WWE SmackDown Live 2017. április 4. – A WrestleMania utórengései

A WrestleMania utáni legelső SmackDown 2017. április 4-én Orlando városából, Florida államból jelentkezik, ahol mindenek előtt visszatekinthettünk a vasárnapi PPV SmackDown-nal kapcsolatos részére. Ismét láthattuk, Dean Ambrose címvédését, amint John Cena megkérte Nikki Bella kezét, valamint ahogy a Vipera legyőzte egykori csapattársát és megszerezte a keddi show legkiemelkedőbb Bajnoki övét.

Legelőször a WWE Bajnoka, Randy Orton sétált a szorítóba, aki kijelenti, hogy mikor beállt a sorba, úgy gondolta, hogy: “Ha nem tudod legyőzni, csatlakozz”. Egyetlen fontos részt azonban nem említett…Felvette a harcot velük és sikeresen elverte a seggüket a WrestleMania-n. Orton szerint Bray úgy gondolta, hogy hatalma van a Vipera felett és képes irányítani, viszont megmutatta Randy mindenkinek, hogy igazából Ő volt az igazi mester és ezért Wyatt soha, de soha nem fogja elfelejteni Randy Orton nevét.
Nem kellett sokat várni Wyatt válaszára, elsötétült az aréna és a kivetítőn láthattuk a Szupersztárt, aki egy kijelentéssel indította a monológját, miszerint a semminek sem a mestere Orton. Bray elmondja, hogy nem fog nyugodtan várakozni, hanem minden erejét mozgósítani fogja, hogy visszaszerezze azt, ami Őt illeti. Egyértelműen harcolni akar, most viszont egy másféle küzdelemben, ahol megígérheti, hogy Orton komplett testét és elméjét az őrület egy teljesen új szintére fogja emelni. A “Face of Fear” szerint Randy be fog csavarodni, úgy össze lesz zavarodva fizikálisan és szellemileg, amire még nem látott példát a világ…Egy harcot akar, egy olyat, amit Bray csak, úgy nevez, hogy a Horror Háza Meccs. Randy nem tudja pontosan, hogy mit is jelent a House of Horror Meccs, de elfogadja a kihívást, és ha Bray úgyis itt van a SmackDown Live helyszínén, akkor miért nem sétál ki a ringbe, hogy a Vipera még egyszer elpüfölhesse?
Az aréna ismét sötétségbe borult, amit követően Bray közvetlenül a címvédő mögött állt, akit egyből megtámadott. Randy képes volt fölénybe kerülni egy PowerSlam-el, amit követően kirántották a Viperát az alsó kötél alatt a ringből. Nem más érkezett, mint a régen látott Erick Rowan, a Wyatt Family egykori tagja. A báránymaszkos óriás a ringen kívül támadta Orton-t, amit követően begurította a kötelek közé, hogy Bray is részt vehessen az “adok-adokban”. A Bajnok segítségére Luke Harper igyekezett, akinek sikerült nagyon gyorsan félbeszakítani Orton elpáholását.

A Backstage-ben Renee Young készített egy rövid interjút The Miz-el és Maryse-al, amiben a kommentátorhölgy első kérdése az volt, hogy mit szólnak ahhoz a pillanathoz, amiben John megérte Nikki Bella kezét? The Miz szerint nem komoly eljegyzésről van szó, Cena egyszerűen csak egy WrestleMania pillanatot akart, mert ez egy remek marketingfogás. Maryse szerint Nikki igazából hálás lehet nekik, mert Ők parodizálták ki John Cena-t, aki ennek hatására döntött úgy, hogy ideje lenne megkérni barátnője kezét…Miz kijelenti, hogy a mostani SmackDown Live-re Ők ketten kihívják a frissensült jegyeseket egy visszavágóra. A Szupersztár szeretné letisztázni a szavait és úgy gondolja, hogy ez lesz a legutolsó alkalom, nagyon-nagyon hosszú ideig, hogy John Cena-t és Nikki Bella-t láthatjuk a SmackDown-on.

Naomi (C) vs. Alexa Bliss – SmackDown Women’s Championship Rematch
Több időt kaptak a csajok, mint vasárnap, ettől függetlenül nem volt sokkal érdekfeszítőbb az összecsapás. Bliss nagyon okosan, végig Naomi korábban sérült térdét támadta, megpróbálva ezzel előnyt kovácsolni magának. A Glower azonban nem adta könnyen magát, “fél lábbal” is mindent beleadott, és végül feladásra kényszerítette Alexa-t.
Kíváncsian várhatjuk a jövő hetet, kétszeres bajnokként és az elmúlt két meccset feladással elvesztő Alexa-nak jó esélye van arra, hogy a RAW-ra kerüljön.

Curt Hawkins érkezik a ringbe. A jobber szerint túlságosan is előtérbe van helyezve a jövő heti shake-up, ami helyett inkább róla kellene szólni a dolgoknak. Ennek megfelelően Open Challenge-et hirdet az öltöző számára.. Megérkezik Tye Dillinger, újabb NXT-s debütálót köszönthetünk a Main Roster-en.

Curt Hawkins vs. Tye Dillinger 
Rövid összecsapás volt, Dillinger könnyed győzelmet arott a TyeBreaker-t követően.

Mojo az interjúszekcióban, a közönség alaposan kifütyüli a szupersztárt, aki a vasárnapi győzelméről, valamint az ezzel járó WM pillanatról beszél, plusz arról, hogy ez még csak a kezdet Mojo Rawley számára.

John Cena zenéje hangzik fel, de nem a 16x-os világbajnok érkezik, hanem csak Miz, aki éppenséggel beöltözött Cena-nak. Megjelenik Maryse is, aki Nikki szerkóját öltötte magára.
A páros ismét kifigurázza Cenaékat, gúnyt űznek a kapcsolatukból, majd teljesen beleélve magukat a szerepbe kijelentik, hogy elhagyják a WWE-t hosszú-hosszú időre Hollywood kedvéért. Az #ItCouple távozna, de ekkor megjelenik az arénában Lee England Jr. Elképesztő hangulat uralkodik el, Lee belekezd a dalba, ami csak egy ember felvezetése lehet.. Igen, a Strong Style királya megérkezett! Shinsuke Nakamura a tőle megszokott egyedi stílusban vonul be, pózol, mást azonban nem csinál. Ugyanakkor ennyi épp elég, hogy tudatosuljon mindenkiben: a Sportszórakoztatás legkarizmatikusabb szupersztárja mostantól a SmackDown-t erősíti!

Baron Corbin vs. Dean Ambrose – Street Fight 
A vasárnapi mérkőzésük visszavágója volt ez kellő lendülettel, keménységgel, valamint extrém momentumokkal. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért nem ez a meccs került fel a Mánia kártyára, mindenesetre most letudták az értelmesebb összecsapást, amit végül Corbin nyert meg az End of Days kiosztásával.

Shane McMahon érkezik a szorítóba, mikrofont fog és először is megköszöni a fogadtatást. A közelgő Shake-up-ról akar beszélni, amit Vince jelentett be hétfőn. O-Mac szerint mindez izgalmakat és új kihívásokat tartogat, valamint úgy véli, hogy a RAW tagjai közül sokan fohászkodnak, hogy a SmackDown-ra kerüljenek, a helyre, amit az elmúlt időszakban a lehetőségek terepévé kovácsoltak.
AJ Styles zenéje szakítja félbe Shane-t, AJ a ringbe sétál, mikrofont fog, és megjegyzi, hogy fogalma sincs róla mi folyik majd ebben a shake-up-ban, annyi viszont biztos, hogy ő sehová sem akar innen menni. Ezt azzal magyarázza, hogy Shane és az emberek is tudják, hogy a SmackDown az a hely, amit AJ Styles épített fel. Styles előrevetíti az esetleges érkezőknek, hogy nem kecsegtet majd túl sok jóval számukra, ha megpróbálják mindezt elvenni tőle, most azonban nem emiatt jött ki. Tartozik valamivel Shane-nek a WrestleMania után, itt van hát, hogy lerója.. A Phenomenal One kezet nyújt, O-Mac elfogadja, a szegmens pedig talán azt is jelenti, hogy AJ Styles Face Turn-t vett a nagyon sikeres Heel futás után.

Luke Harper & Randy Orton vs. Bray Wyatt & Erick Rowan – Tag Team Match 
Érdekes helyzet, Orton mellett Harper, velük szemben egy félnek számító Wyatt Family. Wyatt komoly bajba került, Orton tökéletes helyzetben volt az RKO-hoz, de ekkor az aréna elsötétült, Wyatt pedig eltűnt a szorítóból.. A rámpára menekült, s onnan nézte végig amint Rowan elszenved egy Superkick-ket, majd az RKO-t, amit követően Orton könnyedén kopogtatott.

Az Új WWE Bajnok és Luke Harper ünneplésével zárult az eheti SmackDown, folytatás jövő héten, az immár átalakult Brand-ek képében.

13 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2017. április 4. – A WrestleMania utórengései” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. közönség ismét óriási volt. Miznek örültek az interjúja alatt LOL, kapja a reakciókat keményen, csak így tovább,nagyon ott van… #DIY vártam,helyette jött Perfect10 és a Japó, remélem a 10-es sem lesz Jobber..

  Kedvelés

 2. Ez a Miz és Maryse féle paródia már nevetséges és szánalmas. Nem tudtak újat kitalálni nekik. Szerintem jobbak külön, mint együtt.

  Kedvelés

 3. KingOfStrongStyle Baaaabbbyyy :PPP Yeeeeeeaaaaaaaaaaah
  a debut tetszett és az is hogy pont Miz és Maryse volt a ringben, igaz hogy nem sokat mutatta őket a kamera de a reakció magáért beszél 😀
  ezen kívül szerintem nem lenne jó ötlet pont Miz-en debutaltatni mert Miznek most nem szabad jobbolni vagy inkább mondom úgy hogy feudot veszteni, igaz hogy az öv körül most vannak páran de neki oda kell kerülnie és elvenni azt és természetesen Maryseval az oldalán és az övvel a vállán állni a WWE csúcsán, bár most akkor mikor is lesz Draft ? pontosan nem jártam utána mert az időm nem engedi de aki tudja az pattintsa be a komment alá előre is megköszönöm 🙂
  vissza térve az adásra ha megtörténik a Draft remélem az SD marad azokból akikből áll egy két helyen felcserélve mint pl: Carmella, AJ Styles, Tyler & Fandango, most hirtelen ennyi és akkor helyettük sorrendben jöhet Sasha, Rollins és Cesaro & Sheamus valamint még debutálhat a DIY és akkor kb a csapatok is jól fel lesznek pakolva és lehet értelmes sztorikat írni…a többi viszont rendben van, a RAW had szenvedjen csak tovább most Lesnarral az élükön, Paybacken ahogy hallom megint nem lesz ott jaaa meg Kalisto helyett jöhet Samy meg Elsworth helyére…igen ő is itt van és helyet foglal sajnos, na az ő helyére jöhet Rusev és Lana :$$:D

  Kedvelés

    1. Nem számít annak, mert nem az egész roster cserélődik ki. Nem véletlen a shake-up elnevezés, mindössze felfrissítik a két bandát mert rövidesen abba a hibába esnek, hogy mindenki meccselt már mindenkivel.

     Kedvelés

     1. Ez csak az SD-ra igaz szerintem. A RAW még tele van párosításokkal, az SD meg alapból azokból jött létre főleg, akik már megvoltak egymásnak. Továbbra is tartom hogy mindkét main mezőny jól van ott ahol van, nekik ott lesz a Draft.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek