WWE SmackDown Live 2016. augusztus 9. – Eredmények és videók

007_SD_08092016hm_0049--a326180c1877aaa07fe447ebeec2ccbf

Az adás nyitányán Randy Orton látható, aki épp megérkezik az arénába. Rögtön egy kérdést kap Lesnar-ral kapcsolatban, amire elmondja, hogy már 15 éve ismeri őt, majd rámutat, hogy Ő a Legend Killer szóval nem igazán van mitől tartania. Újra megemlíti, miszerint pusztán egy RKO kell a ViperVille-be jutáshoz. Alberto érkezik a képbe, aki megkérdezi ma esti ellenfelét, hogy viccel-e. Szerinte ViperVille úgy hangzik mint egy vicc, mintha valami Disneyland lenne. Orton ajánl neki egy VIP jegyet, de figyelmezteti. hogy az út rögös lesz. Del Rio rendíthetetlen, úgy gondolja törött karral nehéz lesz mindezt kivitelezni.

https://dailymotion.com/video/x4o5myp

https://dailymotion.com/video/x4o5n18

Bakersfield városában járunk, Bray Wyatt és Erick Rowan pedig közelednek a ringhez. Wyatt mikrofont fog és elmondja, hogy szeretne valamit tisztázni. Múlt héten nem bukott el Ziggler-rel szemben. Áldozat volt. Dolph kétségbeesett volt és a kétségbeesése váltotta ki a csalást. Azután a dolgok elsötétültek számára, majd újra elvesztett mindent. Szerinte Dolph továbbra sem érti a tényt, hogy Ő egy Isten. Nem számít milyen keményen próbálkozol, vagy hogy mit teszel, sosem ölhetsz meg egy Istent. Ha nem hiszi, kérdezze csak meg a barátját, Dean Ambrose-t. Képtelen rájönni, hogy ez az ő műsora. Nem pusztán bábuk egy háborúban, ez Bray Wyatt küzdelme az egész átkozott világ ellen!
Dean Ambrose zenéje szólal meg ebben a pillanatban amire a közönség nagy ovációval reagál. A Lunatic Fringe mikrofonnal érkezik, majd először is közli Wyatt-el, hogy ez a New Era, amiben Ő valóban áldozat. Nem tartja a világok felfalójának, csak egy nagy gyereknek a vele szemben állót. A SmackDown nem hozzá tartozik, hanem az emberekhez, valamint a WWE bajnokhoz. Wyatt arra kéri Ambrose-t, hogy mindezt ismételje meg a ringben is. Dean tudja, hogy mit szeretne Wyatt, de szerint ez nem a legjobb ötlet jelenleg.
Ziggler érkezett, majd nemes egyszerűséggel nekirontott Rowan-nek. Bray is bekapcsolódott a bunyóba így kettő az egy elleni harc alakult ki. Ambrose hezitált, de végül Ziggler segítségére sietett. Pillanatok múlva a Sister Abigail-ben találta magát, Ziggler adta volna a Superkick-et Wyatt-nek, de az úgy fordította Ambrose-t, hogy Dolph rúgása a bajnokot találja telibe. Dean kifeküdt, Ziggler kiosztott egy Superkick-et Rowan-nek, Wyatt pedig a Sister Abigail-t Ziggler-nek.
Érik a ma esti főesemény..

Dolph fájlalja a fejét a backstage-ben, amikor Dean ront oda hozzá. A bajnok közli kihívójával, hogy nincs szüksége segítségre, valamint tudja, hogy az előbbi nem véletlen volt. Zigger szerint viszont igen, Dean ettől függetlenül úgy érzi tartozik a ShowOff-nak. Bryan és Shane csitítják a feleket, amit követően hivatalosítják a főeseményt, ami egy Tag Team csata lesz. Bajnok és kihívója kontra Wyatt és Rowan.

American Alpha vs Mikey O’Shea & Mike Vega

Az Asension, a Vaudevillains, valamint a Hype Bros is a ring mellől figyelte a mérkőzést – utalt ezzel a SmackDown arra, hogy hamarosan érkeznek a Tag Team övek. Gable és Jordan gyors győzelmet aratott a helyik srácok ellen, majd egy kisebb tömegbunyó alakult ki, de abból is a korábbi NXT Tag Team bajnokok jöttek ki jobban.. Vajon a SmackDown első bajnokait látjuk?

Becky Lynch vs Eva Marie 

Eva megint nem küzdött ezúttal a gearje mondta fel a szolgálatot..
Becky azonban harcolni akart így kihívást intézett a Roster felé, amit Alexa Bliss fogadott el.

Becky Lynch vs Alexa Bliss 

Eva megjelent immár minden probléma nélkül, de csak hogy megzavarja Becky-t, aki így ki is kapott Bliss-től a Twisted Bliss-t követően.

Randy Orton vs Alberto Del Rio 

A csata kizárással ért véget Del Rio székes akcióját követően. A mexikói tovább folytatta az erődemonstrációt, Orton azonban igazolta elméletét, és egyetlen RKO-val küldte ellenfelét ViperVille-be.

Heath Slater vs Rhyno

Slater egy szerződésért küzdött, nem sok sikerrel.. Egy kopogtatásnál a kötélre helyezte a lábát ezzel próbálva meg előnyt szerezni, de a bíró kiszúrta ezt. Slater ezután a sporival pörölt, majd szembe találta magát Rhyno-val, aki a GORE-t követően kopogtatta a szabadúszót.

Rowan ejt pár szót a főesemény közeledtével. Bray itt van, hogy lássa amint Rowan “elesik” az ügyükért. Megsemmisítésre biztatja társát..

Carmella vs Natalya 

Natalya ismét megpróbálta elkerülni a csatát azáltal, hogy hátba támadja Carmella-t, de Carmi ezúttal résen volt. Ténylegesen is indulhatott a küzdelem, amit végül meg is nyert miután Natalya kopogott a Code of Silence-ben.

Dean Ambrose & Dolph Ziggler vs Bray Wyatt & Erick Rowan 

Ziggler sokat volt akcióban, minden erejével arra törekedett, hogy megszerezze a győzelmet. Rowan-en azonban a Neckbreaker utáni Elbow, valamint a DDT sem fogott ki. Ziggler a Superkick-el próbálkozott volna, de Erick hárította, majd a Spinning Kick-el fektette ki a ShowOff-ot, de a kopogtatásnál Dolph felrántotta a vállát. Jött hamarosan a Zig Zag, Bray viszont mentette a meccset a tus közben. Ambrose is visszatért a harcba Wyatt-el szemben, kivágta a kötelek között amit egy Suicide Dive követett volna – Ziggler elhelyezkedése viszont zavarta Dean-t, így elrontotta a mozdulatot. Ziggler közben kiosztotta a Superkick-et Rowan-nek, majd kopogtatta, megszerezve ezzel a győzelmet.

A páros ünneplése nem tartott sokáig.. Ambrose törlesztett az adás elején kapott rúgás miatt, és egy Dirty Deeds-el fektette ki leendő kihívóját, amit a közönség egy hangos YES Chant kíséretében köszönt meg.

12 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2016. augusztus 9. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jó adás volt, bár lehetett volna jobb. Például ha az Alpha egy jobb csapat ellen ment volna Pl: az Ascension. Ők is többet tudnak mint amit mutatnak, az NXT-ben bajnokok voltak…
  Slater-nek megint nem jött össze 😀 De van egy olyan érzésem még látni fogjuk.
  Az Orton vs. Del Rio meccsnek nem sok értelme volt.Úgy néz ki tényleg lelép a mexikói… Kár azt hittem a visszatérése után kezdenek vele valamit.
  Miz már túlzásba viszi ezt a sok enyelgést, túl puhány bajnoknak (de lehet ez csak az én véleményem). Remélem az SS-en elveszíti az övet.
  A főmérkőzés is jó lett, de nagyrészt Dean és Bray vitte a meccset. Érdekes hogy Brayt az öv közelében tartják pedig nem kihívó és már a köv. ellenfele is meg van. Mindenesetre engem érdekel meddig megy el ez a történet. 😀

  Kedvelés

 2. Hol van AJ Styles és Cena? Nézném még ahogyan évődnek egymással…

  Komolyan az lesz, hogy megyünk vissza az időben? WWF? Névtelenek ellen kell küldeni minden adáson valakit?

  Kedvelés

 3. del riot is inkább hagyják megint elmenni,minthogy adjanak neki egy kis pusht,és valami normális storyt
  http://wwewrestling-news.blogspot.hu/2016/08/valtozo-tervek-del-rio-kapcsan.html
  “Belsős hírforrások arról számoltak be, hogy Vince McMahon a Draft részeként pushban részesítette volna Del Rio-t, ám ezt a terveket Triple H megvétózta. Az indoklás nagyon egyszerű Del Rio elégedetlensége és utalásai arra hogy a szerződés lejártával elhagyja a szervezettet. Mivel így nem lehet hosszabb távon tervezni vele így nincs értelme a pushnak.”
  WHAT THE FUCK?!
  eleve azért akar lelépni,mert nem veszik komolyan,erre mikor megkapná amit akar,hhh arra hivatkozik,hogy minek úgy is lelép…
  DE HÁT PONT E MIATT AKAR LELÉPNI EMBER
  legutóbb is ezért hagyta el a wwe-t,nagy nehezen visszacsábították,erre le se sz**ák…
  grat hunter
  általában jó ötleteid vannak,de ezt most nagyon elcseszted
  az lenne a cél hogy az sd-t megint versenybe hozzák,eleve emberhiány van
  erre most vágtad el az sd-t egy húzónévtől,egy ilyen mondvacsinált indokkal
  jobb is ha lelépsz alberto
  rossz nézni amit ezek veled csinálnak
  korábban már bebizonyította hogy nem csak a szája jár,ha le akar lépni,akkor le is lép

  Kedvelés

 4. Ez már vicc 😀 De ahogy What monta mindenki azt ír amit akar nem akkor miért nem nem jelenik meg az írás ?

  Kedvelés

 5. Nocsak,egy nézhető adás,ritka az ilyen.Fényévekkel jobb volt mint a ratyi raw.

  el patronka elmegy innen,addig is még belefér pár vereség..
  ortonkát kivégzi lesnar ez mindenki tudja.Aztán Wyattal feudolna ha túléli?Ha tőle is kikap,mehet alevesbe,de ő nem ezért jött vissza,de ha Wyatt bukná a feudot..legyengítenék a karakterét.Talán egy lezáratlan feud mint a lóemberrel,ez lenne a legideálisabb mindkettőnek,így egyik se esik szintet majd.

  rhyno karja vastagabb mint slasher ha ha maga.Őt már rég ki kellett volna innen dobni,de csak itt van már jó pár éve,és mit is ért el?Na?
  A nexusban és társában ratyi volt,3 mb..szavak sincsenek rá,de még ezt is alul bírt múlni a az újabb csicska csapatával,aminek szerencsére vége,de ő még mindig itt van.A legnagyobb jobber,pedig van egy pár..Szánalmas.

  miz és scooby doo…igen..ő ezen a szinten van és bajnok…már mióta..Rejtély rt miért nem vette el tőle valaki,bárki,akárki az övet..

  Wyatt cseppet elpicsázta a nagy bajnokot meg pinkit he he,Egyértelmű volt,h a fő meccs az övék,és azt már nem húzza be Wyatt..Most is öv körül mozgolódik,de nem lesz kihívó..pinki bukja,majd jön aj és feud ősz végéig…remek…

  Legalább Wyatt és békapofa ismét jó meccset toltak,a többiek csak aszisztáltak ehez.
  Hány meccset is toltak már ők ketten?Elég sokat,nagy az összhang köztük.

  Javaslataim

  miztől azonnali hatállyal el kell venni az övet.Méltatlan hozzá.
  Kane szerepeljen,meccseljen,legyen utoljára bajnok,majd méltósággal vonuljon vissza
  müzli azonnali törlése mindenhonnan,amolyan hulk-osan MAUAHAHAHAHAHAHA
  Wyattnek fő övet
  A tt vonal megreformálása,mert hiába hozták fel sorban a jó csapatokat az nxt ből,csak jobbolnak,veretik őket,lásd doom ivadékok,már mióta..szürke bohócok..
  békapofa heel turn
  Az sd legyen sd,az adásra és a pankrátorokra koncentráljanak,ne arra h majmolják a vörösöket és mindenáron lenyomják őket,mert ebbe buknak bele.
  Wyatt vs rhyno feud! Oltári jó lenne.
  stb

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek