WWE SmackDown Live 2017. július 18. – Hangolás a PPV-re

Mindenek előtt egy rövid képsorozatot tekinthetünk meg a SmackDown indulásánál, amiben a főszerepet a Punjabi Prison küzdelem kapja. Egy nagyon ritkán láthatott küzdelemről van szó, amit a Battleground-on ismét megrendezésre fog kerülni Jinder Mahal és Rany Orton között.

A szorítóba először a WWE Bajnoka, Jinder érkezett, akit a Singh testvérek konferáltak fel. A szorítónál felállított ketrecbe léptek be, ahol egyből a USA kántálás indult el a rajongók részéről. Jinderl elmondta részletesen, hogy miként képzeli a küzdelmet, amiben ha kell a ketrec rácsaihoz szorítja Orton arcát, ha kell, akkor az építmény tetejéről fogja értékesíteni a Khallas-t, hogy megszerezze a győzelmet. A címvédő szerint ketten fognak belépni a Punjabi Prison-ba, viszont csak egyetlen egy valaki fog a Bajnoki övvel távozni, az pedig nem Randy Orton lesz.
Kid idő elteltével megszólalt a Vipera bevonuló zenéje és a bejárat felől érkezett az aktuális címvédő kihívója. Orton szerint össze lesznek zárva a ketrecben, ahonnan nem tud elrohanni, nem tud elbújni és nem tud elmenekülni Jinder. Orton elkezd a rácsfalon felfelé mászni és kijelenti, hogy neki nincsen vesztenivalója, nincsen jelenleg semmilye sem, amit Mahal képes lenne elvenni tőle. Viszont a címvédőé az, amit a legjobban félt. Jinder lett az 50. WWE Bajnok, emellett 1,3 milliárd indiai ember áll a háta mögött…Azonban fontos kérdés, hogy mit fog tenni Jinder, amikor az a bizonyos 1,3 milliárdos rajongótábor szégyentelennek fogja tartani.

Jimmy Uso vs Kofi Kingston

A küzdelemben Jey kereste a lehetőségét annak, hogy segítséget nyújtson terstvérének, azonban a New Day-es srácok próbálták ettől megóvni Kofi-t. Végül Kingston értékesítette egy Body Splash-t, amit követően a kopogtatás nem volt sikeres, illetve nem Kofi részéről. Jimmy gyors fordulattal pin-be fogta ellenfelét, aki nem tudott kirúgni időben.

A Backstage-ben Shane McMahon társalog a SmackDown Live Női Roster-jének pár tagjával, akiknek vasárnap komoly mérkőzésük lesz az első számú kihívói jogért. Azonban a mostani adáson sem tétlenkedhetnek, O-Mac ismét mindenkinek kiadta a feladatot

Mike Kanellis vs Sami Zayn

Kettejük összecsapásában Mike volt képes megszerezni a győzelmet a Samoan Driver-t követően, ami után Sami nem tudott kirúgni a kopogtatásból.

John Cena érkezik a szorítóba, aki mondana pár szót a Battleground összecsapásáról, amiben Rusev ellen léphet ringbe egy Flag Meccsen. A küzdelem értelmében meg kell szerezni a zászlót hamarabb, mint ahogy az ellenfél tenné. A mondanivalóját követően a Cenation Vezetője ezt demonstrálta volna, azonban, ahogy az USA zászlaját kezdte lengetni Rusev érkezett hátulról és támadta meg. A bolgár értékesítette az Accolade-et, amit követően magasba emelte Bulgária lobogóját.

Charlotte Flair vs Becky Lynch

A harcban Becky volt képes Submission-el győzelmet szerezni, amit követően Tamina és Lana érkeztek a bejárat felől, valamint Natalya hátulról, akik megtámadták a két hölgyet.

Shinsuke Nakamura és AJ Styles vs Kevin Owens és Baron Corbin

A küzdelem előtt már elindut az adok-kapok, amikor Shinsuke-t a bevonulása alatt megtámadta Mr. Money In The Bank.
A harc végén AJ szerette volna értékesíteni a Styles Clash-t, azonban Kevin érkezett, aki segített Corbin-nak, majd kiosztott egy Pop-Up PowerBomb-ot.

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek