WWE SmackDown Live 2017. január 10. – Eredmények és videók

002_sd_01102017hm_0192-980c01abf1d72055fedf8b8d93ee376c

A SmackDown Live adása 2017. január 10-én nem mással indul, mint egy kisebb összeállítással, amiben ismét megtekinthetjük Dean Ambrose és The Miz konfliktusának kialakulását és állomásait. Talán a legfontosabb pontja a SmackDown legelső 2017-es adásának befejezésén esett meg, ahol a Lunatic Fringe képes volt megszerezni a “WWE Legnézettebbje” ellen egy fontos győzelmet, amivel megkaparintotta az Interkontinentális Bajnoki övet.

A ringbe legelőször nem más érkezik, mint a frissensült Interkontinentális címvédő, Dean Ambrose. Mindenek előtt sok szeretettel köszönt mindenkit 2017 első Ambrose Asylum-ám, valamint a legelső olyan általa vezetett Talk-Show-ban, amit Interkontinentális Bajnokként vezényelhet. Ha már itt tartunk, akkor bejelentené, hogy a január 29-én megrendezésre kerülő Royal Rumble PPV-n részt fog venni, méghozzá a Royal Rumble küzdelemben indul el…Ezt követően Dean bemutatja a széken elhelyezett aligátorfejet, amit Maryse néven szólít, emellett kijelenti, hogy egy benzinkúton talált rá és elhozta magával. Dean kisebb poénjait követően felkonferálta volna a vendégét, akiről annyit tudott mondani, hogy megállás nélkül jártatja a száját, viszont sosem mond semmi lényegeset. A nevét ki sem tudta ejteni a Szupersztárnak, hiszen megszólalt a bevonulózene, amire Miz és Maryse érkeztek a bejárat felől.
Miz a ringbe vonulását követően egy kisebb monológban összefoglalta, hogy továbbra is Őt illeti a Bajnoki öv, amit Dean elvett tőle. Emellett a Lunatic nincs tisztában azzal, hogy mit jelent ezt az Interkontinentális Bajnoki övet birtokolni. Dean a beszédet követően elővett egy képkeretet,amiben láthattuk azt a bizonyos “The Miz Participation Award”-ot, amit még a WWE Legnézettebbje adott Ambrose-nak, amikor sikeresen megvédte a címet ellene. Dean átnyújtotta Miz-nek a képet, amin a “Megpróbáltad” felirat szerepelt. Miz ezt követően nekiesett a címvédőnek, amit követően szerette volna megosztani feleségével Ambrose elpüfölését. Felszedte a padlóról a Bajnokot, akit arccal Maryse felé fordított. A hölgy fülese viszont nem jó célpontot talált el, hiszen Dean lehajolt és az egykori díva saját férjét takarta be a jobbossal.

Natalya érkezett a szorítóba, akit Nikki Bella követett. Kettejük közt már hetek óta tart a konfliktus, amiben egy mérkőzésnek kellett volna ezúttal szerepet kapnia. Ahogy a Bella hölgy a kötelek közé lépett egyből elindult az adok-kapok, így a bírónak nem volt lehetősége elindítani a küzdelmet.

Kalisto vs Dolph Ziggler

Ziggler az előző SmackDown-on megtámadta Kalisto-t, miután a luchador megmentette őt Baron Corbin támadásától. Ezúttal egymás ellen szerepelhettek, ahol a Show-Off próbálkozott, azonban nem tudta megszerezni a végső győzelmet. Kalisto-nak nem akadt lehetősége az ünneplésre, hiszen a vesztes egy kemény Clothesline-al egyből nekiesett. Ha ez még nem lett volna elég a győztesnek, Dolph egy székkel tért vissza a szorítóba. Az eszköz használatát követően Apollo Crews érkezett, hogy segítsen a bajba jutott Szupersztárnak.

A Backstage-ben az American Alpha csapata adott egy rövid interjút, amiben magabiztosan beszéltek a mostani SmackDown-on megrendezésre kerülő összecsapásukról, amiben a Wyatt Family ellen léphetnek ringbe…A SmackDown Live Tag Team Bajnokai mellett John Cena is megszólalt, aki egy kérdéssel indította a mondanivalóját, hogy mégis kinek képzeli magát Baron Corbin. John már régóta itt dolgozik és hirtelen egy fiatal srác az Ő helyére pályázik, ami neki felfoghatatlan. Viszont a mostani adáson ringbe szállhatnak egymás ellen, ami Cena szerint nagyon rossz lehet Baron-nak, ugyanis John fel van tüzelve a küzdelem miatt.

The American Alpha vs The Wyatt Family (WWE SmackDown Live Tag Team Bajnoki öv)

A küzdelem pörgős és hosszú volt, amiben Luke Harper és Randy Orton nem igazán találták meg a közös hangot. A harc végén egy meg nem értés miatt Chad Gable-nek lehetősége volt egy gyors kopogtatással megszerezni a győzelmet, amivel sikeres címvédést mutattak be.

A Backstage-ben Becky Lynch és Alexa Bliss találkoztak Daniel Bryan-el, akik elmondták a General Menedzsernek a saját nézőpontjukat a La Luchadora-val kapcsolatos ügyről. Daniel-t nem igazán érdekli, hogy ki is pontosan a maszkos hölgy, egyetlen dolgot szerezni biztosan meglépni, ami nem más lesz, mint egy mérkőzés. Alexa kénytelen lesz a következő SmackDown Live-on megvédeni a Bajnoki övét az ír hölgy ellen.

Carmella vs CJ Lunde

Carmella ismét egy helyi hölgy ellen léphetett ringbe és ismét James Ellsworth jelenlétében. Egy meglehetősen papírforma küzdelmet láthattunk, amiben Carmella képes volt megszerezni a győzelmet.

Baron Corbin vs John Cena

A küzdelem során AJ Styles megjelent a kommentátori asztalnál és a szakértőkkel karöltve elmondta a csatáról a saját véleményét. A főeseményen a győzelmet végül John Cena volt képes megszerezni, aki értékesítette az Attitude Adjustment-et, majd lekopogtatta ellenfelét.

10 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2017. január 10. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hányszor is kopogtatták eddig Corbint? Én most nem emlékszem, de sok nem lehetett. Cena nyert, aminek kifejezetten örülök, mert az egyik kedvencem. Erős karakterrel kellene AJ ellen mennie, nem pedig ez a minden ütést beszedek, majd hirtelen feltámadok dologgal. OK, értem én, hogy ez elsősorban a gyerekek és a fiatalabb rajongók miatt van. Szeretik és nem láthatják, hogy mindent pusztít ész nélkül, mert valahol példát mutat. Helyette megmutatja nekik, hogy ha soha nem adják fel, akkor minden lehetséges, elérhetik céljaikat. Ez OK, DE: itt lenne az idő, hogy ez most a páylafutása végére kicsit változzon. Nem kell heel turn, mert az kinyírná őt, de legyen picit brutálisabb, ráadásul a testfelépítéséhez az jobban illene. Legitimálhatná is valahogyan, hogy beállítja, vagy megdönti Ric Flair rekordját. Lehet veszítene rajongókat egy kis változással a mentalitásában, de szerintem jó pár kétkedőt maga mellé tudna állítani még akkor is, ha mozdulataiban nem olyan ügyes mint mondjuk Kallisto. Szóval bírom őt, de kis változást azért elképzelhetőnek tartanék. Annak érdekében, hogy “dicsőségesen” fejezze be aktív karrierjét.

  Ja, és egyértelműen pozitív volt a közönség reakciója Cena-ra!!!

  Ki hiszi el, hogy a Dolph gyerek hirtelen megtáltosodott attól, hogy heel lett. Eddig felsz*pta Corbint, Mizt, gyakorlatilag momentuma sem volt, most meg elveri a mexikóit, igaz csak a meccs után, amit mondjuk értek, de a ránézésre ezerszer rátermedtebb kigyúrt fekát is megeszi reggelire?! Székkel vagy anélkül!? Ezzel vált hiteltelenné a fordulat.

  Örülök, hogy Becky is kap még egy lehetőséget, de sajnos ezt is bukja. Folyamatosan alázza a 45 kilós, 145 centis törpe, aki talán még hiteltelenebb…akárkinél. Ezt avonalat nagyon elrontják úgy érzem. Amilyen jó ötlet volt a RAW-n Jericho címszerzése, úgy kezdik a béka hátsója alá süllyeszteni a kék női részleget. Pedig valamit csak lehetne csinálni ezzel. Vannak benne jó csajok. 🙂

  Kedvelés

  1. szerintem Ziggivel nem tudnak mit kezdeni…..vergődik csak,most még sztori szerint is ,hogy jó-e vagy rossz…. Érdekes…

   Kedvelés

 2. Ez am nagyon jót tesz a Wyatt familynek..
  Nagyon unalmas orton vergődése,ez a feud halálra van ítélve az első perctől..Rem hamar vége lesz.
  aa és yner müzli pfffff mint mindig,mindegy,kár pazarolni rá a drága betűket.

  Kedvelés

 3. Én azt vettem észre már korábban csak most írom le:hogy ebből az Styles-böl a következő Cm Punkot akarják csinálni. De ha már írok akkor írok az adásról is hát… vissza esett a szinvonal a múlthetihez képest ez most olyan szokásos SD adás volt

  Kedvelés

 4. Hm szóval Corbin szarrá veri Cena-t, aki aztán egy AA után nyer, hm érdekes volt, ja nem. Corbin nagyon jó a ringben és a mikrofonnal sem rossz szerintem, bár nem sokat beszél, de a karakteréhez teljesen jó. Nem értem miért kellett Cenanak adni, persze valamennyit dobott rajt, legalábbis ahogy elverte Cena-t szerintem erősebben látszik most Corbin megint, remélem kap egy jó kis push-t idén.

  Kedvelés

 5. Egyszer annyira kíváncsi lennék arra hogy Cenanak miért kell előadnia azt minden egyes “nagy” ember ellen, hogy az első AA-nál nem bírja őket felemelni… aztán fogja és még bigshow-t is felkapja és földhöz baxa tisztesen…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek