WWE SmackDown 2016. március 24. – A Fenevad harcot akar

Brock--1ebcc494868ac89b68390c40cd90891f11 nappal a WrestleMania előtt a bostoni TD Garden-ből jelentkezik a SmackDown adása, melyen tiszteletét teszi a Bestia, Brock Lesnar is. Vajon milyen üzenettel érkezik a Fenevad Dean Ambrose irányába? 

A ringbe először a jelenlegi Díva bajnok Charlotte érkezik, 16x-os világbajnok Hall of Famer édesapja Ric Flair kíséretében. A Flair lány a jövő vasárnapi WrestleMania-n egy Triple Threat mérkőzésen teszi kockára bajnoki címét Sasha Banks, valamint Becky Lynch ellen. Előbbi ellen ma este is bizonyíthat, amit Becky majd a kommentátorok mellől kísér figyelemmel. Charlotte a mérkőzés előtt mikrofont ragad, majd elmondja, hogy a WrestleMania-n véget ér a Díva forradalom és minden, amit követően kezdetét veszi a Wooooo forradalom Becky Lynch, valamint a Boston hőse Sasha Banks közreműködésével. A dallasi rekordközönség pedig csak is egyetlen dolgot fog kántálni, mégpedig, hogy Wooooooo. Ekkor megszólalt Boston szülöttjének dala, mire érkezett is a cím legnagyobb várományosa Sasha Banks, amit követően kezdetét vette az összecsapás.

Charlotte vs Sasha Banks 

Sasha próbálta támadással kezdeni a mérkőzést, de bajnok gyorsan menekülőre fogta. Banks irányította az összecsapást, míg nem Ric Flair bezavart, amit kihasználva Charlotte indított vehemens offenzívát. A ringen kívüli harcban Charlotte nekilökte Sasha-t, Becky-nek, amit az Ír hölgy igencsak nehezményezett. A ringbe visszatérő Sasha-t egy SpineBuster-rel fogadta a bajnok, amit a Figure 8 Leg Lock követett volna, de Banks ügyesen lehúzta tusba Charlotte-ot, és le is kopogtatta a bajnokot, megszerezve a győzelmet. Becky azonnal a ringbe igyekezett, majd kiosztotta Signature mozdulatát leendő ellenfeleinek. A közönség nem szimpatizált a támadással, nem úgy mint Sasha esetében, aki szintén megrohamozta a bajnokot egy Signature mozdulattal, majd a WrestleMania logo-ra mutatva jelezte szándékait.

Big E hangja zengi be az arénát, ami nem is jelenthet mást mint, hogy a világhíres Tag Team bajnokok triója érkezik. A ringbe érve kicsit figurázzák leendő ellenfeleiket a League of Nations-t, majd kijelentik, hogy egy hatalmas győzelmet fognak aratni a WrestleMania-n, mert New Day Rock’s! Ezután megérkezett a rivális csapat triója is, Alberto Del Rio-t kivéve, hogy kezdetét vegye egy egyéni küzdelem.

Kofi Kingston vs Sheamus

Kofi egy rúgást követően juthatott volna győzelemhez, de a tusnál Rusev feltette Sheamus lábát a kötélre. Woods és Big E elzavarta a ring mellől Rusev-et, miközben Barrett, Kofi elterelésén munkálkodott. Akciója sikerrel járt, hisz ezt követően a Kelta kiosztott egy hatalmas Brouge Kick-et Kingston-nak, aki nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

The Uso’s  vs The Ascension 

Az ikrek villámgyőzelmet arattak, amit a Dudley Boyz a backstage-ben figyelt. A testvérek ezzel még nem végeztek, felfektették egy-egy asztalra az illuminátorokat, majd a sarokról érkezve egy-egy Splash-el gondoskodtak róla, hogy ne maradjanak épek az eszközök. A törött asztalon heverő ellenfelek látványa egyértelmű üzenet lehet az ikrektől, hogy milyen típusú mérkőzést akarnak a WrestleMania-ra..

Renee kérdezi a Dudley Boyz tagjait az előbb látottakról. D-Von szerint az ikreket a teljesítményük fogja meghatározni, nem pedig az asztalok. Bubba szerint Uso-ék egy jó csapat, de lefogják őket győzni a WrestleMania-n. Évekkel ezelőtt megverték az apjukat Rikishi-t, és megtennék ezt Afa-val, valamint Sika-val is. Bubba-ba az érkező Roman fojtotta bele a szót, aki elmondja, hogy befogja majd Triple H száját a WrestleMania-n, de ma este Bubba-ét fogná be, majd közli, hogy harcot akar ma este Boston-ban….

Dolph Ziggler & Sami Zayn vs Kevin Owens & The Miz 

Owens a küzdelem végén magára hagyta volna Miz-t, de a bejárat felől érkező Ryder, Cara, Stardust trió megállította. Miz elégtételt véve megsorozta bajnokot, visszavonszolta a ringbe, ahol KO-t egy Superkick várta Ziggler-től. Miz ezután kiosztotta a Skull Crushing Finally-t Owens-nek, de ahogy talpra állt, Ziggler őt is egy Superkick-el ajándékozta meg. A sarokba tántorgó Miz ezután elszenvedte a Helluva Kick-et Sami-tól, amit követően a kanadai kopogtatta a MoneyMaker-t. A mérkőzés után még kialakult egy kis kakaskodás a hét fél között, amiből végül Zack Ryder jött ki a legjobban..

Roman Reigns vs Bubba Ray Dudley

A küzdelem nem tartott túl sokáig, hiszen Reigns számára fontosabb volt az erődemonstráció Triple H irányába azáltal, hogy Bubba fejét a kommentátor asztalba csapkodta. A dupla kiszámolással véget ért mérkőzés után, a BigDog még egy Superman Punch-al, valamint Spear-rel örvendeztette meg Dudley Boyz tagjait..

A backstage-ben a Lucha Dragons tagjai sétálnak, amikor is Kalisto izgatottságának ad hangot, hogy mindkettejüknek mérkőzése lesz a WrestleMania-n. Szerinte kijárna nekik, ha mindketten bajnokként távoznának. Sin Cara felhívja barátja figyelmét arra, hogy élete legnagyobb kihívása előtt áll Ryback esetében. Cara távozott, Ryback pedig megérkezett. A kihívó szerint egy kézzel is képes lenne összepréselni Kalisto-t. A bajnok nem túlzottan ijedt meg, kijelentette, hogy ez a kisember lefogja legyőzni a nagy embert a WrestleMania-n…

AJ Styles vs Tyler Breeze 

Nem volt hosszú küzdelem, a Phenomenal Forearm-ot követően AJ szerezte meg a győzelmet..

Az adás főeseményének elérkeztét nem más jelzi, mint a Bestia felcsendülő dala. Lesnar és Heyman a ringbe menetel, a közönség pedig a Suplex City rigmusra kezd rá. Heyman szokás szerint bemutatkozik, majd rámutat a főesemény eseményére, az ügyfelére, aki a WrestleMania Fenevadja, Brock Lesnar! Heyman szerint, Brock minden évben képes garantálni egy WrestleMania pillanatot. Ilyen volt, amikor megtörte The Undertaker sorozatát, most pedig adna egy újabbat, amikor is Ő torkig van Dean Ambrose-al. Heyman azzal folytatja, hogy a mérkőzés szabályai szerint, Dean Ambrose akármire ráteheti a kezét, és használhatja is azt Brock Lesnar-on, és ez mind megengedett lesz. Heyman azonban emlékeztet mindenkit, hogy Brock Lesnar is rá tudja tenni a kezét bármilyen fegyverre, amire Dean Ambrose. Azonban a legveszélyesebb fegyver amit valaha megvalósítottak a WWE ringjében nem más, mint maga Brock Lesnar, aki ma este SmackDown-ban harcot akar, épp ezért Heyman felszólítja Dean Ambrose-t, hogy jöjjön ki a ringbe! Ambrose zenéje helyett azonban jöttek képbeugrások, ami Wyatt Family érkezését jelentette. Bray, Rowan, valamint Strowman közeledett a ring felé, majd a ring szélére állva körbevették a Fenevadat. Támadásuk előtt azonban felcsendült a Lunatic zenéje, ami elterelte a trió figyelmét. Ambrose egy kendóbottal érkezett, és mialatt ellátta vele Bray baját, Lesnar a ringben kiosztott egy-egy German Suplex-et Rowan-nek, valamint Strowman-nek is!! Dean a ringbe csúszva ütni kezdte a bottal Lesnar-t, de a Bestia hamar kifektette egy Clothesline-al támadóját. Ő is rámért pár súlyos csapást Ambrose-ra a bottal, majd a vállára kapta, és kiosztott egy F5-öt leendő ellenfelének..

Ezzel ért véget a SmackDown, amit majd hétfőn a WrestleMania előtti utolsó RAW követ, ami bizonyosan sziporkázó lesz a Mania kapujában.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek