WWE SmackDown 2016. május 12. – Eredmények és videók

067_SD_05102016rf_0668--f680ae204dcf03a959cc67c227797470

2016. május 12-én a SmackDown kezdéséhez nem más érkezik, mint a Lunatic Fringe, aki nem mással kezdi a beszédét, mint az előző RAW főeseményén történtekkel. Emlékezhetünk, mikor Dean Ambrose széttépte a szorító közepén Y2J egyedi kabátját, válaszul Mitch elvesztésére…

Dean elmondja, hogy sokszor hallotta már, hogy az emberek rengeteget költenek, de Chris Jericho mégis sokat vert el arra a hülye karácsonyfa kinézetű kabátra. Egyszerűen kijelenti ezt követően, hogy Jericho megsemmisítette Dean csodás növényét, amire Ambrose végzett Chris csodás kabátjával, szemet-szemért. Viszont nem ezek miatt dühös, csakis az a problémája, hogy Y2J megpróbált véget vetni Dean karrierjének két hete, amikor hozzávágta a növényt Ambrose tarkójához. Viszont amíg tudja mozgatni a karját és érzi, hogy dobog legbelül a szíve, addig senki sem tudja elérni azt, hogy harcképtelenné váljon és bedobja a törölközőt. Ahogy korábban már említette azért tette, amit tett, mert egy szemet-szemért választ akart adni Chris Jericho-nak. Y2J megpróbál mindent elvenni Dean-től, amit csak lehetséges, ezért Ambrose kénytelen hasonlóan válaszolni ellenfele üzeneteire, aminek értelmében a Lunatic is meg fog tenni mindent, hogy megfossza azoktól a dolgoktól a rocksztárt, ami számára a legkedvesebb. Dean ezt követően mondott pár példát, hogy mivel is kezdhetné a hadjáratát, aminek értelmében levághatná Chris Jericho bugyuta frizuráját teljesen kopaszra. Pár hasonló akció említését követően kijelenti, hogy egyetlen egy valamije van Chris Jericho-nak, ami Őt Chris Jericho-vá teszi, az pedig nem más, mint az egója. Az az egó ami miatt minden egyes megjelenésénél kitolja a mellkasát és magasabbra emeli az állát, mint bárki más. Ambrose kijelenti, hogy emiatt az egó miatt mondja folyamatosan Chris, hogy “Ő a legjobb a világon”. Viszont, miután végzett Ambrose a hadjáratával…
Dean nem tudja befejezni a mondatát, hiszen a pirotechnikai elemek elindulása szakította félbe a beszédét. Chris Jericho zenéje szólalt meg, amit követően teljes sötétségbe borult az aréna. Ahogy ismét felgyulladtak a fények, láthattuk, hogy Y2J a szorítóban áll, miután megtámadta Dean-t. A földön heverő Ambrose-t felültette és kivett egy kabátot a táskájából. Chris azt kiáltotta, hogy: “Lunatic (Holdkóros) akarsz lenni?” Az a bizonyos kabát nem más volt, mint egy kényszerzubbony, amit Jericho ráadott leendő ellenfelére, a rajongók legnagyobb tiltakozása ellenére…Folytatta Dean támadását, amit követően több bíró jelent meg az arénában, akik véget vetettek a Jericho által folytatott kivégzésnek. Chris elhagyta a szorítót és kijelentette a mikrofonba, hogy ezzel pedig megadta a rajongóknak azt ,amire valójában szükségük van.

Rusev vs Sin Cara

Az előző RAW-n ringbe szálltak egymás ellen a felek, ahol egy kisebb közjátékot követően Sin Cara volt képes győzelmez szerezni. Ezúttal ismét megjelent Kalisto és Lana a szorító mellett, ami miatt újra akadt okunk közbelépésre számítani. A Szupersztárok megjelenését követően kezdetét vette az összecsapás. Egy eléggé rövid harcot láthattunk, amiben Lana indította a szorítón kívüli zavargásokat. Egy pohár vízzel arcon öntötte a kommentátori asztalnál helyet foglaló Kalisto-t. Ezzel kicsit figyelmét vesztette Sin Cara is, aminek következtében a Bolgár Bestia fölénybe került. Rusev egy hatalmas Superkick-et osztott ki a United States Bajnoknak, majd mostani ellenfelének, amit követően képes volt feladatással győzelmet szerezni.

A Backstage-ben Renee Young készít egy rövid interjút Emma-val és Dana-val az előző RAW-n megrendezett támadással kapcsolatban, aminek a célpontja Becky Lynch volt. Itt a kommentátor hölgy első kérdése, hogy: “Ki is Dana Brooke?” Dana erre válaszol elmondja, ha Renee nézi a WWE Network-öt, akkor láthatja Dana arcát, amiből azt a következést vonhatja le, hogy gyönyörű, valamint ha megnézi az izomzatát, akkor láthatja, hogy egy Bodybuilding Bajnok. Young következő kérdése nem más, mint a támadás valós oka…Dana szerint az NXT vetető személyisége a hölgyek közül Emma volt, viszont ezt mindenki elfejtette, amikor kitört a Becky mánia. Emma ezt követően kijelenti, hogy a mostani SmackDown-on Dana Brooke részt fog venni egy debütáló csatában, amiben az ellenfele nem más lesz, mint Becky.

Dana Brooke vs Becky Lynch

A harc eléggé rövidre, viszont fordulatosra sikeredett, amiben egy gyors fordítást követően Dana volt képes győzelmet szerezni.

A Backstage-ben AJ Styles találkozott The Club-os csapattársaival, akiknek garantálta, hogy a mostani csatájuk zavartalan lesz. Luke és Karl a mostani SmackDown-on az Uso Ikrek ellen léphetnek majd ringbe. Styles garantálja, hogy fedezni fogja majd csapattársait, ha megjelenne Roman Reigns a küzdelem során.

Kofi Kingston vs Aiden English

A harcot megelőzte egy rövid szócsata a két csapat között, ami után megszólalt a gong, ami a küzdelem elindulását jelezte. A mérkőzés rövid volt, amiben Aiden volt képes egy gyors kopogtatással győzelmet szerezni.

The Club vs The Usos

Karl és Luke érkeztek elsőként, akik az Uso srácok ellen szerepelhetnek egy Tag Team küzdelemben. Roman Reigns és AJ Styles sem jelenhetett meg a kötelek mellett, hogy teljesen zavartalanul alakulhasson a küzdelem. A mérkőzés diszkvalifikációval zárult, amit követően nem álltak le a felek és folytatták a harcot. Végül Karl Anderson és Luke Gallows jött ki jobban a bunyóból, amit követően helyet foglaltak elgyepált ellenfeleik mellett.

Goldust és Fandango vs R-Truth és Tyler Breeze

A küzdelemben Fandango és Tyler közös erővel nekiestek Truth-nak és Goldust-nak, amivel mindketten saját csapattársaik ellen fordultak.

Cesaro és Sami Zayn vs Kevin Owens és The Miz

A mostani SmackDown főeseménye egy Tag Team küzdelem amiben az Interkontinentális Bajnoki övért induló 4 Szupersztár rendeződött két csapatba. Végül Miz szerette volna értékesíteni a Skull Crushing Finale-t, azonban Sami Zayn érkezett a saját Finisherjével, ami egyenesen Cesaro-t találta el Miz elhajolását követően. Végül KO volt képes kopogtatni egy Frog Splash-t követően, amivel megszerezte csapatának a győzelmet.

Ezzel zárult a SmackDown, amit majd a RAW adása fog követni, valamint már csak egy hétre vagyunk a május 22-én megrendezésre kerülő Extreme Rules-tól.

6 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. május 12. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Cezaro ezért tért vissza?…

  Goldust egy legenda,amikor visszatért örültem neki a tesojával jó tt páros volt,bajnokok lettek amjd megint,de amióta szétváltak vergődik,és zs kategóriás csicskákkal lóg…

  A 2 kopasz bikanyak ezért jött? Én azt hittem,miután annyira beharangozták a bálor/bulet clubbot h nexus szintű pusztítást hoznak magukkal,erre itt vannak már 3 an és lófasztse csinálnak,csak ungabungákkal seggre pacsiznak meg jobbolnak a lóembernek PFFFFFFFFFFFFFFFFFF

  Kedvelés

   1. Az tény, ha egy akkora ember rádugrik, az ott lesz. Ott nem tudsz szinészkedni, meg úgy tenni mintha. Azt el kell tudni viselni.

    Kedvelés

  1. Black Wolf Warrior
   Mert beágyazott a videó, tehát nem ez az oldal készítette, csak belinkelte az eredeti oldalról. Az eredetin teljes képernyőn meg lehet nézni. Ajánlom a bullyrulez.net-et ott is fent van ez a tartalom és (ugyancsak beágyazva), ott teljes képernyős lehet.
   Azt, hogy itt miért nem engedi, azt nem tudom.

   Kedvelés

  2. Chrome-ot használsz? Az valamiért nekem sem engedi itt a teljes képernyőt, ha win10ed van akkor próbáld meg az edgeben nézni a wwe-t nekem erre az egy célra bevált, esetleg szedj le egy operát, firefoxot stb… Amíg megnézel egy adást ki lehet bírni másik böngészőben 😀

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek