WWE SmackDown 2016. június 9. – Eredmények és videók

5760--d53cf74658c2331b059b4193c7570d49

Wichita városa, azon belül is az Intrust Bank Arena ad otthont a SmackDown legújabb kiadásának, aminek nyitányán AJ Styles zenéje csendül fel. A Phenomenal természetesen a Club kíséretében érkezik, s miközben a ring felé haladnak, visszatekinthetünk a hétfői eseményekre. A RAW főmérkőzésén, egy 3 a 2 elleni Handicap Tag Team meccset tudott megnyerni a Club, miután Styles a Forearm-ot követően kopogtatta Kofi Kingston-t.. A létszámfölényben lévő trió tovább folytatta a bajnokok gyötrését, miközben a közönség Cena-t követelte.. Érkezett is a Cenation vezetője, aki a New Day segítségére sietett a harcban. Nem ez volt az egyetlen Club-al kapcsolatos történés hétfőről, hiszen a csapat esélyt kapott a Tag Team övekre a Money in the Bank PPV-re, ahol a New Day-nek egy Fatal 4 Way mérkőzésen kell megvédenie a címeket az előbb említett csapaton kívül a Vaudevillains, valamint Enzo és Cass párosa ellen.

AJ és társai már a ring közepén, a Phenomenal pedig mikrofont ragad. AJ először is felteszi a kérdést, hogy az idei Money in the Bank PPV, összehasonlítható-e a WrestleMania-val? Valójában azt mondják, hogy az idei Money in the Bank, minden idők legjobbja lehet. Nem azért, mert a Club benne van a Tag Team övekért zajló küzdelemben, hanem mert egy álommérkőzés fog megtörténni… AJ Styles egy az egyben John Cena ellen! Ez a valóság – mondja Styles. A élő SmackDown adás mellett lesz Brand Split is, így ez az első és utolsó alkalom, hogy ezeket a meccseket láthassuk. A közönség ezen a ponton Cena nevét kezdte skandálni.. AJ szerint mindenki beszél róla, Ő is megtette hétfőn a RAW-n. Mondott valamit, amit a legtöbb ember nem akart hallani, de a legtöbben gondolnak erre. A Phenomenal szerint az elmúlt évtized John Cena-ról szólt, és most itt az ideje a változásnak.. A New Era addig nem kezdődhet meg, míg el nem távolítja innen John Cena-t. Ez volt a terv, mindennél tovább. Akárhol jártak, mindenütt uralkodtak és domináltak..Országokat szárnyaltak túl, kontinenseket, és vállalatokat. A Money in the Bank-en sem lesz különbség.. Uralkodni és dominálni fognak.. Ő maga megfogja mutatni John Cena-nak, hogy az nem tudja Őt legyőzni.. Gallows és Anderson, dominálni fogják a New Day-t, amit követően Ők lesznek az Új Tag Team bajnokok! Ezen a ponton megszólalt az egyik témában érdekelt csapat zenéje, nevezetesen a SAWFT-é. Szokásos belépőjüket követően, először Big Cass szeretett volna szólni a ringben állókhoz. Cass szerint ez úgy hangzott, hogy Gallows és Anderson dominálni fogják a New Day-t, majd Tag Team bajnokokká válnak.. Azonban nem csak két csapat lesz a mérkőzésben.. Négy csapat lesz benne, de csak egy távozhat a végén Las Vegas-ból, mint Tag Team bajnok és ez biztosan nem Mr. Clean Dream Team lesz. Enzo szerint a ringben állók, most a következő Tag Team bajnokokat látják maguk előtt.. Anderson azonban arra kéri Enzo-t, hogy várjon. Karl tudni szeretné, hogy Enzo hallotta-e, amit AJ mondott? Az elmúlt tíz évben beutazták a világot, neveiket pedig a legjobbá alakították az üzletben. Enzo frappáns választ adott, amit követően folytatódott a kakaskodás, de végül csak megszületett az este első mérkőzésének felállása..

Karl Anderson & Luke Gallows vs Enzo Amore & Big Cass – Tag Team mérkőzés 

A New Day tagjai szükségét érezték, hogy a kommentátorok mellől kövessék figyelemmel leendő ellenfeleik szereplését. Így volt ezzel a Vaudevillains is, akik a rámpáról pásztázták a küzdő feleket, akik egyaránt próbálták a maguk javára billenteni az összecsapást. A Club irányított kezdetben, próbálták erőfölényüket kihasználni Enzo-val szemben, aki végül egy Tornado DDT-vel jutott egy kis térhez, majd ezt kihasználva beváltotta a mérkőzésbe Big Cass-t.. A hét láb magas szupersztár Fallaway slam-el, big boot-al és elbow drop-al próbált operálni, de a kopogtatásból kitudott rúgni Gallows.. A küzdelem ezután káoszba csapott át, miután a ring mellett figyelő csapatok is belekeveredtek a harcba, így a bírónak be kellett szüntetni a csatát.. A négy csapat bunyójából végül a SAWFT jött ki a legjobban, egyedüliként talpon maradva a ringben, de vajon képesek lesznek erre a PPV-n is?

Backstage interjú, Renee mellett ott áll Lana, valamint a United States bajnok, Rusev. Renee megemlíti a bejelentést, miszerint Rusev szembefog nézni Titus O’Neil-el a bajnoki címért, majd azokról az állításokról kérdezi a bajnokot, melyek szerint meghátrál Titus elől.. Lana szerint ez nevetséges! Rusev minden idők legnagyobb United States bajnoka, és egy bajnok sosem hátrál meg a harc elől. Rusev azt mondja, hallotta az embereket arról beszélni, hogy Ali volt a legnagyobb, de a bajnok szerint Ő maga minden idők legjobbja. Mindenki féltékeny rá, és a címére. Összefogja törni Titus-t a Money in the Bank-en. Megérkezik az említett is, aki megfogadja, hogy a PPV-n hazajön vele a bajnoki cím. 

Videó összeállítással folytatódik az adás, amiben a két hónappal ezelőtti eseményekre tekinthetünk vissza, amikor Dean Ambrose megzavarta Chris Jericho történelmi Highlight Reel műsorát, amiben a hatszoros Világbajnok, saját magát látta vendégül. A Lunatic Fringe közölte Chris-el, hogy Shane McMahon jóváhagyása nyomán a Highlight Reel-t, ezennel leváltja az Ambrose Asylum. Y2J persze rettentően kiakadt, és mivel nem volt partner Ambrose műsorához, a Lunatic kiosztott neki egy Dirty Deeds-et, amit kettejük Payback-en esedékes csatája követett. 

Kevin Owens & Alberto Del Rio vs Cesaro & Sami Zayn – Tag Team mérkőzés 

Újabb Tag Team csatát láthatott a közönség, ezúttal a Money in the Bank létrameccs résztvevői közül léptek szorítóba, négyen. Owens és Del Rio között helyenként hiányzott az egyetértés, ettől függetlenül úgy tűnt, képesek lehetnek kicsikarni a győzelmet.. Del Rio készült a Cross Armbreaker-re, de Cesaro kifordult a fogásból, kirántotta a mexikói lábát, hogy aztán alaposan megforgassa a Swing-el.. Owens időben érkezett, hogy ezt megakadályozza, és egy Superkick-el állon rúgta a svájcit.. Kevin megfordult, majd szembetalálta magát Zayn-nel, aki egy hatalmas Suplex-el vonta ki a forgalomból átmenetelig honfitársát.. Del Rio egy Superkick-el rúgta le Sami-t, dehogy Ő se maradjon ki a jóból, Cesaro jóvoltából részese lett egy óriási European Uppercatt-nak.. Jöttek a felütések, majd az elkerülhetetlen Swing, amit a Sharpshooter követett.. Owens újra menteni kívánta a meccset, de Cesaro inkább megtörte a fogást, hogy útját állhassa KO-nak, akit sikeresen ki is vágott a ringből. Felrakta lendületből a sarok tetejére a felé robogó Del Rio-t, kiosztott egy Standing Dropkick-et, tovább rohamozott volna, Del Rio azonban fordított a helyzeten, amit a Double foot stomp-al koronázott meg.. Ekkor Owens önkényesen beváltotta magát a meccsbe, kirángatta a ringből társát, nekivágta a kordonnak, majd kopogtatta Cesaro-t, megnyerve ezzel a mérkőzést.

Újabb videóanyag, ezúttal múlt hónapról. Egy nappal vagyunk a Payback után, Stephanie pedig vendégeskedik az Ambrose Asylum-ban. A hölgynek nem tetszett Ambrose szókimondó stílusa, így hatalmánál fogva törölte a műsort, s azonnali hatállyal feléleszti a Highlight Reel-t. Megszólalt Chris Jericho zenéje, aki előző esti, Ambrose-tól elszenvedett veresége után búcsút intett ugyan a közönségnek Twitter-en, ez azonban csak átverés volt.. Ahogy Y2J közelített a ringhez, majd Ambrose-hoz, az indulatok szép lassan elszabadultak, amit követően Chris egy nagyon komoly verést szabott ki Dean-re, amit azzal spékelt meg, hogy darabokra törte a Lunatic tarkóján Mitch-et, aki Ambrose saját gyermekeként szeretett növénye volt.. 

Becky Lynch vs Dana Brooke 

A hölgyek szerepeltetését, roppant tömör módon három perc alatt letudták, miután Becky a Disarmer-rel feladásra kényszerítette Dana-t..

Baron Corbin vs Kalisto 

Dolph Ziggler a kommentátorok mellől figyelte Corbin teljesítményét, aki nem is vacakolt sokat, megnyerte a mérkőzést az End of Days-et követően..

Backstage jelenet, Sheamus egy tévén nézi hatalmas elégtétellel a Teenage Mutant Ninja Turtles-t, amiben Ő is szerepet kapott. Kicsivel arrébb Summer Rae, Zack Ryder, valamint a GoldenTruth is vet pár pillantást a műsorra, a Kelta harcos pedig magyarázni kezdi nekik szerepéről.. Ryder szerint biztosan nagyon keménynek kellett lenni Sheamus-nek ahhoz, hogy megkapja a karaktert. Sheamus viccesen vág vissza, hisz szerinte mialatt Ryder a hálóban öltözik úgy, mint egy Ninja Turtle, Ő ténylegesen is szerepelt a filmben. A Kelta harcos sztárként kiálltja ki magát, mint az új Rock, ekkor pedig megjelent Apollo Crews.. Sheamus beszólt egyet Crews-nak, de az egy hatalmas jobbossal csücsültette fenékre a Keltát.. Truth mondott egy viccet, a társaság nevetett, Sheamus pedig magából kikelve kiabált.. 

Dean Ambrose vs Chris Jericho

Elérkeztünk az este főeseményéhez, amiben a Money in the Bank létramérkőzés másik két résztvevője csapott össze. Dean, kettejük előző két ütközetében felül tudott kerekedni, így magabiztosan várhatta az összecsapást. Ennek megfelelően kezdett, irányította a küzdelmet, egy Suicide Dive-al pedig a kommentátor asztalnak lökte Jericho-t.. Kicsit extrém irányba próbálta elterelni a mérkőzést Dean, miközben az asztalra igyekezett kiosztani egy Dirty Deeds-et ellenfelének.. Jericho sikeresen hárította a kísérletet, amivel magához is ragadta az irányítást a következő percekre. Ambrose próbálta megtörni ellenfele lendületét, megkísérelt egy Clothesline-t, de Chris azonnal a Codebreaker-rel akart reagálni.. Dean még a levegőben eltudta kapni, ezt kihasználva kívánt adni egy Dirty Deeds-et, de Jericho ismét kimenekült a mozdulatból. Y2J ekkor meglökte Charles Robinson mérkőzésvezető irányába Dean-t, aki még időben lefékezett, elkerülve ezzel a diszkvalifikációt. Ambrose-t alaposan kizökkentette az eset, megfordulva pedig egy Codebreaker-be nézett bele, amivel Jericho megnyerte a mérkőzést… Chris a mérkőzés után egy létrával akarta konstatálni, hogy mi is vár Ambrose-ra két hét múlva, de saját csapdájába esett, miután Ambrose belevágta arccal a létrába.. A Lunatic Fringe felmászott az egyik létrára, majd a tetejéről egy Diving Elbow-al vetette rá magát Y2J-re, aki végül a rövidebbet húzta..

Dean Ambrose ünneplésével zárult az adás, amit majd a hétfői RAW követ, amiben többek között láthatunk egy Ambrose Asylum-ot, amikor is a két hét múlva esedékes Money in the Bank főmérkőzésének résztvevőit, tehát korábbi testvéreit látja vendégül Mr. Ambrose. Roman Reigns szemtől-szembe kerül Seth Rollins-al, de vajon a Lunatic Fringe féken tudja majd tartani az indulatokat? 

6 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. június 9. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Minden tiszteletem a cikkíróé, hogy vállalja -a saját idejét nem kímélve- hétről hétre a tudósítások írását, mert én is itt olvasom a pankráció híreit. Választékos megfogalmazásban, terjedelmes szókinccsel íródnak ezek, de idegesítőek az olyan hibák a hibák a szövegben, mint pl.: “megfogja mutatni”, “szembefog nézni”, “eltudta kapni”… Szembefog nézni? Szembefogva nem lehet bunyózni, nézni meg pláne, mert akkor nem lát semmit az ember, ha befogja a szemét. 🙂 Teljesen más a jelentése, mint annak, hogy szembe fog nézni (valakivel). Tehát szembenézni, megmutatni, elkapni… Ezek az igekötők ezekhez az igékhez tartoznak. 🙂 Bocs, hogy itt trollkodok és eltérek a cikk mondanivalójától, de ezután mindig meg fogom (nem megfogom) írni, ha látok ilyent, mert engem módfelett zavarnak ezek, nem tehetek róla. 🙂
  Peace! V
  Tisztelettel: Laller

  Kedvelés

  1. Semmi gond. 🙂 Ha olyat írtok, aminek van értelme, kijavítotok hiba esetén az számomra természetes. Köszönöm az észrevételt, teljesen igazad van. Rosszul fogalmaztam meg pár dolgot, de a következő írásokban orvosolni fogom a problémát mindenképpen!

   Kedvelés

 2. Borzalmasak ezek az adások megint. Minden jól kezdődött a wm után és most megint visszatértünk a wm elötti színvonalra. Sokadig ugyanaz a meccs, sokadig dögunalmas meccs ami sokadszoirra zárul ugyanúgy. Szerencsétlen Cesaro megint kikap, már komolyan nem bírom nézni mert csak felidegesítem magam rajta. New Day bohocokkal menekülésre kényszerítik a Clubot mikor nekik kéne a legdominánsabbaknak lenniük, egyszerűen gáz az egész ami jelenleg zajlik. Nxt-ben jobb sztorik vannak, meccsekről meg ne is beszéljünk. Elindultak egy jó vonalon és most megint visszaestek, egyszerűen nem értem mi a francot csinálnak ezek. Jó valszeg sokan nem értenek velem egyet, de jelenleg én ezt érzem az egész wwe-vel kapcsoaltban. Egyedül az nxt tudja hozni azt a szintet amit az ember elvárna egy iylen show-tól.

  Kedvelés

  1. Persze, hogy színvonalas az NXT. Hunter a megálmodója, tejhatalma van benne. Csakis Ő dönt mindenről, semmilyen szinten nincsenek visszafogva a szupersztárok. Eszük ágában sincs feljönni a Main-be. Jó, ürülnek a lehetőségnek nem azt mondom, de az NXT az NXT, nem egy szimpla ” kis iskolásokból álló napközi “. Nem hiába olyanok, mint egy nagy család. Együtt sírnak, nevetnek, mindenki összegyűlik a backstage-ben, ha meccs van, és együtt nézik a társakat. Main Roster-en hol van ilyen? Mászkálnak a színfalak mögött jobbra balra, ki-ki a maga kilikkjében stb..:D

   Kedvelés

   1. “Eszük ágában sincs feljönni a Main-be.”

    Ebben azért nem lennék biztos. Ők is pénzből élnek, és fent több a zsé… És hát ez nem az a szakma amiben nagyon sokáig lehet folyamatosan a toppon szerepelni. Eleinte még biztos tök jó, de amikor már minden kezd fájni, akkor szarabb lesz, és a végén már csak évi 1 szereplést, WM-et tudsz vállalni. Igaz, azt biztosan jó áron…

    Kedvelés

    1. Nakamura biztosan nem akar feljönni. Az NXT-ben nem teszik tönkre a karakterét, jobb meccseket is produkálhat és már most annyi pénzt keres, mint a fő adásokon egy main eventer.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek