WWE SmackDown Live 2016. augusztus 30. – Vadászból üldözött lett

077_SD_08302016sb_0723--5fd9f7db5a65a5c4bea8221d049c2381

Szokás szerint a PreShow vezeti fel az előttünk álló két órás adást, melyben szakértőink három témára helyezik a hangsúlyt. Szóba kerül Miz és Bryan múltheti konfrontációja, Nikki Bella és Carmella viszálya, valamint a mai adás főeseménye, amikor is a WWE Világbajnoka Dean Ambrose egy az egyben küzd meg az idei Andre the Giant Battle Royal győztesével, Baron Corbin-nal. A SmackDown Live ezen héten a dallasi American Airlines arénából jelentkezik, aminek ringjébe sietős léptekkel halad a címvédő Interkontinentális bajnok, valamint bájos felesége, Maryse.

Miz először is tudni szeretné, hogy most már figyelnek-e rá. Nem érti miért fütyülik ki az emberek, szerinte a múlt héten történtek ismeretében ennek nem így kellene történni. 148 napba tellett mire mindenki figyelmét megkapta a tekintélyes cím által, ami egykor valóban tekintélyes volt, de most sorozatos hibák homályosítják el. Ő azonban helyre fogja állítani mindezt, s általa újra tekintélye lesz a címnek. Ha Daniel Bryan elnézést akar kérni tőle, azt Shane támogatja. Minden látható, ami felszínen van – ellenben azzal, ami hátul folytatódik. Kit hívnak amikor szükségük van egy szóvivőre, egy reklámra, egy filmsztárra, vagy ha egy rohadt csirkét kell eljátszani? Őt.. Teszi ezt napról-napra és közben nem sérül meg. Méltatlannak találod őt, mert nem sérül meg, vagy nem harcol VFW termekben 50 ember előtt. Éljenzel és tapsolsz embereket annak ellenére, hogy lehetőségeket buknak egymás után. Miz tudni akarja, hogy mit jelent a rajongóknak, amikor méltatlannak tekintik őt? Ez tesz gyávává.
Dolph Ziggler érkezik a szorítóba, aki közli Miz-el, hogy van egy nyomós oka annak, hogy az emberek sosem fognak mögötte állni. Átlátnak rajta. Itt mindenki a kihívásokra hajt ellenben Miz-el, akit csak az érdekel, hogy híres legyen, hogy miként sétáljon végig a vörös szőnyegen magasba emelve a bajnoki címet. Minden egyes héten esélye van arra, hogy változtasson a megítélésén, hogy bizonyítsa nem egy gyáva alak. Megvan ehhez a képessége, Ő azonban nem teszi. Bizonyítani szeretné az embereknek, Daniel Bryan-nek, vagy épp a feleségének, hogy nem egy gyáva? Dolph most megadja neki erre a lehetőséget. Nem kell sem a bajnoki cím, sem bíró, sem a gong – csak Ők ketten itt és most ebben a ringben.
Miz átadta Maryse-nak a címet, Dolph nekivetkőzött a bunyónak, de a bajnok némi őrlődés után meghátrált. Dolph megpróbálta még egyszer felpiszkálni Miz idegrendszerét, de a MoneyMaker-t felesége tessékelte vissza a színfalak mögé.

Hype Bros vs The Vaudevillains – Tag Team Tournament Negyeddöntő

A korábbi NXT Tag Team bajnokok magabiztosan kezdték az összecsapást, nagy lendülettel rohamozták Ryder-t. Ez a lendület egészen addig tartott, még Zack be nem váltotta Mojo-t, aki buldózer módjára tarolta le ellenfeleit. English hamarosan elszenvedte a Hype Ryder-t, amit követően Zack kopogtatott.

AJ Styles vonul peckesen a színfalak mögött, homlokán John Cena karpántjával. Folytat egy rövid eszmecserét Apollo Crews-al, majd hatalmas arccal az aréna felé veszi az irányt.

A reklámszünetet követően érkezik is Styles, akit a közönség kitörő örömmel fogad. Mikrofont fog és elkiáltja magát, hogy a Phenomenal One itt van ma este. Ismételten “The Face who runs the place”-nek titulálja magát. Annak, aki leverte John Cena-t, s aki meg fogja ezt tenni Dean Ambrose-al is. Dean Ambrose ezt az arcot fogja látni a rémálmaiban, és ezt az arcot látja majd a hátán fekve, miközben AJ Styles-t nyilvánítják WWE bajnoknak.
Apollo Crews zenéje szakítja félbe a kihívót, amit Styles nem fogad örömmel. Tudni szeretné, hogy Crews Bryan-hez sietett-e az előbb, hogy kihívhassa Styles-t egy helyesírási versenyre?
Crews nevetve közli, hogy valóban Bryan-nél járt, de egy esélyt kért tőle, ami jelen esetben egy meccset jelent AJ Styles ellen most azonnal.

AJ Styles vs Apollo Crews

Styles nagy rössel indított a rögtönzött csatában, amibe Apollo is belelendült szép lassan. Villámgyors kombinációkat figyelhettünk, AJ-nek pedig ügyelnie kellett arra, hogy ellenfele ne lendüljön nagyon bele a meccsbe. Crews-nak egy komolyabb sansza volt – egy Inverted Fallaway slam után kopogtatott, de Styles kirúgott a tusból. Pillanatok múlva következett a Phenomenal Forearm immár a kihívótól, aki megtartotta lendületét a Backlash előtt ezzel a győzelemmel.

Bray Wyatt érkezik a ringbe, hogy elfoglalja helyét annak közepén – hintaszékében. Bray elmondja, hogy nem tart sem a kígyóktól, sem a szörnyektől, sem senkitől mert Ő maga a félelem. Mikor Randy Orton legendájára gondol, nem mitológiai kígyóként jut eszébe. Ő csak egy ember, aki hisz benne, hogy méreg fut keresztül ereiben. Bray nagyon izgatott – szerinte Randy beteg. Amit Brock Lesnar tett vele a SummerSlam-en az nagyon érdekes volt – vallja Wyatt. Brock kihasználta Randy összes hibáját. Orton félelem nélkül ment a mérkőzésbe, miközben azt gondolta érinthetetlen. Viszont úgy jött ki onnan, mint egy sebesült ember. Bray bemutatkozik Randy-nek majd közli, hogy ez az Ő játszmája. Ha valóban vannak hangok Randy fejében, amik azt sugallják amit tennie kell, Bray reméli, hogy azt mondják fusson.
Megszólal a Vipera zenéje, aki lassan, mikrofonnal a kezében közelít a ringhez. Megáll, majd azzal indít, hogy a hangok mind azt kérdezik a fejében, hogy ki a fenének gondolja Őt ez a srác? Bray azt hiszi, hogy sérült – csak mert kapcsok vannak a fejében? Randy hosszú ideig volt sérült és pont ez adja neki a varázsát.
Bray azt mondja ez az, amit akart. Ez a ragadozó, akit látni akart. Ez a bátorság, amit nagyra értékel. Viszont ebben a helyzetben, Randy már nem ragadozó többé. Sebesült és gyenge. Most Bray a ragadozó. Randy-nek mindenkinél jobban kellene tudnia, hogy mitől válik a legjobbá egy ragadozó. Öl. Wyatt megfogadja, hogy a Backlash-en levágja a kígyó fejét, majd trófeaként helyezi a kabátjára.
Orton mint mondja – már sokszor játszotta ezt le másokkal korábban és még mindig itt áll. Hegeket szerzett Cactus Jack és Undertaker ellen, de Bray-nek nem ezen hegek miatt kell aggódnia. Sokkal inkább a belső hegek, valamint a démonok miatt. Randy tudja, hogy Bray-nek is vannak démonai.. Szóval Bray Wyatt Randy Orton-t akarja a Backlash-en – összegzi az elhangzottakat a Vipera. Megkapod – válaszolja Randy. Nem fél Bray-től, nem fél egy olyan embertől, aki istennek nevezi magát. Sőt nem fél most azonnal szétrúgni Wyatt seggét.
Orton a ringbe csúszik, de ekkor az aréna elsötétedik..

Natalya & Alexa Bliss vs Naomi & Becky Lynch – Tag Team mérkőzés

Nikki Bella a kommentátorok mellől figyelte a csatát, amit végül Bliss és Naty nyert meg, miután Alexa kopogtatta Becky-t. Carmella már-már rendszert csinál abból, hogy #BeatUpNikkiBella-sat játszik, amit ezúttal a kordon tetején pózolva ünnepelt meg.

Mosh & Thrasher vs Rhyno & Slater – Tag Team Tournament Negyeddöntő

A 16 év után visszatérő veteránoknak nem sok minden jutott, kicsit páholták Slater-t, majd a felszakadt szemöldökű Rhyno magánakcióba kezdett, beváltatta magát Heath-el, s a GORE-t követően megszerezte a győzelmet maguknak.

Gary “The Milkman” Milliman vágott le egy monológot a ringben, gatyára vetkőzött, de bizonyítási vágya nyomban elillant, amikor is felcsaptak a Démon érkezését jelző lángok. Kane egy Chokeslam-mel jutalmazta a megszeppent srácot, majd mint aki jól végezte dolgát – elindul kifelé.

Baron Corbin vs Dean Ambrose

Corbin bevonulása megejtett egy kisebb Face Off-ot a távozó Kane-el, ami egy esetleges feudot eredményezhet. Értelme mondjuk lenne, hisz Corbin a Démon eliminálásával nyerte meg a Battle Royal-t a WrestleMania-n.
Rátérve a mérkőzésre – sok izgalom nem volt benne. Várható volt a kommentátorok mellett figyelő Styles közbeavatkozás, aki egy ponton megunta a felek vergődését. Megpróbálta Corbin-t vezényelni, de a LoneWolf ezt nem nézte jó szemmel. Ambrose nekilökte ellenfelét Styles-nak, ami pillanatokon belül diszkvalifikációt eredményezett AJ beavatkozása miatt. Dean nekiesett leendő ellenfelének, majd kiosztott egy Dirty Deeds-et Corbin-nak – az újból támadni igyekvő Styles pedig a Forearm helyett a kötélre esett ágyékkal. Ambrose rásegített egy kicsit riválisa “fájdalmaira”, majd megpaskolta az arcát. Styles szerencsének mondhatja magát, hogy túl van a negyedik porontyon is – elnézve ezeket a jeleneteket.

Ambrose magához vette a bajnoki címet, majd elindult kifelé. Még egyszer azért visszanézett Styles-ra, aki minden bizonnyal kiheveri ezt a traumát jövő vasárnapig.

11 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2016. augusztus 30. – Vadászból üldözött lett” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ekkora egy semmilyen adást….
  Rawot az övmérközés felhúzta és maradandót alkotott. De itt semmi hasonló nem volt. AJ, Orton,Wyatt jók voltak azt annyi. Deanek sürgősen heel turn. Miznél még az öv ????

  Kedvelés

 2. Érdekes a tegnapi adásnál nem vagy ahol nem tudod az érvek nélküli “ez de szar volt” dumát nyomni 😀 Külön vártam a tegnapi raw után hogy vajon lesz-e normális érved a károgás mellé de szimplán csak meg sem mertél jelenni inkább 😀 Bocsánat a “támadó” hangvételért de ezt muszáj volt 🙂

  Az adásról: Jelenleg Ortonék szálán kivül nem érdekel különösebben semmi.. AJ nagyon tetszik szerintem jobb bajnok lesz mint Ambrose, de egyszer egy Ambrose Orton feud is érdekelne 😀 Lehetne itt is jó alapanyag és én nagyon szurkolok a smackdownnak de jelenleg gyengécskébb sokkal mint a raw :/

  Kedvelés

  1. Nos,kérlek szépen a tiltások miatt kimaradt,mert 1- ember sírt a helyi seriffeknek he he de csak neked prezentálok gyorsban valamit.
   A szokásos fos adást 1 dolog mentette meg az pedig az uni övért folyó harc,ami,figyuzd,kapaszkodj meg! TETSZETT,maga a meccs is jó volt,de hunter!vitte a pálmát.Már amikor aszt hinné az ember,h kentaur nyer,megjelent hunter és lealázta a francba,ha ez nem lenne elég,júdást is elintézte és megnyerette az övet ko val,aminek örülök,mert megérdemli,tehetséges.Szal az a meccs jó volt,meglepő fordulatos,és végre jó helyen van az öv.

   Lesz itt kérem szépen hunter vs júdás feud,ami akár jó is lehet,ha ez nem lenne elég júdás face turn ami már nagyon ráfér,mert hót unalmas.A visszatérésének akarták h face legyen csak ugye kentaur miatt heel maradt…

   kentaur remélhetőleg eltünik a francba,ha nem és marad rontani a levegőt,legalább heelként tegye,mert őt csak ez mentheti meg.Rendes feudok,ellenfelek,jó meccsek,és bukjon,veszítsen,ezel is erősödhet a tré karaktere,mert h mindig csak nyert….pfff

   ko nyert,megérdemelte.Ő az egyik aki a legjobb ahig rosterbol.Amióta feljött melozik 1000 el,na meg cumi itt cumi ott…de végre megadták neki az esélyt h bizonyítson a nagyok játszóterén is.
   Ő lehet a top heel a vörösöknél,ami sokkal jobb lehet mint júdás..csak ne meneküljön..mert hamar hiteltelenné válik..legyen pusztító heel,mocskos dög,olyan ami jól áll neki.
   Ha kap teret,jó bajnok lesz.Itt csak az a szomorú,hogy ha bálorka nem sérül meg,nem nagyon kerül öv közelbe..így beugróként ott van.A végeredmény ugyan az,csak nem mindegy…

   Kár h a JeriKO nak hamar vége lett,de sebaj.

   Szaé végre ko bajnok,megérdemelten,júdás hunter feud valszeg,kentaur meg minnél távolabb legyen az övtől.Akkor ki lesz a kihívó?Ez itt a kérdés.
   Külön tetszik,h végre mertek újat húzni és nem csak a sablonokat követték.
   Cezaro sérülése elég valódinak tűnt,kár érte.

   Ha eltünök,nem írok adásokhoz azért van mert tiltanak,ennyi.

   Kedvelés

   1. A tiltásról nem tudtam, bocsi 😀 Ha most teljesen félreteszem a stilust akkor azt mondom hogy basszus végre tudtál egy értelmes véleményt írni az meg hogy valaha azt olvasom valami tetszett ez külön meglepetés 😀 végén még Royal face turn is lesz nem csak Seth… 😀

    Kedvelés

    1. Nem lesz face turn.Én érdekes mód mindig az adott adásokról ppv matinékról,cikkekről írok,önálló saját véleményt,egyedi stílusban ami sokaknak bejön,sokaknak nem.Teszem ezt vagy 4 év,vagy már lehet régebb óta.
     Van 1-2 egyén aki utánam rohangál,az írásomba próbál belekötni ahelyett h saját véleményt fogalmazna meg.Előfordul.

     A negatív vélemény is vélemény.Ami nem tetszik azt nem fogom egekig magasztalni.
     Ez az sd is egy nagy 0 volt.Egyedül Wyatt orton feud lesz érdekes.
     Amúgy orton vs lesnar visszavágó lesz nemsokára egy le-en,ahol vipeera matyit megint ledarálja a kokszos..Így már biztos h 2-1 arányban nyeri Wyatt elleni feudját..Wyatt meg..a jövő.A jelenben nem hagyják érvényesülni.

     aj békapofa feud jó lehet de tudjuk a végeredményt.Amikor mindkét feudnak vége,lehetne egy Wyatt békapofa tt páros,amiből csak jól jönnének ki mindketten.

     Kedvelés

     1. Szinészet igen, de valamiért csak mondták neki, hogy támadja meg nem? De vajon miért? Féltékenység, hogy a leghosszabb ideig uralkodo diva visszajött. De ha van más válaszod Carmella tettére a szinészkedésen kivül Gadi93 akkor mondd.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek