WWE SmackDown 2016. június 2. – Eredmények és videók

003_SD_05312016hmm_0016--ca37a835002b4085b94b369d846d4f4b

Rockford városában indul az esedékes SmackDown, mégpedig egy visszatekintéssel a hétfői RAW-ra, amiben láthatjuk, hogy AJ Styles megtámadja a visszatérő John Cena-t, majd újra a Club élére áll. Utóbbi csapatnak volt még egy számottevő megjelenése az adáson, hiszen a címvédő Tag Team bajnok New Day trióját részesítették kiadós verésben.. A mai kék adást a New Day nyitja, a közönség pedig szokás szerint nagy szeretettel fogadja a mókamestereket.

Láthatjuk, amikor is a RAW-n a Club támadást intézett a bajnokok felé.. A New Day a ringbe érve beszél a hétfőről, arról, hogy a Vaudevillains ellopta a lehetőséget az Univerzumtól, hogy lássák Stephanie-t riszálni, valamint a pusztításról, melynek ők is részesei voltak a Club jóvoltából. Kofi szerint megtehették mindezt, de ők sosem lesznek WWE World Tag…. Nem tudták befejezni, ugyanis megszólalt a Club zenéje, amire érkezett is Anderson és Gallows párosa. Anderson szerint lehet, hogy azok a címek ott lehetnek a bajnokok dereka körül, de hétfőn, amikor végeztek velük, nem úgy néztek ki, mint a Tag Team bajnokok. Luke úgy gondolja, hogy ezek közül az éjszakák közül egyen, miközben a harsonán játszanak, vagy kigondolnak valami hülye jelmondatot, azok a címek csatlakozni fognak a Club-hoz… További szóváltásokat követően érkezett AJ Styles is, akit pár pillanattal azelőtt Kofi hiányolt.. AJ megkérdezi, hogy beszélni akarnak róla, vagy a Club-ról? Miért ne? Az egész világ arról beszél, hogy mit tettek John Cena-val… Ez nem egy új nap, ez a mi napunk – mondja a Phenomenal One. Szerinte Kofi tíz után is csak tréfák körül mozog, mégpedig azért, mert egy vicc. Kofi viccnek érzi ezt, hisz Ő egy többszörös IC bajnok, United States bajnok, valamint jelenleg a leghosszabban uralkodó Tag Team bajnok, Styles-nak pedig tíz év kellett, mire egyáltalán eljutott a WWE-be. Styles végül kihívást intézett Kofi felé, aki el is fogadta ezt, létrehozva ezzel a mai főeseményt..

Becky Lynch vs Charlotte

Sokadszorra csapott már össze a két hölgy, de ezúttal sem sikerült igazságos módon győztest hirdetni. Becky befogta az Armbar-ba a bajnokot, aki próbált eljutni a kötélig.. Segítségére végül Dana érkezett, de miközben Brooke igyekezett a kötélhez vonszolni a NatureGirl-t, a mérkőzésvezető meglátta ezt, és azonnal beszüntette a mérkőzést, aminek a győztese így Becky Lynch, de csak diszkvalifikációval.

Dudley Boyz vs R-Truth & Goldust – Tag Team mérkőzés 

Szót sem érdemes pazarolni rá, Dudley győzelem..

Dean Ambrose & Sami Zayn vs Alberto Del Rio & Kevin Owens – Tag Team mérkőzés 

Fordulatos küzdelmet láthatott a közönség, amiben végül a Face szupersztárok aratták le a babért. Del Rio egy rosszul kivitelezett En Ziguri-t követően saját társát találta tarkón, ezt kihasználva pedig Sami kiosztotta a Helluva Kick-et Alberto-nak, aki nem is tudott kirúgni a kopogtatásból..

Owens a csatát követően megpróbált erőt demonstrálni, de a létrán már nem jutott fel, mert ekkor Cesaro rohant le a rámpán, majd aztán a ringben kiosztott egy könyököst Owens-nek, ezt követően pedig a svájci mászott fel a létrán, hogy leakaszthassa az aranyszínű táskát..

Rusev vs Jack Swagger

A United States bajnokot diszkvalifikálni kellett a küzdelemben, de Rusev tombolása nem tartott sokáig, hiszen érkezett az aktuális jobber feladatra szánt Titus, aki “megmentette” honfitársát..

AJ Styles vs Kofi Kingston

Ahogy arra számítani lehetett, a ring mellett kószáló társak miatt a küzdelem káoszba csapott át, főleg a New Day számára.. Anderson és Gallows kiiktatta Big E, valamint Xavier párosát, majd a figyelmetlen Kofi elszenvedett egy Pelé Kick-et, majd egy Styles Clash-t, amit követően a Phenomenal kopogtatta Kingston-t..

Összességében nagyon átlagos adásra sikeredett a SmackDown, amit majd a hétfői RAW követ, vélhetően több izgalommal.

6 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. június 2. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szerintem a Kofi vs Styles egész jó volt. Azon csodálkozom, hogy a Styles vs. Cena dolgot nem ragozták tovább. Lehet nem is lesz folytatása? Talán hétfőn.

  Kedvelés

  1. Big Poppa Pump szétcincálná a New Day-t úgy mindenestül. Vince meg idegbajt kapna, mert annak min. 16-os karika kellene, amit közben mondana meg csinálna. 🙂
   Csak hogy te is nosztalgiázz egy kicsit:

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek