WWE SmackDown 2016. május 5. – Elszabadult indulatok

108_SD_05032016ca_3139--983f422cbbcc0193e55736803f18f043Kansas City, Missour. Elérkezett az eheti SmackDown, amivel egyre közelebb kerülünk az Extreme Rules-hoz. Vajon miként folytatódik Roman Reigns és AJ Styles viszálya azok után, hogy a BigDog egy hatalmas Powerbomb-al küldte a Phenomenal-t egyenesen a kommentátor asztalra hétfőn?

Chris Jericho érkezik elsőként az arénába, hogy megrendezze a visszatérő Highlight Reel-t. Y2J azzal kezdi, hogy mielőtt rátér ma esti vendégére, beszélni szeretne arról, mi is történt Dean Ambrose-al. Mikor viszályba keveredtek azt gondolta, hogy ez akár őrült, hóbortos, vagy vicces is lehet, de amikor összetörte a hátán azt a húsz fontos kerámia cserepet, az már nem volt vicces. Elmondja, hogy Dean Ambrose kórházban van, így természetesen nincs itt ma este. Nem fog meglepetésként megjelenni ma este Chris Jericho miatt. Nem tudni mikor tér vissza, talán soha – mondja Jericho. Ez egy új korszak, az Ő korszaka. Mindenkinek megfogja adni amire szükségük van. Jericho ezután felkonferálja ma esti vendégét, aki nem más, mint Sami Zayn. Jericho azzal indítja a beszélgetést, hogy bár Sami vereséget szenvedett a Payback-en jó barátjától Kevin Owens-től, Ő mégis tovább támadta Kevin-t, sőt, célba vette The Miz IC bajnoki címét is. Jericho ezek után, csak mocskos tolvajként tudja titulálni Zayn-t, és megkérdezi tőle, hogy mégis milyen fajtája Ő az emberi lénynek. Sami szerint azonban Ő egy nagyon jó ember. Szerinte Jericho-t a sála készteti arra, hogy hülyének tűnjön. Nem zavarja a tény, hogy veszített a Payback-en Kevin Owens ellen. Az viszont már annál inkább, hogy a meccs végén Kevin megütötte, majd kidobta a ringből. Úgy kezelte, mint egy darab szemetet, és ha ezt teszi valaki, afölött nem lehet csak úgy elmenni. Megszólalt az IC bajnok Miz zenéje, s érkezett is a bajnok, valamint csinos felesége, Maryse. Jericho először is figyelmezteti Miz-t, hogy ez itt  a Miz TV, hanem a Highlight Reel. Miz szerint azonban Jericho műsora várhat, mert most az IC övről van szó. Maryse emlékezteti Jericho-t, hogy ez itt Miz bajnoki címe. Neki van egyedül joga ahhoz, hogy magasba emelje a címet, hisz Ő a bajnok.Sami megérinti az övet, és megkérdezi, hogy ez az amire Miz gondolt? Ha szeretne valamit tisztázni, most megteheti. Miz szerint azonban Sami-ban semmi tisztelet nincs. Azt hiszi különleges, csak mert az új korszak szupersztárja? Miz-nek van egy jó oka, hogy miért Ő az IC bajnok, szóval Sami-nak mutatnia kellene egy kevés tiszteletet, különben a legnagyobb és leggonoszabb cápával fog találkozni. Hamarosan ütésváltás következett, amiből Zayn jött ki jobban, ez pedig végül az este első mérkőzéséhez vezetett.

Sami Zayn vs The Miz

A mérkőzés közben megérkezett Kevin Owens is, aki a kommentátorok mellől figyelte a csatát, ami végül DQ-al végződött. Owens és Miz egyszerre támadták Sami-t, akinek a segítségére Cesaro érkezett. A svájci lerendezte Owens-t, valamint Miz-t is, ami közben Sami is kapott egy hatalmas felütést. Miz-t ezúttal is Maryse mentette meg a komolyabb veréstől, amit követően Cesaro magasba emelte a bajnoki címet, hogy a Cesaro Section között ünnepeltethesse magát..

Tovább alakul a Fatal 4 Way,amit hétfőn minden bizonnyal be is jelentenek.

Anderson és Gallows beszélgetnek az öltözőben, amibe Styles csatlakozik be. AJ megkérdezi barátait, hogy készen állnak-e a második menetre? Styles elmondja, hogy nagyon közel került a bajnoki címhez a Payback-en. Kétszer is legyőzte Reigns-t, mielőtt az kopogtatta volna őt. Megfogja szerezni a bajnoki címet, de ezt a saját útján szeretné tenni. Barátai szerint, Roman-nek nem jelentett gondot rádobni őt a kommentátor asztalra hétfőn. Ennél fogva AJ-nek is kockázatot kell vállalnia, hogy legyőzze ” The Guy-t “. Őrültnek és igazán extrémnek kell lennie ehhez. Styles kijelenti, hogy beszélnie kell Roman-nel…

The Vaudevillains vs Curtis Axel & Bo Dallas

A kötelező kihívóknak nem jelentett gondot legyőzni a Social Outcasts tagjait. Az igazán nagy problémát Big Cass okozza a kihívóknak, aki ezúttal is megjelent, hogy egy kicsit helyre tegye a korábbi NXT Tag Team bajnok párost. Szavait követően egymaga ugrott nekik, és föléjük is tudott kerekedni végül..

Natalya & Becky Lynch vs Charlotte & Emma

A mérkőzés legnagyobb pozitívuma, hogy vége lett. Natalya feladatta Emma-küzdelmet, de vajon képes lesz a bajnokkal is megtenni az Extreme Rules-on? Nem valószínű, hisz Charlotte nem fogja elveszíteni a bajnoki címet a SummerSlam-ig.

Rusev vs Zack Ryder

Rusev magabiztos győzelemmel hangolt Kalisto elleni címmérkőzésére. A kis mexikói váratlanul nekiesett Rusev-nek, aki biztosan nem számított erre. Képes lehet másodszor is Országos bajnokká válni a Bolgár Barbár?

Luke Gallows & Karl Anderson vs The Usos’s

Természetesen Roman és AJ is a ring mellől figyelte a főeseményt, ami azonban hamar koszba torkollott. Elszabadultak az indulatok, miközben bírók tömkelege érkezett, hogy szétszedje a hat szupersztárt. Styles kifele menet azonban felvetette, hogy az új korszak fényében akár újra is indulhatna a mérkőzés. 6 fős Tag Team mérkőzés, mint hétfőn. Reigns és ikrek helyeseltek, hisz nekik is viszketett ám a tenyerük. Hétfőn Styles-ék nyertek, most azonban Reigns állt közel, hogy megszerezze családjának a győzelmet. Kiosztott egy Superman Punch-ot Anderson-nak, amit követett volna a Spear. Styles egy váratlan Forearm Smash-el fektette ki a BigDog-ot, Anderson ezt kihasználva kopogtatott volna, de Reigns kitört. Karl egy Spinebuster-rel próbálkozott, ismét kopogtatott, de a bajnok ezúttal is felrántotta a vállát kettőnél. Reigns a sarokba tántorgott, Anderson az ellentétes oldalról rontott neki, de Roman egy bődületes Spear-rel robbant ki a sarokból, amit követően kopogtatta Karl-t, megszerezve ezzel a győzelmet családja számára.

Az adás végén bajnok és kihívója farkasszemet néztek, amivel véget is ért a SmackDown. Folytatás hétfőn a RAW-al, amitől már csak két hét fog elválasztani minket az Extreme Rules-tól.

27 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. május 5. – Elszabadult indulatok” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. És akkor jöhet a másik amit nem fogtok kedvelni. Nekem igenis tetszett Reigns a főmeccsen. Szerintem jó irányba akarják mozgatni a karakterét, ezzel a “not a bad guy, not a good guy, THE guy” dologgal. Nem kell neki face vagy heel szerep, mindenkit ütni, tombolni, szarni bele ki kivel van. Sokszor kifejtettem már, szerintem ez állna jól neki. És csak remélem, hogy ezt felismerték, és erre mozgatják szép lassan a karakterét.

  Az figyeltétek, hogy a közönség szerette az úszókat?

  És Rusev is inkább face reakciókat kapott addig amíg a Ryback alázó törpe (aki egyébként igen tehetsége), be nem jött. Beszarok, ha a ki picsafüst mexikói ezt is elintézi. Az óriásölő. Szerintem kell oda a Rusev övszerzés, majd egy League of Nations egymás ellen történet az övvel a középpontban.

  Kedvelés

  1. A Roman résszel annyiban egyetértek, hogy egy “semleges”, pusztító szerep jó lenne neki. Ezt is akarták, de szerintem jelenleg még nem dőlt el, a régóta várt heel turn is benne van a levegőben (2 hete King a smackdownokon csomószor mondja, hogy a közönség szereti fújolni őt, illetve, hogy szórakoztató Romant boozni.).

   A közönség szerette az Usokat, sőt egy része még Romant is, de ha megnézed a közvetítést, talán még az átlagosnál is több gyerek volt a nézőtéren.

   Kallisto szerintem bukja az övet Rusev ellen (ez még rendben is lehetne), de utána tartok tőle, hogy egy Cena-Rusev lesz sokadszorra. Cena május végén visszatér, Romantól (vagy akár AJ-től, bár kétlem) nem vetetik el vele a főövet, az IC öv körül már most sokan tolonganak, márpedig Cena-nak öv kell (+nem tudom, hogy mi az US övtartás rekordja, de szerintem még azt is meg akarják döntetni vele, hogy ő legyen a legcsilliószorosabb bajnok). Sajnos Rusev kézenfekvő választás, vele már annyit feudolt, hogy álmában is lehoz egy meccset, még akkor is, ha a kihagyás után nincs formában. Viszont remélem, hogy tévedek.

   Kedvelés

 2. A fenti szövegből idézek

  “Anderson az ellentétes oldalról rontott neki, de Roman egy bődületes Spear-rel robbant ki a sarokból, ”

  Bődületes a mákostésztát azt…edge,batista,show faltörője volt bődületes a lóemberé csak szánalmas lopott faltörő semmi más,erőtlen langyos nevetséges.

  Kedvelés

   1. Azért Goldberg spear mozdulata brutális volt, egészen más szint. Az az ember egy állat volt, és Ryback is ilyen lehetett volna, ha nem erőszakolják meg többszörösen indokolatlanul egymás után…..

    Kedvelés

  1. Jajj hagyjál már a “lopott” faltörőddel,ami amúgy spear de mindegy.
   Klasszikus mozdulatot nem lehet lopni,arról nem is beszélve hogy bármennyire is utálod,bármennyire is tehetségtelen attól még látványosan csinálja és ez tény.
   Batista spearja vicc volt,Show csak fellöki az ellenfelét,az Edge féle spearba volt erő,de messze nem volt olyan látványos,mint Reignsé,és a sportszórakoztatásban ez számít.

   Kedvelés

    1. én sem kedvelem
     szar a ringben,szar a mikrofonnal,1 kezemen megtudnám számolni hány mozdulatot használt életében,de ettől még nem fogok olyat írni ami nem felel meg a valóságnak
     látványosan tolja a speart,és megvannak a testi adottságai,ez a két tényező áll mellette egyébként egy 0

     Kedvelés

  2. ROYAL javíts ki, ha tévednék, de nem azt írtad múltkor, hogy nem fogsz ide írni többet? Nem bánnám ha megkímélnél az ostoba, egysíkú és csőlátással megírt dumádtól. Lehet, hogy még templomba is elmennék hálát adni érte. 🙂

   Kedvelés

   1. Royal, Te jól érzed magad attól, hogy minden adáshoz azt írod le, hogy milyen sz*r volt és szidod Roman-t? Jaaa, egyet kihagytam… mert a “legandákat” is előszeretettel emlgeted…

    Kedvelés

 3. Minősíthettelen….
  A szokásos kentaur szeg..mens..ez a két kopasz kurva nagy csicska lúzer itt..nem tom az nxt-ben milyenek voltak,de valszeg nem ilyenek…és aj..akinek a tekintettel néz a világra non stop 24 ben olyan mint egy riadt faun… 3 állítólagos bálor/bulet/ratyi clubbos és mindhárman azért jöttek át ide h jobboljanak ők is a lóembernek…
  ungabungáékat ne számoljuk,nem számítanak..ismét a szokásos dolog jön elé a lóember egymaga erősebb és jobb mint 3 együtt pffff
  Annyira szánalmas..és nézzük ezeket már hetek óta..meg hónapok óta..
  Kár is írnom róluk,egyszerűen nem érdemlik meg…

  miz egy ratyi,de valszeg bajnok marad..Cezaro…ez mi? Nem jön be ez az új ripacskodó reklám majom..amit ráerőszakolnak…kár érte…imádom..
  ko úgy látom előszeretettel zabál két pofára,mert kövérebb mint volt. Lehet valaki nagy darab,izmos erős magas,de ő egy dagadtfasz. Nincs mit ezen szépíteni. Vegődik amióta itt van,meg menekül..
  Ez a vörös izé,szakállas valaki a nevét se tudom nxt-s ez is,unalmas!!!

  besenyő vs törpe sárkány? Mondjuk ha temérdekszer cummantotta le őt a big guy..akkor rusevre is hasonló sors vár..csak annyival lehetne megspékelni h a másik 2 csicska nemzetes is ott vergődik,de akkor megint el patronka jutna övhöz? neeeem,nem kell ez

  A szürke bohócik is az nxt-ből érkeztek,ahol lehet májerek voltak,de itt lókolbászt sem érnek. Vanderge…k kackiás bajusz oszt annyi. 1 esetleg 2 mozdulat van ami tetszetős,de összességében hűek a nevükhöz,szürkék..éééés igen,nem lesznekmost még egyből bajnokok a trombitás fattyúk maradnak azok. Azért mekkora cink már h erősítésnek a nyugdíjból visszarángatták a két 9 x es tt bajnokot h feldobják felfuttassák att öveket,vonalat,erre sorba hullottak ki a csapatok mellőlük…a 3 patkányt meg ők futtatták fel..de bajnokok nem lettek…sajnálom őket..mert heelként még jobbak! asztal ide vagy oda..de mindegy

  Minden héten meglepődök h van még az előzőtől is lejjebb..és van még…

  Jerichot meg rühellik a többiek,de ő bohóckodni jár már csak ide így szarik mindenkire lol

  Kedvelés

  1. Bocs de te kibaszottul hülye vagy. Pont a tehetségeseket szarozod le. Reigns-nél oké igazad van de a többiek Samy, AJ, Owens? Komolyan valakit a kinézete miatt szarozol le? Te vagy megsem nézted a meccseiket vagy vak vagy, esetleg szimplán troll.

   Kedvelés

  2. Hm, aláírom hogy Owens menekül, na de ha már a vergődésnél tartunk…Wyatték mit csinálnak ? mellesleg megjegyzem hogy a Paybacken is Owens és Sami hozták az adást és a WM-en is a Ladder meccs, írhatsz rá akármit Owens tehetséges és ezen nem változtat semmi és nagy JÖVŐ! áll előtte…:”) de azt aláírom hogy a menekülést be kéne fejezni vele…

   Kedvelés

   1. Bray sérült, Harper sérült. Rowan-t és Strowman-t így sokra nem tudják használni. Main Event adásokon tűnnek fel néha, Live Event adásokon folyamatosan dolgoznak egyébként Tag Team-ben, de tévés adásra nem nagyon fognak kerülni, ameddig Bray fel nem épül.:)

    Kedvelés

    1. azt tudom hogy most sérültek de viszont amikor még nem voltak beszélték hogy hozzák Abigailt hogy erősítsék őket, abból se lett semmi, WM meccsük sem volt, bár az azutáni RAW-on Bray mintha elindult volna valamerre amikor Romannel volt TT-ben de nagyon sokáig mellékvágányon haladtak sajnos…:S pedig tényleg sokra vihetnék!

     Kedvelés

  3. Szerintem meg igaza van Owens-szel kapcsolatban! Tehetség? Hol? A pizzériában, amikor mindenkinél gyorsabban kell felzabálni a dupla pepperonisat. Ott biztos megmutatkozik. Ezen nincs mit szépíteni a jelenlegi fomában nem ide való. Fogyás Owens Fogyás!! Gyúrás Owens Gyúrás!!

   Jöhet a sok dislike.

   Kedvelés

   1. nem nagyon szoktam dislikeolni mert ha ilyen van szerintem jobb ha beszélünk róla és megértem hogy a másik mit gondol róla és talán nekem is változik a véleményem…érted.:)

    jó most Owens nem egy kigyúrt alkat de én még mindig azt mondom nem az alak teszi a pankrátort ,hanem a teljesítmény…felőlem lehet tök kigyúrt állat meg sovány ha nem tud semmit eladni a ringben se promozni (lásd Roman) a Shieldben még bírtam de most hogy egyedül van megmutatkoznak a hiányosságok és még azokat se engedik neki amiket még anno 3 éve lemüvelt, szinte semmi nem maradt belőle, számomra.:S

    Kedvelés

    1. Igazad van, az értelmes eszmecsere jobb, célravezetőbb, mint olyan olyan szavak használatával, mint pl. “műmájer” kvázi ráerőszakolni, a másikra a saját véleményem.

     Abban is igazad van, hogy akárhogyan néz is ki a pankrátor a ringbéli teljesítményével kellene felhívnia magára a figyelmet. Az is jól látod szerintem, hogy egyenértékű, vagy mostanában még talán fontosabb is, hogy el tudja adni magát a mikrofonnal, esetleg rávegye a nézőket, hogy vásárolják az ajándéktárgyait. Lehet valaki kigyúrt állat, ha egy fos a ringben, vagy a mikrofonnal, hamar a pertvonalon kívül tatlálja magát. Owens szerintem nem üti meg a mércét, de más szerint meg más nem. A lényeges, hogy a saját gondolataidat írd le és ne divatból kövesd a trendeket. Nem tudom világos-e amit írok. Általában, csak 3-as voltam magyarból… Érettségin 4-es. 😦 Nem tudom, követed-e az angol focit. Itt Angliában tavaly szinte senkit nem láttam Leicester mezben az utcán, vagy focizini a parkban. Mostanában elég sok van. Ahhoz képest, hogy tavaly mennyi volt. Na, ilyesmire gondoltam.

     Reignsről fent leírtam, hogy mi a véleményem és szerintem merre kellene mozdulnia a karakterének. És talán, de csak talán, vannak rá halvány jelek, hogy hasonlóan alakul majd a karaktere, ahhoz ahogyan én elképzelem.

     Kedvelés

     1. Inkább német focit nézek de értem mire gondolsz, nekem is erre meg van a példám pl: Cena, engem nem az zavar hogy mindent megkap hanem azt hogy hogyan, jó most ismét Owensel jövök xd amikor volt a debutáló meccse az EC-n egy jó meccset hoztak össze vagy mondjam Cesarot is aki nem engedi Johnt feküdni…mert tud ő , csak most nem tudom minek skriptelik be úgy a meccseit hogy végig fekszi…nekem az a tippem hogy a sérülés elkerülése miatt de szerintem akkor is hülyeség….nekem ott van akkor még a Punk elleni 2013-as meccse amikor eldől ki megy Rock ellen az se volt rossz meccs….
      akkor Roman is csak jobbosokat osztogat általába plusz még a szokásos kettőt, és erre még lenyomja ezt a Guyos dumát értem én hogy így se face se heel a cél de neki a pusztítás hiányzik, amikor a TLC-n elintézte HHH-t ha lehet mondani élvezték azok akik ott voltak az arénában mert a Shieldbe is ezt csinálta és ott még szerették is

      Kedvelés

   2. Amíg izgalmas meccseket tol, addig pont lesz..rom hogy van egy kis feleslege.. Engem legalábbis nem érdekel, de te akkor Samoa Joe-t is utálni fogod vagy mi? (Ha egyáltalán tudod hogy ő ki, legalábbis gondolom nem nézed NXT-t, minden kommentedben savazod őket)

    Kedvelés

    1. Nem, nem nagyon nézem. Párszor, de a körítés fele olyan profi nincs, mint a “nagyoknál”. És ez is számít, mert a látvány összértékéhez sokat hozzá tud adni. Az viszont nem igaz, hogy alapból utálom az NXT-ből felkerülteket és mindig leszólom őket. Ha olvasod a hozzászólásaimat, láthatod, hogy a Sami Zayn gyerektől sem sajnálom a győzelmeket, a bozontos fejű Enzo Amore és Cass csapatát is valamiért megkedveltem. Elismerem, hogy Kallisto tehetséges, sőt leírtam, hogy kifejezetten szép mozdulatai vannak, csak hiteltelem, hogy egy háromszor akkora embert, aki ráadásul szintén tehetséges csak mondjuk máshogyan, legyőz. Hogy csak párat említsek.

     Kedvelés

   3. Szóval te azt mondod, hogy egy pankrátort a külső határozza meg? Gratulálok. Te egy igazi műmájer vagy. Van rajta egy kis súlyfelesleg. És? Most hova szarjak? Emlékszel még Vaderre? Milyen befejező mozdulata volt, na? Ha nem tudod, akkor nézd meg, aztán szóld le azokat a pankrátorokat, akiknek van egy kis súlyfeleslegűk. Attól, hogy valaki még hájas, az még lehet tehetséges és tudhat többet mint az idióta roman kutya regins. Ha Vader sem győzött meg, akkor te menthetetlen van és bebizonyítottad, hogy nemcsak egy műmájer vagy, hanem egyben féltékeny is. Álmodhatsz arról, hogy olyan ügyes leszel, mint Ownes.

    Kedvelés

    1. Hát arról még csak nem is álmodhatok, hogy olyan “ügyes” legyek mint Owens. De valószínűleg ez az egyik legutolsó dolog amit akarok. Akkor lennék “műmájer” , ha nem azt írnám amit gondolok, és csak mennék a vélt trendek után, mint mondjuk Te. És nem nem győzött meg. Igazából soha nem bírtam, legfőképpen az idióta maszk szerű valami miatt a fején.

     Ez a pankráció üzlet, és szórakozatás. És ebbe nem fér bele, hogy valaki úgy néz ki, ahogyan Owens. Volt idő amikor belefért, de most nem. Szerintem. Mellesleg piszok gyenge karaktere van, amolyam semmilyen az egész. Az összhatás egy 10-es skálán nálam 0, azaz nulla.

     Azt aláírom, hogy valamiért itt van, de még nem látom, hogy ennek mi az oka. Biztosan ismer valakit a megfelelő helyen 🙂

     Kedvelés

     1. Owens meglepő highflyer mozdulatokra képes, pláne a testalkatát nézve, szerintem lélegzet elállító, hogy néha miket kisajtol a testéből. Eleinte nem szerettem, de egyre inkább neki és most már CESARO-nak köszönhetőek a jó meccsek. Sőt Owens az egyik legparasztabb heel is mind ringben, mind ringen kívül. Jókat nevetek rajta, de ha harcra kerül a sor és ő is élvezi a meccset eszméletlen látványban van olyankor részünk. 🙂 Szerintem a roster legjobb 10 tehetségébe simán benne van, persze Tóni az első ehhez kétség se fér, mert ő meg a testalkatához képest, meg amúgy is brutál fizikummal rendelkezik. 🙂

      Kedvelés

     2. Pink Mr-nek:
      Viccnek jó, de ha esetleg olvasod a többi hozzászólásomat is, és főként, hogy miket kapok érte, akkor ez még vicc szintjén sem merül fel benned.

      Kicsit prózaibb a valóság. Ez egy üzlet. És Én is benne voltam/vagyok a profi sportban, nem versenyzői, nem nézői, hanem üzemeltetői oldalról. Kicsit nehezen vonatkoztatok el ettől a szereptől. És pontosan tudom mire megy ki a játék, emlékszem azokra a dolgokra/buktatókra amiket nekem/nekünk kellett végig élni, amíg oda jutottunk ahová. (Most persze már ebben nem vagyok benne napi szinten.) A lényeg, hogy K.O. egy termék. A terméknek fontos a csomagolása. Nos, az övé kritikán aluli. Ennyi. Fordítva is igaz. Az emberek, főleg az amerikaiak egy darab szart is megvesznek, ha szépen csomagolod.

      Az Én sportágamban is fontos volt ez. Nem is tudtuk a termékünket úgymond eladni, amíg meg nem tettük azokat a lépéseket, amit a piac diktált. Az más kérdés, hogy a helyi fiatalok, akiknek egy dolog kivételével mindenük meg volt a sportághoz, hirtelen a második vonalban találták magukat. De így tudtunk, klub szinten előre lépni. Gyorsan, nem pedig évek alatt építkezve. Igaz nem túl valószerű a magyarországi profi sport helyzetét, finanszírozását, működését ezzel összehasonlítani, de mivel mindkettő szórakoztatni és pénzt keresni hivatott – sajnos csak a tulajdonosoknak és nem az alkalmazottaknak 😦 – talán az alapelvek hasonlóak.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek