WWE SmackDown Live 2016. július 26. – Ambrose ellenfelet kap

20160726_SD_S_FullRoster--c480c790cb8e1d650d7d6faf78d0ef12

Buffalo városából jelentkezik a SmackDown adása, aminek nyitányán Daniel Bryan, valamint Shane McMahon köszöntenek minket. A főnökség a ringbe vonul, aminek szélein a kék adás szupersztárjai várják szavaikat. Shane azzal kezdi, hogy mint azt Daniel is mondta a SmackDown a lehetőségekről szól, amiket meg kell ragadni. Bejelenti, hogy a Brand első különálló PPV eseménye a Backlash lesz, szeptember 11-én. A SmackDown az egyetlen WWE bajnok otthona – folytatja O-Mac. Épp ezért ellenfelet kell számára találni a SummerSlam-re. Shane ezután felkonferálja a bajnokot, aki érkezik is – vállán a bajnoki címmel. A ringet körülvevő szupersztárok keselyűként figyelik a címvédőt, aki a ringbe lépve mikrofont kér.

Ez úgy hangzik, mint egy terv – kezdi Ambrose. Miután megvédte a WWE bajnoki címet a Battleground-on, úgy érzi készen áll az új kihívásra. Körbenéz a ringen, és mindenki tudni akarja, amit Ő. Tudni akarja, hogy ki az első! 
Bryan veszi át a szót azzal, hogy ezért imádja Dean Ambrose-t. Harcol bárkivel, bárhol. Daniel szerint ez jó, mert nekik most van egy tervük a SummerSlam-re vonatkozóan. Ma este megrendezésre kerül egy 6 Pack Challange mérkőzés, amiben hat szupersztár kap lehetőséget arra, hogy első számú kihívója legyen Dean Ambrose-nak a WWE bajnoki címért a SummerSlam-en. A nevezetes mérkőzés résztvevői John Cena, Bray Wyatt, Dolph Ziggler, Baron Corbin, valamint AJ Styles lesznek. Az utolsó hely sorsáról pedig egy Battle Royal fog dönteni – zárja gondolatát Daniel. 
Ami mérkőzés most azonnal kezdetét veszi – egészíti ki Shane. 

Mid Carderek, jobberek, és mindenki más kéznél lévőek Battle Royal csatája az utolsó bejutó helyért 

Az utolsó négyben Kalisto, Ryder, Kane, illetve Crews maradtak. A Big Red Machine eliminálta Kalisto-t, majd Ryder-t is. Megpróbálta ugyanezt Crews-al is, de Apollo ügyesen lehúzta a kötelet, amin keresztül esett a Démon.
Apollo Crews győzött, s ezzel mehet a főmeccsbe, hogy megküzdjön az Ambrose elleni lehetőségért.
Renee Young interjúvolta a győztest, Apollo azonban elmondta, hogy nem ünnepel egészen addig, míg meg nem nyeri a 6 Pack Challenge meccset, és azzal járó SummerSlam lehetőséget a címre.

Egy videó összeállításban láthatjuk, hogy hat évet követően visszatér a WWE-be  Shelton Benjamin. Korábbi tíz éves futása alatt háromszor nyert Interkontinentális övet, kétszer Tag Team, valamint egyszer United States címet.

Dolph Ziggler következik, aki elmondja, hogy minden este azt teszi amihez a legjobban ért. Ellopja a show-t. Útközben azonban eltévedt. Elvesztette az utat, de ma este minden előröl kezdődik. Csakis a saját kezében vannak a dolgok, és amikor a főesemény véget ér, elveszi a helyét a SummerSlam-re. 

Becky Lynch vs Natalya 

A vasárnapi csata visszavágóját tekinthettük meg, amiben ezúttal egy fordulatos mérkőzésen Becky tudott diadalmaskodni a Disarmer-rel.
Az Irish Lass Kicker szeretett volna pár szót szólni a sikert követően, de először a debütáló Alexa Bliss szakította félbe. Sorban érkeztek a többiek, először Naomi, majd Carmella, végül pedig Eva Marie. Jól szemrevételezték egymást a hölgyek, több azonban nem történt egyelőre.

Következik a Miz TV, előtte azonban Baron Corbin közli velünk, hogy csak is kizáróan saját maga miatt fogja megnyerni a ma esti főmérkőzést. 

A reklámot követően ringben az A listás szupersztár, illetve Maryse. Miz szokás szerint köszönt mindenkit a Miz TV-ben, majd elmondja, hogy a Legenda gyilkos itt van ma este. Mai vendége a fejlődés során építette ki az örökségét.. Mai vendége.. Ő maga. A vendég szerepében mondja, hogy nagy megtiszteltetés és kiváltság egy ringben tartózkodni Miz-el. Egy gyors váltás házigazda módba, hogy feltehesse első kérdését magához, miszerint hogyan sikerült mindvégig ennyire szerénynek maradnia, miközben mindenki felnéz rá.
Mindenkinek szüksége van egy hősre – folytatja immár újra a saját maga vendégeként Miz. Ő minden, ami más nem lehet. WWE Szupersztár, filmsztár, a tökéletes nő férje, valamint Interkontinentális bajnok. Azt akarja, hogy büszkék legyenek rá, mert az emberek nem lehetnek büszkék saját magukra. Miz arról kérdezi Maryse-t, hogy milyen érzés Miz feleségének lenni? 
Maryse szerint a valóság szebb, mint bárki más álma, hiszen Ő a felesége, s minden nap mellette kellhet fel.. 
*I hear voices in my head* – az érzelmes fröcsögést a Vipera zenéje szakítja félbe, amit a közönség nagy megkönnyebbüléssel fogad. Érkezik Randy harcra kész felszerelésben, amiből sejthetjük, hogy mi következik hamarosan.. 
Miz üdvözli Randy-t a Miz TV-ben, 
Orton azzal kezdi, hogy hallotta hátul Miz monológját, ami részben mintha róla szólt volna – ezért is jött most ki ide. 
Miz viszont azt szeretné tudni miért szakította félbe őt, miközben négy hét múlva Brock Lesnar ellen szerepel majd. 
Randy emlékezteti Miz-t, hogy jó megélhetést teremtett magának azzal, hogy “legendákat gyilkolt”. Suplex City-be fog menni igen, ami egy nagyon hosszú és rögös út lesz, azonban egyetlen RKO-val Ő is elküldi majd Brock Lesnar seggét, egyenesen Viperville-be. 
A MoneyMaker szerint nagy kár, hogy Randy elfogadta a Lesnar elleni meccset, mert a SummerSlam lesz számára az utolsó. 
Randy megnyugtatja, hogy nem a SummerSlam lesz számára az utolsó meccs, de nem is az elő a visszatérést követően. Miért ne legyen ez az első meccs ma este, itt Buffalo-ban? – kérdezi Randy. Miért ne térjen vissza az Interkontinentális bajnok ellen? 
Miz felteszi a közönségnek a kérdést, hogy akarják-e látni ezt a meccset. Egyértelmű igen a válasz, Miz azonban végül nemet mond, hisz mint mondja – Randy nem kaphat csak úgy esélyt a bajnoki címre. 
Orton-t nem érdekli a bajnoki cím, egyszerűen csak egy baráti összecsapást akar. 
Barátok, mióta megverte Randy-t a WWE bajnoki címért – válaszol Miz kissé gúnyosan, majd gyorsan hozzáteszi, hogy nem dől be Orton trükkjeinek. 
Randy felteszi a végső kegyelemdöféssel felérő kérdést, miszerint Miz fél-e attól, hogy a csinos felesége előtt lenne megkalapálva? 
Maryse indulatosan vonja kérdőre Orton-t, hogy miként mer így beszélni a férjével, vagy rögtön el is fogadja Miz helyében a kihívást.. 

Randy Orton vs The Miz 

Miz minden erejével Orton sérült vállát dolgozta. Nekilökte kordonnak, lépcsőnek, aminek csak tudta, majd begurította a ringbe, de ahogy Ő maga is visszatért oda, villant az RKO #OuttaNowhere. Randy hosszasan figyelte ellenfelét, hergelte kicsit a közönséget, majd kiosztott még egy RKO-t, amit követően könnyedén kopogtatta Miz-t.
A Vipera megcímezte az üzenetet, de hogy mit reagál erre a Fenevad, ahhoz hétfőig várnunk kell.

Heath Slater érkezett random az arénába, hogy a saját igazáról győzködje a publikumot. Megérkezett Shane is, aki megpróbálta kitessékelni szép szóval a munkanélkülivé vált Slater-t, aki azonban hevesen kezdett érvelni amellett, hogy miért lenne alkalmas egy esélyre – amit nevezetesen Shane-től várt.. Fájdalmas fordulatot vett Slater fordulásánál a dolog, hiszen a háta mögött várakozó Rhyno egy hatalmas Gore-al fektette ki emberünket. 

AJ szólal fel a főmeccs előtt, mondván ez az egész úgy hangzik, mint a régi korszak. Daniel és Shane ellene vannak? Ő túl jó lenne? – teszi fel a kérdést. Szétválasztották a Club-tól, most pedig szembe kell néznie öt másik fickóval a lehetőségért Ambrose ellen. A Club nélkül fogja ma elverni Wyatt-et, Ziggler-t, Corbin-t, Apollo-t, és természetesen John Cena-t. 

Bray Wyatt érkezik a képbe. Ez az élet része – mondja. Vannak dolgok, amik ugyanazok maradnak. Ő Bray Wyatt a “Világok Felfalója”. Ő a kezdet, és Ő a vég. Minden körülötte forog. Ma este öt ember elesik, Ő pedig hamarosan az egész világot a kezében fogja tartani. Buffalo… Itt vagyok – hangzik a jól ismert szlogen, amit követően Bray megindul az arénába. 

Bray Wyatt vs Apollo Crews vs Baron Corbin vs Dolph Ziggler vs AJ Styles vs John Cena – 6 Pack Challenge mérkőzés 

Pörgessünk az érdemi eseményekig. Corbin készül az End of Days-re, Apollo viszont kifordul a manőverből, felkapja a LoneWolf-ot, és kiosztja a Spin Out Powerbomb-ot. Kopogtat, Wyatt azonban kihúzza a bírót a ringből.. Bray felveszi jellegzetes pozitúráját, amit látva Apollo megrémül. Támadna, de Bray elkapja a fejét.. “Isten hozott Bray Wyatt világában” – mondja JBL, és már csattan is a Sister Abigail. Wyatt talpra áll, érkezik viszont Ziggler a Zig Zag kíséretében. Dolph kopogtatna, de a bíró továbbra is bokáját fájlalva a ringen kívül.. A ShowOff jobb híján készül a Superkick-re, de mielőtt értékesíthetné, berobban a képbe Cena, aki kiosztja az AA-t Dolph-nak. Wyatt magához tér, adná a Sister Abigail-t Cena-nak, John ellöki magától egyenesen Styles elé, aki a Pelé Kick-el fogadja. Cena felkapja a vállára a tántorgó Styles-t, és beviszi az AA-t.. Kopogtat, de AJ kitör kettőnél.. John ekkor fokozatot vált.. AA Crews-nak, AA Wyatt-nek, majd AA Corbin-nak.. Styles már a ring szélén, Cena felé fordul, de a következő pillanatban már robban is a tizenötszörös bajnok állán a Phenomenal Forearm. Styles kétségbeesetten kapna Cena után, de az kigurul a ringből.. AJ megfordul, Ziggler pedig a Superkick-el találja telibe.. Dolph kopogtat, AJ nem tud kitörni, ezzel pedig megvan az első számú kihívó a WWE bajnoki címre!

Ziggler önfeledten ünnepel a közönséggel, amit a címvédő zenéje szakít félbe. Ambrose érkezik rezzenéstelen arccal, vállán a bajnoki övvel. Farkasszemet néz újdonsült kihívójával, majd magasba emeli a címet. Elképesztő mérkőzés vár ránk, két nagyon motivált srác szereplésével. Dolph Ziggler esélyt kapott a megváltásra, de ellenfele jelenleg a WWE csúcsán tanyázik – birtokolva a legfontosabb övet, amit szupersztár magáénak tudhat.

Folytatás hétfőn a RAW-al, ahol visszatér Brock Lesnar! Atlanta városában szövődnek tovább a hétfő esti show történései, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat majd számunkra.

31 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2016. július 26. – Ambrose ellenfelet kap” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez a DS mérföldekkel jobb volt ,mint a régiek, volt,hogy kétszer is elaludtam anno rajtuk ( meló után nézve). Itt legalább van asztal, nem úgy,mint RAW-n…. Ott tényleg erősebb a roaster, meg a TAG team div. is, itt a nők ( de minek……:O)… Amúgy én is Wyattet vártam volna a végén,de tényleg akkor megint ugyanaz a feud lett volna… NIncs ember ,tényleg….
  Viszont tag és női bajnoki címek hogy lesznek ezután? :O

  Kedvelés

 2. Az adás elment, szerintem jó volt. Ez az Apollo nekem nagyon bejön, jó az in ringje, és a zenéje 😀
  Corbinban én nem látok olyan sokat, a bevonulása viszont rohadt jó.
  Ja amúgy most egyikőjüknek sem látok nagyon feud-ot, Apollo Sheamussel feudolt (tényleg, annak már vége van amúgy?), Corbin meg Zigglerrel, de Ziggler most foglalt, lehetne egy feudjuk egymás ellen is, Sheamusnek meg mondjuk Ortonnal, a tavalyi Battlegroundon szerintem nagyon jó meccset hoztak össze.
  Szerintem Ziggler is megérdemelte az esélyt, bajnok valószínüleg nem lesz, de legalább ott van ő is övközelben egy ideig, utána mehetne Styles vagy Wyatt aki elvenné Ambrose-tól, utána meg szeretnék övközelben látni egy nem menekülős Sheamust vagy Del Rio-t, meg még Rusev is jó lenne… De ez már a fél roster 😀

  Kedvelés

  1. neked a draft kiesett?
   apollo és sheamus külön adásokra került így igen vége a feudnak
   így ortonnak sem lehet sheamus a következő ellenfele hiszen külön adáson vannak
   és így rusev sem lehet dean következő kihívója….

   Kedvelés

   1. Jajj, leragadtam 2012-nél… Amúgy néztem a Draftot, csak valahogy 2012 ugrott be, mikor Sheamus a Sd-n volt..

    Kedvelés

 3. Tetszett ez a bejelentkezés, h egyből Danielel es Shanel kezdtek..
  Vàlasztàsok egy két helyen és battle royal mar nem annyira..Baron Corbin??? Mit csinalt itt eddig?? Nagyon bírom a sracot,de eddig csak a Dolph-al volt feud-ja massal nem..A battle Royalba Kane-t vartam győztesként v még Del Rio-t v vmelyiket Corbin helyett ,mert ugye az SD-be nagy név nincs,aki győzhetett volna.. Dean bajnok, húzó emberek mind bent voltak a six pack challenge-be..Randy pedig Lesnarral megy..így hàt maradt Crews..nincs vele bajom,csak még nem kellet vna bedobni egy ilyen nevess szupersztàrok közé..de ha màr Corbin, akk Apollo mért ne..
  Becky Linch vs. Natalya – Nem volt rossz mecs,de mert jött be a többi csaj?? Mint pl Eve Marie latvànyos belépő,gecire jó külső, de bunyozni nem igen lattam még..jó még meg talân a wm 32-ön..
  Randy-töl hatalmas volt az a 2 RKO,szinte kiabaltam mikor adta..de latszik, hogy még a vàlla nincs jól,nagy fanja-ként mondom, Lesnar ellen nagyon felkell keszülnie..mert egy suplex v egy F5 vegzetes lehet annak vallnak,drukkolok h Randy nyerjen..Heat Slatert telleg kirugtàk??? Rhyno visszatért???
  A főeseményt Dolph nyerte,de nem lesz bajnok..szép volt Cenàtól az a sok MM..

  Kedvelés

 4. Ezaz Ziggler megerdemelted !!!! Kedvenc vagy csak kar hogy egybol jottel …melled mar csak Diesel kell es teljesen Shawn Michaels leszel !!! Mindegy Heel vagy Face te örök kedvenc maradsz

  Kedvelés

 5. Kíváncsi voltam a BG-Raw-SD hármasra, hogy mit hoznak ki belőlük. A BG és Raw messze az elvárások felett teljesített nálam, az SD viszont csalódás.

  Az SD-vel szerintem a fő gond, hogy a korábbi “sztorik” (volt ilyen, mert elég nehéz találni, az elmúlt fél-egy évből) miatt sok húzónevük “foglalt”, a maradék (Corbin, Crews) fiatal vagy öreg (Kane), és kevesen is vannak jelenleg.
  A három “top” név foglalt, Cena-AJ egymással feudol, Ortont pedig beáldozzák, mint a kevés hiteles Lesnar kihívók egyikét, egy promó nélküli SS meccsen. Míz nem is akkora nagy név, plusz bajnok is, ezért kiesett az Ambrose elleni meccsből. Wyatt lehetett volna, de nem olyan rég feudolt Ambrose.-zal, címet egyelőre nem akarnak neki, viszont nem gyengíthetik egy SS buktával tovább. A roster meg elég szűkös, sokat elmond, hogy miután kiválasztottak 5 nevet, a battle royal zömét már TT tagok adták, akik között volt talán 2 ember, aki reálisan megnyerhette.

  A másik gond, hogy a legtöbb SD meccs olyan volt, mintha a résztvevők alibiztek volna. A RAW szinte összes meccse jó volt, a fatal4way-ek, a main event, a dívák, stb. Az SD meccsekből a battle royal volt átlagos (egyedül a lassan nyugdíjaskorú Kane alkotott valamit), a többi még talán annyi se. Értem én, hogy meg kell értetni a közönséggel, hogy Randy esélye az RKO (ami megjegyzem megalázása és lesajnálása Orton képességeinek) Lesnar ellen, de felhúzni egy meccset erre, hogy egy mozdulatot csinál, nevetséges (alig várom a kétmozdulatos 20 suplex vs 3 RKO SS meccset). A main event unalom volt, ráadásul az általam látott verzióban (reklámszünetek) szinte csak Crews és Corbin volt, a többiek pont feküdtek, kivéve a végét, amikor láthattuk Cena finisherjét ötször. Sajnos a résztvevők közül szinte csak Ziggler nyerhetett, amit nagyon sajnálok, mert talán őt tartom a legtúlértékeltebb és legunalmasabb pankrátornak az egész rosterben (RAW-t és NXT-t is beleértve).

  A lapokat zömmel leosztották a SS-ig, de utána kezdjenek valamit az SD-vel, mert ez így nagyon kevés lesz, hiába jön ki mutogatni Daniel Bryan minden adáson háromszor. Daniel amúgy egyre jobban hasonlít a fiatal Vágó Istvánra. 🙂

  Ja, még jön az American Alpha jövő héten SD-re, akiket nagyon bírok, csak azt nem tudom, hogy kikkel fognak itt meccselni? A Hype Bro-zal vagy Fandagoékkal?

  Kedvelés

 6. Hát, ha vasárnap megkérdez vki, akkor azt mondom, hogy a RAW marad a maga szintjén, az SD meg szárnyalni fog felfelé, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Nagy fenéket… A RAW emelkedik magasabb szintre, az SD meg.. hátt.. értem már eddig miért nem voltak storyk :/ Legalábbis az eheti adások alapján ez jön le.. (remélem azért az SD a későbbiekben ennél jobb lesz)
  Nem nagyon értem, hogy most ki hogy miért, de ők tudják.. Ami így nagyon szembetűnő volt, hogy a RAW és az SD női meccse az ég meg föld (És ennek most semmi köze ahhoz, hogy hol van a női cím). Néha azt hittem, hogy Natty mingy. bealszik a ring közepén xD
  A WWE -nemtudommostmianeve- címről meg annyit, hogy értem én örülök annak, ha olyasvalaki nyer, akire senki nem gondol, csak azért ne egy jobbervölgyből előhúzott Ziggler menjen már érte.. És itt nem a Ziggler résszel van a baj, hanem a jobbervölggyel.. Eddig csak jobbolt, meg úgy eltűnt mint egy fantom, és ő megy az övért? Ez több sebből vérzik.. Elősször is jobberből kihívó? Egyből? Hát előbb kapjon már egy kis pusht, és aztán rohangáljon övekért.. :/ Másodszor, nem kritizálhatnám a munkáját a többi pankival szemben azért mert jobber, mert aki veszít az is kimegy veszíteni, ugyanannyit dolgozik a ringben, mint az aki legyőzi. De őt mostanában nem is lehetett látni TV-s adásokon.. Lehet hogy live eventeken szerepelt, de a többi meg mindkettőn… Tehát igenis mondhatom azt, hogy kevesebbet dolgozott a kihívói címért ,mint pl Aj Styles, és ő is ott volt.
  Randy-t meg nem tudom miért Miz ellen küldik Az SS-ig.. Randy foglalkozhatott volna mással, Miz meg vívhatott volna egy címmeccset az első SD okán.. Reménykedem a jövőhétben, hátha javulnak a dolgok 😀

  Kedvelés

 7. Raw jó volt amit ott kiemelnék és élvezetes volt : Balor maga , egyszerűen zseniális a fószer, és igen is főövre kell vinni ,eredetileg RR ment volna de miután Csámpika elpártolt tőle Balort rakták a helyére hála az égnek ő van olyan szinten hogy egyből a főövért menjen és Sethhel milyen feud lesz te jó isten. Azt max Dean és Wyatt tudná hozni.
  Charlotte elvesztette az övet végre muhahahahahaha. RR a megérdemelt kis helyén van végre mehet neki a heel turn és az újra tervezés.
  Na de a Fatal meccsek ….. Rusevet miért kell berakni mikor neki a feudot kellne építeni valakivel ???? Samy,KO, Cézárka ott vannak erre… Jobberek meg Jobberek maradtak. Nem beszélve Feketebariról aki a Trónok harcás Hegy szintjén áll megy előre és csá, már csak a pallos hiányzik a kezéből amit lóbálhat. Neville is kellett ide nagyon …..
  RAW erős tagokkal van minden téren erre írtam múlthéten ,hogy a midcard az SD rossz a RWhez képest és ez megbosszulja magát na már megis bosszulta magát.
  Az SD eltudta volna érni a RAW szintjét most de akkorát zakózott mint a ház. Rawon is voltak töltelék harcok (Bari meg társai ) de ott Charlotte és Balor ott voltak. De itt egyse volt kiemelkedő meccs. Ziggler a kihívó ez most komoly ???? Neki Miz ellen kellene menni azt csá mindig előszedik évenként egyszer azt megy a süllyesztőbe utána ( Vezetőség-Cena team khhmm) Aj aki nem akkora nagy teljesítményt nyújt Müzlivel feuadal ami nem baj jók ők együtt. Randy meg…. szánalom ez a Vipera-Idénymunkás feud Randy nem Dean hogy egymaga elvigye a hátán az egészet meg kellene Heyman. Ez a feud arról fog szólni minden héten valakinek ad egy RKO ? Csodás nagyon csodás inkább menne Dean ellen. Vagy neki vagy Wyatt kellene menni Dean ellen főképp Wyattnek Balor-Seth páros miatt. De nem ám… Am Wyatt menjen Mizre azt vegye el tőle az övet de élvezném ahogy szétszedi.
  TT övekkel mi van ? nem vándorolnak meg diva se vagy ez még nem dőlt el ? Meg mindkét adásnak kellene még egy-egy öv mert ez a 2 öv kevés még mindig a játékosoknak.

  Kedvelés

 8. Ezt tudhatták ők is hogy ezzel a RAW-t csak beérhették de nem überelhették volna, viszont annak különösen örültem hogy a rostert bővítik Rhyno remek döntés, az NXT-ben már úgy sem kezdenek vele semmit akkor valamikor jön Benjamin is, jó lesz ez, Zigglernek örültem, igaz érdekes döntés bár ha belegondolunk jobban akkor nem , Ziggler most a legjobb választás hisz az utóbbi időben nem nagyon foglalkoztak vele és most igaz veszít Dean ellen majd de ha egy jó meccset letolnak akkor feljebb lehet majd az értékét tornászni és vele is lehet számolni az élvonalban + nem volt feudban , Bray meg top heel lesz persze hogy nem küldik az SS-re veszíteni
  viszont kellenek még az emberek mert édes kevés amennyien ezek vannak és igaz hogy 2 óra és nagyon gyorsan elrepül de ha mindenkit normálisan beosztanának hogy ne legyen annyira leterhelve akkor olyan meccseket láthatnánk mit a RAW női meccs akár, mert amit Naty és Becky leművelt…:S sokkal több van bennük annál mint hogy Naty percenként széttárt karokkal várja a pénz energiát…
  visszatérve a rosterre Blake és Murphyt felhozhatnák ahelyett hogy az NXT-ben jobboljanak meg netalántán szétváljanak és az NXT nem kell félteni mert bőven vannak ott ahogy azt láthattuk a Draft alkalmával és akkor a CWC-ről még nem is beszéltem

  Kedvelés

  1. Ahány ember mondja,annyiféle, mint ahogy itt is ,Bryan eltoszta az elején, azt hitte mind a hatot kiválasztotta,aztán csak öten voltak még….

   Kedvelés

   1. jó de adjanak már végre egy állandó nevet
    az elején még wwe bajnokként lett felkonferálva,a kivetítőn is wwe bajnok volt
    de a six pack challenge-n már wwe world champion volt,és a wikin és a wwe.com n is is wwe world champion lett
    de adás közben azt hiszem jbl wwe world heavyweight championnak is nevezte

    Kedvelés

 9. azért tegyük hozzá hogy SOKKAL jobb volt,mint a szétválás előtti sd-k,azok már main event/superstars szinten voltak semmi story csak pár béna meccs
  ahhoz képest átlagon felüli volt,de meg sem közelíti a régi sd-ket

  Kedvelés

 10. Mi volt ez a lányoknál most ? Magyarázza el nekem valaki, hogy a Becky vs Natalya meccs után miért jött ki Alexa, Naomi, Carmella és Eva Marie. A Smackdown-ban női hatalmat akarnak vagy mi?

  Kedvelés

 11. ahhoz képest hogy ez volt az 1.külön sd rém gyenge volt
  aki azt mondja hogy jobb volt mint a raw az vagy elfogult vagy csak dacból mondja
  a raw roster sokkal erősebb,és a raw egy órával hosszabb is
  új emberek kellenek,és vagy sz sd-t is 3 órásra kellene váltani,vagy a raw-o vissza 2-re
  mert így hiába hozták át a wwe címet még mindig a raw számít első számú show nak

  Kedvelés

 12. Ez halál komoly??? Ziggler?? Bazdmeg miért??? Na ennyit az sdről el is ásta magát, nem AJ nem Wayett nem Corbin vagy Apollo akik megérdemlik, neeem, Dolph Ziggler…Chh szánalmas…

  Kedvelés

  1. Szerintem Ziggler pont megfelel erre a feladatra. Tett ő már annyit le az asztalra, sőt többet is, mint a te neveid.

   Kedvelés

 13. Wyatt family vs lesnar az egyik legjobban várt legbrutálisabb meccs feud lehetett volna…amig voltrá lehetőségük nem lépték meg csak lesnart elverték..most meg vége a családnak..és a Wyatt vs lesnar álom meccs se valósulhat már meg…
  grat

  Kedvelés

 14. Sajnos az én véleményem szerint meg sem közelítette ez az adás a hétfői Raw-ot. A fő meccs egész jó volt, de én inkább Bray Wyatt győzelmét vártam, Zigglert nem tudom elképzelni bajnoknak főleg a mostani kinézetével, valahogy jobban bejött heel-ként rövidebb hajjal. Baron Corbin és Ziggler helyett inkább Kane és Del Rio kellett volna. Miz vs Orton sem volt olyan rossz, de Randy-nek még kicsit vissza kell rázkódnia. Vajon ez egy feud kezdete SS utánra? A női részleg felvonulása érdekes volt, de Eva Marrie hogy került oda… Mi volt az a felvezető dumálás? És a bevonulás… Mintha őt akarnák pusholni, lehet ő lesz a következő Roman Reigns csak női kiadásban. Megjelenés megvan, nagyon is, csak hát a tehetség… 🙂

  Kedvelés

 15. Jó volt az SD,
  Wyatt új ruhája nagyon adja.
  Jöttek a divák is szépen sorba erre a végére bejön Évike aki még bírkózni se tud.
  Meg kell jegyeznem hogy Slater mostani promoja fény évekkel jobb mint roman reigns bármelyik promoja.
  A fő meccs tetszett, de mit keresett ott Corbin inkább egy Kane-t szívesebben láttam volna

  Kedvelés

 16. Hát nem tudom. Ez még kicsit sem közelítette meg a múltkori raw mércéjét amit felállított. A meccsek is borzalmasak voltak, egyedül a main event ért valamit de az sem volt valami nagy szám. Eddig nemigen látok esély a smackdown felemelkedésére, reméljük változik majd a helyzet.

  Kedvelés

 17. LOL

  pinki megy az övért?Ez most komoly?Vicc az egész…
  Jó meccs volt a véégn,aszthittem Wyatt nyer,mert olyan jól eldiskuráltak elnevetgéltek békucival a kiválasztásnál,az új szerkója is jó,jól is nyomta, abírót is kivágta a francba erre pinki nyer?
  aj meg müzli meccsel egy döntőt,ők nem nyerhettek,apollo meg túl kis falat még ide,de h pinki nyerjen?
  És Wyatt?Mikor megy már az övérT?
  Sajnos Kane szerepe is le lett osztva a későbbiekben..hiába volt jó a mini rr en nem számolnak vele már komolyabban sajnos…

  Ez az adás jobban bejött mint a vörös bár a lóember cumija azért emlékezetes volt és még csak most kezdte az ipart he he

  Kíváncsi leszek mi lesz Wyatt szerepe ha most még nem az öv felé terelik..
  Ki lehet az ellenfele?

  Kedvelés

  1. Szerintem azért nem akarták Wayattet, mert unalmas lett volna ha megint Dean ellen megy, de ha nagyon akarnak újítani remélem lesz egy jó Championship Scramble, na abba simán beleférne egy Wyatt win.

   Kedvelés

  2. Ziggler szerintem simán jobb inringben, mint Bray. Bray csak a nagy szájával van, de teljesen hiteltelen, mert állandóan cumizik, a ringben meg csak annyit csinál, mint egy utcai csöves bunyós.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek