WWE SmackDown 2017. augusztus 1. – Tét a kihívói jog

Három hétre a SummerSlam-től, Ohio állam, azon belül is Cleveland városa ad otthont a SmackDown aktuális epizódjának. Fontos kérdések dőlnek el ma este, miközben láthatjuk AJ Styles és Kevin Owens visszavágóját, valamint John Cena és Shinsuke Nakamura küzdelmét az első számú kihívó jogáért.

Kevin Owens vs. AJ Styles (C) – United States Bajnoki övmérkőzés 
Az adás nyitányán, máris láthatjuk a felek újabb összecsapását. Ami igencsak fordulatosra, s legalább annyira indulatosra sikeredett. Legalábbis a finish mindenképp, hisz a spori ismét elveszítette ítélő képességét, így a tus pillanatában úgy számolta le a hármat, hogy Owens vállai mozgásban, sőt fent voltak.

A backstage-ben ellenőrzik Kioda állapotát, amikor is megérkezik a feldúlt Owens. Mindenért a bírót hibáztatja, vitázni kezdenek, Shane pedig végül megadja neki az újabb visszavágót. Ezúttal a SummerSlam-re. Kevin olyan sporit szeretne, aki normálisan tudja végezni a dolgát, és nem fekszik ki az első mozzanattól. Bryan kijelenti, hogy tud egy ilyen személyt, méghozzá Shane-t. Owens-nek nem tetszik a köztük húzódó ellentét miatt, de mivel másképp nem kapja meg a meccset – kénytelen belemenni.

A Tag Team Bajnok Uso ikrek következtek az arénába, de csak miután gúnyosan csavartak egyet a bevonuláson. Kiélvezik múltheti tettüket, s sütkéreznek a dicsőségben, mivel a New Day nem lehet itt ma este.

Sami Zayn vs. Aiden English 
Meglehetősen rövid összecsapást láthattunk, ami nem is eredményezhetett volna ennél meglepőbb lezárást. Az elmúlt hetekben lendületben lévő Zayn, egy fordítást követően vereséget szenvedett English-től.

Carmella & Natalya vs. Becky & Naomi – Tag Team mérkőzés 
Gyorsan csúszott kis az irányítás a heel duó kezéből, ami egyenesen hordozta magában a vereséget. Naomi befogta az FTG-be Carmella-t, Becky suplexelte Natalya-t, Ms Money in the Bank pedig nem tehetett mást, mint hogy kopog.

Renee kérdezi Jinder-t a főeseményről, valamint, hogy kit preferál inkább, mint kihívó. Mahal nem tulajdonít túl nagy jelentőséget a meccset, mindegy neki, hogy egy japán, vagy egy amerikai jön szembe a PPV-n. A lényeg, hogy ő távozik majd WWE Bajnokként. Pillanatnyilag csak személyes kényelme foglalkoztatja, illetőleg a páholy, ahol megtekinti a mérkőzést. Ő a WWE Bajnok, a Modern Day Maharaja uralmának pedig senki sem vethet véget.

Rusev vs. Chad Gable 
A vártnál talán hosszabb csata volt, Gable pedig, aki mondhatni szárnyait próbálgatja; tisztesen helytállt. Rusev az Acolade segítségével megszerezte a győzelmet, majd mikrofont ragadott..
Rászedve érzi magát, hisz véleménye szerint nem azt kapta itt a SmackDown-on, amit ígértek neki. Cena sem győzte őt le, sőt senki sem képes rá. Nincs ellenfele a SummerSlam-re sem, ugyanis mindenki fél tőle.. Felhangzott Randy Orton zenéje. A Vipera a bevonulást követően egyértelműsítette a Bolgárral, hogy a személyében egy olyan valaki áll itt, akiben nincs félelem. Ha ellenfelet akar a SummerSlam-re, megkapja.. Rusev támadna, Orton azonban elhajol, majd kiosztja az RKO-t.

John Cena vs. Shinsuke Nakamura (#1 Contender mérkőzés) 
Fordításokkal, egyre komolyabb manőverekkel tarkított találkozó volt. Nakamura megkísérelte a Kinshasa-t, ám John elugrott az útjából, majd felkapta és kiosztotta neki az AA-t. Shinsuke kitört, nemsokkal később pedig újabb AA-t szenvedett el. Cena úgy érezte nem elég, így hát átfordult vele egyből, mint tette azt Styles-szal a Rumble-ön. Nakamura viszont nyomban lejött a válláról, villantott egy Exploder-t, amit a Kinshasa követett.
A Strong Style királya megy a SummerSlam-re!

A főeseményt követően, Corbin letámadta Nakamura-t. Cena visszatért, hogy kisegítse a bajból. A Lone Wolf figyelme ráirányult John-ra, aki végül egy AA-vel az asztalba vágta. (ITT megtekinthető!)

Három dolgot illetően okosabbak lettünk. Jön a sokadik Styles vs. Owens, immár Shane bevonásával. Orton SummerSlam ellenfele Rusev lesz, Cena pedig Baron Corbin-nal csap össze a nyár legnagyobb eseményén. Jinder Mahal előtt megoldhatatlannak tűnő feladat tornyosul, a John Cena-t tisztán pinnelő Nakamura személyében.

6 című bejegyzés “WWE SmackDown 2017. augusztus 1. – Tét a kihívói jog” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Persze, angolul nem tud az ember de azért main eventelje a wwe második legfontosabb ppvjet… nevetséges. Meg ez a vonalglas a bevonulasanal, rémes.
  smackdown-t sem érdemes mar nézni.
  A rawhoz képest hatalmas csalódás.

  Kedvelés

  1. Khali egyszeri alkalom volt nincs több eseményre nevezve, Mahal már nem annyira elviselhetetlen mint amikor rögtön megnyerte a címet a semmiből, de Nakamurát meg most annyira tolják ellene szerintem már nem lesz megoldás.

   Kedvelés

 2. Habár nagy hype előzte meg az adást és a tegnapi Raw után vártam, hogy itt is jó legyen a színvonal picit csalódást okozott az adás. Owens-Styles egyik legjobb feud lehetne ha nem ilyen hülyeségekre építenék, hogy a PPV után itt is a bíró miatt születik rossz eredmény és nem a US öv körül lenne ez az egész. Legviccesebb, hogy a SummerSlamen is ez lesz, de akkor Shane fog Owens kárára dönteni és jöhet az egymás elleni feudjuk… Zayn ppv győzelem után már English ellen kap ki ami nagyon szomorúvá tesz, viszont Chad Gableből egyéniben hatalmas lehetősége lehet borzasztóan nagy meccset vívott Rusev ellen ezerszer szimpatikusabb karakter mint Jordan, múltkor a Styles elleni meccse is remek volt most ez is! Nakamura-Cenat kár volt elsütni egy Smackdownon, lassan indult meccsből hoztak össze egy egész jó meccset, de Nakamurát úgy látszik AJ tavalyi útjára helyezték most verte Cenat és meglepődnék ha a SummerSlamen nem kerülne a derekára az öv.

  Kedvelés

  1. nekem sokkal jobban bejött a SD mint a RAW …. Viszont az itt maradt AAlpha csóka tényleg jó meccseket tol ( nem úgy,mint Angle fia….) a mostaniban szó szerint vártam,hogy nyerjen… 😀 , a Széna vereségén meg csak pislogtam, másra számítottam, de úgy látszik , tényleg erősíteni jött vissza a “feltörekvőket”…. ( gondolom,mint Jericho) . De sajnos Nakamura nem lesz bajnok,míg a két majom ott van a Kokszos Indiai mellett..

   Kedvelés

   1. Cena veresége engem is meglepett, esküdni mertem volna, hogy lusta book lesz és a Rawt másolva itt is több emberes meccs lesz Corbin támadást vártam és akkor Cena-Nakamura-Mahal, de úgy látszik Cenával idén már nem kell számolni Corbinnal is emel egy szintet remélhetőleg, mielőtt Corbin beváltja a táskát. 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek