lejebb kerülhet az öv de megtörtén…..
  Rusev is kezd belefásulni az egészbe , mondjuk vele meg úgy bánnak mintha Cena elleni vereség és az újra bajnok lettem közötti időszaka meg se történt volna a Migráns pereputtyal mondjuk mindenki szeretné elfelejtené.
  Seth meg Dean legalább jók és élvezhetőt csinálnak. Itt megjegyezve : a WWEnek sűrgősen kellene egy új arc mert jelenleg nincs a röster 2/3 jobber meg szét van hullva az egész, meg régi öregeket szállítanak. Seth vagy Dean tökéletes lenne de Seth lenne a tökéletes befutó egy face karakterrel mondjuk már az a közönségnél. Bár nála az a veszély fenyeget túlhaszolják azt lesérül megint….

  Kedvelés

 2. Most olvasom

  “Egy nemrégiben, a The International Business Times-szal elékszített interjúban a WWE sztárja, Chris Jeircho úgy nyilatkozott ,miszerint a Fozzy a jövő évben egy új albumot fog kiadni.”

  “Akkor Full Time-ban a Fozzy-val leszek.” – jelentette ki Jericho

  “De addig olyan sok örömöt lelek a WWE-ben. Egészen addig tervezek amíg, kitudja meddig. Elegendő annyit mondanom, hogy még egy jó darabig biztosan csinálni fogom.”

  Jól megaszonta… he he Legyen is itt,mert Én nem azt látom h jobbol,hanem azt h miért jobbol.Segít a feltörekvő fiataloknak.Ő már mindent elért amit csak lehetett.Legenda.Az 1.vitathatatlan bajnok.A nevére mindenki emlékezni fog 100 év múlva is.
  Nagyra értékelem amit tesz.müzlinek el kéne gondolkodnia,h követi társa példáját és segít a többieken,másoknak is ad lehetőséget,nem pedig a csilliószoros bajnoki övét akarja ismét megnyerni…

  Kedvelés

  1. Müzliből Jericho 2.0 lesz ami a segítést illeti , nem lesz ő állandó tagja a rosternek és idénymunkás lesz. Már most Aj nek segít és veszíteni fog ellen ez biztos. Lóembert próbálják a helyére nyomatni ezerrel.
   Müzli felett is lejárt az idő és szerintem ezt ő is érzi és kezd eszerint cselekedni.

   Kedvelés

 3. Asszem nem lesz itt feud,csak 1 sima meccs,melyet lesnar nyer.ortont sose kedveltem,de jó pankrátor,jó meccseket,feudokat tolt,de nem pont ő lesz az aki megveri Undertaker legyőzőjét…de inkább ő nyerjen mint az a martalócfejű gorilla.

  seth rogen állítólag az nxt-ben jó volt,de itt oly halovány…mit akarnak vele kezdeni?
  Jericho the best.

  Kedvelés

 4. Natalya most egy kissé túllőtt a célon. Minek ment neki Becky-nek? A Money In The Bank óta csak őt okolja a csata elvesztéséért. Remélem Becky-t hozzák ki győztesnek a Battleground-on.

  Kedvelés

 5. Az Orton vs Lesnar meccsnek az egyik nagy állomása most szombaton lesz mondom ezt úgy hogy nem gondolom hogy a Hunt elleni meccse le lenne zsírozva bár ha így lesz akkor a UFC is eláshatja magát…(+ ezt zárójelbe jegyzem meg ha Lesnar ennyire bizonyítani akar mert kapuzárási pánikja van akkor nem hiszem hogy azért megy oda hogy le legyen zsírozva az egész) Ha esetleg most Lesnar kikap szombaton felmerül a kérdés hogy a SummerSlamen is kikapjon mert hiába pusztító a WWE-ben meg legyőzhetetlenként van beállítva akkor ha kiütik mint annak a rendje egyszerűen nem lehet már ráadni ezt a szerepet több 100.000-en követik az eseményeit majd az egyik cégnél senki nem tud hozzá érni a másik cégnél meg ennek az ellenkezője történhet…?!
  szívből remélem hogy kikap nem egy okból… Ha már Ortont visszahozzuk egy vállsérülésből ami abból eredt hogy levitte a szemetet akkor egy “Suplex City-s” látogatás mit tenne vele ? mert minden mozdulatba bele lehet sérülni ezt tudjuk de Lesnar bőséges mozdulat tára csak vállra megy…ebbe benne van az újbóli sérülés és egy jobbolás is…:S
  ennek ellenére jól hangzik ahogy ránézek a plakátra de egy 2012-es Lesnarral tényleg jobban adnám

  Kedvelés

 6. Engem nagyon érdekel a Lesnar-Orton feud, de van olyan érzésem, hogy Randy Harcore Holly sorsára fog jutni.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek