WWE SmackDown Live 2016. október 18. – Ellsworth nagy lehetősége

149_sd_10182016cm_1046-96b7249e8e77a902450a58e540787e60

Az előző SmackDown-on megjelent James Ellsworth, akit AJ Styles választott ki azonnali ellenfelének. Ugyan nem övmérkőzésen szerepelhetett a lelkes srác, azonban hatalmas megtiszteltetésben részesült, amikor a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka ellen léphetett ringbe. Daniel Bryan döntése értelmében a speciális játékvezetője kettejük összecsapásának Dean Ambrose lett, aki természetesen mindent megtett azért, hogy Styles minél nehezebb csatát vívjon. Végül a bíró egy Dirty Deeds-el fejezte be tevékenykedését, ami után odaadta a győzelmet James-nek. Az adást követően Daniel kijelentette Ellsworth-nek, hogy az október 18-i SmackDown Live-on a fiatalnak lehetősége nyílik egy övmérkőzésen bizonyítania AJ ellen.

Legelőször James-t láthatjuk a Locker Room-ban, amint megjelent Dean Ambrose, aki egy teljesen új WWE Product-ot mutat be. Egy cég által készített pólót, amin Ellsworth arca látható.
A ringbe először Randy Orton érkezik, aki mikrofont fog és elmondja, hogy a Bray Wyatt elleni összecsapásában Wyatt megmutatta, hogy milyen is a gonosz, sötét oldala. Most a csata után kicsit összezavarodottnak érzi magát, valamint komoly elmei problémái vannak, mintha kezdene megőrülni. Ez egy komoly probléma, viszont nem neki. Sokkal komolyabb és jelentőségteljesebb probléma lesz ez Bray Wyatt-nek. Orton saját elmondása szerit most megtestesíti a haragot és a bosszút, amivel egyenesen Bray Wyatt-ért fog menni.
Ahogy Orton távozni szeretett volna a szorítóból a kivetítőn pár fekete bárány maszkos személyt láthattunk, akik előtt egy koporsóban feküdt Bray Wyatt. Ahogy a kamera egyre jobban közelített a Szupersztár arcához, Wyatt hirtelen kinyitotta a szemeit és kacagni kezdett. Úgy gondolja, hogy Randy nem lesz képes eljönni érte, hiszen Bray fogja előbb megtalálni a Viperát.

Luke Harper vs Randy Orton

Wyatt rövid mondanivalóját egy “He is here” (Ő itt van) mondattal fejezte be, amit követően megszólalt Luke Harper zenéje. A gong megszólalását követően kezdetét vehette a küzdelem, ami nem tudott túlságosan sokáig elhúzódni változás nélkül. Az aréna elsötétült, amit követően Bray Wyatt-et tolták be egészen a ring sarkáig a koporsóban. Bray jelenlétében folytatódhatott tovább a küzdelem, ami egy cseppet sem zavarta Randy-t, aki könnyedén fölénybe került. Wyatt ekkor a ringbe sietett és megtámadta Orton-t, aminek értelmében diszkvalifikációval zárult a küzdelem…A bunyó végénél Bray a saját maga által használt koporsó fedelét felnyitotta, hogy Orton-t belehelyezze. Azonban a közönség és Wyatt is alaposan meglepődhetett, hiszen Kane hevert a koporsóban, aki a Vipera segítségére sietett.

A Backstage-ben AJ Styles ad egy rövid interjút, amiben meglehetősen tiszteletlenül beszél leendő ellenfeléről James Ellworth-ről, valamint Dean Ambrose-ról, aki hozzá segítette egy héttel korábban kihívóját a győzelemhez. Styles felszólítja Ambrose-t, hogy nyugodtan bujkáljon a kulisszák mögött, előbb-utóbb meg fogja találni…

Alexa Bliss vs Naomi

A hölgyek küzdelmében a diadalt Alexa Bliss tudta megszerezni, aki a sarok előtt heverő Naomi tehetetlenségét kihasználva értékesíteni tudta a Twisted Bliss nevezetű Finisherjét, majd kopogtatással győzelmet aratott.

Apollo Crews vs Curt Hawkins

Curt Hawkins a visszatérése után megjelent a mostani SmackDown-on, hogy ringbe szállhasson egy debütáló csatában Apollo Crews ellen. Egy meglehetősen speciális felkonferálást követően Curt kijelentette, hogy egyedül tőle kell tartania, valamint attól ,hogy a harc után meg kell változtatnia a nevét “Apollo Lose”-ra. Hawkins ezt követően egy kisebb fülest kapott leendő ellenfelétől, amit követően kijelentette, hogy nem hajlandó ringbe szállni és távozik.

A szorítóba Carmella érkezett, egyből szóba szerette volna hozni kettejük utolsó összecsapását, amit követően Nikki Bella sétált ki a szorítóba és arra kérte a hölgyet, hogyha mondani akar róla valamit, akkor azt mondja a szemébe. Carmella szerint ez annyira tipikus vonása, hogy ismét megpróbálja ellopni a reflektorfényét. Carmella szóba hozta John Cena-t és kijelenti, hogy Nikki azért igazán “Fearless” (Rettenthetetlen) mert minden este képes hazamenni Mr. Hustle, Loyalty, Respect-hez. A hölgyek szócsatája végül lezárult Carmella távozásával, mielőtt még kirobbanhatott volna egy adok-kapok.

The Miz és The Spirit Squad vs Dolph Ziggler, Heath Slater és Rhyno

Az Interkontinentális Bajnok a SmackDown Live Tag Team Bajnokaival alkothatott csapatot, hogy ringbe szálljanak a Spirit Squad és The Miz triója ellen. A küzdelemben kicsit elszabadult a pokol, aminek a végén Heath Slater és Rhyno maradtak a Spirit Squad-al szemben. Végül Miz levágott egy kemény pofont Slater-nek, ami után sor került a szimpla fordítást követő pin-re, amivel a heel csapat győzelmet tudott szerezni.

A Backstage-ben Daniel Bryan telefonál Shane McMahon-al, akinek elmondja, hogy ideje lenni nekiállni gondolkozni a Survivor Series-re való csapatösszeállításukon. Ekkor Natalya jelent meg az irodában, aki elmondja, hogy Ő szeretne lenni az első tagja a Women’s Tag Team meccsnek, ahol a RAW ellen bizonyíthat.

Jack Swagger vs Baron Corbin

Egy nagyon rövid összecsapásban Baron Corbin volt képes megszerezni a győzelmet.

AJ Styles vs James Ellsworth (WWE Nehézsúlyú Világbajnoki öv)

A küzdelem előtt Dean Ambrose jelent meg Daniel irodájában bíró öltözékben. Bryan ekkor közölte a Lunatic Fringe-el, hogy nem lehet a mostani küzdelemben játékvezető. Felajánlotta neki, hogy felkonferáló, kommentátor, vagy Time-keeper pozícióban szerepelhet. Ambrose elgondolkodott, amit követően kijelentette, hogy akkor az lesz…Bár nem volt tiszta Daniel-nek sem, hogy pontosan melyiket választotta a Szupersztár.

Styles és Ellsworth megjelenését követően Dean felkonferálta a két felet, majd meglehetősen hosszan ütötte a gongot jelezve a csata elindulását. A harc alatt a Lunatic reklámszünetet rendelt el, valamint a kivetítőn reklámozta a 25 $-ért vásárolható James Ellsworth pólót. Végül a küzdelemben AJ Styels-t diszkvalifikálták, amivel ugyan megvédte a Bajnoki övet, viszont a küzdelem győztese nem más lett, mint James.

13 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2016. október 18. – Ellsworth nagy lehetősége” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Azt hittem a múltkori rawnál nem lehet rosszabb adást csinálni. Hát nagyot tévedtem… Egyedüli kiemelhető dolog Wyatt koporsós érkezése volt. Illetve egyre jobban tetszik hogy beleraknak iylen titokzatos felsőbbrendű erőt is a történetbe ami kimenti a családot.

  Kedvelés

 2. Mégis mit a karnak ezzel az Ellsworthhal?
  Úgy néz ki mint valami alien, béna a tartása, a haja, az egész arca olyan ki ütnivaló.
  Erre Braun Strowman első áldozatát akarják felfuttatni?
  Minek?
  Nem is értem hogy eletethet a közönség egy ufot Aj Stylessal szemben.
  Persze vicces kis figura a bénázásaival, meg minden de most tényleg őt akarják felfuttatni?
  Minek pazarolják rá egyáltalán a műsoridőt?

  Kedvelés

  1. Tényleg gólem verte el 1,09 másodperc alatt..onnan ismerős ez a ratyitallér.
   Ötlettelenség jellemzi az adásokat.A ppv gálákra megvannak előre a meccsek,de az addig hátralévő adásokra nem tudnak mit kitalálni.
   Ez a draft jó nagy szarság volt..

   Kedvelés

   1. A Draftot nem mondanám szar döntésnek , mert jó döntés volt csak a megvalósítás rettenetes…ahogy írtátok lejjebb a PPV meccsek meg vannak az adásokkal meg nem tudnak mit kezdeni..:S egyedül Bray-el aki hozza a karakterét hétről hétre az SS-en nagy szerepe lehetne és jó lenne már egy lépcsőfokkal feljebb vinni legalább mert ő az aki hétről hétre (számomra) értékes pillanatokat visz az adásba és még is leszarják közben….
    viszont én nem fogom “szembe köpni magam” Dean öv közelbe van nem fogom azt mondani hogy vigyék el mert a Brand egyik fő embere és nagy kedvencem csak az AJ-vel való feudja elhaló félben van… de ennek ellenére én bírom amikor trollkodik xd
    Bliss vs Naomi…Naomi szerintem hamar kihívó lesz viszont ha őt akkor már Alexat is engedjék dolgozni mert iszonyatosan vissza van fogva…:/

    Kedvelés

    1. Amikor lesnarral huncutkodott békapofa jókat trollkodott pl amikor a kiskocsit maga után húzta és tele pakolta minden szarral stb Ő jópofának mondható,de érdekes mód ez akkor volt rá jellemző amikor nem volt bajnok,és most miután már nem bajnok..Amig bajnok volt be volt feszülve,tiszta gáz volt,és elég unalmas bajnok..most megint felszabadult érdekes.

     Kedvelés

     1. pontosan…. bajnokként nulla, viszont előtte s most is ( amúgy bírom a formát) hozza magát rendesen….

      Kedvelés

 3. Wyatt mekkora már…ez igen.Tudtam h Kane ott lesz a koporsóban,maga akiporsó miatt ugye..meg a vörös tüzijátéka miatt..a ringre vannak azok a szarok erősítve..így spoilerezne egyet.Jobb lett volna ha harper vs orton lett volna csak,de így 2 vs 2 meccs is benéz majd.

  Ki ez a szőke buznyák aj mellett?Ennyire telik amugy?Nagyon unalmas békapofa..kotrodjon már el az övtől végre.

  corbin hogy odavágta már törzsgyökeret..pedig nem 5 kiló.

  A többi szót se érdemel

  Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek