WWE SmackDown 2016. március 3. – Főszerepben a Lunatic Fringe

20160303_sd_ownesambrosepromo_2--0f344711b154bd35b69fd60d3b6e234e

A SmackDown eheti adása Atlanta városából a Philips arénából jelentkezik. Először is egy visszatekintést láthatunk a RAW főmérkőzésére, ahol Dean Ambrose küzdött meg Alberto Del Rio-val. A csata egy pontján megérkezett a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka Triple H, aki kemény leckét adott fel a Lunatic Fringe-nek tiszteletből. A két fél, március 12.-én összecsap a WWE Roadblock-on, ahol is a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím lesz a tét.

A kék adás nyitányán a Lunatic Fringe zenéje szólal meg, aki nem is várat magára sokat. A ringbe érve kér egy acélszéket, valamint egy mikrofont. Az elmúlt időszak megpróbáltatásai miatt engedélyt kér a publikumtól, hogy helyet foglalhasson. Miután kényelembe helyezte magát, beszélni kezd az elmúlt hetekről. Felhozza, hogy mikor feldühítette a Fenevadat, az belevágta egy szélvédőbe.  Triple H hétfői támadását is megemlíti, majd hozzáteszi, hogy a dolgok mindentől függetlenül jól alakultak, hisz kap egy lehetőséget a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címért. És, ha ezután is jól alakulnak a dolgok, Ő lesz az, aki megvédi a bajnoki címet április 3.-án a WrestleMania-n! Az emberek már nyomtattak posztereket, csináltak reklámokat, mindenki a Roman Reigns vs Triple H mérkőzést látja, szóval ha Ő megnyerné a címet, csak elrontaná a terveiket. Ettől függetlenül a Lunatic Fringe elgondolkodik, hogy ki ellen védené meg övét a WrestleMania-n! Véleménye szerint Reigns megérdemelné a lehetőséget, tehát lehet, hogy ez lenne a helyes. Ugyanakkor akarja Brock Lesnar-t, bosszú jár a fejében, az az ember akar lenni, aki elpusztítja a Fenevadat! Ott van Triple H is, aki futtatja ezt a helyet és biztosan akarna egy visszavágó lehetőséget. Ambrose azonban úgy véli, jöhetne mind a három, rakják őket egy ketrecbe, lássuk mi fog történni, mert ez a WrestleMania felé vezető út és itt bármi megtörténhet! Oda fog érni a saját idejében, és tenni fogja a dolgát!
Ekkor megszólalt az IC bajnok zenéje, mire érkezett mikrofonnal a kezében Kevin Owens. Miközben a ring felé ballagott elmondta, hogy lenne egy kérdése Dean számára. Tudni akarja, Dean miért van itt kint, miközben okádja ezeket a dolgokat? Ki jogosította fel arra, hogy kijöjjön ide és megnyissa a Smack Down eheti adását? KO szerint Ambrose csak arról beszél, hogy mennyire megverték az elmúlt hetek során. Owens szerint, Ambrose legutóbb Brock Lesnar lábtörlője volt, hétfőn pedig Triple H bokszzsákja. Owens azzal folytatja, hogy Ambrose-nak a következőkben van két hatalmas mérkőzése. Megküzd Triple H-el a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övért a Roadblock-on, és szembenéz Brock Lesnar-ral a WrestleMania-n, miközben neki, azaz Kevin Owens-nek nincsen egyetlen hiteles kihívója sem az Intercontinentalis bajnoki címre. Ambrose reagálva az elhangzottakra azt mondja, hogy Owens kedvesebb tudott lenni az emberekkel, kezdeményezőbb tudott lenni és kihívásokat csinált, de ha majd kihívja Brock Lesnar-t, inkább vegyen fel egy sisakot. Kevin szerint nincs szüksége Ambrose tanácsaira, mert ezzel csak azt fogja elérni, hogy nekiiramodik. Owens szerint Ambrose egy megtört ember, de ha Ő maga nem lenne ilyen kedves fickó, talán ki is használná ezt a helyzetet.
Ekkor KO támadásba lendült, de a neki háttal levő Dean kapcsolt, és elgurult az útból. Az acélszékkel hátba csapta riválisát, aki rövid úton kigurult a ringből. Ambrose ezután azt mondta, hogy látta a kivetítőn, ahogy egy mérföld közelít hozzá. Látni akarja mennyire okos Owens, majd felteszi neki a kérdést, hogy folytatni akarja-e a Kevin Owens Show-t közöttük itt és most?
A közönségnek tetszett volna az ötlet, Owens azonban elsétált, Ambrose pedig keserves arccal nézett utána.

League Of Nations vs Uso’s

A küzdelemben végül a Heel duó volt képes megszerezni a győzelmet, miután Sheamus fordított az álláson, majd fölénybe kerülését egy irdatlan Brouge Kick-el koronázta meg, amit követően kopogtatta Jimmy-t. A mérkőzést követően a Dudley Boyz tett egy lapáttal az ikrek rosszul indult estéjére egy támadást követően.

Dolph Ziggler vs The Miz

A két szupersztár hétfői összecsapása után, következhetett a visszavágó. Most Ziggler volt képes felülkerekedni, hisz egy fordítás után lekopogtatta a MoneyMaker-t.

Sasha Banks vs Becky Lynch

Ismét egymást nem kímélve, a WrestleMania fényében csapott össze a két hölgy. Hétfőn döntetlen, most DQ lett a vége a küzdelemnek, miután Charlotte megtámadta őket. A kimerült feleknek nem volt esélye a friss bajnok ellen, aki nyomatékosította, hogy szerinte egyikük sem lenne méltó kihívója a címnek.

Charlotte és apja halad a backstage-ben, amikor is Renee Young állítja meg őket a mai meccsről kérdezve. Charlotte szerint a kérdés ma az volt, melyik Díva érdemli meg a jogot, hogy szembenézhessen vele a WrestleMania-n! A válasz, egyik sem. Becky-t kétszer is legyőzte a címért, Sasha pedig mit tett le az asztalra bármikor is? Renee ezután elmondja, hogy rájött a reklámszünet alatt, hogy a bajnok sem Sasha, sem Becky ellen nem akarja megvédeni az övet. Charlotte gúnyosan kezd nevetni, de Renee hozzáteszi, hogy arra is rájött, hogy Charlotte egy Triple Threat mérkőzésen kényszerül megvédeni az övet a WrestleMania-n! Megkérdezi, hogy van-e a bajnoknak hozzáfűznivalója a dologhoz, de Charlotte és Flair döbbenten elsétál.

Hivatalos tehát, hogy a Díva bajnoki cím egy Triple Threat csatában kerül terítékre a WrestleMania-n!

Kofi Kingston vs AJ Styles

A küzdelmet a ring mellől figyelte a New Day másik két tagja, akiket a bíró el is zavart a mérkőzés egy pontján. Az ezzel egyet nem értő Kofi-t, ezután AJ kifektette egy hatalmas könyökössel, amit követően a Phenomenal megszerezte a győzelmet.

Láthatjuk, hogy szombathoz egy hétre a Roadblock-on Brock Lesnar ellenfele Bray Wyatt lesz!
Azonnal képbeugrások, és egy helységbe kapcsol a kép, ahol a Wyatt Family látható. Bray azt mondja, hogy Brock Lesnar okozott egy kevés kárt itt. Meghódított embereket, és mindenkinek, akivel szembenézett félelmet tett a szívébe. Bray azt mondja, Ő több egy embernél. Ő egy olyan világnak a zsémbes lelkiismerete, aki halandó szörnyeknek adta el magát. Hamarosan te is, mondja, majd nevetve futásra szólítja fel a Bestiát.

Dean Ambrose vs Kevin Owens

Fáradtan és meggyötörten is helytállt Ambrose ebben az ütközetben, ami igencsak fordulatosra sikeredett. A végén Owens előtt adódott komoly sansz a győzelemre, de elszórakozta, majd Dean kiosztott egy masszív Dirty Deeds-et, amit követően kopogtatta az IC bajnokot.

Az ünneplő Lunatic Fringe-el zárult az adás, amit majd a hétfői RAW követ Chicago-ból, amin ott lesz Shane McMahon is! Köszönjük, hogy velünk tartottatok, kellemes hétvégét mindenkinek!

12 című bejegyzés “WWE SmackDown 2016. március 3. – Főszerepben a Lunatic Fringe” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Amit a WM-re akar a nép azt megcsinálják kicsibe ez igen 😀 ezzel is a WM sztorikat háttérbe basszák már elnézést 😀
  Dean kvázi egy maga viszi el 3 szálon is történet ezzel alibizve el a WM eseményeinek sztoriait mert a kreatívok és Csámpi füveznek…. Minimum kijárna Deannek egy főöv ezért de úgy se fog 😀 Drága Csámpi csapdába esett Deanből nem tudnak heelt csinálni sehogy mert HHH-et fütyülik ki ha Dean ellen megy ha pedig Romanra támad rá Dean akkor Romant 😀 ( HHH-et meg éljenzik ha Romant veri ). Akárhogy nézem drága Dean a közönség kedvence kvázi mintha egy régi legenda lenne úgy éljenzik mindig 😀

  Én nem tudom mi van itt de ilyet nem láttam ,hogy nulla sztorik vannak semmi történés ( Dean kivétel és a Díva részleg)
  Migránsok miért léteznek már a Vezetőséget se szolgálják…
  Család lézeng van de minek is ??? Elpazarlás.
  TT részleg mintha nem is lenne , Csillámék baszakodnak , DDvs Ikrek de minek ??? KAnnibál az Aranyemberrel bohóckodik full kretének társasága.
  KO egyszer heel és kretén máskor face megszólalásai vannak wtf. IC övvel semmit nem kezdenek.
  KAllistona nulla feud vagy sztori ja bocs feud van Rioval de miért is ? visszavágó volt ….
  3 öv van talonba semmi sztori és a nagy főöv mindenek felett. De ott is mi van Roman pihen és HHH vs Dean van wtf mintha Broki uralkodása térne vissza…
  Ja igen Broki ő szerintem lassan de biztosan lelép innen ha nem úgy ugrálnak ahogy ő akarja.
  Big,Henry miért nem vonul vissza ??? De Taker is és Kane is mehetnének már semmi keresnivalójuk itt és félreértés ne essél és tisztele Takert és szeretnék majd így kinézni annyi idősen de már kínos nézni őz a ringbe….Jerichora is igaz már ő is öregszik.

  De egyetértek nagy pofára esések lesznek itt ha müzli visszavonul és Dean pl kilép és a Családnak is annyi lesz. Takert Wyatt és a Család tudná pótolni de ők süllyesztőbe tartanak. Müzlit egyértelműen és Danielt is Dean nagyon nagy közönség kedvenc üzletet rálehetne építeni nem Romanre aki egy mellékszereplő…

  Kedvelés

 2. Csoda hogy ma nem láthattunk egy LD vs LoN-t…nem hiszem hogy nem zavarja a csőrüket az hogy csak Del Rio vs Kalistoról szól az US öv….amikor ott van Tyler, Neville, Swagger és még sorolhatnám….miért nem kapnak ők lehetőséget…nagy Tlyer pushról pusmogtak mert benne látják Ziggler utódját…na de így ??? Truthtól egy live eventen kikapott 10 másodperc alatt…akkor mit is várjunk tőle ? ott van Sheamus és a triója az se ér semmit…ahogy jelenleg Wyatték…Brayék rombólják szét azt a csapatot és engedjék őket szabad utakra…Del Rio is csak szívni jött vissza…Rusevbe is több van főleg amit leművelt az egyik RAW-i triple threat meccsen…Lanara kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle…bár nekem menedzserként jobban átjön bár figyelj lehet jó lesz…egy pár cikkel előbb olvastam hogy Vince manipulálta a nézők reakció “hangját” érdekesek voltak mert tényleg ahogy az elején benyomták HHH promoja közben hallatszott rajta hogy alávágták…na meg miért is fújjolnák ki amikor hétfőn éljeneztek mint a rossebb ?

  Kedvelés

 3. Brock leveri Undertakert a Manian? Megemésztettük. De az, hogy Shane Mcmahon legyőzze, az képtelenség, lehetetlen! Most egy nagy számnak tűnik, de igazából egy öltönyös majom, mint karakterileg, mind mozdulatokban. Az a nagy szégyen, hogy Taker őt kapta ellenfeléjül és még sokan azt akarják, hogy veszítsen? Elfogadhatatlan.
  Dean Ambrose az ember, aki egyszer midcard és egyszerre main eventer, de az igazság az, hogy mindig is az előbbi marad. Azért Romannak alkatilag jobban elhiszem, hogy megtudja verni Triple H-t.
  Brocnak Bray kéne a manian, mert félek, hogy öt perc aztán Dq, netalántán Brock egy pillanat alatt kopogtatja? Hosszú meccs kéne, de úgy sem lesz az.
  Aj és Chris jó párost alkotnak, remélem, hogy tag team bajnokok lesznek, aztán Styles megy a WWE övért., mielőtt még az emberekben tudatosul, hogy midcardnak hozták be! Pedig azonnal le kellett volna csapni egy Brock Lesnar vs Aj Styles mérkőzésre! Mekkora lenne már. Már a TNA-ban is kedveltem, legjobb a Lone Wolf karaktere volt, amikor nem beszélt. (a promozását még lehetne gyakorolni)
  Owens jó, megkapta az övet, de úgy vele sem tudnak mit kezdeni. Jön egy Ladder match a wrestlemanian, aztán pedig küzd egy-két emberrel, majd elveszti egy másik ember ellen, akivel még két PPV-n harcolna.
  Kalisto látványos, de nekem egy vicc! Emberek egy bajnoknak karizmatikusnak kell lennie, ez meg csak a…
  Elég, túl gyerekes az egész! Lasasn már eljutok oda, hogy csak a PPV-k főmeccsét nézem meg

  Kedvelés

  1. Húsvét szombaton barátom !!! Ha meglépik , hogy újra kettészedik a Rawot meg SD-t akkor lehetséges ,hogy feljönnek de addig …..

   Kedvelés

 4. Harmadszorra játsszák el, hogy kurva nagy szarban van a szervezet, amiatt átvariálják az eredeti terveket és Deant teszik főszerepbe, mert tudják, hogy rá mindig lehet számítani, és ő le tud hozni mindent. Most sincs másképp. De ez a mostani helyzet az eddigi leggyomorforgatóbb. Egyrészről viszi a hátán a Brockos feudot, amibe szintén csak úgy belevágták, az IC vonalat is neki kell vinnie, mert már senki nincs ott. A nevetség nyomora pedig, hogy Roman HELYETT feudol….jegyezném meg, hogy kategóriákkal hihetőbben és élvezhetőbben.

  Lényegében van három viszálya és mit fog kapni mindebből, mikor ezeknek vége? Kevin kap egy random ellenfelet és marad bajnok. Brock kivégzi Deant. Roman pedig úgy fogja megnyerni az övet, mintha odébb tett volna egy szalmaszálat is érte, és nem Ambrose lett volna az, aki Brockot heel szerepbe tudta kényszeríteni a közönségreakciók terén is (ami egy hónapja még elképzelhetetlen lett volna, hogy a Beast boot kapjon bárhol), szintúgy HHH-el is, igaz van olyan intelligens a közönség, hogy Huntert csak Deannel szemben fütyüli ki, Romannel nem.

  Hányok ettől a szervezettől. Már mondtam, de mondom újra, hozzák vissza Cenát inkább, ő legalább tudott olyan szinten színészkedni, hogy egy megírt promót hitelesen elő tudott adni. Romanre két mondatot nem lehet rábízni, mert mindent elbasz. Komolytalan, mindent elnevet, elfelejt, hiteltelen minden szava, a nemlétező karakteréhez se tudja tartani magát. Mi is Roman karaktere jelenleg? A legyőzhetetlen szamoai. Ennyi. Még Cenáról is akárki tudna mondatokat írni. Persze, hogy szar Cena, egyértelműen. De Roman valami más, egy sokkal nagyobb sötétség.

  Kedvelés

  1. müzlit ne,a többi helyes.Csori békapofa a legnagyobb csicska jelenleg..Rég bajnoknak kéne lennie,de jobb ha veretik stb..lesnar meggyilkolja! lesnar vs Wyatt meccs csodálatos lesz!!!!!!!!!
   ko is megveri marad bajnok,hunter is megveri,ergo 3 meccs 3 fél feud vagy mi 3 külön téren és 3 szopás,ezt kapja ő..majd jön kentaur és 3 x os bajnok lesz..
   Engem már teljesen hidegen hagy az egész pankráció..megszokásból nézem.Minden héten,2x ugyan az minden hónapban..semmi változás

   Wyatték szarban vannak..nem kezdenek velük semmit,dudleyékkel sem kezdenek semmit..Jericho utolsó övére hajt..hegyomlás,gga csokigolyó 2 nagy vicc,vonuljana vissza,Kane..hagyuk..BOD meccs óta meg előtte..nem is tudom mikor volt jó meccse,tönkretette kecskepofa karrierját is..ez van,Taker meg..hiába nagy kedvencem a 2 szörnyeteg,unalmasak,vnuljanak vissza,csak a legendájuk kopik ezzel hétről hétre hónapról hónapra…
   trombitás fattyúk bajnokok már mióta..a tt vonal van a legnagyobb szarban 4-5 ehetséges csapat szopóágon,1 tehetségtelen meg bajnok..
   másik öv vonal,törpe sárkány csak el patronkával feudol..senkit nem löknek oda..
   ko nak sincs ellenfele..
   a csicska nemzet egyetlen esélye a fenmaradásra,és egyben az életben maradásra a Wyatt feud lenne.de ezt nem látjuk sajnos..
   hunter bajnok,egy kiöregedett morcos fa..elért sok mindent,sose kedvetem de jó meccseket feudokat tolt,már most legenda,de ez..szánalmas..
   kentaur..hagyuk..elment fas..átültetésre,csak kiderült neki h nincs így nem is bírták átültetni..csináltak neki inább még 1 segglyukat annak úgy s nagyobb hasznát veszi..
   Sok tehetséges panki van akikkel nem kezdenek semmit..pl törzsgyökér feltünt,rr ota nem láttuk elötte meg kitudja mikor nem emlékszek stb és erre még vesznek vagy 103235443 pankit h csicskuljanak be szépen sorban kentaurnak..
   müzli egy ótvar,rühellem mindazt ami ő…
   de,jót tesz az üzletneka kis taknyosok komálják,bár ey egész karriert húzott fel 3 szánalmas,nevetséges kamu mpzduatra,és egy ízig vérig kamu,anti pankrátor,,sőt egy igazi anti tálentum..jót tett az üzletnek,sokan imádták,és sajnos még jelen idő is..na,de kantaurt meg nem mert egy szar és ezt nem bírják felfogni…nagy bukta lesz itt,csak várjuk szépen ki..
   Nyerni fog és megint bajnok lesz és ki lesz az ellenfele?müzli?júdás?ennyi?
   A sok tehetséget minek vették meg akkor?
   pffff
   Voltak itt már olyan pankik akiket utáltak mint aszart,de ennyire..nem is emlékszek müzlin kivül..és ez nagy szó!

   Kedvelés

   1. Nem Cena gaztetteit akartam kisebbíteni, épp ellenkezőleg. Amit Roman, pontosabban, amit Romannel műveltetnek, az még Cena útjánál is sötétebb. Roman egyszerűen kevesebb, mint Cena. Nagyon sokáig próbáltam azt hinni, hogy nem, de rá kellett jöjjek, hogy csak kísérőemberként működik Reigns, szólóban nem. Kell mellé 1-2 ember folyton, hogy életképes maradjon, és azt is úgy, hogy még véletlenül se ő legyen vezető szerepben. Persze, Cena meg rákosokkal és csonkított veteránokkal adja el magát, de egyrészről őt emberileg gyűlölöm jobban, mert ténylegesen egy szarrágó, másrészről Roman át fogja venni a stafétát, és vele tolatják ezeket a gyomorforgató médiahúzásokat tovább. John is hányadék szólóban a ringben, viszont mikrofonnal legalább van egy kiállása és karaktere. Romannek nincs. Őt a Shieldben arra építették, hogy a csendes “nagydarab” befejezőmunkás legyen. Ebből mai napig nem tud kilépni és sorra jobboltatják az összes létező pankrátort mellé. Egyszerűen az elmúlt fél évben az adások fele semmi másból sem állt, csakhogy boldog boldogtalan asszisztál Romannek, hogy erősnek állítsák be. De ahogy Cesaro mondta, nem elég az, hogy kemény vagy, attól még nem leszel jó pankrátor. Cena is egy csapnivaló inringer, főleg a fekvéseivel, de Roman mennyivel jobb? Halálosan unalmas mozdulatokat tol, párszor megcsillant valami, hogy technikásabb vonalra lép, de 2-3 adás után abba is hagyta azokat az új mozdulatokat. A gagyi ugrását is elvették tőle (biztos nem történt valami olyan, mint mikor Shieldes korában nem a kötelek közt, hanem felső kötelet megfogva ugrott a ringbe és bucskázott egyet). Cena legalább meg tudott tanulni pár élvezhetőbb mozdulatot. Személy szerint úgy vélem több értelme van alapból szarnak mutatni az egyik felet -Cena fekvései meccsek közben- és a másikat hagyni dolgozni -kb akárki Cena ellenfelei közül-, akkor legalább a másik tud valamit mutatni és egyeneságon kijön, hogy mennyire szar Cena. Vagy ha csak azt megnézzük, hogy Cena hány remek meccsben volt, ahol 100%-ban ő igazodott és lépdelt fel az ellenfele bokájáig -lásd Owens vs Cena, arra senki ne mondja, hogy nem volt egy kurva jó meccs, és John is kellett hozzá, Reignsel mennyivel pocsékabb lett volna képzeljük már el…- Roman meccseinek háromnegyede értelmetlen pofozkodásokból áll, én azt jobban rühellem. Talán pont ez idegesít a legjobban benne….hogy Cenáról 10 éves kor felett minden ember megmondhatta, hogy ő szar, nem tud többet, ennyi van benne, kész, utáljuk együtt. Roman rosszabb, benne mindig is többet láttam, sőt lehet még mindig több van benne, csak nem engedik neki, de ezeken felül ilyen szar, mikrofonnal gyalázatos, ha épp nem emlékszünk akkor csak keressünk rá a “Roman Reigns botch”-ra youtubeon, szánalmas miket művelt. Na meg még mindig a Shieldes ruhában pózol…azt soha nem bocsátom meg neki. Ugyszint a zenét. Ők nem Wyatt család voltak, hogy elhitted róluk, hogy igen, ők ezt csinálnák szólóban is, ők frakció voltak és szerepet vállaltak -ahogy a promóik sokaságában elhangzott-, tudta az ember, hogy a pajzs alatt három személyiség lakozik. Amiből kettő ki is vált nagyszerűen. Egy pedig még mindig vonszolja maga után, hogy legyen mibe belebújnia a népharag elől,,,,,

    Kedvelés

 5. Rakás szar volt az egész úgy ahogy állt!!

  Ami ért benne valamit az eleje Dean promoja, meg a vége a KO Dean meccs a többi kiszámítható szar!!!

  Meg lehet nézni az NXT -t ott igazi pankráció megy nem úgy mint ebben a kabaréban amit a vén trottyos minden héten le akar nyomi a torkunkon!!! Igazából vagy csak Story végett tért vissza Shane, de jó lenne ha le verné a WM en papát és át adná a stafétát. De ha meg is történne baszott sok munkája lenne Shane nek hogy azokat pankrátorokat akiket Vince el temetett a Roman Bíródalom végett újra olyan szintre hozza fel amilyenen lenni kéne nekik. Meg persze ezeket a retardált kreatív embernek mondható gyökeret ki rúgnám és helyükre olyanokat hoznék akik értenek is mint PL akik HHH segítő a NXT írásában.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek