WWE SmackDown Live 2016. november 15. – A történelmi 900. adás

115_sd_11152016dg_0962-8b113e291cbcc4e114e6346fd6607193

A SmackDown Live adása 2016. november 15-én egy kisebb előretekintő videóval indult. A mostani show-val kapcsolatban már több pikáns információ napvilágot látott, amiket egy pár perces promo-ban egy csokorba gyűjtött a cég. Biztosra vehetjük, hogy a szervezet az előre bejelentett visszatéréseken és csatákon kívül tartogat még valami különlegesebb meglepetést a tarsolyában…

Az arénában legelőször nem más jelenik meg, mint a SmackDown Live két irányító személyisége, Daniel Bryan és Shane McMahon. Először is szeretnének mindenkit nagy szeretettel köszönteni a 900. SmackDown adáson. Daniel szerint ez egy igazán jelentős történelmi adás lesz, amit nem is lehetne jobban megünnepelni, mint a WWE Hall Of Famer-jének, a “Rated R Szupersztárnak” visszatérésével. Viszont ha már a visszatérésekről beszélünk, akkor meg kell említeni a 3 és fél év után SmackDown-ra visszatérő legendát, The Undertaker-t.

The Miz vs Dolph Ziggler (Interkontinentális Bajnoki öv)

Shane kijelenti, hogy a 900. adást egy címmérkőzéssel indíthatják, amiben The Miz megkapta a lehetőséget, hogy visszaszerezze a Dolph Ziggler ellen korábban elvesztett Interkontinentális Bajnoki övet. Egy “Title vs Career” csatában tudta a Show-Off megszerezni a díjat, amit követően magabiztosan birtokolja és védi meg a címet adásról adásra…A mostani összecsapásuk pörgős volt, amiben Dolph Ziggler volt képes fölénybe kerülni a csata végére. Azonban The Miz-nek ismét volt egy kis plusz hátszele, a Spirit Squad csapat személyében. A két érkező Szupersztár a ring sarkához sietett, azonban Dolph képes volt lereagálni a helyzetet és mindkét támadójának kiosztott egy-egy Superkick-et. A hátulról érkező kihívójának támadását már nem tudta kivédeni, így Miz a Figure 4 Leg Lock-al fölénybe került. Ziggler nagy nehezen, de képes volt elkúszni a kötélig és megmenekült a szorításból. Miz igyekezett újra értékesíteni a Submission mozdulatot, azonban a Show-Off egyből kopogtatásba fogta ellenfelét. A csata főszereplője az urakon kívül Maryse lett, aki meglökte férjét és ezáltal Miz került felülre a pinben. A kopogtatást követően a meglepettség és az öröm tükröződött Miz, Maryse és a Spirit Squad arcán, hiszen a “WWE Legnézettebbje” képes volt megszerezni ismét az Interkontinentális Bajnoki címet.

A Backstage-ben Daniel Bryan-t kereste meg Alexa Bliss, azonban a beszélgetésükből egy edzői értekezlet lett, amit Natalya tartott a SmackDown Women’s csapat edzőjeként. Alexa miután végighallgatta meglehetősen értetlenkedve távozott az irodából.

Oney Lorcan vs Kalisto

Kalisto az előző heti SmackDown Live adásban Baron Corbin ellen szerepelhetett, ahol egy meglehetősen furcsa körülmények közt szerzett sérülés miatt Baron nem tudta folytatni a csatát…A mostani összecsapásában a Luchador nagyon gyorsan tudta értékesíteni a Finisher-jét, amit követően lekopogtatta ellenfelét.

A Backstage-ben Booker T találkozott a SmackDown Live pár csapatával, akik majd a SmackDown-t fogják erősíteni a Survivor Series-en. Itt Fandango és Tyler Breeze rendőr jelmezben megérkezve kicsit kiverik a biztosítékot a legendánál, amit követően King Booker arra utasítja őket, hogy öltözzenek át a SmackDown színeibe.

Carmella vs Nikki Bella

A küzdelem közben a legnagyobb érdeklődés a RAW pólóban megjelenő Charlotte felé irányult, aki jeggyel a kezében sétált a közönség soraiban. A cinikusan szurkoló WWE Women’s Bajnokot megtámadta Nikki, azonban ez csak olaj volt a tűzre, hiszen a komplett RAW női csapat megjelent és megtámadták Nikki Bella-t. Ezt látva megjelentek a SmackDown Live női pankrátorai is, akik természetesen felvették a versenyt leendő ellenfeleikkel.

The Ascension, The Spirit Squad, The Vaudevillains és The Headbangers vs Tyler Breeze, Fandango, American Alpha, The Hype Bros és The Usos

Ha a pankrációban lenne “barátságos meccs” akkor ezt mindenképpen kikiálthatnánk annak, hiszen egy csapatot alkotott a SmackDown Live leendő Survivor Sereis brigádja és a csapatba be nem került SD tag team-ek ellen léphettek ringbe. Végül az American Alpha Tag Finisher-jét követően tudott a SmackDown Live csapata győzelmet szerezni.

Nem másnak a zenéje szólal meg, mint a WWE történelmének egyik legkiemelkedőbb Nehézsúlyú Világbajnokáé, a Hall Of Famer, Edge-é. A közönség nagy szeretettel fogadja a “Rated R Szupersztárt” aki jóval szőrösebben érkezik, mint legutolsó WWE látogatásakor. A ringbe sétálását követően kijelenti, hogy nagyon izgatott és nem csak azért, mert egy újabb Cutting Edge-et rendezhet meg, azért is mert erre a 900. SmackDown adáson kerülhet sor. Aki ismeri Edge-et az tudja, hogy mindig is a kék brand-ben hitt, így megtiszteltetésnek érzi, hogy a Tradicionális Survivor Series Tag Team csatában részt vevő SD Szupersztárokkal készíthet egy interjút. Szeretné megkérni a csapat résztvevőit, hogy lépjenek be a mellé a szorítóba.
Sorban érkeztek a pankrátorok, akik a kötelek közé sétáltak. Felsorakoztak a Szupersztárok, amit követően Edge kijelenti, hogy folyamatosan figyelte a Brand Split-et követően a SmackDown-t és látja, hogy a lehetőséget földje lett az adás és van valaki, aki sokkal jobban értékeli és kihasználja ezt. Nagyon büszke erre az emberre és kezet szeretne rázni vele. Edge odasétált AJ Styles elé, majd átnyújtott a kezét a Bajnok mellett figyelő James Ellsworth-nek. James elmondja, hogy ez egy óriási megtiszteltetés, hiszen egész életében Edge rajongója volt és kihasználná az alkalmat, azzal, hogy a Hall Of Famer-el együtt megcsinálja a Five Second Pose-t…Ezt hallva AJ Styles tiltakozni kezdett és kijelentette, hogy a Five Second Pose régen is hülyeség volt és most is az. Styles azt javasolja, hogy inkább készítsen egy interjút azzal a taggal a csapatban, aki komolyan számít. Edge szerint ez egy jó ötlet és odalép egykori “Rated RKO”-s csapattársához, Randy Orton-hoz. Edge kijelenti, hogy az egykori partnere most a Wyatt Family tagja. Megkérdezi a Viperát, hogy mégis mi történt vele? Azonban nem kap rá választ és egy újabb odaszúrással próbálkozott Edge, ami szerint Wyatt zsinórjai kellenek ahhoz, hogy Orton beszélhessen. Wyatt kijelentette, hogy Randy jelenleg halott, de ne aggódjanak, hiszen feléled a Survivor Series-re, ahol a világ legveszélyesebbjeként fog harcolni. Egy megállíthatatlan Viperaként…Edde ezt követően átadja a szót Shane O-Mac-nek. Shane próbálta kicsit összeszedni a csapatát, azonban indult pár vita és ellentét kiéleződése.
Nem más vetett véget a vitatkozásnak, mint a gongszó, amit hallva mindegyik Szupersztár elhalkult. A rajongók hatalmas hangzavarral vették tudomásul Undertaker érkezését. A hosszas bevonulását követően odaállt szemtől szemben Shane McMahon elé. Kettejük utolsó találkozására a WrestleMana-n került sor, ahol Shane egy eszméletlen ugrást mutatott be a Cell tetejéről. Taker hátrébb sétált és mikrofont fogott…A Phenom elmondja, hogy nem is lehetne jobb megbízottja a SmackDown-nak, mint egy olyan ember, aki nem ismeri a félelmet. A mondatát követően Shane-re mutat, majd a közönség a “Shane O-Mac” nevet kezdi kántálni. Taker 2 ok miatt van itt a mostani adáson: Először is azért, mert a Survivor Series-en született meg Undertaker, valamint a SmackDown mindigis az volt az otthona. Ez pedig elvezeti őt a második ponthoz, ami szerint nincs félni valójuk a Survivor Sereis mérkőzésen. Azonban ha elbuknak, akkor lesz félni valójuk a Deadman haragja iránt. “Team RAW Better Rest In Peace”.

Ezzel ért véget a mostani adás, amit vasárnap a Survivor Sereis fog követni, ahol több kemény és komoly összecsapást tekinthetünk meg.

15 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2016. november 15. – A történelmi 900. adás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Rohadjak meg, de teljesen nézhető műsor volt ez, nálam mostanában a SDL veri a RAW műsorokat, de a két perces meccseket,ahol hosszabb a bevonulás,nem értem,tudom,h kell…de… 🙂

  Kedvelés

 2. Igen szerintem is nagy hülyeség volt Miz-nek adni az övet, de még van 5 nap az ss-ig. Talan ziggler egy live event-en visszaszerzi, es ez egy trukk, hogy tobben menjenek a live eventekre, nem is olyan reg aprilisban samoa joe is egylive event en szerezte meg az ovet…

  Kedvelés

 3. Annyira jó ez a Randy Wyatt páros 😀 Nem tűnik igazi team-nek meg nem is egy ilyen Jericho Owens féle puszipajtás alakulat ez de valamiért tök faszák együtt 😀 Remélem nem pont az SS-en lesz az amikor Orton lecsap. Nyerje meg szépen az SD a meccset aztán lehet felőlem akármi.

  Kedvelés

  1. Elvileg az sd nyer,mert csere bere lesz pl Cesaro megy a kékehez,de pont ezen gondolkodtam h lehet az egész csapatát cserbenhagyja orton azért,h visszavágjon Wyattnek..és az ss lesz a legmegfelelőbb rá,és ugye Taker ígérete..

   Kedvelés

   1. Hát remélem nem ez lesz. Ha még is szart fog kavarni Randy lehet Taker-nek lesz hozzá 1-2 szava?Érdekes lenne. Ők ketten alig találkoztak úgymond. Kemény 3 meccsük volt azt hiszem és az egyik is egy rövid RAW meccs volt.
    Amúgy nem tudom mikor vártam így egy csapat meccset,tök érdekesnek ígérkezik remélem nem hozzá a formáját a WWE és okoz csalódást.
    Mindkettőben van olyan akit bírok és semleges. SD-nél van a két kedvencem Orton és Styles,Wyatt komoly forma,Ambrose semleges,Shane-t meg szerintem nincs olyan aki nem bírná,a furcsa manusról inkább ne beszéljünk 😀 RAW-nál Seth-et meg Roman-t bírom a többi semleges. Jericho-t alapból csípem és bár most is szórakoztató de voltak már jobb szerepei vagy adásai szerintem.

    Kedvelés

 4. Asszem elég egyértelmű a Dead Man fenyegetése nyomán, hogy a SmackDown csapat elbukja az elimination meccset a RAW ellen, amiért a Taker Stylest fogja felelőssé tenni mint kapitányt, úgyhogy szerintem a búcsúmeccs a WM33-on Undertaker vs. AJ Styles lesz.

  Kedvelés

  1. Sanszos amit mondasz..de én inkább ugy érzem hogy a Styles-Undertaker a Royal Rumble-re lesz megejtve.. és nekem sajnos így lejött egy olyan forgatókönyv is, hogy Taker mint bajnok megy a Wrestlemaniára Cena ellen aki itt lehet 16-szoros bajnok.. épp Taker ellen a Manián.. bár ne legyen igazam….tényleg ne legyen igazam….

   Kedvelés

 5. Nem volt rossz adás.

  Miz győzelménél kérdés, hogy a SS heel-face párosítás (+Maryse francia-kanadai) miatt kellett, vagy továbbviszik, Miz bukja az IC övet és mélyül a szakadék közte és Bryan között.

  Undertaker része érdekes. Abból, hogy már nem a WM határozza meg és a fenyegetésből az jön le, hogy a mostani SD csapatból lesz a következő ellenfele + lesz valami csavar a SS meccsen az SD csapatban is.

  Kedvelés

 6. UNDERTAKER a legnagyobb isten.Wyattel kéne wm en visszavágóznia,elbuknia és átadnia az örökségét,ennek így kellene lennie de..
  Edge picit elveszett Undertaker árnyékában…

  ez az et szerű lény nem méltó h egy ringben legyen ekkora legendákkal…

  Kedvelés

  1. Wyatt kontra Taker egyszer is elég volt köszi. Mivel nem követtem túl részletesen az eseményeket ezért nem tudom hogy ki az a Geronimo Stilton ott, elmagyaráná valaki hogy mit keres az velük?

   Undertaker szerint “a WM többé nem határozza meg hogy ki ő”. Viszont full timer úgysem lesz, akkor meg nem igazán értem. Az SD emiatt a bejelentő miatt, meg a tegnapi “győzelmük” miatt valószínűleg el is bukja a meccset ,másképp UT megjelenése totál értelmetlen, mert nem lesz dolga az SS után. Én mondjuk végignézném ahogy a meccs után végigveszi a vesztes SD csapat tagjait, de ő sem 40 éves már, ki tudja mi lesz vele ezek után.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek