WWE SmackDown 2016. május 19. – Eredmények és videók

20160512_sd_jerichopromo_2--035001264a24d7cd9711b3ad5302852e

Greenville városából jelentkezik az eheti a SmackDown, ami jelen esetben az utolsó állomás a vasárnapi Extreme Rules előtt. Egy videó összeállítással indít a szervezet, melyben a hétfői Tag Team mérkőzésre tekinthetünk, ahol az Interkontinentális bajnoki cím várományosai próbáltak csapatként dolgozni.. Ezt követően megkapjuk a képet az arénából, ahol a kommentárok mellett láthatjuk Sami Zayn-t, valamint a Miz-t, illetve Maryse-t.

Kevin Owens vs Cesaro

A vasárnapi Fatal 4 Way mérkőzésen, mindkét fél célja az Interkontinentális öv megszerzése lesz, de előtte még egymással kellett megküzdeniük. Cesaro értékesítette a Swing-et, ám ekkor Miz akcióba lendült.. Felugrott a ring szélére, Cesaro azonban leütötte onnan a bajnokot. Owens ezt kihasználva kiosztott egy Superkick-et, a svájci bika azonban kirúgott a kopogtatásból. Kevin megpróbálkozott a Pop Up Powerbomb-al, de Cesaro egy felütéssel hárítani tudott. Ezen a ponton Sami akart beavatkozni a meccsbe, hogy elégtételt vegyen Owens-en a hétfői Superkick miatt. Cesaro lecsapta Zayn-t, az erre fordított időért azonban súlyos árat fizetett, hisz KO hátulról tusba fogta, és lent tartotta három számolásig, megszerezve ezzel a győzelmet..

Cesaro ismét Miz-en vett elégtételt egy hatalmas felütés nevében. Azonnal érkezett Sami, aki a Helluva Kick-el Cesaro-t találta el.. Miz megragadta a meglepett Zayn-t, és kiosztotta neki a Skull Crushing Finally-t, amit Owens nevetve figyelt, miközben hátrált a bejárat felé.

Paige vs Dana Brooke

A norwichi hölgy az utóbbi nem a teljesítményével, hanem Alberto Del Rio-val folytatott viszonyával hívta fel magára a figyelmet. Nem láthattunk hosszú mérkőzést, Dana kiosztotta befejező mozdulatát, majd kopogtatta Paige-et..

Láthatunk egy visszatekintést a RAW-ra, ahol Rusev egy nagyon erőteljes Acolade-be fogta be az Országos bajnok, Kalisto-t. Lana és Rusev nevetve nézik vissza a felvételt, majd Renee az esetről kérdezi őket. Lana szerint Kalisto egy gyenge ember, aki egy masz mögé bújik, ráadásul nem is bajnok, ellenben Rusev-el, aki minden idők legjobb Országos bajnoka. Így véli ezt Rusev is, aki fogadalmat tesz, hogy az Extreme Rules-on visszaveszi a címét, mert az Országos öv az Ő bajnoki címe. Ezután pedig az embereket nem azt fogják mondani, hogy Lucha, hanem azt, hogy Matchka..

Dolph Ziggler vs Sheamus

Miközben a ShowOff bevonul, a kommentátorok szót ejtenek Baron Corbin elleni vasárnapi mérkőzéséről, ami egy keménynek ígérkező No DQ mérkőzés lesz. Alig kevesebb, mint tíz perces küzdelmet láthattunk a két fél között, aminek végén Ziggler kiosztotta a Superkick-et, amiből a Kelta már nem volt képes kirúgni..

A magasból ereszkedni kezd az Asylum mérkőzés ketrece, majd bejátszásokat láthatunk Dean Ambrose, valamint Chris Jericho rivalizálásából, ami az elmúlt hetekben egyre vadabb képet öltött. Chris Jericho érkezik az arénába, hogy elmondja véleményét a mérkőzésről, s egyben Ambrose-ról. Chris először is nyugalmat szeretne, majd azzal indítja beszédét, hogy az Asylum ami fölötte van, kétségtelenül a valaha volt egyik legbarbárabb teremtés a WWE-ben, aki pedig létrehozta, az maga Dean Ambrose. Jericho elmondja, hogy bármilyen mérkőzést is hozott létre a szervezet, Ő benne volt..benne volt mindben, de soha sem szerepelt egy Asylum mérkőzésben, mert ezelőtt sosem volt. Y2J okosabbnak, valamint őrültebbnek tartja magát Ambrose-nál, akit tébolydába valónak neveznek, de Chris szerint Ő egy elmebeteg. ” Emlékszel mi történt múlt héten, amikor mosollyal az arcomon vertem meg Dean Ambrose-t, és nem volt könny a szememben. ” – mondja Jericho. Chris taglalni kezdi az Asylum-ban látható fegyvereket,s hogy azok mennyi idős kórházban tartózkodást jelenthetnek. Végül kiszámítja, hogy Dean a saját kreálmányának köszönhetően 40 napot lesz majd kórházban. A ketrec ereszkedni kezd, miközben egy ring munkás a ringen belül igazgatja a ketrecet. Jericho nem foglalkozik vele, inkább folytatja, hogy ez a bizonyos 40 napos kórházi tartózkodás többe fog kerülni, mint 15.000 dollár. Dean-nek a mérkőzés után testi, illetve lelki fájdalmai lesznek, – mondja Jericho. Odafogja adni az ajándékát Ambrose-nak, akinek azt tanácsolja, hogy szívja magába azt.. Jericho széttárja a karjait, mögötte pedig felemelkedik a ring munkás, majd mögé áll. Lehúzza állszakállát és bajuszát, így látható lesz, hogy ez a bizonyos ring munkás, valójában Dean Ambrose. Dean eszelős arccal figyeli Chris-t, aki megfordul, de a Lunatic azonnal letámadja. Előkerül egy kendóbot is, amivel kap pár kemény csapást Jericho, aki el is menekül ezután..

The New Day & Big Cass vs The Vaudevillains & The Dudley Boyz – 8 fős Tag Team mérkőzés

Ebben a küzdelem Big Cass tudta megszerezni a győzelmet a Face csapat számára, aminek a New Day tagjai nagyon örülnek. Kérdés mennyire fognak örülni vasárnap este, amikor majd öveiket kell kockára tenni a Vaudevillains ellen..

Roman Reigns vs Luke Gallows

Reigns megpróbálta rövidre zárni a csatát, de a Superman Punch-ot követően megzavarták a bajnokot. Anderson, Styles, illetve az Uso ikrek a ringen kívül kezdtek magán meccsbe, amit Gallows próbált kihasználni azzal, hogy egy Slam-et követően kopogtatja Reigns-t, ez azonban nem sikerült számára, mert a bajnok kirúgott kettőnél. Anderson a ringbe gurult, majd kiosztották csapat Finisher-üket Roman-nek, amit követen a bíró beszüntette a csatát. Hatalmas adok kapok kezdődött a hat szupersztár között ezután, így a főesemény teljesen kaotikussá vált.. Reigns átbucskázott a kommentátor asztalon Styles-al, amivel véget is ért az adás..

7 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. május 19. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Gyakorlatilag Vince megint kivégzett 3 embert, szám szerint Styles-t, Galows ot és Anderson-t mert ők jobbolni vannak itt Szamoai gyereknek vagyis evvel a 3 emberrel sem tudtak mit kezdeni a ratyi kreatívok, megint azt lehet nézni ahogy a Samoai gyerek fél kézzel el intézett 3 embert, utána be kapja a tt finishert és fel kell hogy ne persze!!!!

  Amúgy még Ambrose és Jericho segmens tettszett, avval reménykedek még valamit hogy jó meccs lesz

  Kedvelés

 2. Cezaro ezért jött vissza? kár érte..minden héten…
  Ennyi..nem lehet erről a fos áradatról mit írni.
  Wyatt family hiánya nagy űrt hagyott maga mögött…
  bullet/bálor ratyi club,kajakra ennyi? Itt vannak 3 an és csicskulnak aa lóembernek? Pedig h beharangozták őket..aszt hittem nexus szintű pusztítók lesznek,de nem,minek is.
  Szánalmas az egész wwe. Itt van 100 meg 1 panki és 3-4 van központban,öv körül a többi meg csak kellék..

  Kedvelés

 3. Cesaro vs. Owens meccs jó volt, és bár az az én személyes véleményem, hogy nem szeretem amikor a kommentátor asztalnál levők beszállnak a meccsbe, mégis ettől lesz a show izgalmas és bevallom kell az ide.

  Ööööö, szerintem nem a legjobb ötlet Maryse-től, hogy a pankrátorok közé merészkedik és hergeli őket, mert még úgy jár mikor Stephanie Spear-t kapott Reigns-től. (DE ott nem ő volt a célpont és itt se fognak annyira lealacsonyodni, hogy őt verik el!!!)

  Pusztítás lesz itt vasárnap kérem szépen a Fatal 4 Way-en!!!

  Kedvelés

 4. Istenem Paige kellett neked trollkodni a szegmens felvételeknél..-.-” nézd mi lett veled :”(
  Dana meg hát , őszintén nekem nagyon szimpi, csak engedjenek neki több mozdulatot és megállja a helyét, eddig lekopogom nem menekülős heelt játszatnak vele remélem így is marad
  legalább normális heel válhat belőle míg Charlotte-al kínlódnak….

  Kedvelés

 5. Nem tudom… Nekem eddig Reignst az Uso ikrekkel egy csapatban szerintem nagyon eltalálták. Jobban elfogadható így a csapaton belüli “kötelék”, mint mondjuk az Reigns-Ambrose testvériség. A mostani PPV-re mind AJ Styles, mind Reignsnél fel lett építve az ellentét, a feszültség, amit minden héten fokoztak valamivel. Érthető mind a két fél álláspontja, célja, és agressziója a másikkal szemben! Nézzétek meg a RAW, vagy a mostani SmackDown végét. Eddig szerintem tökéletes a felvezetés – és most nem kéne elrontani egy gyenge PPV főmérkőzéssel, pedig nem egy, hanem két lehetőség is van arra, hogy jó irányba induljanak el karakterfejlőtéssel és történettel! De ha ez is sikerül, akkor szerintem egy egész jó sztorit kaptunk a PPV-re, “pankrációszerű” betétekkel, agresszióval, feszültséggel. Talán kicsit észhez térnek a WWE-nél, és rájönnek, hogy ezen az úton kell elindulni… bár, ez még nem az út vége, mert sok mindenben van hova fejlődni

  És ha már Ambrose: valahogy Dean nálam mindig egy sarkalatos pont. Nagyon jó karaktere van, és tényleg hiteles, a közönség imádja, eszik a szavait, és tetteit. Valahol jogosnak találom az megjegyzéseitek, miszerint miért nem kap többet, meg hogy többet érdemel(ne). És igazából igazatok is van. De egyvalamit elfelejtetek: Gondoljatok csak bele, Ambroseból nagyon csúnyán fogalmazva sajnos bohócot csináltak. A közönség bohócát. Mindegy, hogy nyer vagy veszít; imádják! Ezért is nem nyeretik annyira. Ezért építenek fel másokat jobban, mert Ambroset így is, úgy is szeretni fogják az ilyen húzásai miatt, amiket Jerichoval csinált most (pl.). Őbenne pont ezt szeretik, hogy mindegyik elelnfelét letámadja, megalázza, leszólja… átveri, tönkreteszi, gúnyolja!!! Itt nincs in-ring, meg miegymás! Csak egy mikrofon a kezébe, és ő viszi a pálmát. Viszont hosszú-hosszú idővel valami változatosság is kelleni fog neki. Kiderül. Ő pont amiatt sikeres, mint amit a hétfői RAW cikkéhez írtam: ő tökös, nem fél, és merész. Nem veszik észre (vagy észreveszik, de lesz*rják), hogy a közönség jobban elfogad, jobban megszeret egy olyan személyiségű karaktert, aki merész, nem fél, és kicsit pofátlan. De mivel minden megunható, lassú-lassú idővel ebbe is beleszürkül – és teljesen mindegy, hogy a karakter face vagy heel. Példának okáért ott van Seth. Akármekkora sz*r szemét heel volt, ha ideges volt, ha kiabált, ha üvöltött (HIT MY MUSIC!!!) az sem volt olyan feszült, hanem valahol picit vicces. Vagy ha éppen nagyon pofázott, és bejött egy olyan ellenfél, akitől beijedt… Az ő karaktere akkor lenne most tökéletesen fényes, ha nem futkorászott volna el annyit sunyi módon, hanem mondjuk classic heel módjára hátulról támadott volna, mondjuk a backstageben, vagy ha egyenlően lettek volna ellene, akkor is támadott volna; vagy a ringben nem megengedett eszközöket használt volna, vagy leüti a bírót vagy bármi. De neeem… egy heelnek futnia kell… -.- Attól aztán tuti erősnek, és baljósnak érezzük majd a karakterét, áááááá, ahogy Sheamusét is. -.- Na jó!

  Na, de nagyon elkalandoztam.

  Tag Team: Ez is egy örök rejtély, ami megoldásra vár: Most a New Dayt mellőzzük. Miért nem képesek Stardustot lenyomni a francba, és újra Cody Rhodesként futtatni az ipsét? Egy Goldust-Cody páros nagyon kéne ide. Nem tudom elképzelni, hogy amikor az aznapi megbeszélésen mondják, hogy “na, hétfőn akkor Stardust megy Sin Cara ellen”, hogy akkor hogy a fészkes fenébe nem esik le bárkinek is, hogy “b*sszd meg, ez senkit nem fog érdekelni”??? Stardustot akkor láttam verekedni utoljára, amikor megverte Goldustot az Apjuk (Isten Nyugosztalja) előtt a backstageben. Azóta csak pörgetem őt, mert nem érdekel.

  De mindegy is, mert nagyon sokat lehetne írni erről… A WWE legnagyobb gondja, hogy nem figyel a közönségre. Pedig a közönség (lehetne) szerintem a legnagyobb visszajelzés feléjük, mert az mindig fix, és biztos támpont, hogy mit akarnak látni az emberek. És minden adáson ott vannak 😉 De hát sz*rnak ők bele. Pedig Reignsnél igazán meghallhatnák a fújolást, Startustnál a Codyzást, és Ambrosenál, Cesaronál az éljenzést. De hát…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek