WWE SmackDown 2016. június 16. – Utolsó megálló a Money in the Bank előtt

003_SD_06142016hmm_0009--5383d39a8d3935fd80a97cbeaca083bc

Ha csütörtök, akkor SmackDown. Jelen esetben a kék adás az utolsó állomás Las Vegas előtt, hiszen hamarosan útra kelnek a szervezet szupersztárjai, hogy reményeiket győzelemre váltsák a ” Szerencse Városában “. Sokan veszíteni járnak Vegas-ba – tartja a mondás, ez azonban biztosan nem mondható  el arról a hat szupersztárról, akik ma egy utolsó nagy lendületet kívánnak venni a vasárnapi küzdelemre. Az elmúlt hetekben a Money In The Bank létramérkőzés szereplőiről szólt a csütörtök, ami ezúttal sincs másképp. A mai este főeseménye egy 6 fős Tag Team mérkőzés lesz, ahol Dean Ambrose, Sami Zayn és Cesaro triója küzd meg Kevin Owens, Alberto Del Rio, valamint Chris Jericho hármasával. Utóbbi szupersztárral indul az adás, hiszen a hatszoros világbajnok, s egyben a Money In The Bank létramérkőzés megálmodója, Y2J megrendezi beszélgetős műsorát a Highlight Reel-t, amiben nem más a vendége, mint a Lunatic Fringe – Dean Ambrose.

Jericho már a szorítóban, ami elő is van készítve a Highlight Reel-hez. Y2J legelőször is hosszasan ismételgeti, hogy csendet – ezzel is megpróbálva elcsitítani a publikumot. Ezután elmondja, hogy ez a Highlight Reel egy új szettel kerül megrendezésre. A Jeritron 6500, míg a szőnyeg $25000, és mivel neki rengeteg pénze van, így megengedheti magának az ilyesmit. Ugyan a szőnyeg, és a ring felett lógó táska is drága, de tele vannak lehetőségekkel.. Meg fogja nyerni ezt a mérkőzést vasárnap. Meg fogja nyerni, mert ezt a mérkőzést Ő teremtette meg a zseniális elméjével. Ő fog nyerni, nem számít mit gondol vendége ( Dean Ambrose ). Ő egy olyan ember, akit testének minden rostjával gyűlöl.. Dean Ambrose! Érkezett is az említett egy kis frissítővel a kezében. Dean a ringbe érve, először is gratulál az új berendezéshez. A szőnyeg igazén remek – mint mondja, de szeretné ezt egy próbának alávetni azzal, hogy ráönti a kezében tartott italt. Kicsit elvitatkoztak a kávéról, a szőnyegről, majd Jericho emlékeztette Ambrose-t, hogy nem felejtette el a múltban történteket.. Dean tönkretette az Ő $15000-os dzsekijét, és 69 rajzszöget juttatott a testébe az Asylum mérkőzésben.. Olyan rajzszögeket, amiket egyenként kellett kihúzni a bőréből.. a 69. rés nem olyan nagy, mint az ami Dean lelkén fog keletkezni, ugyanis sosem fogja érezni, milyen megnyerni a Világbajnoki címet. Chris szerint a sebei begyógyulnak, de Ambrose hegei sosem fognak, mivel soha sem lesz Világbajnok, ellenben vele, akinek már hatszor is sikerült ez. Y2J elismétli, hogy vasárnap megnyeri a táskát, ellenben Dean-nek.. Be fogja váltani azt, ellenben Dean-nel.. Kevin Owens zenéje szólalt meg, és érkezett is KO, aki szerint semelyikőjük nem fogja beváltani a szerződést, ugyanis tény, hogy az az övé. Amint megkapja a táskát, senkinek sem fogja elmondani, hogy mikor váltja be.. talán már vasárnap este…vagy a Summerslam-en, esetleg a Survivor Series-en. Alberto Del Rio is tiszteletét tette hasonló szándékokat hallatva, ekkor pedig érkezett Cesaro, majd Sami is, amit követően egy kis kakaskodás zajlott le a ma esti főesemény előtt..

Az indulatok elszabadulóban a nyitó szegmensben, de a feleknek várniuk kell a főeseményig. Nekünk azonban nem, hogy küzdelmet lássunk, hiszen következik egy Fatal 4 Way mérkőzés, amiben Kofi Kingston, Big Cass, Luke Gallows, illetve Aiden English lépnek majd szorítóba..

Aiden English vs Luke Gallows vs Big Cass vs Kofi Kingston – Fatal 4 Way mérkőzés 

Természetesen nem egyedül érkeztek a mérkőzés résztvevői, hiszen társaik is a ring mellett figyelték az összecsapást. A gong megszólalását követően, Big Cass-nek English, míg Kofi-nak Gallows jutott. Utóbbi párosnál, Kingston az első mozdulatsorokban komplett bohócot csinált a nála jóval termetesebb ellenfeléből. Gallows egy Legdrop-al próbálta lassítani Kofi fürge mozgását, de elvétette így a feneke került közelebbi kapcsolatba a szőnyeggel.. Kingston kihasználta ezt, lendületet vett a kötélen, kiosztott egy térdest, kopogtatott, de Gallows azonnal felrántotta a vállát.. Mindeközben Cass a sarokban szorongatta Aiden-t, aki szemmel láthatóan nem tudott mit kezdeni a hét láb magas szupersztár erőfölényével.. Kofi közben estében elszenvedett egy felütést, ami remek alkalmat kínált Luke számára, hogy átvegye az irányítást.. Kingston kigurult a ringből, Gallows pedig hátulról mért csapást Big Cass-re, amiért valószínűleg English roppant hálás volt.. A két Heel karakter egyszerre kezdte támadni Cassady-t, de Ő előbb egy Clothesline-al Gallows-t, majd egy Slam-el English-t tette ártalmatlanná. Utóbbit ki is vágta a ringből, de a szorító mellett figyelő Anderson elvonta Cass figyelmét, ami pont elég volt arra, hogy Gallows hátulról megragadja, és kiforgassa a kötelek felett.. English és Gallows újra együtt estek neki Cass-nek, aki végül a barikádnak csapódva végezte.. Ezt persze nem nézték jó szemmel a többiek sem, így a reklámszünet előtt a hét másik szupersztár heves vitába kezdett.. Ahogy visszakaptuk a képet, Kofi aprításán volt a sor. Gallows és English egymást lökdösték odébb, hogy egy-egy akciót hajthassanak végre a Tag Team bajnokok egyik tagján. Gallows a nyakába vette Kofi-t, English a sarok tetejére mászott, de a közös manővert Cass akadályozta meg, miután egy hatalmas Big Boot-al kínálta meg Luke-ot. Aiden a sarokról ugrott Colin irányába, de az elkapta a felé röpülő ellenfelét, majd nem sokkal később egy Splash-el  ajándékozta meg, meglökte Kingston felé, aki pedig cipője orrát kóstoltatta meg English homlokával.. Csak, hogy érezze a törődést, Cass jóvoltából még egy Big Boot-ot is kapott.. Gotch próbált társa segítésére sietni, de Cassady gyorsan kipenderítette a ring szélére. Cass lendületet készült venni a köteleken, de Gallows kintről elkapta a lábát és kihúzta alóla a talajt. A ring mellett kezdtek hadakozni, Kofi pedig rájuk vetette magát a sarok tetejéről.. English megkísérelte kihasználni ezt, beemelte a ring széléről Kingston-t, de az pillanatokon belül kiosztotta a Trouble in Paradise-t, amit követően kopogtatta Aiden-t..

Kofi ma egyedül elérte azt, amit vasárnap csapatként is meg kell tenni a New Day-nek. A 299 napja uralkodó trió előtt kétségtelenül az utóbbi idők legnehezebb feladata áll, hiszen rögtön három csapat ellen kell megvédeni a bajnoki öveket.. 

Baron Corbin vs Zack Ryder 

Dolph Ziggler megjelent a kommentátorok mellett, hiszen vasárnap a zsinórban harmadik PPV KickOff mérkőzésüket vívják Corbin-nal. A LoneWolf újabb villámgyőzelmet aratott, miután értékesítette az End of Days-t..

Nem tudom van-e olyan, akit még érdekel ez a feud, de a többség nevében mondhatom, hogy remélhetőleg Vegas lesz az utolsó állomása, ennek az április óta tartó rivalizálásnak.. 

Rusev vs Kalisto 

A mérkőzés hivatalosan nem vehette kezdetét, mert Rusev még a gong előtt megtámadta a korábbi bajnokot, majd befogta az Acolade-be.. Sin Cara érkezett társa segítségére, de Rusev vele is csúnyán elbánt.. Titus O’Neil rohant a ringbe, hogy aztán keményen ellássa a címvédő dolgát. Rusev végül meghátrált, de vasárnap nem teheti majd, hiszen a United States bajnoki cím lesz a tét a két szupersztár között..

Styles interjú a backstage-ben, amiben AJ elmondja, hogy John Cena nem tudja legyőzni Őt vasárnap és ezt be is fogja bizonyítani, teljesen egyedül. Cena megpróbálta zavarba hozni a RAW-n. Ez lesz a történelem legnagyobb Money in the Bank adása, Ő pedig bebizonyítja, hogy Fenomenális. Xavier és a New Day jelent meg, aminek egy szóváltás lett a vége. Styles azt tanácsolta Woods-nak, hogy menjenek be a ringbe. Nem kell sem a Club, sem az idióták… Xavier elfogadta a kihívást, így a felek útnak is indultak a ring felé..

AJ Styles vs Xavier Woods

Styles kezdte jobban a mérkőzést, magához ragadta az irányítást, miközben Xavier csak felvillanásokra volt képes. Mielőtt túlságosan is belelendült volna a meccsbe Woods, AJ egy lábsöpréssel gyengítette meg a lábát, ami jól láthatóan nem esett jól az Up Up Down Down vezérének. Styles ráment Woods “sérült” lábára, Xavier próbált visszatámadni, de hamar elszenvedett egy Pelé Kick-et. Úgy tűnt ezzel kifogyott a szél Xavier vitorlájából, AJ uralta a küzdelmet a további a percekben, majd egy fordítás után próbált meg kopogtatni Woods, de Styles időben felrántotta a vállát. Ezután mondhatni kiegyenlítődött a csata, mindkét félnek voltak komolyabb megmozdulásai, köztük egy Elbow Drop Xavier-től, de AJ ekkor is kitört a tusból.. A Phenomenal One érezhette, hogy le kell zárnia a mérkőzést, hisz Woods igencsak belelkesedett.. Az újabb lendület azonban csak addig tartott, míg AJ ki nem osztotta a Forearm-ot, amit követően egyből befogta a Calf Crusher-be Woods-ot, aki le is kopogta a mérkőzést..

AJ a győzelmet követően mikrofont fogott és elmondta, hogy ez csak egy ízelítő volt abból, amit John Cena-nak fog adni. A történelem legnagyobb MITB adásán az álmok valóra válnak, és a karácsony hamarabb jön el. Azt üzeni Cena-nak, hogy ellenőrizze az óráját, mert az ideje lejárt.

Charlotte vs Natalya 

Sokadik felvonását láthattuk ennek az ütközetnek, ami ezúttal is a bajnok győzelmével zárult. Újabb trükk, újabb diadal, de vajon meddig lesznek elegek a piszkos manőverek a Nature Girl számára?

Dean Ambrose & Sami Zayn & Cesaro vs Kevin Owens & Chris Jericho & Alberto Del Rio – 6 fős Tag Team mérkőzés 

100_SD_06142016jg_0517--8854cddb16ea1ec14968f20d8d9703a7Már a küzdelem elején kihalt az értelem a dolgokból. Mindenki nekiesett valakinek, és a ringen kívül kezdődött meg a harc. Cesaro és Del Rio tértek vissza elsőként a kötelek közé, így a bíró őket tekintette a mérkőzésben. Del Rio-nak elég volt egy rosszul kivitelezett EnZiguri, hogy hátrányba kerüljön, hiszen ezt követően kezdetét vette az Uppercutt parti. Del Rio-t követően Owens, de még Jericho megízlelhette Cesaro könyökét, majd újra Del Rio-n volt a sor, a svájci rávetette magát egy Crossbody-val a sarok tetejéről, de Del Rio kirúgott a tusból. A Swiss Superman nem esett túlzottan kétségbe, megforgatta kicsit a Swing-el Del Rio-t, majd Owens-t is, és hogy ki ne maradjon a sorból, Jericho-t is, akinek még egy Sharpshooter is kiosztásra került.. Y2J szenvedett a feladásos fogásban, érkezett azonban Del Rio és egy csattanós Superkick-el mentette társát, s egyben a meccset. Ez a rúgás elég volt arra, hogy forduljon a mérkőzés képe, hisz Cesaro lendületét vesztette, s a következő percekben a Heel trió irányította a mérkőzést… Egészen addig a pontig, míg Cesaro ki nem osztott egy Standind Dropkick-et a sarok tetején csücsülő Alberto-nak, amit követően esély nyílt a svájci előtt, hogy átadja a küzdelmet valamelyik társának.. Sami került beváltásra, míg a túloldalon Jericho. Zayn nagy lendülettel vetette bele magát a küzdelembe, de Y2J-nek sikerült fordítani az álláson. Sami végül adott egy Blue Thunder Bomb-ot Chris-nek, ami egyben előrevetítette, hogy érkezhet a meccsbe Dean Ambrose a közönség nagy örömére. A váltás megtörtént, Ambrose takarított, majd a zárószakaszban kihasználta az ellenfeleik között kialakult feszültséget, amit követően értékesítette a Dirty Deeds-et Owens-en, amivel meg is szerezte a győzelmet.

Ambrose ünneplésével zárult az adás, de vajon tudja tartani lendületét a Lunatic Fringe? Ki lesz az, aki megszerzi a magasban lógó táskát? Ki távozik WWE Nehézsúlyú bajnokként Vegas-ból? Számtalan kérdés, amikre mind megkapjuk a választ vasárnap a Money in the Bank-en. A PPV összefoglalójával hétfő délelőtt érkezünk, addig is mindenkinek kellemes hétvégét kívánunk. 🙂

11 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. június 16. – Utolsó megálló a Money in the Bank előtt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. De kedves Royal, az adminok fognak tenni a dolgok ellen. Mindenki máshogy ítéli meg a dolgokat, de én speciel nem vagyok hajlandó az undorító stílusodat nézni az írásaim alatt. Nem tudom ki vagy te, hány éves vagy, de gyönyörű szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról itt hétről-hétre. Tudom vannak itt olyanok, akik értékelik a stílusodat, viszont a nagy többség nem, így természetesen rájuk való tekintettel minden olyan hozzászólásod törölve lesz az írásaim alól, amiben nem vagy képes egy kis tiszteletet a szavaidba erőltetni. Ha a többiek tolerálják ezt tőled, más adások és cikkek alatt nyugodtan kiélheted a szánalmas stílusodat a jövőben. Írhatsz az enyémek alá is elfogadhatatlan jelleggel persze, de amint meglátom törölve lesznek. A tiszteletet meg kell adni mind azoknak akik a ringbe lépnek, mind azoknak akik ide kommentelnek. Szóval a hasonló ocsmány, szidalmazó megnyilvánulások szintén mennek a kukába. 🙂

  Kedvelés

  1. Elemezd ki szépen azureknight91 lentebbi írását.Látni fogod milyen szépen ír,személyeskedik.Az adásról természetesen semmit nem írt,minek is tenné ha büntetlenül mocskolódhat,káromkodhat,személyeskedhet itt.
   Legyél korrekt.

   Kedvelés

 2. Látom itt bárki személyeskedhet,mert az adminok nem tesznek semmit,de persze mindig Én vagyok a rossz 3-4 vagy éve muahhaahahahah
  Én leírom őszintén a véleményemet amíg ti pitiztek nekem he he.
  Folytassátok,szórakoztassatok.

  Kedvelés

 3. Úgy látszik h nemsokára a királyt is törölni fogják a wwe történelméből,emlékezetéből…
  Jerry…kár érted..

  Kedvelés

 4. Nincs most olyan rossz helyzetben a WWE. A gond annyi, hogy a roster 80%-a többet érdemelne, mint amit kap. Mindenki tudja, hogy Owens, Zayn, vagy Ambrose main eventerré válnak előbb-utóbb, de én előbb inkább azoknak a tehetségeknek adnám a push-t akik azért már régóta itt vannak, de még nem kaptak lehetőséget. Ilyen mondjuk Kofi, R-truth vagy épp Ryder. Roman-t meg rúgják ki a gecibe, mert a meccseit meg se nézem már, csak megnézem a wikipédián a végeredményt. Nem baj. Vasárnap úgyis új bajnok lesz.

  Kedvelés

 5. Értékelhetetlen…A mib létrás meccs az egyik legjobb ppv volt anno,de ami most megy…szánalmas idióta mind a 6.És ugyan azt eljátszák hétről hétre..A többi meccs meg pfffff
  A nagy zsákbamacska után talán a 2 műsor külön külön jó lesz,de ez így…

  Kedvelés

  1. ROYAL, azt ígérted kb egy hónapja, hogy nem írsz többet ide, nem? Esetleg, ha egyszer betartanád, amit írsz, akkor értékelném. 🙂
   Ennyi ostobaságot senki nem képes itt összehordani, mint te, pedig én is próbálkozom vele, de kétnapnyi gondolkozás után sem tudlak überelni. 🙂

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek