WWE SmackDown 2017. augusztus 8. – Rendezetlen ügyek

Helyszínünk továbbra is a kanadai Toronto városa, Ontario állam. Láthatunk egy visszatekintést a múlt heti főeseménybe, ami szépen keretbe foglalja, hogy perceken belül miért is veszi birtokba a szorítót a tizenhatszoros világbajnok, John Cena.

John a ringbe érkezve mikrofont fog, majd elmondja, hogy a WWE minden este életreszóló pillanatokról gondoskodik. A színtér adott volt múlt héten.. Egy túra, s a vele járó címmérkőzés a SummerSlam-re. Ezért küzdött meg Super Cena a Strong Style királyával. John gyorsan rájött, hogy Nakamura semmitől sem fél. Cena nem értette, egészen a mérkőzésig, hogy miért chantelik Nakamura nevét. Ellenfele kemény csapásai azonban ráébresztették. A bíró magasba emelte Shinsuke kezét, John pedig veszített. Nem volt szó gyengénlátó sporiról, aljas játékról, vagy épp Montreal Screw Jobról. Szimplán csak veszített. Nem sok minden történt vele, de megtette az egyetlen dolgot, amit tehetett. Kezet rázott az emberrel, aki kiérdemelte a jogot, hogy bajnokká váljon.
Megjelenik Corbin, modván piszkosul elege van már ebből a hülye kézfogásból. Senkit nem érdekel az álommérkőzés, mert ami lényeges az az, hogy John beleütötte az orrát a dolgaiba. Corbin szerint bármit megtehet, ráadásul bármikor – révén ő Mr Money in the Bank. Ő a WWE jövője, míg John a múlt.
Cena erre bunyóra invitálja, de Corbin nem kér belőle. Nincs miért megvernie Cena-t, aki nem rendelkezik semmivel, ami kellene Corbin-nak. Így nincs is miért megvernie, megtarthatja a tiszteletét is. Csak az idejét pazarolná..
Corbin megindul kifelé, de ekkor megérkezik a GM. Bryan a közönség ovációját követően bejelenti, hogy a felek bizony összecsapnak egymással a jövő vasárnapi SummerSlam-en.

The Uso’s Vs. Tye Dillinger & Sami Zayn – Tag Team mérkőzés 
Az ikrek hivatalosan is megkapták visszavágójukat a SummerSlam-re, lendületben vannak, s úgy tűnik a címvédőket is likvidálták egy időre. Ennek szellemiségében vehették fel a harcot a közkedvelt face duóval, akik viszont csak többé-kevésbé voltak képesek borsot törni az orruk alá. Jimmy a Tequila Sunrise-ba fogta Tye-t, aki kénytelen volt feladni a küzdelmet.. Mikrofont fognak, ércelődnek kicsit, majd kijelentik, hogy bajnokként távoznak Brooklynból. Felhangzott Big E hangja, de ezt követően a Powerhouse egymaga jelent meg a bejáratnál. Kofi és Xavier hátulról támadott, s látták el az ikrek baják. Usoék végül egymást mentették a komolyabb zakótól, és az igencsak feltüzelt bajnokoktól.

Orton mondja el backstage, hogy Rusev rosszkor volt rossz helyen. Randy kiment a szorítóba, hogy valami olyasmit nyújtson a Bolgárnak, amitől félhet. Jinder-rel kapcsolatban megjegyzi, hogy minden tőle telhetőt megtett, hogy meneküljön a WWE Bajnoki övvel, ami végülis sikerült neki. Ma este viszont – a Singh testvérek hiányában – nem lesz menekvés.

Charlotte Flair Vs. Lana 
Lana jó ötletnek vélte kihívni Charlotte-ot, aki szemmel-láthatóan nem tudta teljes komolysággal venni a mérkőzést. Kis túlzással még csak meg sem izzadt, eljátszadozott ellenfelével, majd a bekapott pofont követően lerúgta, végül pedig feladatta vele a csatát.

Shane McMahon érkezik a szorítóba, mégpedig, hogy egyértelműsítse a felekkel a közelgő címmérkőzés menetét – tekintettel a közelmúltban lezajlott eseményekre.
Kevin elmondja, hogy múlt heti kijelentését pillanatnyi felindulásból tette. Szeretne elnézését kérni, sőt, köszönettel tartozik. Nem aggódik amiatt, hogy Shane átrázza majd. Annak ellenére sem, hogy láttunk már egy McMahon-t korábban, amint rászed egy legendás kanadait. Bret Hart megérdemelte, Kevin viszont nem ezt érdemli. Úgy véli, hogy borzalmas PR fogás volna ezt tenni egy másik legendás kanadaival is. Owens inkább Styles miatt aggódik.
Styles szerint mindannyian látjuk, hogy mi történik. Kevin mesteri manipulátorként próbálja felkavarni az állóvizet. Előrebocsátja, hogy ha Shane kijátsza, hasonló retorzióval kell számolnia, mint a WrestleMania-n.  Senkiben sem bízik, nem beszélve egy McMahon-ról – teszi hozzá a bajnok.. Egyikük sem bízik túlságosan Shane-ben. Főként Owens nem, aki szerint szép kis gyűjteményt található a WWE Network-ön azokról az esetekről, mikor Shane rászedett valakit, mint vendégbíró. Styles nem akar várni a SummerSlam-ig. Indítványozza, hogy most rögtön csapjanak össze a címért. Owens szerint ez nagyszerűen hangzik, de inkább várna a United States öv megnyerésével az Államokig, valamint a városig (Brooklyn), ami valóban számít. Styles eszmefuttatásában viszont az számít igazán, hogy ez a pillanat Kevin legközelebbi ismerettsége az övvel.
Kakaskodni kezdenek, aminek az a vége, hogy Styles egy Pelé Kickkel – óvatlanul – lerúgja Shanet. Kevin persze kineveti AJ-t, majd elhagyja az arénát.

Carmella Vs. Naomi
A hölgyek összecsapását némiképp beárnyékolta a visszatérő Ellsworth, aki a címvédő legnagyobb bosszaúságára győzelemhez segítette Ms Money in the Bank-ket.

Nakamura következik. A világbajnoki cím első számú kihívója elmondja, hogy mindig a WWE-ben akart szerepelni, hogy a világ legjobbjaival vetélkedhessen. Először az NXT-ben, most pedig a SmackDown-on. Múlt héten legyőzte Cena-t, akivel leírhatatlan érzés volt egy ringben állni. A SummerSlam-mel kapcsolatban megjegyzi, hogy több, mint egy puszta lehetőség. Ez a végzete. Figyelni fogja ma este a Maharaja-t, a SummerSlam-en pedig kezdetét veszi a Nakamura Dynasty.

Jinder Mahal Vs. Randy Orton 
Orton-nak viszonylag új volt, hogy nem kellett különösebb túlerővel harcolnia. Ettől függetlenül hosszas csatát vívtak, de végül a Vipera igazolta előzetes szavait.. Mahal készült a Khallas-ra, amit Orton az RKO-val kontrázott – megnyerve a mérkőzést.

A felhőtlen ünneplés azonban nem tarthatott sokáig: a bejárat felől érkező Rusev egy Superkick-kel leterítette riválisát.
Ezekkel a képsorokkal zárult a SmackDown.

5 című bejegyzés “WWE SmackDown 2017. augusztus 8. – Rendezetlen ügyek” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Örülök Mahal vereségének itt látszik, hogy a karaktere, ha nincs segítség, ha nincs csalás nem bír el Randyvel sem. Egész jó párosítások jöttek össze mind a 4 jól van eddig felépítve Corbin most már ki is mondta amit gondoltam, hogy ő kb csak a pillanatra vár amikor jöhet a táskával, Styles-Owens biztos, hogy nem tisztán fog véget érni, Nakamurára meg ráadni a főövet nagyon kockázatos, itt a SummerSlamen tökéletes lehetőség lenne Corbinnak a táska beváltásra.

  Kedvelés

 2. Végre!
  Azt azért már nem merték eljátszani, hogy Jinder zsinórban 4x is lenyomja Randyt.
  Csinálhatnak, amit akarnak Mahal sosem lesz hiteles bajnok, az emberek nem nyelik be, hogy egy jobber egyik napról a másikra világbajnok lesz, nem is értem hogy gondolták, hogy működni fog.
  Ahogy elveszti az övet, megy vissza jobberfalvára, ahonnan jött.

  Kedvelés

 3. Sziasztok.
  A videókat valamiért nem tudom indítani, ezért kérdezném mikor rakjátok fel a beszámoló többi részét?
  Köszönöm a választ előre is!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek