WWE SmackDown 2016. március 17. – Ambrose ígérete

Ezen a héten Cincinnati adott otthont a SmackDown adásának, aminek keretein belül láthatunk majd pár igen komoly hadüzenetet a WrestleMania-ra, valamint két újabb mérkőzés bejelentését. Dean Ambrose a mai kék adáson hazai közönség előtt szerepel, de vajon elég ütős üzenetet tud címezni Brock Lesnar irányába?! 

20160317_sd_romanpromo_2--0f9a9c7ea57ab3fabe37e583627085bc

Az arénába először nem más érkezik, mint a WWE Nehézsúlyú világbajnoki cím első számú kihívója, Roman Reigns. A BigDog hétfőhöz hasonlóan, ma is a főbejáraton érkezett, ami minden bizonnyal azt jelenti, nem láthatjuk többet a közönség soraiban vonulni. A ringbe érve mikrofont ragad, és azzal kezdi, hogy láthattuk a felvételeket. Ez történik, mikor valaki a száját jártatja. Azzal folytatja, hogy Triple H hisz a pénzben, az erőben, és a tiszteletben, Roman viszont más. Ő a nagy harcban hisz, és a nagy harc jelen esetben beverte őt a következő hétbe. A kihívó elmondja, hogy Triple H nincs itt ma este, de biztosan figyeli Őt. Továbbra is Ő a bajnok, Ő “The Man”, Roman pedig az Ő arénájának a ringjében hallatja most a hangját. Folytatni fogja amit múlt héten elkezdett, és szétfogja rúgni Triple H seggét újra, mert képes rá. Reigns azzal zárja mondandóját, hogy április 3.-án az egész világ előtt fogja megsemmisíteni Triple H-et, WWE Nehézsúlyú Világbajnokká válva ezáltal. Magasba fogja emelni a címet Triple H fölött, aki ha okos, hisz ebben!

CdygPm5VIAAU3if

A backstage-ben Renee kérdezi AJ-t az elmúlt hetekről. A Phenomenal szerint Jericho feldúlt, mert a közönség AJ nevét skandálja. Styles szerint ez nevetséges, hisz Ők azt kántálnak amit csak akarnak. Chris személyessé tette ezt az egészet, hétfőn pedig alkalma volt rá, hogy…ekkor azonban Kevin Owens jelent meg a beszélgetésben. KO úgy gondolta, hogy Renee most AJ Styles-t interjúvolja meg, de ez úgy hangzik mint egy másik új srác, Sami Zayn. Kevin szerint AJ pont olyan mint Ő. A barátja megtámadta, és személyessé tette a dolgokat, de AJ-nek rá kell jönnie, hogy a barátságok nem számítanak. AJ végül megunja a szóváltást, és kihívja Owens-t egy mérkőzésre a mai adásra, ami majd a főmérkőzésünk lesz.

Dolph Ziggler vs The Miz 

Dolph képes volt javítani hétfői veresége után, és egy csattanós Superkick-el megszerezte a győzelmet a MoneyMaker ellen.

ambrose_cinci--24639e4223f8ade067ff383a6c9ab530

A kivetítőn megjelenik a ” Hometown Boy ” Dean Ambrose, aki egy dombtetőről  figyeli Cincinnati városát. A Lunatic elmondja, hogy ez a város az otthona. Ezt követően rátér leendő ellenfelére azt mondva, hogy Brock Lesnar egész életében a harcra gyakorolt. Odalent viszont az életedért vonatozol, harcolsz egy jobb életért, amiben minden nap WrestleMania. A tét nem lehet magasabb, mondja Ambrose. Azzal folytatja, hogy Cincinnati sokat tanított neki. Ez a hely tanította meg neki, hogyan harcljon, éljen, vagy hogyan legyen Dean Ambrose. Tovább fogja adni ezt a tudást Brock Lesnar-nak a WrestleMania-n. Reméli, hogy Brock készen áll, mert semmi sem fáj jobban egy oktatásnál.

Bubba Ray Dudley vs Goldust 

Ebben a küzdelemben Bubba tudott felülkerekedni, miután lekopogtatta Goldust-ot.

20160317_sd_divaspromo_2--7f71c519088b075b3cddd177218f8519

A ringbe ezt követően a címvédő Díva bajnok Charlotte érkezik Hall of Famer édesapja Ric Flair kíséretében. A bajnok elmondja, hogy két hét múlva megvédi majd bajnoki címét két másik hölggyel szemben, akikkel felnőtt élete nagy részét töltötte. Együtt nevettek, harcoltak, sminkeltek, és este szét ha úgy adódott. Ha nem róluk lenne szó, Ő sem állna ma itt. Arra kéri kihívóit, hogy fogadják el a meghívását, és emlékezzenek együtt a történelmükre. Elsőként Becky Lynch érkezik, aki kijelenti, hogy a WrestleMania-n elfogja venni a címet Charlotte-tól. A bajnok türelemre inti az Ír hölgyet, de ekkor felszólal a Bo$$ dala, mire Sasha Banks is tiszteletét teszi a ringben. Charlotte azzal kezdi, hogy Sasha végre megmutatja magát, de Banks gyorsan helyre teszi a bajnokot, mondván Ő a Bo$$, Charlotte pedig ne mondja meg neki, hogy mikor mutatkozzon meg. Becky azonnal közbeszól, remélve, hogy ez a civakodás nem fogja befolyásolni a WrestleMania felé vezető útjukat. Charlotte elmondja, hogy az NXT-re gondolt, ahol együtt edzettek minden nap. Emlékszik, mikor az apja azt mondta neki, úgy hangzanak, mint a Horsemen, de a bajnok szerint talán Ők a Horsewoman. Azt hitte, hogy ezen kijelentéséért apja megfogja Őt tagadni, de Ric elmondta neki, hogy nem számít mások véleménye, mert Charlotte egymaga a Horsewoman. Becky nem tudja, hogy az igazi Charlotte mikor fog megjelenni. Sasha viszont arra kíváncsi, hogy ezért akarta-e Charlotte kihívni őket a ringbe, hogy zavarba kerüljenek? Charlotte erre kijelenti, hogy Ő csak bűnösnek érezte magát, amiért megadta apja frakciójának nevét két nőnek, akik nem érdemelték meg azt. Becky arra lenne kíváncsi, miből gondolja Charlotte, hogy Ő méltó erre a névre? Azon töprengett, maradt-e a bajnokban egy cseppnyi tisztesség is, de nem tudja a választ. Nevezheti Őt bárkinek Charlotte, de a WrestleMania után az az ember lesz, aki megfosztotta Őt a bajnoki címtől. Sasha leállítja Becky-t, mondván nem lesz bajnok a WrestleMania-n. Ő lekopogtatta Charlotte-ot, megszerezve ezzel annak idején az NXT női övet, nem mellesleg veretlen mióta debütált a Main Roster-en. Banks szerint Becky-nek megvolt az esélye a címre, de nem tudott élni vele, így jobban tenné ha félreállna. Lynch azonban máshogy gondolja, szerinte megszerezte volna a címet ha Ric Flair nem segíti győzelemhez Charlotte-ot. A két hölgy szóváltásán Charlotte iden jót nevetett, azonban arcáról gyorsan lehervadt a mosoly, hisz először Becky, majd Sasha is támadást intézett felé jelezvén, mi is vár a Flair lányra a világ legnagyobb színpadán.

Kofi Kingston vs Wade Barrett 

A mérkőzés előtt a bajnokok alapos gúnyt űztek leendő ellenfelikből, akik ellen megvédik majd Tag Team öveiket a WrestleMania-n. Kofi és Barrett egyéni küzdelméből Kingston jött ki jobban, aki egy ügyes fordítás után lekopogtatta ellenfelét.

CdyxqduVIAAvd8b

Újabb Dean Ambrose bejátszás, aki ezúttal egy bárban látható. Azt mondja, hogy ez egy remek hely arra, hogy nyalogasd a sebeid, vagy hogy elzsibbaszd a fájdalmaid. Sokat tanulsz meg magadról az évek során. Azt gondolod nyertél, vagy épp vesztettél el küzdelmeket. Arról álmodsz, hogy harcolsz a nagy színpadon, Harcolsz a büszkeségért, azért aki vagy, és hogy honnan jöttél. A Lunatic Fringe azt mondja, egész Cincinnati városát magával fogja vinni a WrestleMania-ra. Brock Lesnar nem tudja mi a fájdalom, nem tudja mi egy Street Fight, de a WrestleMania-n tanulni fog.

20160317_sd_ambrose_2--62a1208befac2b2622c046e1acad45ce

A ringbe ezt követően a Social Outcasts érkezik, akik a közelgő Andre the Giant BR-ról kezdenek társalogni. Beszélgetésüket Dean Ambrose zenéje szakítja félbe, amit követően érkezik is a hazai közönség kedvenc egy kendóbottal a kezében. Hamar ellátja Dallas, majd Slater baját, amit követően a ringbe gurul. Axel és Rose azon veszekednek ki próbálja megfékezni Dean-t, de mindketten a ringen kívül találják magukat. Dean azonnal mikrofont ragad és elmondja, hogy hallott egy szóbeszédet nemrég, mégpedig, hogy Brock Lesnar itt lesz jövő héten a SmackDown-on! Brock a  RAW-n ugyan elfutott egy küzdelem elől, de jövő héten nem lesz lehetősége erre, mert ennek a ringnek a közepén fognak találkozni.

AJ Styles vs Kevin Owens

A mai főeseményen Kevin Owens volt képes győzelmet aratni, miután kiosztotta a Pop Up Powerbomb-ot AJ-nek, akinek figyelmét Jericho terelte el. Y2J még egy Codebreaker-t is kiosztott riválisának, amivel végte is ért az eheti SmackDown.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek