WWE SmackDown Live 2016. december 27. – Wild Card Finals

003_sd_12272016hm_0188-fc569c9039e05e383e78b4928f56a107

2016. december 27-én Chicago városából jelentkezik az év utolsó SmackDown adása. Három címmérkőzés vár ránk az este folyamán, valamint John Cena visszatérése. Utóbbival indul az adás, érkezik a Cenation vezetője, a közönség pedig szokás szerint vegyes érzelmekkel fogadja őt.

Cena mikrofont fog, majd a kialakult hangulatra kijelenti, hogy mindez elképesztően hiányzott neki. Mint mondja – nem számít mit teszel, vagy hogy merre jársz, semmi sem fogható a WWE Univerzum izgatottságához. Chicago a bajnokok városa, amit a WWE elimser – mondja Cena, majd vázolja a három címmérkőzést a későbbiekre. Ki zárja WWE Bajnokként az idei évet? – teszi fel a nagy kérdést John. Végigmegy a három szupersztáron, amit követően elkezd felszínre bukni, hogy Ő maga miért is van itt ma este. A közönség Undertaker nevét kezdi skandálni, ez pedig szemmel-láthatóan megérinti Cena-t. Lereagálja – mondván a hallottak arra késztetik, hogy azt gondolja: sok ember spekulált a jövőjével kapcsolatban. 2016 nem volt egy szuper év, szuper Cena számára – jelenti ki John. Számos dolgot hallott, egyesek pedig azt mondták: egyik lábát már ki is tette az ajtón, elment filmezni Hollywood-ba, és vissza sem jön. Neki azonban esze ágában sincs lelépni, sőt, a rekord beállítására készül. Már frászt kap ettől a New Era B.S.-től-(Bullshit), mert ez itt a “My Time is Now” Era – jelenti ki határozottan. Ha leütnek, nem maradsz lent. Feltápászkodsz, és jöhet a valagba rúgás.. Nagyon közelről fogja figyelni a ma esti főeseményt, ugyanis a győztest kihívja egy címmérkőzésre a  Royal Rumble-re. Tudja, hogy nem hisszük, hogy képes erre szóval csak megteszi. Miért? Mert Ő John Cena.

Megvan tehát a WWE Championship kötelező kihívója a 2017-es Royal Rumble-re, már csak a bajnok kérdése nyitott.

Miz öltözőjéhez kapcsol a kamera. Az ajtó előtt biztonsági személyzet áll, Dasha pedig érkezne interjút készíteni a bajnokkal. Maryse ajtót nyit, majd be is csukja. Miz is kisandít, majd gyorsan közli Dasha-val, hogy kizárólag azzal a nővel hajlandó beszélni, aki múlt héten megpofozta, vagyis Renee Young-gal.

Randy Orton & Luke Harper vs. American Alpha vs. Rhyno & Slater vs. The Uso’s – Fatal 4 Way Elimination for the Tag Team Championship

 • 1. kieső: Rhyno és Slater, miután utóbbi belenézett egy jókora Superkick-be, amiből nem volt menekvés a kopogtatás során.
 • 2. kieső: Jimmy és Jey, miután Gable ügyes mozdulattal kopogtatta egy fordítást követően Jey-t.

Az ikrek nem nagyon voltak képesek beletörődni a vereségbe, így egy kicsit besegítettek a bajnokoknak azzal, hogy támadni kezdték az Alpha-s srácokat. Összességében várható volt, hogy ez a két csapat marad a végére, a finish viszont ma este a meglepetés erejével hatott.. Orton és Gable viaskodtak a saroknál, Harper megpróbált valamit alkotni, de ekkor Gable meglökte Orton-t, aki így leütötte a ring széléről Harper-t. Randy kissé zavart állapotba került, innen pedig jött a mindent elsöprő roham a kihívóktól. Jordan kiiktatta Wyatt-et, majd következett a Grand Amplitude Orton-nak, aki képtelen volt kirúgni a tusból.

 • 3. kieső: a Wyatt Family, ezzel pedig:

Új Tag Team Bajnokokat avattunk a kék adás évzáróján!

Alexa Bliss vs. Becky Lynch – Women’s Championship

Becky utolsó lehetőségeinek egyikét próbálta megragadni a cím visszaszerzésére. Stratégia helyenként elég jól működött, de Bliss ismét túljárt az eszén. Kissé váratlanul megjelent (az igazi?!) Luchadora, aki ezt követően elterelte Becks figyelmét egy pillanatra. Bliss kopogtatott, de Lynch kitört, sőt, hamarosan még a DisArmer-be is befogta a bajnokot, aki végül a kötél segítségével menekült. Jött az imént említett csel, ami abból állt, hogy Alexa alkarja valami egészen elképesztő módon csüngött, mintha nem lenne benne csont. A bíró rá figyelt, Luchadora közben Becky-vel kezdett viaskodni, amiből persze az Ír hölgy jött ki rosszul. Bliss hirtelen meggyógyult, kiosztott egy DDT-t, majd kopogtatta riválisát.

A meccs után arról próbálták meg kérdezi a bajnokot, hogy mégis ki lehetett a maszk alatt, de Alexa nem nagyon akart értelmes választ adni. Talán Sasha, talán Nia Jax – jegyezte meg félvállról.

Renee megérkezik az interjúra Miz-hez. A hölgy arcán látható, hogy még a pokolban is szívesebben lenne ezekben a pillanatokban. Miz roppant mód élvezi a helyzetet, majd a feszültség oldása végett elküldi a biztonsági embereket. Ezután belefog a válaszba, de ekkor megjelenik mögötte Ambrose, aki pillanatokon belül szét-püföli a bajnokot, egy-két biztonsági őrrel karöltve.

A Natalya & Nikki dráma, valamint egy magabiztos Corbin nyilatkozat után megkapjuk a bejelentést, hogy a jövő keddi SmackDown-on Miz-nek címvédő mérkőzést kell vívni Dean Ambrose ellen.

Baron Corbin vs. Dolph Ziggler vs. AJ Styles (C) – Triple Threat for the WWE Championship

Nem túlzás talán azt mondani, hogy az év egyik legjobb Triple Threat mérkőzését hozták össze a srácok. A három szakaszból álló csata nagy részében Corbin dominált, amit a végjátékhoz közeledve csak együttes erővel tudott megtörni Ziggler és Styles. Elintézték a nagy embert, aki alatt a kommentátor asztal is tört. Dolph és AJ a ringben folytatták az ádáz harcot, Ziggler jó pár komoly mozdulatot bevetett, de egyik sem járt sikerrel.. A Superkick után például Corbin-nak mentenie kellett volna a meccset, de nem ért vissza időben, így Styles észlelve a helyzetet kirúgott a legutolsó pillanatban. Nagy kavarodás volt a záró szakaszban, láthattunk egy ZigZag-ből End of Days kombinációt, majd egy End of Days-t Ziggler-nek, egy Phenomenal Forearm-ot Corbin-nak, amit követően AJ kopogtatta a félájult Dolph-ot.

AJ Styles túlélte, és ezzel a győzelemmel továbbra is WWE Bajnok!

Azonnal megszólalt John Cena zenéje, és érkezett is az újdonsült kihívó. Farkasszemeztek kicsit egymással, majd láthattunk egy kézfogást, ami gyakorlatilag megpecsételte a Royal Rumble-on esedékes összecsapást!

16 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2016. december 27. – Wild Card Finals” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

   1. Másik meg már nem tudnak kit ellene küldeni. Ambrose, Ziggler, már lefutottak kategória, Corbin healként nem mehet ellene meg nem is akarják betenni main eventbe, Takert meg ezek szerint mégiscsak Cena ellen tartogatják.

    Kedvelés

 1. Alexa Blisst eddig nem nagyon bírtam, de mióta bajnok egyik női kedvencem lett Carmella után 😀 Igazi piszkos heel ez a mai alakítása amivel megnyerte a meccset hatalmas volt

  Kedvelés

 2. Várható volt hogy egyik meccsen övcsere lesz, de bíztam benne hogy Becky nyeri vissza az övet. Sajnos nem így lett… :S

  Kedvelés

 3. Mennyivel jobb adás volt mint a Raw 😀 Ezt is vártam érdekes tag-team meccs, női meccs se volt rossz, main event meg aztán pláne. Érdekes lesz Wyatték sztorija, hogy folytatódik, mert ha jól tudom volt olyan house show ahol triple threatet vívtak szóval lehet itt is igazából ez lesz. Cena-Stylesból meg vajon tényleg Cena jön ki nyertesként és hozzák meg rá utána Takert.

  Jövö héten megint címmeccs nagyon jól csinálja a kék Brand élvezetes adás volt így az évben utoljára. 😀

  Kedvelés

 4. Cena visszatért és egyből címmecs..
  Viszont a főmérkőzés igenjó volt és nagy meglepetésre American Alpha megnyerte az öveket.. 😀 Úgy tűnik elöbb elkezdődik a Wyatt vs Orton

  Kedvelés

  1. Cena 14 éve itt van, most milyen motivációval jött volna vissza? hogy meccseljen Zigglerrel vagy Corbinnal? Egyértelmű, Styles elverte Summerslamen, visszajött, hogy elverje Styles-t és, hogy lassan beállítsa Flair rekordját

   Kedvelés

   1. Személyes véleményem szerintem nem kéne megdöntenie Flair rekordját.. elégszer volt bajnok igy is. pár hete még úgy volt, hogy Corbinnal fog feudelni, akinek ez a meccs eléggé jót tenne a karakterének, de hát.. bajnok lesz úgyis. Az kicsit vigasztal, hogy akkor Taker lenne az ellenfele a WM-en és el is veszi tőle. Taker nem veszthet mégegyszer WM-en meg amúgyse 🙂

    Kedvelés

 5. PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

  Ez igen.Az utolsó adás az évben az egész hitvány gyenge tré év legszánalmasabbika volt,pedig kentaur se volt benne csak müzli..visszajön és arcoskodik..
  Ismét megkérdezem amit már tegnap is.Mi jogon kap azpnnal címmeccset?Meg kihívói jogot…
  MiérT?Ki ő????Egy arogáns,beképzelt,senkiházi..3 mozdulatos,csilliószoros kamu bajnok…
  És ismét itt van…és mindent elront..Más esélyt se kap h kihívó legyen..ez meg visszajön és azonnal..
  MiérT?
  Lezárult a feudjuk,aj MEGVERTE,LEGYŐZTE TISZTÁN müzlit..de müzli tényleg soha nem veszít..mert egy vesztes,lezárt feud után is itt van és jöhet a 2.feud amit valszeg 2-1 re nye..bajnok lesz megint..ezzel teljesen megalázzák aj-t még jobban mint eddig..

  Wyatték ilyen hitványul elbukják az övet a végén?Mi volt ez?Tiszavirág bajnokok…Nekik kellett volna zárni az évet..de itt minden nap változik a forgatókönyv..Lesz visszavágó és szerintem ismét bajnokok lesznek,mert ennek igy nem lett volna értelme..Wyatt se támadta meg ortont,szal lesz itt még csízió.
  Ezek után azt mondom Wyatt eddigi leggyengébb feudja az ortonos..unalmas,fárasztó,nevetséges..rétesként elhúzzák..pedig most müzli helyett ortonnak kéne mennie a főövért..de nem,minek..jobb müzli 1345632436555667 x is..pffffffffffff

  Ennyit róla,meg az évadzárásról..csak így tovább wwe
  A rawon kentauré legyen minden öv,itt meg müzlié,mert az nagyon jó lesz mindenkinek…

  Kedvelés

  1. Még mindig nem értem,hogy minek kommentelsz, ha nem tetszik az egész. Egyáltalán minek nézed akkor, ha nem tetszik?

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek