WWE SmackDown Live 2017. február 28. – Tartalmas adás Minnesota-ból

106_sd_02282017rf_2590-c199375c42f917598ba4e400ec770158

A SmackDown Live adása 2017. február 28-án egy Backstage jelenettel indul, amiben Daniel Bryan és Shane McMahon elemezgetik az irodájuk falai közt az előző SmackDown főeseményét. Luke Harper és AJ Styles maradtak abban a bizonyos Battle Royal küzdelemben, aminek a győztese megkaphatta volna a lehetőséget Bray Wyatt ellen a WWE Bajnoki övért a WrestleMania-ra. Azonban az említett Szupersztárok egyszerre estek ki a szorítóból, így pártatlanul volt kénytelen dönteni a General Menedzser. Daniel a mostani adásra létre hozott egy 1 on 1 csatát, amiben a két fél ismét ringbe szállhat az első számú kihívói jogért.
AJ Styles jelent meg az irodában, aki szerint egyértelmű, hogy Luke érintette először két lábbal a talajt a ringen kívül, így nyugodtan töröljék a mai meccset és engedjék AJ-t a WrestleMania főeseményére. Shane szerint szerencsés Styles, hogy megkap még egy lehetőséget a kihívói jogért. A Phenomenal One ezt hallva jó pár gúnyos megjegyzést tette Luke kinézetére, frizurájára és arcszőrzetére, amin Shane és Daniel jót kacagtak. A SmackDown irányítói nevetését nem más váltotta ki, mint maga Luke, aki egyenesen AJ háta mögött állt a humorizálás időpontjában. Styles gyorsan eliszkolt, amit követően Harper egyszerűen köszönetet mondott.

A szorítóba The Miz érkezik Maryse társaságában, a bevonulásukat követően Miz köszönt mindenkit a talk-show-ján. Nem is húzza tovább az időt és felkonferálja mostani vendégét, aki egy 16x-os WWE Bajnok…A közönség egyből tudta, hogy ki is fog érkezni, így hangos ovációval reagáltak. Kis idő múlva megszólalt John Cena zenéje. A megérkezését követően John szeretett volna megszólalni, azonban Miz elnémíttatta Cena mikrofonját, mondván, hogy nem beszélhet addig, amíg Miz meg nem adja neki a jogot hozzá. The Miz ezt követően hosszas monológjába kezdett bele, amiben elmondta, hogy John Cena felkerült már nem egyszer a WWE csúcsára, azonban nem azért, mert olyan rendkívül jó pankrátor vagy jó előadó, hanem mert képes volt mindenkit manipulálni, aki csak az útjába került. Mindent megkapott azért, mert el tudta adni magát, viszont rá kellene döbbennie arra, hogy nem Ő az, akit keres a média és nem az, aki képes minden helyzetbe a legjobbját hozni. Miz természetesen azt nehezményezi, hogy a neki kellene megkapnia minden egyes olyan dolgot ,ami Cena nevéhez fűződik…A hosszas dialógust követően Miz megadta a lehetőséget Cena-nak, hogy beszélhessen, amit követően nem is vesztegette az idejét a 16x-os WWE Bajnok. John szerint Miz elmondta azt ezúttal, amit minden egyes Szupersztár, aki szócsatába keveredett Cena-val. Miszerint John nem tud verekedni, mindig leborított Hollywood-ba, miközben nem is tud színészkedni, emellett manipulál mindent és mindenkit a céljai eléréséhez. Cena válaszát követően szeretett volna távozni, azonban Maryse szólalt meg, aki kijelentette, hogy John nem távozhat, amíg azt meg nem engedik neki. A hölgy beszédét egy pofonnal zárta le, amit követően Cena-n eluralkodott a kacagás. John mosolyogva csak annyit mondott ,hogy ezzel Maryse élete legnagyobb hibáját követte el…Megérkezett Nikki Bella, aki a szorítóba sietett, azonban addigra Miz és Maryse távoztak onnan.

Becky Lynch vs Mickie James

Alexa Bliss megérkezése kicsit felkavarta az állóvizet, hiszen a játékvezető nem tudott oda figyelni Becky Lynch kopogtatására. Ezt követően Mickie próbálta kihasználni a helyzetet, de ez nem sikerült neki, hiszen Bliss-t ütötte meg véletlenül az ellenfele helyett. Az Irish Lasskicker képes volt végül megszerezni a győzelmet.

Luke Harper vs AJ Styles (WWE Bajnoki címmérkőzés)

Egy pörgős csatát láthattunk, amiben a győzelmet végül AJ Styles tudta megszerezni, amivel Ő lesz az a Szupersztár, aki ringbe léphet Bray Wyatt ellen a WrestleMania főeseményén.
A Backstage-ben Nikki Beall és John Cena adtak interjút Renee Young-nak, ahol Carmella és James Ellsworth jelentek meg. James kijelentette, hogy valóságshow sztár Nikki Bella, viszont nem lát semmit sem rajta, ami valós lenne…Cena egy kisebb mosolygást követően a következő hétre kihívta Carmella és James csapatát, ahol Nikki és John duója ellen szállhatnak ringbe.

Curt Hawkins foglalta el a helyét a szorítóban, akinek az Interkontinentális Bajok, Dean Ambrose ellen lenne mérkőzése. Ambrose a szorítóba sétált és beszéd, valamint várakozás nélkül kiosztott egy Dirty Deeds-et Curt-nek…Dean mikrofont fogott, amit követően kihívta a szorítóba Baron Corbin-t, hogy harcoljanak egymás ellen, itt és most. Baron a nagykivetítőn jelent meg és nem szándékozott a kötelek közé sétálni ezúttal.

Dolph Ziggler vs Apollo Crews (Chairs Meccs)

Egy Chairs mérkőzést tekinthettünk meg, amiben a két harcoson kívül a székeknek volt kimondottan nagy és fontos szerepe…Egy eléggé rövid csatát láthattunk, amiben a szabálynélküliséget Dolph kihasználta és egyenesen ágyékkal ejtette rá ellenfelét a szék támlájára. Ezt követően sor került egy kopogtatásra, amivel a Show-Off bezsebelte a sikert.

Bray Wyatt érkezett a szorítóba, aki elmondta, hogy nem érdekli ki lett végül az ellenfele, hiszen mindkét pankrátor egy legyőzhető emberi lélek. Bray viszont onnan érkezett, ahol minden sötétségben él, onnan érkezett, ahol jelenleg Randy Orton van…Ahogy ezt kimondta Wyatt, megszólalt a Vipera, akit a kivetítőn láthattunk.
Orton kijelentette, hogy ott van, ahol a gonoszt a levegőben lehet érezni, ahol minden elindult. A kamera hátrált és láthattunk egy magától mozgó hintaszéket közvetlenül Randy mellett. Orton kijelenti, hogy ahol jelenleg tartózkodik az Bray világa, viszont nem a Viperáé…sőt mi több, sosem volt az. Viszont tudja, hogy ez egy másik személynek volt nagyon fontos, aki nem más, mint Sister Abigail. Itt nyugszik a lelke és ezért tartja ezt a helyet Wyatt a templomának. Orton egy csákányt vett fel, amit követően benzint locsolt a hintaszékre és a padlóra. Orton kijelentette, hogy hallani fogja Abigail sikoltását, utoljára még meghallhatja azt a keserves kiáltást…Orton egy gyufát gyújtott, amit követően felgyújtott az egész épületet.

Ezzel zárult a SmackDown Live adása. Nehéz megtippelni, hogy mikor hozott utoljára a cég utoljára össze ilyen sokat mondó és lendületes adást.

19 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2017. február 28. – Tartalmas adás Minnesota-ból” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. mikor a RAW nézése közben fél óra után már nézem az órát ,hogy hol tart,másnap meg a SD közben ránézek,s eltelt a műsor 2/3-a… 😀 Ennyi.

  Kedvelés

 2. Az átlagosnál gyengébb Raw ellen egy átlag feletti SD a héten. Kíváncsi vagyok, hogy a kreatív stáb ugyanaz-e a két adásra vagy külön brigád írja a sztorikat. Az SD-n tudatosabb a történetvezetés, jobban felépítettek a feudok jelenleg, a Rawn ide-oda dobálják a pankrátorokat sokszor. Persze ebben a sérülések is szerepet játszhatnak, de sztori vonalon jelenleg a kékek nyernek.

  Az adást felesleges ragozni, egyben volt minden, még Ziggler vergődése a jobb sorsra érdemes Crews-zal is jó lett.

  Jó eséllyel AJ vs Orton lesz a kihívói címért, amit Styles bukik és Shane-t hibáztatja majd, ebből jön az ő meccsük.

  Harper sorsa nagy kérdés. Rengeteg egyéni és TT meccsen bizonyította már, hogy pankrátornak zseniális, kérdés, hogy innen hova tovább? Az IC vonal foglalt, Bray körül max zavarhat, de főövet nem raknak rá, kérdés mit kezdenek vele. Szerintem neki Rowan-nal TT övre kellene menniük és meg is érdemelnék a címeket.

  Cena vegyes meccse teljesen hidegen hagy, Nikki pedig egy előző korszakból itt ragadt díva a női pankrátorok között. Viszont Cena mikrofonnal még mindig zseniális, az új feltörekvők között senki nincs vele egy szinten, a jelenleg aktív öregek között pedig egyedül talán Y2J jobb nála dumában.

  Kedvelés

 3. Vajon meghúzzák most már a Sister Abigail kártyát? Bár Wyatt nagyon erős egyedül is és talán Rowan ha visszajön még rá se lesz szüksége. AJ-re kíváncsian várom, hogyan írják ki mégis a főmeccsből, remek adás zárás volt, tönkreverte a SD ezen a héten a Rawt!

  Kedvelés

 4. Nem kell ide 3 óra kettőben is jobbat NAGYOBBAT alkotnak mint a vörösök, tudatosan építkeznek fel már egy ideje és ennek meg van az eredménye csak így tovább..remélem a Draftnál Cena és Miz marad ott ahol van bár még felsorolhatnék rengeteg nevet akit nem kéne mozgatni majd de még ez odébb van…újabb pont a kék tábornak :)) és a finish káprázatos 😀 bár most ennek hála nem tudom kinek kéne nyernie a Manian…Orton vagy Wyatt ? Wyatt aki most (látszólag) elvesztett mindent vagy Ortonnak aki elvett mindent ? hmm…várom már Wyatt kontrázását…mekkora lenne ha kikezdené a család kártyát :DD beállítana Orton feleségéhez meg gyerekeihez…hm 😀 ötletek jöhetnek még lejjebb 😀

  Kedvelés

 5. Ezert nezem mar csak a Smackdown-t..
  micsda meccsek..2out3falls,chair match..odabasz a Rawnak..a foesemeny meg..elkepeszto volt..jobb lett a story mind vartam..Varhato sztem a WM fele egy orton vs styles..

  Kedvelés

 6. Elég jó volt alapon az adás, Harper kiemelkedően teljesített a meccsen, az egyetlen egy bajom az egésszel az, hogy a WM-en tuti hogy Cena és Nikki nyernek, pedig Nikki Bella szerintem ritka szar pankrátor.

  Kedvelés

     1. Cena MÁR januárban lerakta valószínűleg az év meccsét az asztalra.
      Februárban kb az eddigi legjobb EC meccset. Csak ennyit mondok.

      Kedvelés

     2. Lunatic te mindenkinek csak beszólogatni tudsz b.meg? Hónapok óta ugyanezt teszed mindenkivel és már rohadt idegesítő! Nem tudom mit szedsz, de kérek belőle, hogy nekem is csökkenjen mindenre nézve a lelkiismeretem és az önuralmam.

      Kedvelés

     3. Miről beszélsz te bírka??
      Én nem szólogatok csak úgy be senkinek. Én csak leírom a tényeket, ha valaki hülyeséget ír…

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek