WWE SmackDown 2017. június 27. – Még közel sincs vége

Tovább dübörögnek a kékek is, ezúttal San Diego városát veszik birtokba. A múlt heti bejelentések nyomán a hölgyek kerülnek főszerepbe, de itt lesz természetesen Randy Orton is, aki nem adja fel a WWE Bajnoki övért folytatott harcot.

 

Elsőként a Brand GM-e, Daniel Bryan érkezik a szorítóba. Megtudakolja a rajongóktól, hogy készen állnak-e egy nagyszerű estére, majd röviden vázolja, hogy mi vár ránk. Büszke a divízió hölgyeire, akiknek ma este két ütközet jut osztályrészül.
Az egyik központiszereplője; Carmella szakítja félbe Bryan-t. Staten Island hercegnője természetesen James Ellsworth társaságában masírozik a ringbe, ahol elégedetlenségének ad hangot. Daniel azt állítja, hogy ez a lehetőségek tárháza, ezzel szemben Carmella úgy véli, hogy pusztán az igazságtalanságé. Alapozza ezt arra, hogy múlt héten megfosztották a táskától. A szabálykönyv kimondja, hogy a mérkőzés NO DQ, vagyis nincsenek szabályok. James cselekedete nem egyedüli, erre pedig példaként felhozza Seth Rollins-t, vagy épp Sheamus-t, akik nem lettek megfosztva a szerződéstől. Carmella szerint Bryan-nek nem volt joga ahhoz, hogy elvegye tőle a nyereményt. Mégis hogyan véthetsz a szabályok ellen, ha egyszer nincsenek? Csak azért, mert intelligensebb, mint bármelyik másik csaj az öltözőben, nem volt joga, hogy elvegye tőle, ami az övé, és ami ennek következtében most itt lóg a feje fölött.
Bryan ismét igazat ad pár dologban. Nincs DQ, és nem tiltott a beavatkozás. Olyan viszont még nem történt ezelőtt, hogy valaki felmászott a létrán, leakasztotta a táskát, majd átadta másnak. Daniel meghozott egy döntést, ugyanakkor hallani szeretné, hogy San Diego mit gondol. Megtartsák a visszavágót, vagy Carmella kapja vissza a táskát azonnal?
Ellsworth újra bekóstolja Bryan-t, de hiába.. Mindezzel csak azt éri el, hogy a GM a ring környéke helyett az egész épületből tiltja ki ma estére. Érkeznek a biztonságiak, James-nek viszlát, Daniel pedig sok sikert kíván Carmella-nak.

Hype Bros vs. The Uso’s – Tag Team mérkőzés 
A télen kihívói jogot nyerő face páros most ugyancsak ezen kiváltság szellemiségében lépett ringbe a regnáló bajnokok ellen. Közel kerültek a Hype Ryder-hez, ám a címvédők sikeresen megúszták a finisher-t. Pillanatokon belül bekövetkezett az elkerülhetetlen; Ryder elszenvedte a Superkick-ket, majd a Splash-t, ami egyben dédelgetett álmuk darabokra hullását jelentette.
Megérkezett a New Day triója, akik kihívást intéztek az ikrek felé a Battleground-ra. Újabb lehetőséget kapnak, de vajon ezúttal képesek lesznek élni vele?

John Cena közeleg, már csak egy hét maradt a Franchise player visszatéréséig.

Naomi (c) vs. Lana – SmackDown Women’s Bajnoki övmérkőzés 
Lana cselesen hátbatámadott, hogy előnyhöz jusson. Lendülete azonban nem sokáig tartott, hisz Naomi egy rúgást, majd a split legged moonsault-ot követően kopogtatta – igaz nem túl szabályosan.

Becky nyilatkozik és mondja el, hogy egy hajszálra volt attól, hogy a táskát megragadva bizonyítsa; képes lehetsz sikeres lenni a saját utadat járva. Ellsworth elvette ezt tőle, de Daniel Bryan helyesen cselekedett, így pedig lehetősége nyílik rá, hogy az első megkérdőjelezhetetlen Ms. Money in the Bank váljon belőle.

Aiden English szórakoztatná a közönséget, akik megmentésére Randy Orton érkezik.. A reklámot követően látjuk, hogy az alatt a Vipera egy RKO-val jutalmazta a Drama King előadását. Randy kényelembe helyezi magát, mikrofont fog és elmondja, hogy nem hagyja el a ringet míg meg nem kapja, amit akar. Ez pedig nem más, mint egy címmérkőzés. Felmerülhet persze a kérdés, hogy miért érdemel újabb meccset az övre? Ha nem kapja meg hátramegy, megtalálja Jinder-t, majd a sz*rt is kiveri belőle. Folytatja ezen tevékenységét addig, míg érvényre nem juttatják akaratát. Már-már elindulna a valagba-rúgó körútra, ám ekkor megérkezik Shane.
O-Mac szeretné egyértelműsíteni Randy-vel, hogy nem veszélyeztetheti a WWE Bajnok biztonságát.
Orton-t még a kirúgás sem nagyon érdekli. Ez esetben jegyet vált a létező összes arénába, és még a letartóztatást is hajlandó kockáztatni, ugyanis Jinder tiszteletlen volt vele a családja előtt. Választhatják a könnyebb utat, ami a címmeccs megadása, illetve a nehezebbet, ami a korábban felvázolt kick some ass tour.
Shane emlékezteti Randy-t, hogy ami a Money in the Bank-en történt már korábban is előfordult, csak akkor épp általa. Ugyanakkor megjegyzi, hogy még sosem látta ezt a tekintetet Randy szemében. Együttérez vele, és megadja neki a kért meccset a WWE Bajnoki övért a Battleground-ra. Kikötés is lesz, ezt viszont már a címvédő választhatja.
Orton-t nem foglalkoztatja a kikötés, kizárólag a címet tartja szem előtt.
Megjelenik Jinder is, aki szerint pontosan ez a baj a SmackDown-nal, a menedzsmenttel és az emberekkel egyaránt. A Bajnok nem gondolja, hogy Orton visszavágót érdemelne, de ha már így hozták a körülmények egy olyan kikötést választ, ami személyes hőséhez; Great Khali-hoz köthető, valamint, ami a PPV nevéhez is illik, ugyanis egy Punjabi Prison meccsen küzdenek majd meg.

Bryan tárgyal a Punjabi Prison-ról, amikor is felbukkan Styles. A Phenomenal One első szeretne lenne, ami az Open Challenge-et illeti. Owens jelenik meg, aki szerint Styles tipikus amerikai, aki a másik háta mögött panaszkodik. A Bajnok elmagyarázza, hogy az Open Challenge azoknak szól, akik még nem maradtak alul. Ezzel szemben AJ egy vesztes.
Bryan kiír a jövő heti adásra egy Battle Royal-t, aminek győztese mehet Owens ellen a Battleground-on. Styles megnyugszik kissé, hisz benne lesz az összecsapásban.

Mike és Maria Kanellis érkezik, ám bemutatójukat félbeszakítja Sami Zayn zenéje.

Sami Zayn vs. Baron Corbin 
A mérkőzést Nakamura a backstage-ből figyelte. A felek sokadik csatáját ezúttal Mr. Money in the Bank nyerte, miután értékesítette az End of Days-t.

Charlotte Flair vs. Carmella vs. Natalya vs. Becky Lynch vs. Tamina – Money in the Bank létrameccs 
Végjátékot tekintve többé-kevésbé ugyanaz volt a forgatókönyv, mint két hete. Tiltástól függetlenül megjelent Ellsworth, elvégezte volna a munka érdemi részét, de Becky ezúttal időben reagált, aminek következtében James zónázott egyet. Az Irish Lass Kicker pillanatokra volt attól, hogy nyilatkozatát nyomatékosítsa, de Carmella keresztülhúzta a számításait. Staten Island hercegnője likvidálta a nagy riválist, végül pedig ahogy azt kell – leakasztotta a táskát!

Jövő héttől tehát újra veszélyben Naomi, ezen pedig az sem javít sokat, hogy Lana továbbra is loholni fog utána a title shot-ért. Visszatér Cena, kiderül ki lesz Owens kihívója, Orton pedig elszántan üldözi majd Mahal grabancát.

8 című bejegyzés “WWE SmackDown 2017. június 27. – Még közel sincs vége” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Úgy látszik mind2 brandben meg van hallva a TT részleg, Rawnál orba szájba akarják nyomatni a már dögunalmas Hardy Sheamusék páros míg itt az Usos és Nyú Déj párost remélem a Battlegrounfon is ki kap a Nyú déj és kapnak még 1 meccset így vagy úgy lehet nézni megint a Nyú Déjt. Nem értem Vince logikáját ha a Jobber király Mahalból Main event pankrátort csinált 1 hónap alatt akkor a The Ascensionből miért nem, mért kell ha akarom ha nem a Nyú Déjt nézni ahogy megint TT bajnokok lesznek??? Akkor az American Alphanak is lőttek csak úgy mint a SWAFT os srácoknak???

  Kedvelés

  1. Akár a DivatRendőrök is lehetnének TT fronton, most megy a szekerük. Meg azért nem éppen béna egyik srác sem, főleg Fundango… De már tényleg alvás mind2 team TT része.

   Kedvelés

  2. Azért mert nem Mahal érintette meg hirtelen hanem az indiai piac illata ha az Ascension is egy olyan helyről érkezne ahová ők terjeszkedni szeretnének akkor hidd el már egyből bajnokok lennének. És sajnos úgy van ahogy írod ki van hallva a TT részleg de nem a csapatok hiánya miatt hanem a kreatív felhasználásuk miatt :/

   Kedvelik 1 személy

 2. A tegnapi Raw után, egyedül a main eventen kívül elég elszomorítóra sikerült az adás. Na jó nem a Fashion Vice szegmens megint vicces lett végén, ahogy lenyúlta a jegyeket az Ascension. 😀 Viszont hú akkor vajon kitámadhatta meg a Fashion Vicet… Samy visszatért a rendes kerékvágásba megint veszített, és ha még Mike Bennett ellen is ez folytatódik, akkor lassan utoléri magát a Raw állapothoz képest. Tök jó ez az Owens-Styles, de tényleg ezt a feudot miért a US övért kell ellőni, megőrülök ha a Styles-Nakamurát majd a US övért fogjuk látni. Illetve Tye Dillingert is úgy várta minden rajongó mint egy megváltó, de a pletykák rajta is bebizonyosodtak, hogy semmi komolyabbat nem terveznek vele ami szintén szomorú. Lana most gyorsan veszített kellett a műsoridő, és kilepődött meg, hogy a biztonságiak megint feleslegesek Ellsworth megint visszatudott szökni, de most Carmellát jobban bookolták sunyi heelként kihasználva a NO DQ adta lehetőséget a szék használatára, így kellett volna már az első meccset is megoldani. Orton ha meg harmadjára is veszít, kíváncsi leszek húznak-e rajta egy heel turnt. 😀

  Kedvelés

  1. Az is vicces és picit szomorú is volt amikor az Ascension azt válaszolja azért mentek ki mert meccset akartak a Cardon :DD

   Kedvelés

 3. Lana vs Naominek is sok értelme volt….Rusev pedig még mindig sehol….-.-” a Ladder meccs hozta azt a szintet amit a PPV-n de legalább jobb finisht csináltak most, kár volt elbaszni az elsőt
  Orton vs Mahalra kíváncsi vagyok ezzel a meccstípussal, viszont a többi kiesett pedig direkt még élőben is néztem mert érdekelt az eheti adás :/

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek