A régi-új Shane McMahon (SmackDown Összefoglaló)

Mozgalmas napokon vagyunk túl. Először az alapjaiban megváltozott TLC, majd a SmackDown invázióval tarkított RAW. A hétfő esti drámát követően 24 órával továbbra is Wisconsin állam a helyszínünk, ezúttal Milwaukee városa. Láthatunk egy visszajátszást az előző esti eseményekre, melyek során Shane előrevetítette, majd meg is valósította a RAW ostrom alá terelését.

Shane nyitja az adást, és először elmondja, hogy milyen remek újra munkába állni a két hét intenzív rehabot követően. Fiatal korában megtanulta, hogy ha harcba indulsz elsőként kell csapást mérned. Ez történt tegnap, mikor néhány SmackDown Szupersztár megjelent a RAW-on. Shane-től megtudjuk, hogy ami múlt éjjel történt az egy mesterien kidolgozott terv eredménye. Mikor Kurt kétségbeesetten kereste fel őt egy Démon elleni vetélytárs kapcsán, már tudták, hogy AJ Styles nem pusztán a TLC-n fog szerepelni, de ott marad a RAW-on is. Tudták mit fognak tenni, amihez AJ készítette elő a terepet. Kurtnek fel kellett volna ismernie a veszélyt, amikor Shane megjelent a RAW-on, de ő ehelyett inkább azt hangoztatta, hogy a RAW mennyivel jobb, mint a SmackDown. Akinek tagjai mindeközben csak az alkalmas pillanatra vártak, a terv pedig végül elszabadult.
Megérkezik Sami, aki először is fátylat borítana a múltra. Shane nem kér ebből, így a kanadai jobb híján tisztázná a helyzetet a saját szemszögéből, és megpróbál rávilágítani arra, hogy ami a Hell in a Cell-en történt csak és kizárólag Shane hibája. Megtudjuk, hogy miután ő és Kevin alaposan átrágták a témakört, úgy döntöttek, hogy kiveszik a részüket a SmackDown ténykedéséből a Survivor Seriesre. Annál is inkább, mert szerintük Shane-nek szüksége van rájuk.
Shane egyértelműsíti, hogy a legcsekélyebb mértékben sincs szüksége arra, hogy Zayn és Owens képviselje a SmackDownt. Mindazonáltal, mivel ez a lehetőségek földje; Sami kap egy újabb esélyt arra, hogy elérje amit akar. Minden amit tennie kell, hogy legyőzi az aktuális ellenfelét. A győztes hivatalosan is az első számú ember lesz a csapatban, az a személy, aki már biztosan képviselheti a SmackDownt a Survivor Seriesen. Zayn nagyon szeretné tudni, hogy kivel kell ringbe lépnie. O-Mac közli, hogy nem mással, mint a Viperával. Sami ellenfele; Randy Orton lesz.

New Day Vs. Chad Gable & Shelton Benjamin – Tag Team mérkőzés 
A korábbi bajnokoknak ezúttal sem volt szerencséjük, ugyanis Sheltonék módot találtak az értékes győzelem megszerzéséhez.

A SmackDown női divízióját láthatjuk, akikhez Carmella csatlakozik. Megjelenik Bryan, aki tudatja velük a jó hírt, miszerint mind benne lesznek a Survivor Series csapatban. Lana rámutat a nem elhanyagolható tényre, melynek értelmében hatan állnak itt. Bryan helyesbít; mindenki benne van a teamben, kivéve Lana. Daniel próbálja egységbe verni a lányokat, és minden eddiginél nagyobb összhangot teremteni a győzelem érdekében. Hogy ki lesz a kapitány, az egy Fatal 5 Way során dől majd el ma este.

Daniel és Shane jelenete következik, melyben finoman érezhető a feszült légkör. Bryan – ahogy arra előzetesen számítani lehetett – nem díjazza ami múlt éjjel történt. Shane úgy van vele, hogy szükség törvényt bont. Daniel finoman tudatja, hogy nem fog ám minden ilyesmit lenyelni – csakmert Shane a főnök.

Baron Corbin Vs. Sin Cara
A United States bajnok inkább úgy fogta fel ezt a pár percet, mint egy lehetőséget a törlesztésre. Nem visszavágni akart a legutóbb elszenvedett vereségért, hanem kőkeménye megbüntetni a mexikóit. Nos, szemmel-láthatóan sikerült. És egyúttal talán még egy üzenet is volt ez Miznek, a Survivor Seriest illetően.

Jinder Mahal érkezik a kötelek közé, hogy mondandójának nyitányán rávilágítson; Paul Heyman egy hazug alak. Ellentétben vele, Jinder igazat beszél. Kiérdemelt mindent, amilye van és amit elért az utóbbi időben. Az alján kezdte, most pedig ő a WWE legerőteljesebb figurája. Legyőzte Ortont, átlépett Nakamurán, mégse kapja meg ugyanazt a tiszteletet, mint amit közel másfél milliárd embertől a nagyszerű Indiában. Ígéri, hogy ő lesz Brock Lesnar legrosszabb rémálma. Be fogja bizonyítani, hogy a Maharaja-éra még csak most kezdődött el igazán.

AJ Styles Vs. Sunil Singh 
Átmozgató edzésnek megfelelő villám-csata, melyben a Phenomenal One feladatással győzte le a világbajnok emberét.

Sami készülődik a főmeccsre, amikor is megérkezik Owens. Megbeszélik a kialakult helyzetet, Sami pedig érdeklődik, hogy ki lesz Kevin kvalifikációs ellenfele. A Prizefighter tudatja, hogy Nakamura. Zayn szerint hamarosan minden gatyába rázódik, a SmackDown csapata pedig hivatalosan is Team Kevin & Sami lesz. Mintha már hallottunk volna ilyesmi a múltban, nemde? Owens mindenesetre helyesbít; Team Sami & Kevin.

Mahal ront be Bryanhez, revansot akarva Stylesszon. Azonban most sem ő áll ki, hanem jövő hétre Sunirt küldi csatába.

Charlotte Vs. Tamina Vs. Becky Lynch Vs. Carmella Vs. Naomi – Fatal 5 Way mérkőzés 
Carmella vesszőfutása tovább folytatódik, Becky feladatta vele a küzdelmet. Az ír hölgy tehát megszerezte a gyeplőt, kérdés mire megy majd vele csapatával.

Ziggler és Bobby szócsátja éleződik ki arra, hogy jövő héten összecsapnak egy 2 out uf 3 falls meccsen. A győztes kvalifikálja magát a Survivor Seriesre.

Randy Orton Vs. Sami Zayn 
Zayn derekasan küzdött, de nem tudta megismételni a múltkori bravúrt. Sőt. Owens megjelent, hogy győzelemhez segítse társát, ám Orton előnyére fordította a szituációt. Miközben a spori nem figyelt, övön alul ütötte meg Samit – viszonozva a legutóbbi találkozásuk eredményét. A kanadai ezzel könnyű préda volt, Orton kiosztotta az RKO-t, majd kopogtatta.

Tavalyhoz hasonlóan ismét a Survivor Series-csapatban Randy Orton, méghozzá elsőként. Hogy kik csatlakoznak hozzá a folytatásban, kiderül jövő héten.

32 című bejegyzés “A régi-új Shane McMahon (SmackDown Összefoglaló)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. AJ megverte Sunilt, jövő héten pedig megveri a másikat, és az indiai turné után megveri wwe legrosszabb bojnokát, már alig várom.

  Kedvelés

   1. Nem dehogy, gondoltam, hogy ez lesz.
    Viszont nekem elegem van.
    Ez már nem a wwe ről szól, hanem a nézettségről, ha nem így lenne, akkor már rég figyelmeztettétek volna, vagy kibannoltátok volna azt a kis trollt.
    Régen ilyet nem lehetett.
    Töröld ezt is, vagy bannolj ki, márha te tudsz olyat.
    De ide én többet fel nem jövök.

    Kedvelés

    1. Nyugi én se hiszem el hogy attól hogy nem sért semmi szabalyt nem lehetne tenni valamit az ellen hogy ne menjen mindenki agyára az ökörségeivel mert ez nem rajongás amikor mindenki által elismert pankrátorokat leszól és irreális isteni magasságogba emeli mahalt… igy nem lehet kommunikalni mert látszik hogy vagy direkt csinálja már vagy csak szimplán ennyire nem ért ehhez az egészhez és hangot is ad neki minden nap…

     Kedvelés

     1. Nem, ezt nem lehet véletlenül csinálni! Ez szándékos provokáció. Szerintem senki sem ír meggyőződésből ilyen ostoba dolgokat! Azaz ez csak szándékos provokatív, nézettség növelő attrakció lehet. Ki Ő, mi Ő, az most mindegy is. Joga van ilyeneket írogatni, joga van Mahalt az égbe emelni. Az Én szememet is nagyon csípja, de amíg nem sért semmit és senkit, csak mondjuk a jó ízlést, addig szerintem sem kell bannolni. Mert mi lenne akkor? Csak irányított, egy bizonyos fajta vélemény lehetne leírni. Nem vagyunk mi politikusok! Én biztos nem. Hadd nyilvánítson véleményt, de aki ostobaságkat írogat, az ne lepődjön meg, ha ostobának nevezik. És ez esetben ez annak sem igazán róható fel, aki annak nevezi. Ugyanis ha az egyik igazságot ki lehet mondani, akkor a másikat miért nem? (Nem tudom mi lett törölve nem emlékszem. Nem tudom túl ment-e egy bizonyos határon a komment vagy sem.)

      Kedvelik 1 személy

   2. Valamilyen részben szerintem te is hibás vagy már bocs de szerintem ezt te is látod hogy szándékosan provokálja az embereket és igen tudom mondanád rá hogy ne foglalkozzunk vele azonban szerintem rászólhatnál és ha nem képes fogni hogy ezzel másokat izgat akkor megvonhatnád tőle a hozzászólás jogát és béke lenne. Én se kedvelek bizonyos pankrátorokat de én nem szoktam őket le kövérezni vagy valami durvább ő meg igen te is részben felelős vagy hogy idáig fajultak a dolgok. Ha bannolsz vagy megvonod kommentálási jogomat egészségedre én szeretek egyenes lenni és megmondani amit gondolok.

    Kedvelés

    1. Ez olyan, mintha én azt kérném, hogy bannoljanak ki titeket, mert szidtátok Jindert és mondjuk AJ-t vagy Nakamurát éltettétek. Komolyan nem érzitek? Van egy véleményem, amit leírok és ezért ti már rögtön kitiltást követeltek. A dagadtozással jössz elő? mikor volt az már? Mióta mondta az admin, hogy fejezzem be, egyetlen hozzászólást nem írtam arról, hogy ki milyen kövér.
     Az meg, hogy negatív színben tüntetek fel egy-egy pankrátort az az én szubjektív véleményem. Nincs olyan szabályzat, hogy nem írhatok negatívumot Stylesról. Bármilyen más fórumra felmész, ez így van.
     Egyébként mi provokatív? magyarázzátok már el nekem. Az, hogy nem azt kedvelem, akit ti?:D

     Kedvelés

     1. Ha komolyan el kell megyarazni mitol provokativ amit pontosabban ahogyan irsz, akkor nagyobb a baj mint gondoltam… De szerintem Te ezt pontosan tudod es az egesz csak egy jo nezettsegnovelo attrakcio. Nem hiszem, hogy komolyan igy gondolod a dolgokat.

      Kedvelés

     2. Ne tagadd már mert direkt szándékosan provokálod a tömeget és amikor Owensnek is hirtelen hazakellet utaznia rögtön odavágtad hogy ott is maradhatna na és ne akard nekem bemagyarázni hogy jó indulatból. Pont ellenkezőleg jó lenne ha visszafognád magad és nem direkt hergelnéd a népet mert erre játszol ez látszik is kb mindegyik kommentedbe és megkérdezhetsz mást is erről. Mindenki jobber sz@r csak Jinder a nyerő neked ami nem is lenne baj ha nem áradna úgy belőled a rossz indulat a többiek iránt és nem aláznád őket tövig.

      Kedvelés

 2. Mi lesz ennek a Styles – Mahal vonalnak a vege? Csak nem az, hogy Styles-t is bealdozzak az indiai turne elott, hogy erosebbnek tuntessek fel? Ugye nem? Vagy ez mar arra megy ki, hogy ha vege a turnenak AJ veszi el tole az ovet es mehet egy heel Orton ellen?

  Kedvelés

 3. The Modern day Maha-RRRRRRRRRRRRRRRAJA, Jinder Mahaaaaal!

  Jinder mic skillje héről-hétre fejlődik. Ha Roman is ilyen ütemben hozta volna a jobbnál jobb promókat, talán már a közönség is mellette lenne. A Maharaja nem csak a mikrofonnal jó, de kíváló színészi vénával van megáldva. Ezért játssza olyan jól jelenlegi heel szerepét is és szórakoztat minden héten. Brock Lesnar megteszi ezt? Ja nem, mert sosincs itt hiszen egy lusta ghost champion:DDDDDDDDDDDDD
  Ahogy Jinder is mondta, mindenért megdolgozott, jobber senkiből lett WWE Nehézsúlyú világbajnok (már 156 napja bajnok!!!!) és erre ki volt képes rajta kívül? Én nem emlékszem ilyenre.

  Megverte Randyt 3x, Nakamurát elpusztította, és jól mondta Jinder: Lesnárnak ő a legrosszabb rémálma!
  Alig várom a meccset.

  mike nevű kommentelő tegnap azt írta, hogy Jinder kokszzabáló…de haver, Lesnar akkor mi?
  A Hunt előtti meccsen többet szúrta magát, mint egy kokainfüggő narkós és még Jindert oltod azzal, hogy doppingol?:DDDDDDDDDDD hagyjuk már. Le is bukott természetesen.
  Elmondom nektek, hogy Jinder a diéta, cardio és kemény edzés kombinációjának köszönhetően néz ki ilyen durván. Brock futógépet nem látott már 10 éve. Csak nagydarab, de nincs kidolgozott izomzata.
  Ennyit róla.

  #khallascity #156 #maharaja

  Kedvelés

  1. Ha elérnek a sportolók egy bizonyos izomtömeget, szállkásító DIÉTÁT kezdenek, igen diéta, hogy a forma élesebb legyen és ne úgy nézzenek ki mint Lesnar. És igen, le is fogynak, mert a testzsírszázalék csökken és hogy fenttartsák ezt az állapotot, kardioznak. De ezt maga Jinder is lenyilatkozta.

   Szidhatod anyámat, az csak annyit árul el rólad, hogy ideges vagy és nemtudsz már mit írni:D

   Kedvelés

  2. Mert amúgy minden tehetség a külsőn múlik…te “szakértő”😂😂🤣amúgy te nem valami stand-up-os vagy hogy feldobd a napjaink? 😂😂😂lesnar bárhogy néz ki kiemeli jindert meg a pompomlányait egyszerre és még az arénából is kidobja 😂😂 tudod a kokszban amit jinder szúr se wrestling tudás se erő nincs attól mert kívülről úgy néz ki ahogy… a mic skillje meg miért fejlődött ugyanolyan rossz hallgatni mint az elején…remélem haymen még földig alázza pár hétig a valós tényekkel aztán a következő állomás suplex city ahol a polgármester visszaüti a jobber szintre ahova képességei szerint való … (az az egy szerencséje hogy még nem most lesz az indiai turné különben ezután a meccs után mehetne hawkinsnak jobbolni)
   #suplexcityb…
   #suplex suplex f5 pin

   Kedvelés

   1. Honnan tudod ilyen biztosan, hogy Jinder gyenge?:D nem értem. Egyébként tévedsz, mert a koksz erőben is megdob. Azt elfogadom, hogy Lesnar valószínűleg erősebb, de azt már nem, hogy a Maharaja gyenge lenne.
    Amúgy szerintem képmutató vagy kicsit, mindenki jobban szeret olyan pankrátorokat nézni, akik úgy néznek ki, mint Jinder, Cena, Rock stb.

    És haver, itt khallascity lesz:D

    Kedvelés

    1. Hát majd ha olyan dolgokat csinál mint a többiek mint pl kiemelik big showt vagy strowmant akkor mondhatod hogy erős a nagy marharaja …
     És hidd el mindenki olyan pankrátort szeret nézni akinek van tudása a ringben és van egy rossz hírem ez nem a külsőtől függ… (remélem nem sokkolt nagyon a hír)
     #suplexcityb…

     Kedvelés

    2. Hallod haver akkor látszik te nem csak a WWE hez nem értesz hanem a testépítéshez is. 1. A koksz erőt nem ad de külsőt igen mint ahogy Mahalnál is láthatod, ahhoz hogy erőd is legyen koksz édes kevés. Nem tudom láttad e Lesnar meccseit hogy Strowmant is dobálgatta,Joeval szint úgy ahogy Big Showt is le suplexezte, F5 tökről nem is beszélve Henry,Show,Strowman,Joe, ne feledjük Roman Reings úgy dobálta mint a rongybabát és Roman is 110 kg fölött van. És az előttem lévő Úri ember azt is szerette volna mondani hogy nem gyengének akarta mondani hanem bénának elég csak a finisherjét megnézni azt mindent elmond, ahogy a mikrofonnal beszél vagy próbálna, meg adatott neki a lehetőség hogy Randy Orton ellen birkozon de rém gyenge meccseket toltak le talán a punjabi pirson jó volt, Nakamurával nem is beszélve mondjuk ő sem tud mikrófonal ő sem tud bánni de a ringbéli tudása kár pótolja. Visszatérve azt mondod hogy Brock csak suplexezni tud akkor te el is felejtetted mikor 2012 ben visszatért Cena ellen hogy harcolt vagy a HHH s feudjában visszatérve neked az a szó mond valamit hogy visszafogják kimura lock ot is mikor láttunk utoljára??? Strowman ellen használta idén 1.re de tavaly se nagyon engedték neki.

     Kedvelés

    3. “diéta, cardio és kemény edzés (…..) koksz erőben is megdob”

     hát erre nem lehet mit írni ….. Lesnar, egy F5-tel, na az megdob…

     Kedvelés

 4. miért van az hogy amikor a heeleknek el kezdek szurkolni kikapnak? Randy mire volt jó? tavaly is ott volt fölösleges

  Kedvelés

  1. Igen, tényleg az. Orton ezzel az apollo crews szintű karakterrel semmi értékelhetőt nem fog hozzátenni a műsorhoz, Sami ezerszer jobb választás lett volna. De úgy néz ki, nem használják ki a tehetségét és marad 0 öves jobber. Szégyen.
   Jó igen, lehet mondani, hogy ahogy Randy nyert a heel turn előjele, de ez még szerintem semmit sem jelent.

   Kedvelés

 5. Nem volt egy rossz adás, ez a Shane és Bryan közötti feszültségből is jó kis storyt lehetne kitalálni Bryannek az is biztos fáj, hogy Anglet engedték birkózni ő pedig ezt is csak végig nézhette. Ha se Owens, Samy, Styles nem lesz az 5v5 tag meccsben szinte biztosra vehető a Raw győzelme. Owens és Samynél remélem van valami normális tervük és nem arra épül majd ki megint az egész történet, hogy Owens hátba szúrja Samyt és megy minden régiben majd… Raw jobb volt, de Bryan jól mondta idők kérdése és a Raw is eljön az SD-re.

  Kedvelés

 6. Nekem a raw jobban tetszett.
  Ez az Aj-Mahal vonal nevetséges, mi az már, hogy azt a két törpét dobják oda Aj Stylesnek, a világ legjobb pankrátorának?
  Arra sem méltók, hogy egyáltalán egy ringben álljanak vele, és ez Mahalra is igaz, alig várom, hogy Brock elküldje őt suplex citybe, jó lesz látni, hogy végre megint jobbol valakinek, ő ehhez ért.
  Owens és Sami pedig ezek szerint ki maradnak a team SDből, gondolom helyette egy tag team meccset fogunk kapni, Aj és Shane ellen.

  Kedvelés

 7. Na most ez megint minek kellett saminek…lehet,hogy sztori szempontból ez még fontos lesz de ha nem,akkor megint “jó” irányba haladnak a kreatívok vele… 😦
  Viszont az poén hogy mahal azt hiszi india egész lakossága tiszteli 😂😂😂plusz ő nem csak brock hanem amióta még el is hiszi hogy ért valamihez mindenki rémálma (főleg a wrestling tudása rémálom)😂😂😂😂

  Kedvelés

   1. Itt köszön vissza az, hogy nem tud birkózni.
    Ha képes lenne olyan meccseket letenni az asztalra, mint Randy, KO, AJ, Nakamura, vagy Punk, akkor nem vesztették volna el az érdeklődésüket.
    Az, hogy tud indiaiul és ráadták az övet, kevés ahhoz, hogy fenntartsák a nép érdeklődését.
    Ahhoz élvezhető meccseket kéne letenni az asztalra, amire Jinder nem képes.
    Így már érthető, hogy miért volt jobber.

    Kedvelés

    1. Vagy hatan leirtuk neked mire ez leesett?

     Jo bajnok? A Jo bajnos tud birkozni, ertekelheto in-rinje van. Azzal vitatkoznek, hogy egy jo bajnoknak AJ Styles szintu tehetseg kell, mert nem. A jo bajnok valamivel felkelti a kozonseg erdeklodeset. Legyen ez pozitiv vagy negativ dolog. A jo bajnok adott esetben promozni is tud. Ebben az elejen valoban jo volt a Maharadzsa, de most mar lapos. Es el is erkeztunk oda, hogy egy jo bajnok meg tud valtozni, ujitani tud. Na, ezt sem tudja. Azaz kb. mindene hianyzik ahhoz, hogy jo bajnok legyen.

     Heelnek viszont jo. Az teny.

     Kardio, edzes es hasonlo dolgokkal valoban lehet ilyen testet csinalni. DE NEM ennyi ido alatt!! Google “Jinder Mahal before and after” Talalsz majd 1-2 erdekes dolgot.

     Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek