WWE SmackDown 2017. június 20. – Mr. és Ms. Money In The Bank első adása

SmackDown Live adásának nyitánya 2017. június 20-án a Money In the Bank fontosabb történéseit veszi egy kalap alá és egy rövid visszatekintéssel szolgál számunkra. A bejátszás után, Becky Lynch, Natalya, Tamina és Charlotte diskuráltak a Backstage-ben, ahol megjelent mellettük Daniel Bryan. A General Menedzser hajlandó meghallgatni mindannyiójuk panaszát és mondanivalóját, azonban mindenek előtt a frissensült Mrs. Money In The Bank szólalhat meg.

 

A szórítóba James Ellsworth és Caremlla érkeznek, akiknek minden bizonnyal kevesebb emlék lesz a vasárnap, mint a korábban említett négy hölgynek. A Money In The Bank győztese mindenek előtt szeretne mindenkit köszönteni az úgynevezett Fabulous Era-ban, ami elindult, miután képes volt megkaparintani a szerződést a PPV-n. Carmella büszkén mesél arról, hogy mennyire is trendi és népszerű lett vasárnap óta az egész világon, azonban a rajongóknak nem kimondottan szimpatikus a beszéde. A közönség tiltakozását fejezi ki a hölgy szavaival szemben, emellett a hölgy megemlíti, hogy a publikum szerint nevetség tárgyává teszi a női divíziót, illetve tiszteletlen egy ilyen történelmi pillanattal kapcsolatban…Carmella egyszerűen csak annyit mond erre, hogy: „Kit érdekel?”
A hölgy szerinte Őt mindenki figyelmen kívül hagyta, mióta Ő volt a WWE Draft legutolsó választása. Amíg a Money In The Bank-en ismét mindenki azzal volt elfoglalva, hogy történelmet írjon Carmella képes volt a saját jövőjén dolgozni és mindenkit félresöpörni az útból, emellett fair módon, tisztességgel nyerte meg a küzdelmet. Szóba hozza, amikor Kane segített Seth Rollins-nak a Money In The Bank megnyerésében, illetve, amikor Bray Wyatt a semmiből érkezett és hiúsította meg Roman Reigns táskamegszeretését. Carmella szerint a rajongók szimplán nem tudnak a ténnyel azonosulni, hogy Ő nyert, ezért inkább internet trollként próbálják összezavarni őt. Éppen ezért tartja a őket szánalmasnak. Emellett egy No Dq küzdelemről beszélünk, aminek nem lehet megszegni a szabályait, ha nincsenek.

A rajongók egyre hangosabbak lettek, ami miatt Carmella elkiáltotta magát, hogy a rajongók képesek lennének e befogni a szájukat, amíg Ms. Money In The Bank beszél? A hölgy végezetül kijelenti, hogy Daniel Bryan-nek férfinak kell lennie és meghoznia egy komoly döntést, ami illik hozzá, hiszen Ő Ms. Money In The Bank.

Big E. vs Jimmy Uso

Ugyan a New Day csapata nem tudta megszeretni a Tag Team Bajnoki öveket, bizonyára még lesz komolyabb lehetőségük az ikrek ellen, hogy bizonyítsanak. A küzdelemben a sikert Big E. volt képes megszerezni, a Big Ending-et követően kopogtatta ellenfelét, aki nem volt képes kirúgni a pinből.

A Backstage-ben Daniel Bryan telefonál a SmackDown Live Commissioner-jével, Shane McMahon-al, amikor Natalya és Tamina érkeznek az irodájába. Natalya mindenek előtt szerette volna kijelenteni, hogy nagyon boldog, hogy Daniel ismét itt van a heti adásokon, majd szóba hozza frissen született csöppséget, Bryan és Brie közös gyermekét. Tamina kis idő után a lényegre tér és megkérdezi, hogy a General Menedzser mit szándékozik tenni James Ellsworth ügyében. Daniel még nem szeretne komolyabb információkkal dobálózni, azonban nemsokára meghozza a hivatalos döntését az üggyel kapcsolatban.

Szintén a kulisszák mögött Dasha Fuentes készíthetett egy interjút a SmackDown Live Women’s Bajnokával, Naomi-val. A hölgy biztos abban, hogy James és Carmella ügyében a legmegfelelőbb döntést fogja meghozni a GM. Lana érkezett, aki nem igazán tudta elviselni, hogy a PPV-n Carmella megjelent a táskával. Ezért szeretne egy olyan visszavágót, ahol semmi sem fogja megzavarni az összecsapás menetét. Naomi kijelenti, hogy ott volt a lehetősége vasárnap, de vereséget szenvedett. Viszont a hölgy egy „Fighting Champion-nak” nevezi magát és ezért egy hét múlva a SmackDown-on hajlandó ismét ringbe lépni a Ravishing Russian ellen, ahol újra a Bajnoki öv lesz a tét.

Dolph Ziggler vs Shinsuke Nakamura

Az összecsapás nem sikeredett rosszra, egy pörgős csatát láthattunk, aminek a végén Zigger képes volt értékesíteni a Zig Zag-et. A kopogtatási kísérlet csak kísérlet maradt, hiszen a japán képes volt 2-nél kirúgni. A döntő pillanat a Kinshasa értékesítése volt, amit követően Nakamura pinnel volt képes megkaparintani a győzelmet.

Daniel Bryan irodájában ezúttal Sami Zayn jelent meg, akivel tudatta a General Menedzser, hogy a következő heti SmackDown Live-ra kiírt egy küzdelmet közte és Baron Corbin között. Ekkor Becky Lynch érkezett, aki bekapcsolódott a beszélgetésbe.

Kevin Owens vs ?

A United States címvédő lépett be a szorítóba, aki mindenek előtt mikrofont fogott, hogy felkonferálja a mostani összecsapást, ami egy Face of America Open Challange lesz. KO szerint vasárnap a PPV-n igazságtalanság miatt nem tarthatja a kezében a Money In The Bank táskát…Kis idő elteltével megnyitja az Open Challange-t, aminek keretén belül bárki megpróbálhat győzelmet szerezni KO ellen, hogy megkaparinthassa a United States címet. Nem másnak a zenéje szólalt meg, mint a Phenomenal One-é. AJ Styles érkezett, azonban Kevin nem ment bele a harcba, mondván, hogy csakis olyan embereknek nyitotta meg ezt a küzdelmet, akit a helyszínről, Dayton városából származnak. Az American Alpha zenéje csendült fel ezt követően, és Chad Gable jelentkezett kihívónak.
A küzdelemben Gable-nek komoly esélye volt arra, hogy közel kerüljön a címszerzéshez. Képes volt értékesíteni egy szépen kivitelezett German Suplex-et, amit követően kopogtatással próbálkozott. A tus sikertelen volt, amit követően KO bevitte a Pop-Up PowerBomb-ot és egy címvédést mutatott be.

Bryan a backstage-ben, és adja meg jövő hétre a lehetőséget a Hype Bros-nak, hogy ismét megkaparintsák az első számú kihívó jogát.

Bryan érkezik a ringbe, mégpedig azzal a szándékkal, hogy az érzelmeket kivonva a WWE szabályai szerint járjon el a női létrameccs körüli kavalkád miatt. Szólítja a hölgyeket, majd elmondja nekik, hogy a meghozott döntés mindegyikükre vonatkozik. Néhány dologban igazat ad Carmella-nak, ugyanakkor a szabályok azt egyértelműen nem teszik lehetővé, hogy a munka érdemi részének elvégzését követően mástól jusson a táskához. Ellsworth nem érti, hogy mi lelte Daniel-t. Szerinte az apaság elpuhította. A GM válaszul egyérelműsíti, hogy ha James még egyszer a szájára veszi gyermekét, a verés mellett a kirúgás sorsára jut. Mindenkinek akad mondandója, de Bryan lehűti a kedélyeket. Vasárnap a hölgyek mindegyike a történelem első női létrameccsén léptek ringbe. Carmella szerezte meg a táskát, de Daniel nem hagyhatja, hogy egy olyasvalaki, mint Ellsworth bezavarjon a női birkózás egyik legfontosabb pillanatába. A döntés értelmében; jövő héten megrendezésre kerül a visszavágó, ahol mindenki tiszta lappal indul. Ellsworth pedig el lesz tiltva a ring közeléből.
Kitört a bunyó, amiben persze Carmella húzta a legrövidebbet.

Luke Harper vs. Jinder Mahal 

A főeseményben, lendületének megfelelően a WWE Bajnok aratott győzelmet a korábbi Wyatt Family tag felett.
A küzdelmet követően megjelent Randy Orton, akinek útját káosz kísérte. Adott egy kis ízelítőt a Bajnoknak és a Singh tetsvéreknek abból, hogy mi várjuk rájuk az elkövetkező hetekben.

7 című bejegyzés “WWE SmackDown 2017. június 20. – Mr. és Ms. Money In The Bank első adása” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Két negatív volt ebben az adásban, hogyha tényleg a nézettség miatt képesek lecopyzni a MITB meccset már pedig szerintem Carmella fog nyerni csak most Ellsworth megint Beckyt fogja megszivatni így lesz egy Becky-Carmella, és egy Charlotte – Tamina feud akik eléggé egymásra utaznak, de ez akkor is nagyon cink ugyanis hány ilyen példa volt már, hogy más közbeavatkozása miatt nem nyert táskát (2015 a meccsben nem szereplő Kane miatt nem nyert Ambrose) csak itt most még Ellsworth leszedte a táskát… És? No DQ totál értelmetlen ezen egyébként a sztori szerint vitázni. Másik meg, hogy elővették az Alphát 2 hónap után, hogy lesquasholjon Gable Owensnek ennek is mi értelme volt? Mintha a címük elvesztése után nyomtak volna egy delete gombot rajtuk és akkor jó velük mától nem számolunk. Teljesen érthetetlen… Naomi újra címet véd, hát itt már lehet valamilyen trükkel elveszti, hiszen Lana jól szerepelt ellene nem véletlen lehet az újabb lehetőség, és utána újra ellehet húzni a történetet azzal, hogy Naomi visszavágót követelne és Carmella is ott mozogna a közelben.

  Kedvelés

  1. azt az AAlpha-tag Ovens elleni csatán én is csodálkoztam,mintha egy főJObber ( mint anno JMahal) ment volna ki Ovens elé…)

   Kedvelés

 2. Érdekes lesz, hogy a női meccsek mind jövő héten a SmackDown újra játszódnak. Igaz Naomi-éknál Lana akart egy visszavágót. Szerintem akkor is Naomi fog győzni.

  Szerintetek is?

  Kedvelés

  1. Szerintem eljátszhatnák,hogy Lana, Carmella nyer,lenne nagy poén :D, viszont a TTeam ben a Hype Brosnak nehéz dolga lesz az USOékkal.

   Kedvelés

  1. nem fogja..
   Neki semmi szüksége a táskára, a karaktere van olyan erős, hogy önerőből érjen fel a csúcsra.
   Ugyan ez a helyzet Charlottenál is.
   Naty és Tamina már kiöregedtek a szakmából ők már nem fognak nagyot nyerni.
   Maradt tehát Carmella.
   Biztos lehetsz benne, hogy nem azért adták neki a táskát, hogy egy hét múlva más kapja meg.
   Ezzel csak a heti nézettséget akarják növelni.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek