WWE SmackDown Live 2016. szeptember 20. – Váratlan fordulatok

101_sd_09202016cm_1594-81aff135de1ef028e1a80b8e8c63d179

Remek adásnak ígérkezik a SmackDown Live eheti epizódja, hiszen előre bejelentve megkaptunk két komoly téttel bíró csatát. The Miz címvédésre készül Dolph Ziggler ellen, John Cena pedig az egy hete elszenvedett Dirty Deeds-et szeretné megtorolni. Egy kis videóanyaggal indítunk hangolódásképp, majd az arénába kapcsol a kép. A ring már elő van készítve egy szerződés aláíráshoz, ami a Women’s bajnoki címmérkőzést fogja hivatalosítani.

014_sd_09202016ej_0705-c32b379eddb7022029160fe5e9a1d2e9

Daniel Bryan mikrofont fog és elmondja, hogy három hét múlva először kerül megvédésre a SmackDown Women’s bajnoki címe a No Mercy-n. Ma este pedig sor kerül a SmackDown első Női szerződés aláírására. A GM felkonferálja a feleket, elsőként a bajnok, majd kihívója érkezik. Alexa szerint nem illik Becky-hez a bajnok szerepe, de Becky nem ért ezzel egyet. Az életbéli szerepe nem lehet az, hogy egy bajnok.. Ő is, és mindenki tudja azt, hogy el fogja veszíteni a bajnoki címet, hiszen nem arra született, hogy bajnok legyen, hanem arra, hogy vesztes legyen. Becky elmondja, hogy Ő arra született, hogy Dublinban éljen. Rengeteg tévézett így hallotta, hogy ha el akarsz érni valamit, képes vagy megvalósítani azt. Bajnok akart lenni.. Nem született bajnoknak, de beleöntötte a szívét és a lelkét ebbe, így tudta a feje fölé emelni a bajnoki címet. Jobban akarja ezt, mint Alexa és annak érdekében, hogy megtartsa, lefogja tépni Bliss arcát. Nem született bajnoknak igen, de most Ő a bajnok! Bliss gúnyosan megjegyzi, hogy ez nagyon inspiráló volt. Alexa szerint a különbség köztük az, hogy míg Becky-t a második helyre szánták, addig Ő egy született bajnok.. Bliss lecsapja a szerződéssel Becky-t, majd aláírja és hozzávágja a kontraktust a bajnokhoz. Desszertként az asztalt is ráborítja, amit követően elégedetten elhagyja a ringet.. Indulatosan Becky is ráfirkantja nevét a szerződésre, ettől a pillanattól kezdve pedig hivatalos a mérkőzés!

Bryan sétál a backstage-ben, amikor is összefut Miz-zel, valamint Maryse-al. A bajnok kijelenti, hogy van egy problémájuk. Bryan remélik, hogy ez nem a szerződésről szól. Miz közli, hogy ez a címmérkőzésről szól, ugyanis nem nagyon tetszik neki, hogy meg kell védenie az övet Ziggler ellen. Bryan derűsen tudatja a bajnokkal, hogy törölhetik a mérkőzést.. Miz ennek megörül, de mielőtt elsietne – Bryan hozzáteszi, hogy ha törlik a meccset, úgy a szerződése is semmisnek bizonyul. Megkérdezi a bajnoktól, hogy olvasta-e a kontraktust? Benne van, hogy Miz-nek meg kell védeni a bajnoki címet. Nincs meccs, nincs szerződés. Meg fogja nehezíteni Miz számára azt, amit Ő már nem tud csinálni. Bryan megkérdezi, hogy van-e probléma az elhangzottakkal kapcsolatban, de Miz nemmel felel – láthatóan megszeppenve.

Chad és Jordan melegítenek a ma esti meccsre.. Chad elmondja, hogy az Uso-k megpróbáltak véget vetni a karrierjének, de Ő még mindig talpon van. Jordan kiegészíti azzal, hogy az ikrek személyessé tették mindezt. Gable azzal zárja mondandójukat, hogy ma este az American Alpha útjának kezdetét fogjuk látni a bajnokká váláshoz.

The Uso’s vs American Alpha – Tag Team mérkőzés, a győztes lesz Rhyno és Slater kihívója a No Mercy-n a bajnoki címekért 

056_sd_09202016ej_1068-9f4e684e113cc0f67081a86e5984bb3eGable felépült, így az Alpha visszatért a revans jegyében. Nagy elánnal kezdett a korábbi Olimpiai birkózó, lendülete viszont csak addig tartott, míg az ikrek meg nem találták az alkalmat, hogy sérült lábára támadjanak. A reklámot követően is Chad balját támadták, aki keservesen próbált váltani.. Ez nagy nehezen sikerült, Jordan nekiesett az ikreknek, egy Fallaway Slam után kopogtatott, de nem járt sikerrel. A sarok tetején próbálta folytatni a támadást, de Jey visszaverte a Superplex kísérletet. Jason hamarosan elszenvedte a Superkick-et Jey-től, majd a Splash-t Jimmy-től, Gable azonban mentette a meccset azzal, hogy rájuk vetette magát a tusnál. Chad be is akart szállni a meccsbe pillanatok múlva, de Jordan nem érezte úgy, hogy bírni fogja társa térde. A bizonytalanságért komoly árat fizettek, Gable térde újabb súlyos ütést szenvedett el, Jason álla pedig egy Dupla Superkick-et.. Jimmy zavartalanul mászott a sarokra, majd osztotta ki a Splash-t, ami egyúttal a győzelmet is jelentette az ikreknek.

Rhyno és Slater a színfalak mögött figyelték az eseményeket, Slater pedig lelkesíteni kezdi társát a közelgő csatára. Berontanak az ikrek, akik a szerencsére fogják a bajnokok legutóbbi győzelmét, ami szerintük annak tudható be, hogy nekik kétszer kellett meccselni az este folyamán. Követelik a bajnoki címeket most azonnal, különben Slater térde bánja ezt a találkozást, ami után mind Ő, mind a 26 gyereke mehet vissza oda, ahonnan jött.. Rhyno-nak ez már sok, tekintélyt parancsolóan társa elé lép, ami vissza riasztja a kihívókat.

Apollo Crews vs Baron Corbin – Vendégkommentátor Jack Swagger 

068_sd_09202016ej_1414-df6d63e873542d29c11c2781df40ba84Crews nagyon elszánt tekintettel érkezik, láthatóan visszavágásra készül az egy héttel ezelőtt történtekért, amiről visszajátszást is kapunk.. A gong megszólalása után egyből nekiesett Corbin-nak, egy Fallaway Slam után kopogtatott, de nem járt sikerrel. A LoneWolf ezután fordított a mérkőzés képén, a ringen kívül kezdte osztani ellenfelét, kemény ütéseket szórva a fejére. Apollo láthatóan megzuhant, a póznánál is elszenvedett egy támadás sorozatot, amit a háta sínylett meg, majd jött az End of Days és a kopogtatás, ami egyben Corbin magabiztos győzelmét jelentette. Corbin még egy kicsit méregette Swagger-t is, aki kitartóan állta leendő ellenfele tekintetét.

Ziggler elmondja, hogy mindent meg fog tenni a győzelemért. Ez itt a SmackDown Live és bármi megtörténhet. Gyávának, csalónak és szemétládának nevezi Miz-t, de ez nem változtat azon, hogy Ő a bajnok. Kétségbeesetten kapaszkodik a bajnoki címébe, de Ziggler ma este be fogja a száját és elveszi a címet.

Dolph Ziggler vs The Miz w/Maryse – IC címmérkőzés 

081_sd_09202016cm_1524-52396f5cbdb858326917f315e3e864cbA mérkőzés első szakasza nem tartogatott sok izgalmat, felváltva adódtak lehetőségek a felek előtt, de egyik sem került kihasználására. Miz kétszer is Daniel Bryan mozdulatit használva gúnyolta a GM-et, ami megosztotta a közönséget. A reklámszünetet követően felpörögtek az események, Ziggler sorra puskázta el a sanszokat a sikerre.. Elérkezett a pont, mikor Maryse megpróbált beavatkozni.. A bíró viszont kiszúrta az akciót, és azonnal elzavarta a ringtől a szőke ciklont. Miz persze nem értett egyet a döntéssel, a nézők talpra ugrottak – megérezve, hogy itt a nagy esély Dolph előtt.. A ShowOff nyomban kiosztotta a ZigZag-et, de Miz az utolsó pillanatban felrántotta a vállát.. Majd úgy gondolta, hogy neki ennyi elég volt mára. Nagy nehezen összeszedte a címet, elindult kifelé, de Ziggler útját állta. A ringen kívül kezdtek hadakozni, Dolph visszahajította övvel együtt ellenfelét a ringbe, aki közben összeszedte felesége “fegyverét”. Miközben a bíró az övvel volt elfoglalva, Miz belefújta Dolph szemébe a szert, majd kiosztotta a Skull Crushing Finally-t, megszerezve ezzel a győzelmet.. Miz szó szerint túlélte a csatát..

Randy Orton vs Erick Rowan 

Rowan nagyon bátran ostromolta Orton-t, bár ez inkább bizonyítási vágy miatt történt Bray irányába, hátha ezzel vissza esik a pikszisbe. Orton az első adandó alkalommal fordított, először a DDT-t, majd az RKO-t villantotta, amit követően bezsebelte a győzelmet.

119_sd_09202016rf_1411-70d1a448e9e50976a23a9d52c4363115

Képbeugrások, majd Rowan helyén a báránymaszk látható.. Újabb képbeugrások, és a nevető Wyatt jelenik meg a kivetítőn. ” A Vipera ismét lecsapott ” – állapítja meg Wyatt. Mint mondja – a közönség szereti Randy-t, de Őket mind összekötik a legszentségtelenebb házasságok. Randy továbbra is csak egy ember, egy ember, aki képes meghalni egy adott pillanatban. Bray azonban, mint mondja egy Isten és Isten sosem hal meg. FUSS – tanácsolja Orton-nak.

Natalya & Carmella vs Nikki Bella & Naomi – Tag Team mérkőzés 

132_sd_09202016rf_1482-1a53faf3f00d37c8c1d353d622990934..lett volna, ha nem tart fél percig. Natalya kivonta a forgalomból átmenetileg Naomi-t, majd kifektette Nikki-t, aki inkább Carmella-val volt elfoglalva.. Natya befogta a Bella lányt a Sharpshooter-be, de ekkor Carmella a hajánál fogva rángatta ki a ringből riválisát, hogy aztán a kordonnak vágja, és alapos verésben részesítse.. A bíró természetesen beszüntette a csatát, Naomi közben lerúgta Natalya-t, majd Nikki segítségére sietett.. Carmella-nak megvolt a heti #BeatUpNikkiBella – reméljük lassan a meccsig is eljutnak.

AJ Styles a backstage-ben, amint a bajnoki címet fényesíti. Charley ekkor felteszi neki a kérdést a Cena és Ambrose ellen folytatott rivalizálással kapcsolatban.. Styles nem tekint erre rivalizálásként, hiszen mint mondja mindkettejüket legyőzte. Kihangsúlyozza, hogy Ő a “Face that runs the place”, valamint a bajnok, aki futtatja a tábort. Miért van a bajnok egy Triple Threat meccsben a No Mercy-n? – teszi fel a kérdést Styles. Szerinte az egyetlen módja, hogy elveszítse a bajnoki címet az, ha nem pinnelik le. Ambrose és Cena szét fogják tépni egymást ma esti, amit Ő hátradőlve, relaxálva fog végignézni.

John Cena vs Dean Ambrose 

169_sd_09202016rf_1938-d4e9926ba4975f2cb8ec92268a501fb8A mérkőzés első fele nem tartogatott említésre méltó dolgok. Egy-egy kósza finisher kísérlet sikertelenül, majd a reklámot követően Ambrose comeback-jébe kapcsolódtunk be. Könyökös, majd Running Bulldog.. Ambrose megpróbálkozott a Dirty Deeds-el, Cena azonban kifordult, majd egy buktatás után befogta ellenfelét az STF-be. Dean elérte a köteleket, de nem sokáig lélegezhetett fel.. John újra támadásba lendült, Ambrose lehúzta a kötelet, így Cena átesett felette. Következett egy Suicide Dive a korábbi bajnoktól, amit a Diving Elbow követett, Cena viszont elkapta Ambrose-t, átfordult vele, és kiosztotta az AA-t. Kopogtatott, de Dean kitört kettőnél. Újabb AA kísérlet, Ambrose talpra érkezik, majd habozva értékesíti a Dirty Deeds-et – ám most Cena rántja fel a vállát kettőnél. Kisebb adok-kapok következett, majd egy újabb AA kísérlet, de Ambrose ügyesen lecsorgott ellenfele válla mögött, tusba fogta, és le is kopogtatta Cena-t, aki nem igazán akarta elhinni a történteket..

Pillanatokon belül megérkezett Styles, aki oldalról, a kordon tetejéről repülve fektette ki egy Phenomenal Forearm-al Cena-t.. Gyorsan észlelte, hogy Ambrose nem figyel, így Őt is megtámadta egy Pelé Kick formájában. A bajnok magabiztos pöffeszkedett a ring közepén, de érkezett Bryan, aki emlékeztette, hogy múlt héten Shane ígért egy visszavágó mérkőzést Ambrose-nak a bajnoki címért, amit a jövő keddi SmackDown Live-on kap meg a Lunatic Fringe.. Ez persze Styles-nak nem tetszett, újra nekirontott volna Ambrose-nak, de az felpattant, majd egy Dirty Deeds-el padlóztatta a címvédőt.

177_sd_09202016rf_2025-e1efa6bd78628f0752dafa9ce7971720
Ambrose megkapta jövő hétre jogos visszavágóját a címre

Az október 9-én megrendezésre kerülő No Mercy-re pedig teljesen letisztult a kép:

 • AJ Styles (C) vs John Cena vs Dean Ambrose – Triple Threat mérkőzés a WWE Világbajnoki címért
 • The Miz (C) vs Dolph Ziggler – Steel Cage mérkőzés (?!) az Interkontinentális bajnoki címért
 • Becky Lynch (C) vs Alexa Bliss – SmackDown Women’s bajnoki címmérkőzés
 • Rhyno & Slater (C) vs The Uso’s – SmackDown Tag Team bajnoki címmérkőzés
 • Randy Orton vs Bray Wyatt
 • Baron Corbin vs Jack Swagger
 • Nikki Bella vs Carmella

Végezetül ne felejtsétek: vasárnap este Clash of Champions a RAW prezentálásában.

13 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2016. szeptember 20. – Váratlan fordulatok” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Bliss magasan veri a női mezőnyt mikrofon téren és az arcjátéka 😀 zseniális!:D és szerintem ringben sem kell már sokat csiszolnia magán csak engedni had csinálja amit tud , és erre a No Mery tökéletes lesz Becky ellen remélem jó meccset össze tesz a mi kis “Vörös Energiabombánk” és Harley Quinnünk :$

  a Cena vereség meg ráébresztett hogy itt kerekestül megvoltozott minden ami meg még nem az majd fog rövid időn belül

  Eljutottam oda hogy Miznél van most a legjobb helyen az IC-öv amit promot lenyomott a SmackTalksban meg amilyen meccset most a Backlashen, megérdemelten ő, persze sokszor lehet mondani az ellentétjét de ezt el kell fogadni a mostaniak közül Ő a legjobb választás , bár nem értem ha nem adják Zigglernek az övet (tudjuk miért!) akkor miért nem nyerhetett tisztán a PPV-n Miz ez kicsit magas

  Kedvelés

   1. Számomra ettől csak szánalmasabb lesz nem mocskosabb :S nem értem miért kell a heelt gyáva beszarinak bookolni amikor dominálhatna is és rendelkezhetne erős jellemmel…

    Kedvelés

 2. Nem volt ez olyan rossz. Habár Cena kikapott, nekem tetszett az a meccs.

  Beckynek jól áll az öv. Mármint jól mutat vele. 🙂 Sokkal jobban mint nélküle. Remélem még egy darabig hagyják nála, mert azzal nézhetőbb lesz a Smackdown női részleg.

  Kedvelés

  1. Már egy hete lehoztuk. Valószínűleg arra fogják alapozni, hogy Miz ne kaphasson külső segítséget Maryse-tól. Pontosabban Bryan fogja megnehezíteni Miz dolgát a történet szerint. Ziggler egymás után kétszer kapott ki ugyanazzal a csalással, ebből eredően meg fogja kapni az újabb lehetőséget, de már csak stipus meccset tehetnek elénk. Az ilyen normál szabályrendszerű meccsekben már nincs több potenciál bennük.

   Kedvelik 1 személy

 3. müzli “hétköznapi televíziós adáson utoljára a 2009 október 19-ei Raw-n kapott ki szabályosan, ahol Triple H volt az ellenfele. ”

  kajak?pfffff

  Kedvelés

 4. Mi volt ez te?

  békapofa simán,könnyen legyőzi müzlit?lol
  és az a kabarés kamu pofozkodás?Még a kamun belül is kamu..ennyit róluk

  miz még mindig bajnok,elképesztő…de pinki se lesz jobb bajnok úgy érzem…

  corbin fel lesz futtatva bár nem sok mindent kezdenek vele

  tt vonal kajakra ezért hozták ide az amerikai analfabétákat h felfuttassák a heel ungabungákat?pfff

  vörike alap h kikap,ő ezért van itt..ennyit róla meg az adásról is..

  Kedvelés

  1. érdekes h a Istenedről nem beszélsz, hiteles heel, de ez az isten dumát el kéne hagynia.. 😀 nincs formába, h ilyeneket mondjon, Orton verni fogja, Orton cím meccsbe kerül, Wyatt pedig még Rumble-ig [:-(] mid-be marad, ráadásul Harper aki a legtehetségesebb a famíliából még mindig off-on van, eddig nem túl nagy isten wyatt

   Kedvelés

   1. Nem tett semmi említésreméltót így nem említettem meg.
    1-0 Wyattnek,most ortonka nyer és valszeg utána is behúzza és nyeri a feudot majd megy aj ellen aki bajnok marad orton után is.
    Wyatt meg a jövő,neki nincs szüksége feudot nyerni.
    vörike egy árnyék báb,harperke úton van szal ujjáéled a család még idén.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek