WWE SmackDown Live 2016. október 11. – Az új címvédő első adása

002_sd_10112016dg_0278-0827b9f198c134c30d2427b19ff720ce

A SmackDown 2016. október 11-én a No Mercy-re való visszatekintéssel indul, ahol több fordulatos küzdelmet láthattunk. Azonban ezek közül is kiemelkedett Dolph Ziggler The Miz elleni összecsapása, ahol a Show-Off feltette a karrierjét az összecsapásra, bízva a saját sikerében. Végül Dolph képes volt egy hosszas harc befejezésénél kopogtatni ellenfelét, ezzel nemcsak saját pályafutását mentette meg, hanem megszerezte a WWE Interkontinentális Bajnoki övet is.

Ziggler érkezik elsőként a szorítóba, akit nagy szeretettel fogad a rajongótábor. Dolph kiélvezi a közönség szimpatizálását, amit követően mikrofont fog és legelső szavai a publikum felé a “We Did It” (Megcsináltuk) volt…Ziggler elmondja, hogy a No Mercy-re feltette az egész karrierjét, hogy megszerezze az Interkontinentális Bajnoki övet. Ezt viccesnek tartja, hiszen úgy gondolta, hogy nem fog megjelenni a mostani SmackDown Live-on, azonban a közönség bízott és hitt benne, ami miatt csak egyetlen egy befejezéssel volt hajlandó távozni a PPV-ről, ami a győzelem. Úgy érezte magát a No Mery előtt, mintha a legutolsó alkalommal érkezhetne meg az arénához, mintha utoljára lépne be a szervezet edzőtermébe. Mintha utoljára sétálhatna be a szorítóba és többet nem hallhatná a rajongók csalódott, vagy örömteli moraját. Most viszont úgy érzi, hogy karrierje, élete során először komolyan hibázott és tévedett. Van itt egy baráti köre, egy családja és van neki a WWE Univerzum, ami nagyon sokat adott neki az élete során. Ennek tudatában pedig kijelentheti, hogy ide tartozik és ez az, amiért kénytelen volt utolsó csepp erejéig harcolni. Nem számított, hogy mit tett Miz, Maryse vagy a Spirit Squad, végül itt állhat, mint a WWE Univerzum új Interkontinentális Bajnoka.

Ezt követően Miz és Maryse érkeztek a szorítóba, akik napszemüvegben egymás mellett állva, talpig feketében, lehajtott fejjel. Szó nélkül csak bámultak lefelé, amit követően Dolph kérdezte, hogy mondani is akarnak valamit? Miz ekkor csendre intette Ziggler-t, hiszen éppen az Interkontinentális Bajnoki öv emlékének szenteltek pár pillanatot. A korábbi címvédő szerint ez volt a Bajnoki cím halála, hiszen Miz nem tartotta Daniel Bryan-t és Dolph Ziggler-t sem akkora egyéniségnek mint saját magát. Azzal, hogy elvesztette ezt az övet, a díj elvesztette a presztízsét, amit egyedül akkor szerzett meg, amikor Miz vállain pihent. Ő volt az a Szupersztár, aki a SmackDown Live legrangosabb övévé emelte az IC címet. Miz szerint Ziggler nem a hős, hanem a gonosztevő és minden történetben a jónak kell nyernie. A hős itt Miz, akinek meg kellene kapnia a történet befejezésénél az aranyat és a lányt. Azonban neki csak a lány maradt, vissza akarja kapni az aranyát…Ziggler ezt követően mutat egy rövid bejátszást a tegnapi győzelméről, ahol látszik Miz elkenekedett arca, amint elvesztette a Bajnoki övet. A Show-Off nevetve kérdezi volt ellenfelét, hogy elsírta-e magát a veresége után? A Money Maker szerint csak látszik minden egyes érzelem és minden csepp akarat az arcán. A rajongók ezt követően a “Elsírtad magad” mondatot kezdték el kántálni, amit után megjelent a Spirit Squad, akik egy Handicap csatában fognak szerepelni Dolph ellen.

The Spirit Squad vs Dolph Ziggler

Egy nem túl hosszú csatában Ziggler képes volt megszerezni a győzelmet, amit követően Miz berobbant a szorítóba és megtámadta az Interkontinentális Bajnokot. Miz a Spirit Squad segítségével esett volna neki Ziggler-nek, azonban Rhyno és Heath Slater érkeztek Dolph segítségére.

A Backstage-ben Shane McMahon és Daniel Bryan mondják el, hogy a RAW és a SmackDown folyamatosan rivalizál, hogy melyik brand a jobb. Ennek egy tökéletes állomása lenne a Survivor Series, ahol a SmackDown és a RAW legjobbjai csapatot alkothatnának és szembe nézhetnének egymással.

Carmella vs Naomi

A küzdelem eléggé gyorsan véget ért, hiszen megjelent Nikki Bella, aki az érkezésével elterelte Carmella figyelmét, akit Naomi így könnyedén kopogtatni tudott.

Chad Gable vs Jimmy Uso

Jimmy és Chad csatájában a győzelmet Jimmy tudta megszerezni ikertestvére segítségével, aki tartotta fivérét, amíg kopogtatott, így Chad nem tudott kirúgni a pin-ből.

AJ Styles érkezik a szorítóba, aki egy kicsit beszél a No Mercy-n aratott győzelméről, amiből kifolyólag jogosan kéri a rajongók szeretetét. Dean Ambrose szakítja félbe, akivel nem tud komolyabb beszélgetésbe bonyolódni, hiszen James Ellsworth érkezett. AJ meg szeretné adni a lehetőséget a fiatalnak, hogy harcolhasson ellene itt és most egy Non-Title csatában. Dean-t távozásra kéri a Bajnok, aki azonban szeretné végignézni, hogy mire jut James 3:16. Daniel Bryan érkezik meg ekkor, aki elmondja, hogy Ő egy nagy James Ellsworth rajongó és ezért szeretné látni ezt az összecsapást, azonban igaza van AJ-nek és Ambrose nem jelenhet meg a szorító mellett…Ugyanis Ambrose lesz a speciális játékvezető.

AJ Styles vs James Ellsworth (Speciális Vendégbíró: Dean Ambrose)

Dean a bejelentést hallva egyből levetkőztette a játékvezetőt, majd kipakolta a zsebeit és olyan dolgokat nyújtott át Styles-nak, mint piásflaska, dohány, pénz, nyaklánc. Ezt követően áttapogatta AJ öltözékét, hogy biztosan fair lehessen a összecsapás….A harc végéhez közeledve Dean látva, hogy Styles szorította James-t, előkapta a telefonját és beszélni kezdett, így cseppet sem figyelt a feladásra.
Dean a bohóckodását követően kiosztott egy Dirty Deeds-et AJ-nek, majd James-t kihozta a küzdelemből győztesnek.

Bray Wyatt és Luke Harper vs Randy Orton és Kane

A küzdelem végén a fények kialvása jelentette, amikor Randy Orton Kane-hez kúszott, hogy lepacsizhasson vele és váltsanak. Amikor visszatértek a fények Luke Harper állt Kane helyén, amit követően Bray kiosztott egy Sister Abigail-t Orton-nak, ami után sikeresen kopogtatta ellenfelét.

10 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2016. október 11. – Az új címvédő első adása” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hova tűnt Kane?
  Aszt hittem jön egy újabb Wyatt tag..de nem.Wyatt megint nyert,hát igen,ő a jövő.
  A többi értékelhetetlen.békapofa ultragáz és hót ciki,átment ratyitallérba.
  amerikai analfabétáknak jó amúgy a szopóág?Ezért hozták fel őket?..

  Kedvelés

 2. Jó, hogy Harper ide tévedt, különben ez a Bray már nagyon unalmas lenne. Így van némi esély, hogy pici izgalom legyen a sztorijaikban. Csak jobban lehet kettőjükre kitalálni valamit, mint ugyanaz sokadszorra elsütni Bray Wyatt-tel. OK, továbbra is Bray irányít természetesen, jól érezték a fejesek, hogy kell mellé valaki. Különben sokat nem érne a 2 mozdulatával, meg a puhos testével. Van karizma (nem a bicepszre gondolok…) az kétségtelen, de az is jobban átjön, ha van mellette valaki. Mondta is az egyik kommentátor, hogy akkor van igazán elemében ha nincs egyedül.

  A többi nem annyira jött át. Kivéve Nikki Bella szerelése. Akármikor… Na, ilyenkor nézem én a női “pankrációt”.

  Kedvelés

   1. Szerintem meg az a gáz, ha valaki férfi létére ezt nem látja, vagy nem ezt látja. Pedig gyakorlatilag az ember szemét veri ki. Igaz 12 évesen nem valósznű, hogy ezt veszi észre valaki.

    Kedvelés

    1. 🙂 Vicces vagy.
     Nem ismersz, ahogy én sem téged tehát a 12 éves jelzőt másra használd ne rám. Én csak próbáltam felhívni a figyelmedet a női pankráció valódi mivoltára, nem csak a seggekre és a csöcsökre… Nyilván én is látom amit látok, de ezt fejben vitatom meg. Már megbocsásd, de az én személyes véleményem szerint a te idézőjeled ez esetben csak alulértékeli a női pankrációt.

     Kedvelés

     1. Igazad van. De ha elismernem, hogy tenyleg alulertekelem akkor azzal mar tulajdonkeppen el is ismernem, hogy attol tobbet er, mint gondolok rola. Ezt nyilvan nem fogom megtenni. Viszont azt a reszet el tudom ismerni, hogy ok is kemenyen dolgoznak azert, hogy szorakoztassanak. Es nemelyiknek sikerul is. Engem pl. Nikki Bella szorakoztat. Engem pl. idezem : “seggek es csocsok” neha szorakoztatnak. Eppen ezert nem is kapcsoltam el a TV-t, amikor a Total Bella-t adtak az E!-n. De legkozelebb elfogom kapcsolni… Mondjuk lehetett erdekessegeket megtudni John Cena-rol, de az meg pont nem erdekel mit csinal otthon…

      Kedvelés

  1. Az idézőjel Nikki Bella esetében teljesen megállja a helyét. Sasha, Charlotte, Bayley, Becky, vagy Asuka esetében már semmilyen szinten.

   Kedvelés

   1. Biztos nagyon tehetségesek, és valósznűleg sokkal jobbak a ringben mint mondjuk Én lennék. De ettől ez engem még nem nagyon érdekel.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek