WWE SmackDown Live 2016. augusztus 2. – Eredmények és videók

014_SD_08022016jg_0559--efa3326f15f19e330ea54a6818bf5dd0

Nashville-be érkezett meg a kedd esti SmackDown, aminek nyitányán a backstage-be kapunk bepillantást. Shane, Daniel, valamint Randy figyeli a felvételt az előző esti RKO-ról, amit a Fenevad szenvedett el. Shane felteszi a kérdést Randy-nek, hogy boldog-e a tettétől? O-Mac szerint Brock egyértelműen megakarja torolni ezt a támadást, így biztonsági emberek veszik majd körül Orton-t ma este. Shane azért egy kis dicséretben is részesíti szupersztárját, miszerint manővere döbbenetesen király volt. Miz is panaszkodik pár sort főnökeinek, mire Daniel kiír egy Triple Threat kihívói csatát ma estére, melynek győztese mehet a SummerSlam-en az Interkontinentális címért.

Mauro Ranallo, JBL, valamint David Otunga köszöntenek minket a mai adáson, amit követően a WWE Világbajnoka – Dean Ambrose érkezik. A Lunatic Fringe mikrofont fog és először is üdvözöl mindenkit a SmackDown, majd rögtön emlékeztet is, hogy Ő a WWE bajnoka. Ideért azáltal, hogy minden éjszaka tönkre dolgozta a seggét. Ideért azáltal, hogy legyőzte mindkét korábbi Shield testvérét. Dean bevallja, hogy tetszik neki a kilátás a csúcsról. Arról van szó, hogy képviseli a SmackDown-t, valamint az örökségét. Rátér kihívójára – aki mint mondja öt top szupersztárt győzött le azért, hogy megküzdhessen vele a SummerSlam-en. Szólítja Dolph-ot, hogy jöjjön ki hozzá a ringbe.
Dolph a ringbe érve azzal indít, hogy nagy rajongója Dean-nek, és hogy szerinte ők elég hasonlók. 
Ambrose nem ért ezzel egyet, szerinte semmiben sem különböznek. Megannyi szenvedés után senki sem lesz képes elvenni tőle a bajnoki címet. Semmikor, de főleg nem Dolph. 
Ziggler felteszi a kérdést, hogy elfelejtjük-e, hogy miként csatlakozott Dean korábbi társaihoz? Dolph emlékeztet minket, hogy Dean olyan volt, mint egy férfi mazsorett. 
Ambrose megkérdezi Ziggler-t, hogyan érzi magát, miközben panaszkodik? Szerinte Dolph csak az idejét vesztegeti azzal, hogy panaszkodik. Dean a saját példájára érvel – hiszen amikor az emberek azt mondták nem bajnok alkat – nem érdekelte. Amikor akadályokat helyeztek elé – nem érdekelte. Egyszerűen WWE bajnokká vált. Dolph nem mondhatja el magáról ugyanezeket, mert túlságosan el van foglalva azzal, hogy milyen képet alkotnak róla. Túl sokat aggódik, hogy mit gondolnak az emberek róla. Túl sokat aggódik amiatt amit a hivatal mond róla, hogy valamint, hogy az emberek mit mondanak róla az interneten. Túl sokat aggódsz – mondja Dean. Ziggler az a srác, aki szembe fog nézni vele a SummerSlam-en a WWE bajnoki címért, és aki veszíteni fog. Persze ellopja majd a show-t, mint mindig. Lesz egy nagy meccsük, Dolph pedig ellopja majd a show-t, de az is Ő lesz, aki veszíteni fog. 
Ziggler elmondja Dean-nek, hogy Ő egy kis srác Cleveland-ből, aki öt évesen ment el élete első WWE élő eseményére és rögtön tudta, hogy ez az, amit tenni szeretne. Arra gondolt, hogy egy nap WWE szupersztár válik belőle. Az elmúlt hét évben tiszteletlenek voltak vele szemben, és figyelmen kívül hagyták. Egy nap azt mondták neki, hogy nem elég jó, azután hirtelen a csúcsra küldték (ITT). Dolph kijelenti, hogy Brooklyn-ban le fogja égetni a házat, mert Ő ebben piszok jó! 
Dean halálos nyugalommal közli Dolph-al, hogy ezekből semmit sem fog végrehajtani. Nem holmi össze esküvéselmélet miatt, vagy mert elnyomják Őt. Ambrose szerint az igazi probléma az, hogy Dolph korántsem olyan jó, mint amilyennek hiszi magát. 
A bajnok eldobta a mikrofont, és elindult kifelé. Dolph arcára kiült, hogy elgondolkozott Dean utolsó szavain. Hirtelen képbeugrások tárultak a szemünk elé.. Pár pillanat múlva már Wyatt tartotta karjaiban Ziggler-t, majd kiosztotta neki a Sister Abigail-t. 
Bray felveszi a mikrofont, majd az ájult Ziggler körül járva elmondja, hogy Dolph értéktelen, s nem érdemli meg, hogy bajnok legyen. Ti hisztek abban, hogy ez lesz a következő WWE bajnok? – teszi fel a kérdést a publikumnak Wyatt. Szerinte Dolph ellopott tőle valamit, amit most vissza akar kapni. Wyatt arra kéri Ziggler-t, hogy álljon ki ellene ma este ebben a ringben. Ha győzni tud, bebizonyítja az összes embernek, hogy méltó az első számú kihívói jogra. Azonban ha elbukik, Ő veszi át a helyét a SummerSlam-en. Bray azt szeretné, ha Dolph bebizonyítaná neki, hogy tényleg olyan piszok jó, mint ahogy mondja. 

Daniel és Shane a backstage-ben, amikor is Dolph lép oda hozzájuk. A Show Off akarja a csatát Bray Wyatt ellen ma este. Bryan nem érti ezt, hisz ha Dolph veszít, elveszíti az esélyét a WWE bajnoki címre a SummerSlam-en. Dolph indulatosan válaszol, miszerint senki sem hisz benne épp ezért akarja ezt a meccset. Shane megérti ezt, és meg is adja Dolph-nak. 
Dolph Ziggler kontra Bray Wyatt a ma esti főesemény, a győztes pedig Dean Ambose ellenfele lesz a SummerSlam-en! 

Kalisto vs Apollo Crews vs Baron Corbin – Triple Threat mérkőzés, melynek győztese The Miz kihívója lesz a SummerSlam-en

A csatát természetesen a bajnok, és csodás párja Maryse a ring mellől követte figyelemmel. Túl sok izgalom nem volt a meccsben, Apollo egy fordítást követően kopogtatta Kalisto-t, megszerezve ezzel a kihívói jogot.
Corbin a gong után Kalisto-ra támadt, Crews segíteni próbált, de Miz egy Skull Crushing Finally-vel kifektette. A bajnok örült, az utolsó szó viszont Corbin nyomatéka volt egy End of Days képében, amit a címvédő szenvedett el.

Becky Lynch vs Eva Marie 

A küzdelem nem vehette kezdetét, hiszen Eva Marie-nak hirtelen fájni kezdett a haja. Maximum az, mert hogy a lábsérülésre csak rájátszott – kétségtelen.

Jobb híján a KickOff panel-re pillanthatunk, ahol Carmella keveredett szóváltásba Natalya-val. Ennek az esetnek még lesz folytatása ma este.

The Vaudevillains vs American Alpha 

Ezt a csatát már számos alkalommal láthatták azok, akik az NXT-t is követik. Nem egyszer vívtak szemkápráztató mérkőzést, itt azonban nem ez történt. Egy villámgyőzelemben kerekedett felül a debütáló Jordan és Gable, miután értékesítették a Grand Amplitude-ot.

Megszólal a Phenomenal zenéje, és érkezik AJ Styles, aki egy üzenetet fog címezni John Cena irányába. 
AJ a ringbe érve mikrofont fog és azzal indít, hogy egyetlen okkal jött most ki ide: Beszélni John Cena-val. 
Nyomban meg is szólalt a várt zene, amire érkezett a felspannolt Cena. John a ringbe csúszva hergelte kicsit a Nashville-i tömeget, majd Ő is mikrofont vett magához. Cena szerint AJ egy üzenetet szánt neki Ő pedig ennek megfelelően itt van, szóval beszéljenek. 
Tipikus John Cena. Önelégült vagy, miközben azt hiszed minden rólad szól – hangzik Styles válasza. AJ azt mondja, hogy most akár a kedvenc dolgát is tehetné, elverhetné John Cena-t. Volt egy üzenete a Cenation számára mielőtt John kijött ide, de most, hogy itt van – hallania kell ezt. Elverték őt többször is, de Ő mégis itt van a WWE-ben. Nem akarja, hogy John itt legyen. Pontosan tudja, hogy mi baja van John-nal. Nem akarja, hogy itt legyen. Nem tartozik a ringbe vele. Szerinte John csak nyomatja a zenéjét és táncát, miközben az emberek azt hiszik, hogy egy nemes hős. Ezek a gyengeelméjű emberek, itt Nashville-ben pedig a legtöbb van ezekből- tudja jól. Minden a gyerekekkel kezdődik – véli AJ. A hülye, barom téveszmés kölykökkel, akik ezt és ezt akarnak. Kik olyan hallucinációsak, mint a gyerekek éppen? A szüleik. Te vagy az a fajta szülő, aki azt hiszi, hogy a gyerekeid megérdemelnek egy trófeát csak mert részt vesznek sportokban. Ki olyan hallucinációs, mint a szülők éppen? John Cena. Azt hiszed, hogy az, amit ezek a szülők és gyerekek gondolnak, rólad igaz – folytatja saját elméletét Styles. Nem kapsz desszertet vacsora előtt. Nem maradhatsz fenn későn iskola előtti napon. Nem kapsz trófeát azért, mert valaminek a része vagy. Azért kapsz trófeát, mert te vagy a győztes. AJ Styles egy győztes, AJ Styes legyőzte John Cena-t. Hol van a trófea? Ő az Elit, Ő a Legnagyobb, a Fenomenális AJ Styles!
Van néhány probléma – kezd bele a válaszba Cena. Mint mondja, sosem kényszerítette arra az embereket, hogy higgyenek abban, amit mond. Megvan a saját szavuk arra, mikor megszólal a zenéje. 
Styles azt mondja be fogja bizonyítani, hogy a Cenation nem más, mint csalás. Azt mondtad a jövőnek rajtad kell átgázolnia. Én átgázoltam rajtad a Money in the Bank-en. Miért vagy még itt? – kérdezi Styles. 
Azért vagyok itt, hogy befogjam a szádat – válaszolja indulatosan Cena. Szerinte Styles-nak felelősnek kellene lennie azért, amit mond. Megtámadja ezeket az embereket azért amiben hisznek, majd feltesz egy olyan kérdést, amire nem akar választ. Azt kérdezed miért vagyok még itt? Tizenöt év után, szeretetből. Szereti a kifejezést a gyerekek arcán, mikor éljenzik a kedvenc szupersztárjukat. Imádja, amikor a szülők félrehúzzák is megköszönik neki mindazt, amit csinál. Imád más műsorokat csinálni, mert ha valaki megkérdezi tőle mikor akarja elhagyni a WWE-t – azt mondhatja soha mert ez az otthona. John azt mondja, hogy míg AJ a szabadnapját tölti, Ő New York-ban van a Colbert Show-n egy kék öltönyben, mert szereti a WWE-t. Azért vagy itt, hogy jó birkózó legyél. Ha nem megy, megvan a lehetőséged, hogy más merre lépj. Ő itt van mert a becsület, hűség, és tisztelet a szívverése. Te mi a pokolért vagy itt? – teszi fel a kérdést Cena, riválisának. 
Styles dicséri Cena észrevételeit, és közli vele, hogy ez az, amire számított tőle. AJ  tisztában van vele, hogy John soha nem hátrál meg a kihívástól. Épp ezért kihívja egy meccsre a SummerSlam-re, mentségek és Club nélkül, csak Ők ketten! 
Cena szerint meg kell tanítani AJ seggét a leckére, tehát benne van. 
Styles felnevet, majd azt mondja, hogy a SummerSlam legjobb része lesz, amikor megveri John Cena-t. Ezután Cena-nak ki kell jönnie ide a SmackDown-on és el kell ismerni, hogy AJ Styles jobb nála. Ha nem teszi ezt meg, akkor hazug. Ha megteszi, akkor egy vesztes. Nem számít melyik történik meg – mindkét esetben Styles nyer. 

Randy Orton vs Fandango 

A biztonságiak a ring körül, hogy felügyeljék Lesnar esetleges felbukkanását. A meccs nem tartott sokáig, Orton kiosztotta a DDT-t, majd feltűnt a kordon mögött a Fenevad. Mosolyogva figyelte Orton-t, aki közben kiosztotta az RKO-t ellenfelének. Brock azonnal átugrott a kordonon, s mintha a biztonságiak ott se lennének a ringbe csúszott, felkapta a vállára Orton-t, majd kiosztotta neki az F5-öt. Érkezett Shane, hogy kitessékelje Brock-ot, aki nem is akart ennél a támadásnál többet.

Újra a KickOff panel, ezúttal Dean Ambrose van ott Renee Young mellett. Renee a főeseményről kérdezi Dean-t, aki arra számított, hogy Dolph Ziggler-rel néz szembe a SummerSlam-en, ez azonban az este végén változhat. Elmondja, hogy nem lepte meg Bray Wyatt akciója, de ez a SmackDown Live, ahol bármi megtörténhet. 

Carmella vs Natalya 

Ez a Női küzdelem sem vehette kezdetét, hiszen Natalya hátba támadta Carmella-t, majd befogta a Sharpshooter-be.

Dolph Ziggler vs Bray Wyatt 

Nem nagyon forgott beszélyben a ShowOff győzelme, hiszen neki voltak komolyabb lehetőségei a győzelemre végig. Wyatt a Zig Zag-ből még kirúgott, de nemsokkal később jött a Superkick, ami egyben Ziggler sikerét jelentette.

Ambrose a kommentátor asztal tetején mutatta az övet, Ziggler-re pedig a felbukkanó Erick Rowan támadt. Ambrose segíteni akart, de ő is padlón végezte, Wyatt pedig kiosztotta a Sister Abigail-t Dolph-nak.

22 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2016. augusztus 2. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. 1. most már büntetlenül le lehet bontani a ringet? Lásd uccsó meccs, a bíró orra előtt….( eddig azért elterelték a bírót,v. tényleg nem látta….)
  2. ez a hét a szövegelések hete ahogy láttam ( a Raw 18 perces szegmenssel kezdte,abban is Stupid Idiot vitte a pálmát)
  Mára ennyi,számomra a heti mind2 műsor eléggé tré volt…raw kb 40-50, SD 30 körül a 100ból….

  Kedvelés

 2. Érdekes a sok negatív vélemény, nekem pl ez az adás jobban tetszett, mint a múlt heti SD. Főleg az első fele volt jobb, a vége felé már esett a színvonal.

  Ambrose-Ziggler nyitás: átlagos szegmens szerintem. Ha Ambrose nem ökörködhet (“őrültkedhet”) kedvére, sokat esik a karaktere. Ziggler nem volt rossz, de ez az elnyomott underdog figurát láttuk már tőle sokáig a Survivor Series felvezetésben, kb rutinból hozza. Wyatt megjelenése jó volt, de máshogy kellett volna kifuttatni az event végére a szálat.

  Triple Threat: nekem ez tetszett, kicsit rövid volt. Mivel friss arcok szerepeltek (még Kalisto is új viszonylag), volt néhány új mozdulat, kombináció, stb. Nagyjából a befejezés is jó volt, Apollo (akit Daniel Creednek hívot a bevezetésben, ha jól hallottam) jó döntés volt nyertesnek ebből a háromból, és Miz, Corbin befejezés is rendben volt. Az egyetlen gond, hogy Miznél nincs jó helyen már az öv, Apollonak meg lehet még korai.

  Becky vs Eva Marie: az SD női division kb halott. Aki már látta Eva Mariet “birkózni”, az szerintem egyetért, hogy így jártunk a legjobban a “meccsel”.

  VV vs American Aplha debut: a végeredmény papírforma, de az AA továbbra is ott van. Tudnak ők ennél sokkal többet is. A fő gond, hogy az SD és a RAW csapataiból együtt lehetne kihozni egy átlagos TT divisiont jelenleg, szétbontva elég gyenge mindkettő. Nem tudom az AA mivel tudna befutni, mert rohadt jók, csak épp az ellenfelek hiányoznak.

  AJ vs Cena: AJ javul a mikrofonnal. A szegmensnek két baja volt szerintem. Egyrészt túl hosszúra sikerült, másrészt Cenától ugyanezt, ugyanígy hallottuk már ezerszer. Utóbbi azért is bosszantó, mert Cena mikrofonnal kifejezetten jó, a kreatív csapat lustálkodta el.

  Orton szegmens: Fandangot hagyjuk, ügyes és tehetséges lenne, de ez a gimmick és jobber szerep, amit ráadtak, borzalmas. Tylerről ne is beszéljünk, akinek emlékeim szerint Finn-nel elég jó feudjai voltak NXT-ben, itt meg ezt kapja… Lesnar megjelenése a felvezetés után borítékolható volt, és ezek után meglepően nem csinált semmit. Ez volt a nagy elégtétel? Gondolom úgy írta a szerződését, hogy csak X db suplexet és Y db F5-öt vállal egy évben, ezt meg nem akarták elpazarolni itt.

  Carmella vs Nati: ezért kár volt leszedni Carmellát Enzoékról, egyébként no comment.

  Ziggler vs Wyatt: a meccs nem volt rossz, sajnos egyikük sem bővelkedik a mozdulatokban, kb erre lehetett számítani. A legnagyobb baj a scripttel volt, Wyattnek nem kellett volna tisztán veszítenie. A végén (akár a zigzag, akár a super kick után), kopogtatás közben kellett volna Eric, nyitva hagyva kicsit a kérdést. Értem, hogy Zigglernek kell a push, hogy hiteles kihívó legyen, de Wyatt karakterét inkább erősíteni kellene, mert nem tudom mikor nyert meccsen utoljára.

  Összességében ami még érdekes a split utáni két SD-n, hogy próbálgatnak új kameraállásokat, szögeket, ami nem lenne rossz, kell az új, de egyelőre sokszor tök előnytelen. Pl Corbin bevonulása szerintem tök jó, de itt alig látszott belőle valami, és meccsek közben is voltak mozdulatok, amikről majdnem lemaradt a rendező.

  Kedvelés

   1. Szerintem Dean-nek két erőssége van: nagyon jó a lunatic karaktere és igazi hardcore arc, bármilyen brutál meccsbe be lehet tolni (szerintem amit a PG érában lehet, az csukott szemmel is kibírja bármikor). Viszont a bajnoki cím szerintem korlátozza kicsit mindkettőben. A címet nagyon megérdemelte, de szerintem nem tenne jót neki, ha sokáig bajnok maradna. Ettől függetlenül én sem hiszem, hogy Ziggler veszi el tőle az övet.

    Wyatt: én reménykedem benne, hogy Harper visszatéréséig kicsit elkezdik felépíteni, és ha újra együtt a család, akkor Harper-Rowan TT bajnok+Wyatt WWE bajnok éra lesz, vagy legalábbis egy komoly push-sal övközelben lesznek végre. Megérdemelnék már, plusz a sztoriknak, feudoknak is jót tenne.

    Kedvelés

    1. Abba tényleg van valami ,hogy az öv korlátozza néha, Dean az az ember aki öv nélkül is jó feudokat tol. Szerintem ősz végégéig bajnok lesz, remélhetőleg AJ,Wyatt vagy Orton fogja váltani. Wyattnek kellene egy öv mert elsüllyed a Családdal együtt. Mehetne am Mizre is hehe.

     Kedvelés

 3. Istenem…

  Megnéztem az előzetesét..benne van Undertaker,triple h meg a pereputtya..aranyember a tesójával,természetesen müzli is..rusev,kelták szégyene stb..
  Mire való ez…

  Kedvelés

 4. Nekem most ez nem tetszett, ahelyett hogy 50 percig pofáznak a semmiről, azt az időd ki lehetne tölteni élvezetes tehetséges pankrátorok mérkőzéseivel.
  Wyatt hogy így be jobboljon Zigglernek erre nem számítottam.
  A többi mecss no comment

  Kedvelés

 5. Az adás után az az érzés kerített hatalmába ,hogy a Rawba több energiát fektetnek Csámpiék mind az SDre. Míg a Rawon kezdenek letisztázódni a helyzetek itt semmi nincs addig…
  Díva részleget Rawon sikeresen megmentették de itt nem. Vártam volna az új övet deeeee nem…inkább egy szánalmas meccset kaptunk.
  TT vonal legalább ugyan olyan szarba van mint a vörösöknél.
  Miznél mi a jó eget keres még az az öv ???? Már rég el kellett volna veszítenie , borzalmas bajnok ennél még Lesnar is jobb volt mikor 2 havonta láttuk mint bajnok. Ha már Lesnar , de váratlan volt ahogy megjelent ki hitte volna…..
  Na de Wyatt hehe nagyon igazuk van azoknak akik azt mondják semmit nem fejlődött. Amióta visszatért szopóágon van, már rég övet kellett volna kapnia ,hogy tudjon fejlődni. Én megmondtam anno ha nem kap a Család övet végük lesz és tessék végük is van. A Család lesz az SD mumusa akik riogatnak mindenkit de itt meg is fog állni az élet nekik…..
  AJ-Cena jók voltak (AJ nem ugyanazt a szöveget tolta mint Wyatt anno Cenanak ? )biztos, hogy AJ nyeri a feudot ,hogy erősödjön a karaktere.

  AM Sd szarba van : Rioka elmegy lassan, Cena idénymunkás csak, Orton is kérdéses a sérülése miatt. Nem hiszem ,hogy full timeba tért volna vissza.

  Kedvelés

 6. ez rém gyenge volt
  mintha direkt nem akarnák túlszárnyalni a raw-ot
  pedig valljuk be most nem lett volna nehéz
  csak tudnám hogy akkor mi értelme volt a szétválásnak?
  ha így folytatják,akkor minden marad a régiben
  a raw lesz a főműsor az sd meg a jobberek tárháza….
  pedig itt is akad bőven húzónév,ha akarnák olyan ütős sd-ket dobhatnának össze,hogy a raw elbújhatna,de hát nem
  nem tudom hogy tényleg ilyen hülyék,vagy csak nem akarják
  bejelenthetnék a saját bajnoki címeiket,elindulhatna a tournament,már ez is megdobná a nézettséget
  de e helyett…
  mégis milyen bemutatkozást hoztak össze az american alpha-nak?
  pedig kb ez volt az este legjobb meccse
  a női “meccsek” meg..
  nem tudom miért csinálják ezt
  az egész shown nem volt értékelhető meccs
  ez így nem lesz jó
  és lehet hogy a nagyokosak pár év múlva arra fognak jutni,hogy már senkit nem érdekel az sd,és megint egybeolvasztják őket
  pedig nem értem miért ne lehetne egy sd olyan jó,mint egy raw?
  régen így volt,sőt általában jobbak voltak
  pedig ha így megy tovább sanszos hogy hagyják a fenébe az egész brand splitet,a helyett hogy vennék a fáradtságot és összehoznának egy jó showt.
  mindegy ők tudják
  csak ismételni tudom magam ezea az adáson látszoott hogy le se sza**ák az egészet,azt hiszik hogy a brand split majd önmagában megold mindent,pedig nem
  ha nem dolgoznak egy sd-n legalább olyan odaadással mint egy raw-on,akkor ne várjanak csodát
  remélem hamarosan leesik nekik,mert kár lenne feláldozni a brand spiltet..
  szerencsétlen slater meg…
  rossz nézni,és amint látom még pár hétig “szabadúszó” lesz,bár lehet hogy a végén tényleg kirúgják

  Kedvelés

 7. Nem most kellett volna Lesnarnak egyből jönni, kicsit várható volt, sokkal jobb lett volna ha a hátralévő hetek alatt valamikor lecsap, csak ugy viszonylag a semmiből. Nyilván ha Orton teritéken van számítunk rá de lett volna pl teljes roster jelenet és a tömegben egyszercsak Lesnar odamegy ortonhoz 😀 mindegy.. Ambrose vs Rollins idején tetszettek Ambrose elbújásai stb.

  AA könnyű győzelme meglepő volt.

  Apolloból nem tudom mit tudnak kihozni, vele és Corbinnal is kellene kezdeni valamit. Esetleg beszállhatna ő is a meccsbe.

  WWE öv, nem tudom.. Nekem van bizalmam Dolph felé de valahogy erősíteni kéne azért, és ez az egyből sister abigel majd a meccs után is egy az adás végén.. nem tudom nem feltétlenül erősítés.. Remélem valami jó alakul majd ki belőle 😀

  Egyébként sziasztok, most irok először, eddig csak követtem az oldal történéseit passzivan évek óta nagyjából 5 éve követem aktivan hétről hétre a wwe-t 🙂

  Kedvelik 1 személy

 8. Ez az adás most tényleg nem sikerült jóra. Sajnos azt kell, hogy írjam, Wyatt nem tud többet ennél, mint amit Ziggler ellen mutatott. Megint a társai egyike menti meg a posszadt fenekét. Pont olyan, mint anno Rollins volt, csak ő tovább tudott fejlődni, míg Wyatt megakadt ezen a szinten. Ugyanaz heelben, mint Reigns Lesnar támadásánál azért többre számítottam, de szerintem lesz ez még jobb is. Cena és Styles egészen jó mikrofonnal, de nem volt hiteles, hogy senki sem csapott oda a másiknak. 🙂 Orton is vihette volna feljebb, sokkal többet tud ennél.

  Kedvelés

 9. egyébként régebben Ziggler azért kapott sok agyrázkódást mert mindig az volt hogy amikor ellenfél kivétte azt amikor a sarogba odaugrott és fejjel odaba*ódott arra sarkas izére

  Kedvelés

 10. Nos kedves Barbenita,jöhet majd a trágár,sértő kommentek összeszámolása..a korrektség jegyében.

  Gyenge adás volt.

  Wyattet kajakra beáldozzák pinki felfuttatásáért?Remek..sőt már már csodálatos.
  face vs face van Wyatt meg csak ott van..Jó ez így az sd nek..3 as feud kéne ide.Lehet Wyatt álltal lesz pinkiből heel..

  A szürke bohócokat ezért hozták fel az nxt-ből?Jobberek,mindenkitől kikapnak,erre most jön az új csapat és azok is simán verik őket..doom ivadékok sorsárja jutnak a bajuszkirályok.

  aj vs müzli fa.z méregetés kitette az adás felét…

  vipera matyi rko ja váratlan volt és meglepő és kacagtatni való,de lesnar feltünése nagyon izgalmas volt..Mintha vipera matyi rosszul esett volna a karjára..sebaj lesz még kb 2 tucat ilyen neki..
  Milyen komoly arcokat vesznek fel őrködni…1 szál bél embereket..20 an se tudnák megállítani lesnart..vicc az egész.

  mizantéria elvtárs tré bajnok,nem érdemli meg az övet,méltatlan rá.Régóta bajnok,húzzák,nyújtják,de csak nem alakult ki egy normális feud se még ezen a vonalon,erre nyomnak egy gyenge meccset a kihívó jogáért…

  Remek adás volt ez is…Csak így tovább.

  Kedvelés

  1. hoppla hopp 😀 Wyatt kedvenced elbukott, nem volt meggyőző meccs, egyet értek End of an Era, hozzászólásával, nem túl sok esélye volt a meccsen, ráadásul egy szuperkickel? azelött meganyian kitörtek a gyenge sweet chin music utánzatból, nem lesz ebből 3-mas feud, várjon amig luke harper visszatér mivel sokkal tehetségesebb mint wyatt, akkor menjenek a SD tag team övre, szerintem most nagyot csalódtam wyattben számomra leszerepelt,

   Kedvelés

 11. Tisztelt olvasók!

  Változás az eddigiekhez képest, hogy az összefoglaló a videók alatt vannak azért, hogy senki se akadjon egy szó spoilerbe sem még véletlenül sem.
  Jobb lenne ehhez hasonlóan a folytatásban, vagy maradjon a korábbi módszer – miszerint az összefoglaló végén van a videó?

  Kedvelés

 12. Hát ezzel az adással még lejjebb süllyedt a színvonal… Komolyan mi volt ez a női mérkőzéseknél. Kb a fejemet fogtam olyan égő volt hogy egysem jött össze. Ha ez így folytatják nemigen fog változni semmi.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek