WWE SmackDown 2017. február 21. – Ki szerzi meg a címmérkőzést?

115_sd_02212017jg_1167-89693f2e61a54c4b2064996a62004fa9

A SmackDown Live adását 2017. február 21-én egy visszatekintéssel indul, amiben Bray Wyatt előző SmackDown-on mutatott bravúrját tekinthettük meg ismét. Ezzel címvédéssel továbbra is Ő lesz az a bizonyos Szupersztár, aki a WrestleMania főeseményén szerepelhet bajnokként. A legnagyobb kérdés viszont az, hogy ki lesz a “Pankrációs világ legnagyobb eseményén” a Face of Fear ellenfele…

Daniel Bryan érkezett először az arénába, aki az előző keddi adást követően kijelentette a Talking Smack-ben, hogy egy Battle Royal küzdelmet fognak megrendezni, aminek a győztese megszerzi a WM lehetőséget Bray ellen. A General Menedzser először is szeretne mindenkit köszönteni a SmackDown Live adásán, majd emlékezteti a rajongókat, hogy már csak 40 napra vagyunk a WrestleMania-tól…Daniel nem húzza sokáig az időt felkonferálja a jelenlegi WWE SmackDown Live Women’s Bajnokot, Naomi-t. Ahogy megjelent a hölgy a szurkolók egy emberként kezdték el kántálni a “You Deserve it” (Megérdemelted) mondatot. Daniel kénytelen ezzel egyetérteni, miszerint az elmúlt évek alatt Naomi rendkívül keményen dolgozott és a többi hölgyhöz képest sokkal kevesebb lehetőséget kapott.

A General Menedzser rátér a tárgyra és elmondja, hogy hasonló utat járt be Naomi az elmúlt hetek/hónapok alatt, mint Daniel egykor. Bryan a WWE csúcsán érezhette magát, megszerezte a WreslteMania-n a győzelmet és bajnoknak mondhatta magát, amit követően sajnálatos módon kénytelen volt lemondani a címről a sérülése miatt. Shane és Daniel egybehangzó döntése, illetve az orvosi stáb prezentációja érelmében kénytelen lesz a GM egy nehéz, de ugyanakkor szükséges döntést meghozni. Nem szeretné ezt megtenni, viszont meg kell…Naomi az Elimination Chamber PPV-jén összeszedett sérülése miatt nem lesz képes az elkövetkezendő 30 nap folyamán megvédeni a Bajnoki címét. Ezért is nagyon nehéz neki, de kénytelen megkérni Naomi-t, hogy adja le a SmackDown Live Women’s Bajnoki övet…Naomi a könnyeivel küzdve megfogja a mikrofont és szeretne pár dolgot még elmondani. Először is megköszönné a kedves szavakat, amiket Daniel mondott. Eléggé nehéz most bármit is mondania, hiszen a szívében nagyon sok dolog kevereg ebben a pillanatban. Naomi szerint nagyon gyorsan változik az élet, hiszen az Elminaiton Chamber-ön a hegy tetején volt, mostanra viszont egy pillanat alatt leesett onnan. Ha leadja a Bajnoki övet, akkor kénytelen lesz lemondani a WreslteMania szerepléséről is. Végül a hölgy átnyújtotta címet Daniel-nek, amit követően Bryan egy óriási tapsot kért Naomi-nak.
Alexa Bliss érkezett, aki szeretett volna kicsit kárörvendeni, amit követően tökéletesnek nevezi Naomi időzítését, hiszen szeretne bejelentkezni a Bajnoki övért. A diskurálás végén Daniel kijelenti, hogy Alexa megkapja a címért a lehetőséget, amiben az ellenfele nem más lesz, mint Becky Lynch…A küzdelemre pedig itt és most fog sor kerülni.

A küzdelemben Becky került fölénybe, aki próbálta elcsípni a szorítóból menekülő ellenfelét. Alexa a ring borításába kapaszkodott, amit alaposan fel is rángatott. A játékvezető szerette volna ezt megigazítani, amivel pár pillanatra nem figyelt a mérkőzésre. Bliss ezt kihasználva Lynch torkára mért egy ütést, amivel kizökkentette és képes volt kopogtatni. Alexa ezt követően kopogtatni tudott és ismét megszerezte a Bajnoki címet.

Breezango vs American Alpha

Egy nagyon rövid mérkőzésen volt képes az American Alpha megszerezni a győzelmet, amit követően megjelent az Uso Ikrek csapata, akik pár szót szóltak a győztesekhez.

Nikki Bella vs Natalya (Falls Count Anywhere)

Több küzdelmet láthattunk már kettejük közt, ezúttal egy Falls Count Anywhere csatát vívtak a hölgyek, aminek értelmében a ringen kívül is ér kopogtatni, valamint nincsenek megkötve a harc szabályai. A két fél annyira belemerült a meccsbe, hogy a Backstage-ig, majd visszapofozták egymást. A mérkőzésen megjelent Maryse, akit idő közben eléggé csúnyán meglökték a folyosón…A hölgy nem felejtett és egy csővel támadt rá Nikki Bella-ra. The Miz-nek kellett berohannia és elrángatnia feleségét az arénából. A kanadai Natalya ezt kihasználva könnyeden kopogtatta ellenfelét és bezsebelte a győzelmet.

10 Man Battle Royal

10 SmackDown Szupersztár kapta meg a lehetőséget, hogy egy Battle Royal csatában szerepelhessenek. Baron Corbin, Dean Ambrose, Apollo Crews, John Cena, The Miz, AJ Styles, Luke Harper, Dolph Ziggler, Mojo Rawley és Kalisto léphetett ringbe…Az esik ki a küzdelemből, aki a ringen kívülre kerül, aki képes a harc legvégén is a szorítóban maradni és kiejteni az utolsó ellenfelét, megszerzi a sikert és a címmérkőzést.
Végül Luke Harper és AJ Styles maradtak, akik egyszerre estek ki a szorítóból, így a játékvezetőnek nem volt könnyű dolguk. Végül Daniel Bryan jelent meg, aki kijelentette, hogy egy döntetlennel ért véget a küzdelem, amit követően jövő héten a SmackDown-on ringbe szállhat egymás ellen AJ Styles és Luke Harper, hogy eldőljön a párharc pontos végkimenetele.

35 című bejegyzés “WWE SmackDown 2017. február 21. – Ki szerzi meg a címmérkőzést?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az SD nézésének a legérdekesebb pontja számomra az volt, hogy nézem a meccseket,várom,hogy legalább egy rendes meccs legyen, aztán a két női és a AAlpha/Breezango tag meccs után esett le,hogy 10 emberes Royal lesz,s ezáltal nincs 1Vs1 meccs, mert nincs annyi panki a roaston 😀 😀

  Kedvelés

 2. Nekem gyenge adás lett.

  A női meccsek és sztorik itt untatnak, ráadásul most Becky meccse is gyenge lett. Szinte az összes mozdulaton látszott, hogy mennyire megjátszott, megrendezett az egész, a meccs végi jelenetről nem is beszélve. Meglepő módon Nikki meccs volt a jobb a nők között, bár azon is inkább Nati volt a pankrátor.

  TT-ben az Alpha jó, de az Usoktól lassan falnak megyek. A face lökött gimmickhez még passzolt is ez a retardált, felváltott ordibálásuk, de a heel-hez ez se nem ijesztő, se nem kemény, csak simán kretén.

  Sajnos a battle royal sem volt igazán jó, 1-2 jó pillanata volt, én a végét kifejezetten untam. A lezárását pedig nagyon elrontották a srácok, nem véletlenül nem lassították. Köze nem volt a döntetlenhez. Styles már régen a padlón volt, amikor Harper még bőven a ring szélén tötyörészett. Elhiszem, hogy még van 40 nap a WM-ig, de ez felesleges időhúzás, főleg így, hogy a kivitelezésbe is hiba csúszott.

  Kedvelés

  1. máskor bezzeg volt visszajátszás ( ha jól emlékszem) az ilyen eseteknél. Amúgy én is úgy láttam,h AJ már padlón volt,mikor Harper lába még esett lefelé…

   Kedvelés

  1. Alexa jelen pillanatban tökéletes helyzetben van, mint bajnok. Rengeteget fejlődött, bebizonytotta, hogy képes a hátán vinni a divíziót. Összességében pedig szórakoztatóbb is, mint Becky, aki nem tud kilépni a Four Horsewoman másik három tagjának árnyékából. Annak nem volt értelme, hogy Bliss két hete elvesztette az övet Naomi ellen.

   Kedvelés

   1. Az igaz, hogy tehetséges, de a többiekhez képest nevetségesen kistermetű! Ha olyan képességei lennének, mint pl. Rey Mysterio-nak, akkor megérteném, de ez sajnos nem így van. Oda lehetne dobni azt az övet Carmella-nak is, Ő legalább van akkora, mint a döbbi női pankrátor.

    Kedvelés

     1. Meccs közben sérült meg, amit egyébként nem is érzékelt, csak mikor visszaért az öltözőbe. Nem tudhatták mennyire súlyos.

      Kedvelés

   2. fejlődött,elég szépen, de a mozdulatai azért nem valami nagy számok…. De az is igaz,hogy Becky igen jó,de valahol ott ragadt….. 😉

    Kedvelés

  1. Én engedélyeztem, mert láttam, hogy kukában vannak a rendszer által. Már nem az első eset veled kapcsolatban, és nem nagyon értjük, hogy miért dobja ki.

   Kedvelés

 3. Szépen kiépítették ezt a mixed tag-team meccset Eustass jól látja az egészet, és mivel Cenanak meg Miznek van múltja van értelme az egésznek. Érződik a WWE-n, hogy egyre jobban befűzik a sztorikba a Total Divast is, korábbi évekkel ellentétben nehezebben lehetett tudni ki-kinek a párja, most már nyílt titok az egész.

  Az adás nem volt rossz, mindkét női meccs jó volt, de nem értem Naomira minek adtak övet, ha úgyis sérült volt, vagy ennek múlt kedd óta kellett megtörténnie, booking szempontból ha nem valódi sérülés lenne, felesleges lenne itt is hot potatozni. Illetve a WM-re nem tudom, hogy ebből milyen címmeccset akarnak kihozni.

  Tag-team divízió nagyon alacsony színvonalon mozog továbbra is, az Alpha is egyre jobban süllyed le.

  Ritkán van jó Battle Royal, de ez az volt vagyis miután kiesett a 4 mid carder. Harper nagyon jól és nagyon erősen volt bookolva ami mindenképp pozitív és jövő héten szerintem vágányra helyezik a Shane vs AJ feudot is ha AJ megint jogtalanul veszít.

  Kedvelés

 4. Kiss Tamás azért, mert a WWE már a Total Divast is beépíti sztorinak és már nyílt titokként van bookolva, hogy ki kinek a párja ami azért az utóbbi években nem volt ennyire nyíltan kezelve. Múlt héten a Chamberen lisztes vagy milyen lett Maryse most meg megint fellökte őt Nikki. Ráadásul mindkettőnek a fiúja Cena illetve Miz szintén rendelkeznek közös múlttal és Eustass jól írja erre fog majd épülni a WM meccsük is.

  Mellesleg nem volt rossz adás két női meccs egész jó volt, de kezdjük Naomival. Minek adták rá az övet, ha 1 héten belül el is vesztette? Megsérült tényleg live eventen vagy csak valami iszonyat rossz booking most ez? Ne csináljanak hot potatot az itteni női bajnoki címmel nincs rá szükség. WM-re viszont ebből most nem tudom, hogy lesz meccs, Mickie talán face turnöl még és lenne egy triple threat, még egy Becky Linch vs Alexa meccset nem sok kedvvel néznék már meg. Tag-team részleg itt viszont még mindig borzalmasan gyenge és ez miatt az Alpha is csak süllyed lefele. Ritkán van jó Battle Royal, de ez az volt. Vagyis miután midcarderek kiestek és bent maradtak 6-an. Harper nagyon erősen és nagyon jól volt bookolva én nem is húztam volna el jövő hétig most simán megnyerettem volna vele a meccset, de gondolom AJ vs Shane feudot jövő héten indítják el majd igazán azzal, hogyha AJ jogtalanul veszít megint.

  Kedvelés

 5. Lehet, hogy Maryse nem volt egy kiemelkedő tehetség de a gimmickje miatt nekem mindig ő volt a legjobb női pankrátor. Remélem látom még meccselni ha már így visszatért.

  Kedvelés

 6. Amennyire sokat megtudtunk a tegnap esti raw-rol szóló cikkben,ez most ugyan annyira tömör,és már tulságosan is lényegre törő cikk lett.Pedig úgy gondolom főleg a battle royal-al kapcsolatban sokkal tobb mindent le lehetett volna írni hisz így azok akik nem látták még a showt azok kimaradnak olyan dolgokból(pl.John Cena szabálytalan kiejtése Miz részéről) amelyek akár wm meccset is eredményezhetnek

  Kedvelés

  1. Alapjáraton ketten írjuk az adásokat. Enyém a RAW, BenBett pedig a SmackDown-t viszi. Ha épp nem ér rá, akkor én írom a SD-t is, mint az elmúlt két hétben. Sajnálom, értem, hogy mit mondasz, de ahogy észrevehetitek, két különböző szemlélet szerint írjuk az összefoglalókat.

   Kedvelik 1 személy

 7. Ez a Nikki Bella kontra Natalya harc szánalmas. Főleg a Maryse úgynél, hogy bejött. Minek kellett bejönnie. Csak azért, hogy ne Nikki nyerjen? Szánalmas. Sajnálom, hogy Naomi lemondott az övről, de azt is, hogy nem Becky a bajnok. Becky jobban megérdemelné, mint Alexa.

  Kedvelés

   1. Mi köze a kettőnek? Lehet amikor a backstage-ben nekiment Nikki Maryse-nak egyik héten . Amiatt lehet, hogy most Nikki-t támadta meg. Gondoltam egyébként, hogy bármi módon, de Natalya lesz a győztes. Szerintem Nikki nem hagyja majd szó nélkül remélem.

    Kedvelés

    1. Miért ne lenne köze? Egy páros viszályt szeretnének és most Mizék megtámadták mind a ketten Cenaekat.. szerintem eléggé egyértelmű 🙂

     Kedvelés

    2. azért jött be Maryse, mert most a meccsükön Nati nekilökte Nikkit a függönynek,csak ott állt ő is,zunyált is jó nagyot, s azt ment megbosszulni….

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek