WWE SmackDown 2016. június 30. – Champion vs Champion

072_SD_06282016ca_0733--74876de727c279bc31ffa0b624cc59b1

Florida államban állomásozik ezen a héten a WWE. A tampai RAW-t követően, a SmackDown-nak Miami ad otthont és az adás rögtön egy kis üzengetéssel indul. Cesaro, Apollo Crews, Sheamus, valamint Alberto Del Rio szólal fel a mai Fatal 4 Way mérkőzés kapcsán, ami arról lesz hivatott dönteni, hogy az említett négy szupersztár közül ki hívhatja ki Rusev-et a United States bajnoki címért. Ezzel a bizonyos kihívói küzdelemmel startol az este, és miközben megérkeznek a résztvevők, visszatekinthetünk a hétfői Tag Team mérkőzésre, illetve Apollo és Sheamus egy héttel ezelőtti küzdelmére is, amikor a Kelta harcos egy hatalmas Brouge Kick-el rúgta neki az acéllépcsőnek Crews-t.

Cesaro vs Apollo Crews vs Alberto Del Rio vs Sheamus – Fatal 4 Way mérkőzés, melynek győztese első számú kihívóvá válik, Rusev United States bajnoki címére 

A gongszó után Del Rio Sheamus-nek, míg Cesaro Apollo-nak esett neki. Gyorsan megtörtént a pár csere, s előtérbe kerültek az egyéni viszályok, miután Apollo Sheamus-t kezdte osztani, Cesaro pedig Del Rio-val foglalatoskodott. A korábbi csapattársak ezután belátták egy kis kakaskodást követően, hogy jobban járnak ha összefogva próbálnak előrébb jutni. A svájci kárára történt mindez, aki nem igazán tudott mit kezdeni Sheamus és Del Rio rohamaival. Apollo is visszajutott a küzdelembe, majd egy Running Crossbody kíséretében küldte padlóra a Heel párost. Crews következő mozdulata a Splash lett volna, ám a sarokban álló Sheamus átdobta a ring szélére, majd egy könyökössel tette ártalmatlanná riválisát. Az erre fordított idő miatt elvesztette az esélyt a védekezésre, hiszen a vonat sebességével érkező Cesaro egy óriási felütéssel kínálta meg. A Swiss Superman kezdett lendületbe jönni, ezt azonban Del Rio, majd Sheamus gyorsan meggátolta. A Kelta jobbosától Cesaro estében megfejelte a kommentátor asztalt, Del Rio pedig közben kiosztott egy Backstabber-t Sheamus-nek, aki azonban kigurult a ringből a támadást követően rutinosan, hogy a mexikói ne tudjon tussal próbálkozni. Alberto maradt talpon a reklámszünet előtt, majd ahogy visszakaptuk a képet, a mexikói immár Crews-t gyötörte, aki a saroknál lógott fejjel lefelé. Del Rio megpróbálkozott a már oly sokszor sikert hozó Double Foot Stomp-al, Crews azonban megragadta a karját, és lerántotta a ringbe.. Cesaro már a másik sarok tetején várt a támadásra, és jött is a Crossbody, Del Rio viszont kitört a tusból kettőnél. A svájci következő manővere a Swing lett volna, de Sheamus ezt megakadályozta, és egy Irish Curse Backbreaker-rel támadott. Cesaro kirúgott a tusból, Sheamus alternatív terve a Cloverleaf volt, viszont alighogy befogta Cesaro-t, Del Rio máris egy Superkick-el rúgta állba a Keltát, majd pár pillanat múlva befogta a Cross Armbreaker-be, de Crews egy Standing Mounsault-al ugrott Alberto-ra, aki azonban kirúgott a tusból. Hamarosan kezdetét vette az Uppercutt party, ahogy azt az este elején Cesaro megígérte.. Ellenfelei sorban szenvedték el a nagyobbnál nagyobb felütéseket, aminek végül Sheamus vetett véget egy Slam-mel.. Hiába próbálkozott ismét kopogtatással, Cesaro ismét felrántotta a vállát. A Kelta ismét Crews-t célozta meg, majd a nagy hevességben mindketten a ringen kívülre este, kiszállva ezzel a mérkőzésből. Cesaro a sarokban, Del Rio érkezik, és egy csattanós Enziguri-t oszt ki a svájci tarkójára.. Alberto magabiztosan kopogtat, de Cesaro megint kitör. Del Rio jelezte a Cross Armbreaker-t, Cesaro viszont megkontrázta a Swing-el, amit egyből a Shrapshooter követett. Del Rio nem tehetett mást, kopogott, s ezzel a svájci lett az első számú kihívó a bajnoki címre.

Cesaro még az este folyamán megkapja a lehetőséget, hogy kétszeres United States bajnokká váljon. A svájci elhagyta a ringet, ekkor azonban Del Rio rátámadt, és egy alapos verést mért rá. Rusev érkezett az arénába, majd a ringbe érve mikrofont fogott és gratulált Cesaro győzelméhez, de ugyanakkor kijelentette, hogy a címmérkőzésre nem kell várnunk, hiszen itt és most kezdetét veszi.. 

Rusev (C) vs Cesaro – United States bajnoki címmérkőzés 

Nem voltak épp összemérhetőek az erőviszonyok, tekintve, hogy egy friss Rusev csapott össze a megfáradt Cesaro ellen. A bajnok dominálta a küzdelmet, Cesaro csak felvillanásokra volt képes, s végül nem tudta elkerülni az Acolade-et, amiben végül kénytelen volt feladni az összecsapást..

Láthatjuk, hogy az este folyamán az Interkontinentális bajnok, The Miz megrendezi a Miz TV-t, melyben a WWE bajnok, Dean Ambrose lesz a vendége.. Rusev és Lana haladnak a színfalak mögött, miközben a bajnok arról győzködi magát, hogy Ő minden idők legnagyobbja. Renee állítja meg őket, s gratulál Rusev mai sikeréhez, de a bajnok meglehetősen magas lóról kezd beszélni, és nem mellesleg kijelenti, hogy egy igaz amerikai hős. Renee ezután közli a bajnokkal, hogy hétfőn újabb címvédés vár rá a RAW-n, hiszen az ellenfele Titus O’Neil lesz. Rusev idegesen veszi tudomásul a hírt, de Lana ” Rusev Crush ” kiáltása magabiztossá teszi a bajnokot.. 

Dana Brooke vs  Billie Kay

Billie nyugodtan mondhatjuk, hogy megtudta nehezíteni Dana dolgát, és teljes mértékben egyenlő ellenfele volt a csatában, de a rutin különbség kiütközött, s végül Brooke tudta megszerezni a győzelmet finisher mozdulatát követően.

Elérkezett a Miz TV ideje, a ringben pedig már ott áll Maryse, valamint maga a házigazda. A hófehér szerelésben parádézó Miz, először is köszönt mindenkit a Miz TV-ben, majd elmondja, hogy a Draft közeledtével ez lehet az utolsó Miz TV a SmackDown-on. Vagy akár az élő adás egyik meghatározó műsora is lehet. Miz ezt követően felkonferálja ma esti vendégét, de végig sem tudja mondani, már meg is szólal a Lunatic Fringe zenéje.. Dean a ringbe érve rögtön elnézést kér Miz-től a késésért, aki viszont fel van háborodva azon, hogy Ambrose félbeszakította a felkonferálását. Dean ekkor falatozni kezd a szendvicsből, amit magával hozott, Miz pedig rögtön megkérdezi tőle, hogy mégis mit csinál? Dean ezt is megmagyarázza azzal, hogy elfoglaltságai miatt nem volt ideje enni.. Miz továbbra sem érti, hogy ki hoz egy beszélgetős műsorba szendvicset? Dean szerint ez kubai, Miami-ban vannak, majd visszakérdez, hogy Miz sosem próbálta még ki? Miz kész a válasszal: Nem próbálta ki, mivel nem szerves. Jön a kontra kérdés: Tudja-e Ambrose, hogy mennyi glutén van abban a szendvicsben? Ambrose véleménye azonban, hogy szimplán csak meg kell erősödnie. Emlékezteti Miz-t, hogy beváltotta a Money In The Bank táskáját, amit követően lesz egy nagy meccse, egy Triple Threat meccse a Battleground-on Seth Rollins, valamint Roman Reigns ellen. De mivel most egy beszélgetős műsorban vannak, Dean érdeklődni kezd a berendezés miatt.. Miz visszavág, hogy az Ambrose Asylum-nak egyetlen hülye növénye volt.. Ambrose komoly tekintettel szólítja fel Miz-t, hogy ne beszéljen így Mitch-ről! Miz következő kérdése arra irányul, hogy Ambrose azt hiszi, az Ambrose Asylum jobb, mint a Miz TV? Az emberek a Miz TV-t akarják látni – jelenti ki magabiztosan Miz, de Ambrose ezt megcáfolja, mondván az embereket kellene megkérdezni, hogy melyik műsort néznék jobban. Miz szerint azonban a WWE-t képviselő Ambrose egy vicc.. Egy bajnok öltönybe bújik, de Dean farmert hord.. Miz tovább provokálja Ambrose-t azzal, hogy így sosem fog megjelenni a Today show-ban.. Szerinte Ambrose egy fekete pont, aki birtokolja a címet.. Ambrose sért mindent, amit ez a cég tett, de legfőképp nincs az Ő szintjén.. Ambrose-nak nem is kellett több, jelezte, hogy készen áll a harcra, de előtte elfogyasztja a szendvicset. Miz közben komótosan készült, levette a zakót, feltűrte az ing ujját, de ekkor Dean elvette a székről Miz hófehér zakóját, s nemes egyszerűséggel beletörölte a száját, kitisztította vele a fogait, mintha csak egy szalvéta lenne.. Miz gyilkos tekintettel meredt Ambrose-ra, Maryse pedig visítva nyugtázta a ruhadarabon keletkező foltot.. Rádobta a zakót Ambrose fejére, Miz pedig ezt kihasználva arcon rúgta a WWE bajnokot..
Miz és Maryse kivonultak a ringből, Ambrose pedig a szőnyegen ülve majszolta tovább szendvicsét. 

Wyatt Family vs Két Helybéli Kihívó 

Villámütközetet láthattunk, amiben természetesen a Tag Team övek várományosai szerezték meg a győzelmet.
A küzdelmet követően Bray a ringbe vonult társaihoz, mikrofonnal a kezében. Felszólalni nem tudott, mert ekkor a New Day “képbeugrása” villant fel. Egy sötét helységbe kapcsolt a kép, majd a báránymaszkos Kofi lett látható ( modernizált maszk, unikornis szarvval ). Kofi és Big E szokás szerint viccet csinál a dolgokból, miközben Xavier szokatlanul feszélyezve érzi magát.. Wyatt veszi át a szót, majd Woods-nak javasolja, hogy mondja el a barátainak, amit ő már tud: Az ördög értük kiált. Minden amit tehetnek, hogy imádkozzanak és fussanak..

Summer Rae vs Sasha Banks 

Summer becsületére legyen szólva, mindent megpróbált, de nem tartóztathatta fel a bajnoki cím első számú várományosát.. Sasha végül befogta a Bank Statement-be, a Totál Díva pedig kénytelen volt feladni a küzdelmet.. Kérdés most már csak az, hogy mikor hivatalosítják Charlotte és Sasha küzdelmét a Battleground-ra.

Dean Ambrose vs The Miz – Champion vs Champion mérkőzés 

Kiegyenlített küzdelmet figyelhettünk a mai főmérkőzésen, ahol The Miz előtt adódtak komoly lehetőségek a győzelemre. Először a Figure 4 Leg Lock esetében, de a Lunatic Fringe belekapaszkodott a kötelekbe.. Dean ezután próbált fordítani a mérkőzésén képén, jött volna a Clothesline, ám ezt Miz ragyogóan hárította a Skull Crushing Finally-t követően. Kopogtatott, de a WWE bajnok túlélte az akciót. Miz újabb offenzívának veselkedett neki, de ekkor Ambrose a semmiből hozta a Dirty Deeds-et, ami egyben a sikert is jelentette a WWE bajnok számára..

Az ünneplő WWE bajnokkal zárult az eheti SmackDown, amit majd a hétfői RAW követ. Egyre közelebb kerülünk a Draft-hoz is, ami az első élő SmackDown-on, július 19.-én lesz rendezendő.

4 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. június 30. – Champion vs Champion” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. És elméletileg ha Lesnar nyer a UFC 200 megszerezheti 5. bajnoki címét…mi sem lenne jobb indítás az “új” korszaknak mint egy 4 havonta benéző bajnok…-.-“” ellenkező esetben ha Lesnar veszít ki tudja milyen szerepet kap 😛

   Kedvelés

 1. Értem én hogy Danat erősíteni akarják ami rendjén is van de ha már az NXT-ből felhozzuk Billiet (akinek hozzáteszem baromi jó karaktere van entranceval együtt, akkor legalább az entrancet mutathatták volna) de ne már hogy még fel se jött és így kezdeni, kicsit több időt kaptak volna mindkettő használhatott volna több mozdulatot és így talán mindkettő “erősödhetett” volna többet mert oké hogy Dana behúzza a meccset de olyan hamar mint ahogy az eddigieket, így nem lehet előre vinni, többet kell magából mutatni és nem azt hogy csak tapossa a másik hasát meg azt a szokásos 3-at finisherrel együtt…

  A főmeccsen Miztől egy kontra tetszett a meccs végén, bár több nem is volt kár hogy így elcseszerintik bár Sheamus-ről akkor már nem is kéne beszélnünk pedig mekkora WHC bajnok volt és lenne mert van benne erő mint a bivalyban de ő se lesz már a régi ha így folytatják, jaj:S remélem Vince nem akarja mindkét adást írányitani és akkor talán az SD normális kezekbe kerülne Shane által, csak adna a fiának egy nagyobb lehetőséget hogy vihesse valamire, mert így soha nem fogja megtudni milyen kezekben lesz a cég ha semmit nem enged a gyerekeinek és ő már nem lesz, nem hiszem el hogy erre nem gondol…bár szerintem tudja…mindenesetre én biztos kíváncsi lennék rá hogy a gyerekeim hogyan boldogulnak de hát amennyi ház annyi szokás..ez van:S

  Kedvelés

 2. Nos…

  Cezaro nagyon jó pankrátor.Amikor néztem a meccset,azon gondolkodtam,h itt a wwe ben hipó és el patronka is volt világbajnok,elértek ezt azt,de ők soha nem lesznek legendák.Cezaro eddig nem sok mindent ért el,de előtte ott a jövő.Ő egyszer legenda lehet.Minden megvan hozzá,ami azzá teheti.Nagyszerű pankrátor.Nyert,majd cuppantott egyet az ismét verhetetlen besenyő ellen…
  Korrekt volt…Kár h nem kezdenek vele semmit.Méltatlan ez az ide oda lökdösés..amikor bármelyik övért mehetne.Talán egy feud a vizigóttal,és taláááááán el is nyerheti az övet.Nem nagy mozgás van azon a vonalon,néha jön egy titus kikapni,de rajta kívül pangás van..

  apollo nemrossz,de nekem már most unalmas.
  A nacsózabáló kifullad,lassul..hipó meg…ő jelenleg a legalja az egész wwe nek..Nem a jobber csapat slasherékkel hanem ő…Kár érte,mert jó bunyós,és ahogy felkapta Cezarot majd bemutatta őt a térdének!Fenomenális.Van ott erő,de úgylátszik neki már csak a jobber szerep marad,.meg a tini nindzsa teknőcök 2-ben az a kretén figura…grat érte utólag is..

  Ugye 2 hete tért vissza a Wyatt family,de eddig 3 adás úgy ment le,h nem meccseltek..és most sem..mert az a 2 öngyilkosjelölt akiket pillanatok alatt lemészároltak..nem minősül rendes meccsnek..
  Ez a gúnyolódás a család felé,ala csillámfa.pónik..elég szánalmas.HA mindezek után SEM kap ki a 3 trombitás fattyú és megint bajnokok lesznek,asszem a család mehet a levesbe…De nyerni fognak,mert ideje h új tt bajnokok legyenek.
  vörike megkapta a maga fél percét..van benne erő,jól is nyomná ha kapna lehetőséget..a másik debella meg..na őt hagyjuk inkább…
  Wyattet látni akarom máááár a ringben!!!!

  miantéria vs nádiposzáta

  vicc volt.Ugyan ki hitte h a tengerésznyalogató megveri a bajnokot?lol
  Ennyit erről.Tartalmas adás volt ez is.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek