WWE SmackDown Live 2016. november 8. – Hatalmas bejelentés

008_sd_11082016hm_0376-921f1d5d8b3a1c1dcee3e46a894dc802

A SmackDown Live adása 2016. november 8-án Glasgow városából Skóciából jelentkezik, ahol legelőször AJ Styles zenéje szólal meg az arénában. A WWE Nehézsúlyú Világbajnok nevezve lett Shane McMahon Survivor Series SmackDown csapatába, amit követően a TLC-n kell megvédenie a Bajnoki címet Dean Ambrose ellen egy Tables, Ladders and Chairs csatában.

AJ mikrofont fog és elmondja, hogy nem hat rá a közönség szeretete és ellenszenve sem. Egyszerűen csak annyit akar, hogy minden helyszínen lévő rajongók foglaljon helyet és maradjon csendben. Nem érdekli, hogy mit gondol vagy hogy mit szeretne a publikum, egyedül az foglalkoztatja, hogy Dean Ambrose csalással megszerezte a lehetőséget az előző SmackDown Live adásán Styles Bajnoki övéért…A Phenomenal ezt követően kijelenti, hogy az egész csatát megzavarta egy hete James Ellsworth. Viszont ideje koncentrálni a november 20-án esedékes Survivor Series-re, ahol a Team RAW ellen léphetnek ringbe. Styles-nak egyáltalán nincs szüksége Dean Ambrose-ra, mint csapattársra a következő PPV-n, hiszen Ő a “Face who runs the place”, ezért biztosíthat mindenki, hogy az Ő SmackDown csapata rommá fogja verni a RAW bandáját…Kis idő elteltével a SmackDown Live Team egy másik tagja, Baron Corbin jelenik meg, aki a szorítóba sétál a címvédő mellé. Baron itt kijelenti, hogy ringbe fog szállni a PPV-n, viszont nem Styles csapatában. Nem tudták tovább folytatni, hiszen a Wyatt Famil érkezett Randy Orton társaságában. A ring széléhez sétáltak, amit követően Styles hirtelen megszólalással köszöntette őket a SmackDown Live csapatában.
Dean Ambrose érkezett következőként, akit nagy szeretettel fogadott a közönség. A Lunati Fringe James Ellsworth társaságában érkezett, akinek szintén megörült a publikum. A bevonulásukat követően a rajongók egy emberként kezdték el kántálni az “Ellsworth” nevet, amit követően Dean kijelentette, hogy James az Ő vendége a mostani adáson, hiszen sosem volt a fiatal Skóciában. Stlyes-t nem érdekli, hogy miért hozta ide és nem érdekli, hogy kivel van, azt akarja, hogy most azonnal távozzon a ringből. Ambrose kijelenti, hogyha problémája van Ellsworth-el, akkor problémája van Glasgow embereivel, ha pedig el akarja távolítani a ringből, akkor a Lunatic-on keresztül kell ezt megtennie.

Baron Corbin megelégelte a műsort és távozott a ringből, majd a bejárat felé indult. Styles hívta vissza, viszont semmit sem hatottak a címvédő szavai. Shane McMahon érkezett, aki a ringbe sétált és elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy a csapatában mindenki a legjobbnak gondolja magát. Éppen azért kerültek be a csapatba, mert Shane is lát bennük potenciált egy nyerő csapatmunkára, viszont annak a megteremtéséhez félre kell tenniük a személyes ellentéteiket. Egyedül arra kell koncentrálniuk, hogy erre az egy estére csapatként képesek legyenek együtt dolgozni és legyőzzék a Team RAW-t. James Ellswort-nek támadt egy ötlete, amit habozás nélkül megosztott O-Mac-el, akinek egyből megtetszett a felvetés. Zöld utat kapott a fiatal, aminek értelmében a Team SmackDown hivatalos kabalafigurája lehet majd a PPV eseményen James…Ezt követően Shane bejelenti a főeseményt, amiben a Randy Orton-nal pár hete kiegészült Wyatt Family szembe nézhet Dean Ambrose, Baron Corbin és James Ellsworth triójával.

A Backstage-ben Baron Corbin-t kereste meg Shane O-Mac, akinek elmondta, hogy a mostani főeseményen szerepelnie kell. Corbin kijelenti, hogy egyáltalán nem érdekli ez a Tag Team csata és nem fog benne részt venni, ha ez pedig nem tetszik Shane-nek, akkor nyugodtak kirúghatja a SmackDown Live csapatából. Viszont ahogy Corbin látja a helyzetet, Shane-nek jobban szüksége van a Szupersztárra, mint fordítva. McMahon ekkor átgondolta a helyzetet és inkább egy 1 on 1 csatába küldi a pankrátort, ahol a sérülésből visszatérő Kalisto ellen léphet ringbe.

The Breezango vs The Vaudevillains

A mostani adás első összecsapásában egy Tag Team küzdelmet láthattunk, ami kicsit meglepően zárult. Egy nem túl hosszas küzdelemben Tyler Breeze volt képes kopogtatni és megszerezni ezzel a győzelmet.

Natalya vs Naomi

Egy szintén nagyon rövid mérkőzést vívtak a hölgyek, amiben Naomi kopogtatásával zárult a harc.

A Backstage-ben James Ellsworth próbálja a dolgok napos oldalát nézni és kijelenti ,hogy nincs szükségük a mostani 6 Man Tag Team csatában Baron Corbin-ra. James szerint ezt képesek megcsinálni ketten együtt. Daniel Bryan jelent meg, aminek látszólag nagyon megörült Dean Ambose, aki elmondta, hogy ebből egy 2-3 elleni csata lesz. Kicsit mérlegelte a Lunatic a helyzetet és kijavította magát, miszerint egy 1 és fél a 3 elleni küzdelem…Daniel nem mást jelentett be a csapattársuknak, mint Kane-t.

Baron Corbin vs Kalisto

A küzdelemben teljes mértékben Corbin dominált, amit követően megunta a harcot és távozni szeretett volna. Ekkor lecsúszott a lába a ring sarkáról és a Szupersztár egyből a térdéhez kapott. A sérült lábát Kalisto ezt követően komolyan kezelésbe vette. A csata győztes nélkül ért véget, kíváncsian várhatjuk, hogy mi lesz a SmackDown Live csapatával Baron sérülése után.

Becky Lynch vs Alexa Bliss (SmackDown Live Women’s Bajnoki öv)

Egy pörgős csatát láthattunk a hölgyek között, amit feldobott az összecsapás tétje, ami nem más volt ,mint a Becky által birtokolt Bajnoki öv. A győzelmet mindkét fél próbált a folyamatosan kopogtatásokkal megszerezni, végül egy sikertelen pin-t követően sor került a Disarm-Her nevezetű Finisher-re. Ebből a szorításból Alexa nem volt képes kirúgni, így kénytelen volt feladni a harcot.

A Backstage-ben Maryse és The Miz keresték meg Daniel-t és Shane-t, akiknek elmondta a hölgy, hogy nagyon idegesítő nekik, hogy Dolph Ziggler-nek egy RAW Szupersztár, Sami Zayn ellen kell megvédeni a Bajnoki övet. Emellett Daniel bejelenti, hogy The Brian Kendrick is helyet fog kapni a Survivor Series-en, ahol Kalisto ellen léphet ringbe, ha sikerült itt a Luchador-nak megszerezni a győzelmet és a Bajnoki övet, akkor az egész Cruiserweight Divízió a SmackDown Live-ra fog kerülni. Emellett a 900. SmackDown adáson The Miz megkapja a lehetőséget Dolph Ziggler ellen az Interkontinentális Bajnoki övért.

Curt Hawkins vs Apollo Crews

A küzdelem nagyon rövid volt, valamint felborult a papírforma és Curt tudta megszerezni a győzelmet.

Dean Ambrose, James Ellsworth és Kane vs The Wyatt Family

A főeseményen James Ellsworth került a középpontba, aki Shawn Michaels-t idéző mozdulatsor után szerette volna értékesíteni a Sweet Chin Music-ot, azonban Bray szemfülesen elkapta ellenfelét és kiosztotta neki a Sister Abigail-t. Ezt követően sor került a kopogtatásra, amivel a Wyatt Family tudott győzelmet szerezni.

Kezdett kicsit eldurvulni a ringben a helyzet, így Shane McMahon érkezett, hogy rendet tegyen a Szupersztárjai között. Daniel Bryan sétált a ringbe egy kis idő elteltével, aki szerette volna pótolni a sérülés miatt kihagyni kényszerülő Baron Corbin-t. A listája jobb oldalán van egy név, ami nem másé, mint az övé, azonban nem léphet a korábban szerzett nyaksérülése miatt ringbe. Az összes SmackDown Live Szupersztár nevét látja, azonban a bal oldalon is van egy potenciális személy…Arra kéri Daniel Bryan Shane McMahon-t, hogy legyen Ő a SmackDown Live csapata ötödik tagja. Természetesen ebbe belegyezik az irányító, aminek rendkívül örült az egész publikum.

4 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2016. november 8. – Hatalmas bejelentés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Ahhoz képest, hogy Ambrose az egyik első Shield-es interjúban azt mondta, hogy Ő akar lenni a top rosszfiú a cégben, egészen orbitális nagy face lett. De ez valahogyan jól áll neki. Szeretik, csak arra kell vigyázni, hogy megújuljon időnként, különben megutálják, mint a többi unalmasnak mondott karaktert. Viszont, hogy új színt hozzon a figurájába, időnként el kellene mennie heel irányba is. Nem feltétlenül hónapokra, vagy valami, de néha kössön már bele olyanokba is, akiket szintén szeret a közönség. Aztán majd lesz valami rekció rá… Szerintem ez jót tenne neki. Öv ismét? Ne most…később visszakaphatja, de ne most.

    Ellsworth karaktere jó móka volt, de mintha kicsit sokáig elhúzták volna… Nem tudom mi van még benne. Hacsak nem az, hogy Dean maga zúzza majd le a történet végén. Esetleg majd neki köszönheti a RAW vagy Smackdown a győzelmet…ha már ott lesz a ring mellett, tuti kap valami szerepet… Kérdés, hogy ennek fogunk-e örülni.

    Kedvelés

  2. Mit lehet ide írni ezek után…békapofa egy jó nagy szintet visszalépett amióta ezzel a majomparádéval vergődik..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek