WWE SmackDown Live 2017. július 25. – Fordulatos adás a Battleground után

Két nappal a PPV-t követően Richmond városa, Virginia állam látja vendégül a SmackDown-t. Az adás nyitányán nem más érkezik a szorítóba Greg Hamilton felkonferálásában, mint az immár háromszoros United States Bajnok: Kevin Owens.

A címvédő cseppet sem törődik az ellenséges hangulattal, inkább rávilágít, hogy a Battleground-on bizonyította, miszerint ha tiszta a szíved és jó ember vagy, remek dolgok történnek. Visszaszerezte az övet attól a tolvaj Styles-tól, és most, hogy ismét ő a United States Bajnok, visszatérhet az öv megvédéséhez tisztelettel és büszkeséggel, ahogy illik hozzá. Továbbá életre kelti a US Open Challenge-ét is, ami jövőhéten veszi kezdetét.
AJ Styles érkezik a közönség legnagyobb örömére. Owens reméli, hogy AJ gratulálni jött, valamint elismerni, hogy melyikük a jobb. Styles azonban nem ezért van itt, hanem hogy benyújtsa szándékát a visszavágójára, ráadásul ma estére.. Kevin biztosan számított erre, de felkészült minden eshetőségből. Kijelenti, hogy nem kívánja kockára tenni a címet, sem AJ, sem senki mással szemben.
Ebben a pillanatban robban az aréna, ugyanis felhangzik Chris Jericho zenéje. Y2J visszatért, és Owens döbbent acrkifejezése közepette besétál a szorítóba. “The return of Jericho, Comeback maaaaaaan!”
KO elveszti a fejét, nem érti, hogyan és miért keveredett ide Chris, aki viszont elhallgattatja, mondván nem Kanadában van, hanem az USA-ban. Elege van Kevin sápítozásából. Legutóbb neki köszönhetően hordágyon távozott innen, de pár hónap rehab után újra itt van. Nem másért, mint hogy éljen a visszavágójával a bajnoki övért.. Styles ellenzi a szándékot, hisz mint mondja rengeteg dolog változott mialatt Chris távol volt. Jelenleg a leglényegesebb, hogy ő élvez elsőbbséget a címre. Chris végül listára teszi, miközben Owens kifelé somfordál.
Shane McMahon tesz jelenést, majd egyértelműsíti, hogy a ringben álló úriemberek egyaránt jogosultak a visszavágóra. Mindketten meg is kapják a lehetőséget, méghozzá ugyanabban az időben. Kevin Owens-nek Triple Threat mérkőzésen kell szerepelni AJ és Chris ellen. Vitathatatlanul main event kaliber a párosítás, viszont a WrestleMania túl messze van. Shane a SummerSlam-ig sem szeretne várni, így az összecsapás ma este kerül megrendezésre.
Ezzel mindenki elégedett, kivéve Owens-t.

Shinsuke Nakamura Vs. Baron Corbin 
Nakamura keményen és határozottan kezd, ennek megfelelően hamar úrrá lesz Corbin-on, aki képtelen mit kezdeni a megrendítő erejű könyökösökkel szemben. Kigurul a ring szélére, Nakamura pedig a ringből. Jön egy térdes az állba, majd egy újabb a tarkóra. Shinsuke harcias kedvében van, ám egy bődületes Clothesline megtorpantja. Corbin kopogtat, de ellenfele kettőnél szabadul.. A reklámot követően is Corbin maradt fölényben, de ezt követően újra Shinsuke pillanatai következtek. Lezárnia azonban nem sikerült a csatát, így Baron előtt ismét sansz adódott. Ezt főként arra fordította, hogy riválisa pusztító térdeseit kezdte alkalmazni. Belefért egy kis gúnyolás is, ám a dolgok összességében mindez nem volt jó ötlet.. Nakamura fokozatot váltott, és egészen elképesztő lendülettel, valósággal lemészárolta Corbin-t, aki képtelen volt kitörni a Kinshasa utáni kopogtatásból.

Naomi-t kérdezik arról, hogy Natalya nem fogadta el a kézfogását a PPV-n. A Bajnok nem kívánja hagyni, hogy a továbbiakban ehhez hasonló tiszteletlenség történjen.. Nattie kapva-kap ezen a szón, ugyanis szerinte pontosan ezt teszi Naomi, mint bajnok. Viccet csinált a címből ezzel a kinézettel, valamint rombolja az örökségeket, mint például a Hart családét. Natalya készen áll, hogy visszaállítsa az öv becsületét. Ígéri, hogy bajnokként távozik a SummerSlam-ről.. Felbukkant Carmella is, hogy újfent riogassa Naomi-t, aki látszólag sokkal jobban tart a táskával lébecoló lánytól, mint Nattie-tól.

Charlotte Flair & Becky Lynch Vs. Lana & Tamina – Tag Team mérkőzés 
Becky azonnal megpróbálta elkapni Lana karját, de nem járt sikerrel. Tamina lépett a meccsbe, hogy megkezdje az alapos munkát Lynch kisasszony gyengítését illetően. Jól haladt, Lana is hozzátette a magáét, de végül Tamina ideje alatt Becky csak eljutott Charlotte-ig. A Flair-lány pillanatok alatt rendet rakott, kiiktatta Tamina-t, végül pedig egy Big Boot-tal lerúgta Lana-t, aki ezután könnyedén kopogtatott.
Charlotte és Becky gyorsan eltűnt, az Ír hölggyel mintha gondok lettek volna.. Tamina pörölt egy sort Lana-val, aki megszégyenült ábrázattal hagyta el az arénát.

Láthatjuk, hogy mi történt a Battleground főmeccsén. Jinder a visszatérő Khali-nak köszönhetően megvédte a WWE Bajnoki övet, amivel kapcsolatban most bejelentésre készül.
Szokatlanul, teljesen egyedül érkezik az arénába.. Mikrofont fog és eldicsekszik vélt tettével, miszerint porrá zúzta Randy Orton örökségét, ami által megszületett a Modern Day Maharaja legendája. Randy belement a meccsbe, de esélye sem lehetett Jinder játszmájában. Orton alábecsülte őt, mint mindenki más. Még mindig ő a WWE Bajnok, és az is marad egészen addig, míg úgy akarja. Pillanatokon belül megválasztja ellenfelét a SummerSlam-re, azt a személyt, akinek reményei összetörnek a nyár legnagyobb eseményén. Előtte azonban népét szólítaná meg..
Sokra nem jut, ugyanis érkezik a világbajnoki cím legnagyobb várományosa. Több hét, sőt hónap sóvárgás után Mahal megkapja, amit akar. Ott áll előtte teljes életnagyságban a Franchise, a tizenhatszoros bajnok: John Cena. A címvédőn egy pillanatra eluralkodik az extázis, miközben Cena mikrofont kér. Megszólalna, de Mahal nem hagyja neki. Tisztában van vele, hogy mit akar mondani Cena. Felsorolja az általános közvéleményt, ám amint a végére ér, Cena elcsitítja. Ő nem ezért jött, nincs benne rossz szándék. Pusztán gratulálni szeretett volna, szemtől-szemben. Tiszteli továbbá, hogy Jinder élete formájában van, valamint, hogy annyira sokat jelent neki a WWE Bajnoki öv. John egyértelmű szándékkal, plusz nyilatkozattal érkezett. Jinder a SummerSlam-en Super Cena-val találkozik, aki 17x-es bajnokként távozik majd Brooklyn-ból.
Mahal-nak semmi kifogása az elhangzottak ellen. John is elindul kifelé, de megszólal Daniel Bryan zenéje.. A GM először is gratulálni szeretne mindkettejüknek a PPV-n aratott győzelemhez. Elismeri, hogy John egy történelmi tettre törekszik, de nem hivatalosíthat meccseket. Ez Daniel és Shane dolga. A SmackDown-on vannak, ahol mindent ki kell érdemelni, még akkor is ha John Cena-nak hívnak. John ellenfele jövőhéten az a személy lesz, aki brilliáns teljesítménnyel rukkolt elő az este korai szakaszában. Shinsuke Nakamura kontra John Cena, a győztes pedig mehet a SummerSlam-re Jinder Mahal ellen.

Owens toppan be Shane irodájába, hogy számonkérje főnökét. Nem kedvelik egymást, és Owens szerint ez az oka a ma estére kiírt címmérkőzésnek. Nem tartja igazságosnak, hogy elveszítheti az övet anélkül, hogy kopogtatnák.. Shane szerint Kevin tette ezt személyessé ellenfeleivel szemben, így voltaképp csak magának köszönheti a helyzetet. Mindazonáltal Shane-t nem érdekli, hogy ki a United States Bajnok. Mint irányító az a dolga, hogy a lehető legjobb párosításokat szolgáltassa a közönségnek, illetőleg, hogy az öv rendszeresen terítékre kerüljön mindaddig, míg a SmackDown birtokában van.

Aiden English & Mike Kanellis Vs. Sami Zayn & Tye Dillinger – Tag Team mérkőzés
A face csapat meggyőző teljesítménnyel rukkolt elő, aminek köszönhetően Zayn két napon belül másodszor kopogtatta Kanellis-t a Helluva Kick segítségével.

A New Day triója érkezett volna ünnepelni a vasárnapi győzelmet, ám az Uso ikrek még a bevonulás előtt megtámadták őket. Rendesen helybenhagyták legyőzőiket, betartva pár nappal ezelőtti ígéretüket.

Chris Jericho Vs. AJ Styles Vs. Kevin Owens (C) – United States Bajnoki övmérkőzés
A kihívók egyszerre rohamozták meg Owens-t, aki viszonylag hamar ringen kívül találta magát. Chris és AJ különmeccse következett, de a tuskísérletekkel tarkított jelenet végén Owens lendült akcióba.. A szünetet követően felgyorsultak az események, az első komolyabb lehetőség pedig Jericho előtt adódott a győzelemre. Kiosztotta a Codebreaker-t Styles-nak, aki viszont kitört a tusból. Pillanatokkal később a Lion Sault-tal próbálkozott, de Owens megrántotta előtte a kötelet. A címvédő kiosztott egy-egy Cannonball-t, a következő manőverét azonban Styles kontrázta egy Forearm-mal. Jericho adott egy Enziguri-t AJ-nek, Owens pedig egy Superkick-ket Chris-nek. Styles már ugrott is a Pelé Kick-hez, ami tökéletes hatást ért el.. Mindhárman elterültek, a közönség őrjöngése közepette. Újabb Styles & Jericho párharc, Chris blokkolja ellenfele kísérletét, ám mefordulva belenéz egy újabb Superkick-be. Owens a köteleknek löki, és kiosztja a Pop Up Powerbomb-ot. Kopogtat, Chris viszont felrántja a vállát az utolsó pillanatban. Owens nem hisz a szemének, egyfajta B-tervként felmászik a sarok tetejére, majd értékesíti a Frog Splash-t. Kopogtatna, Styles azonban lerángatja őt Jericho-ról, kivágja a ringből, majd ő maga fekszik rá Y2J-re, megszerezve ezzel a győzelmet.
Owens döbbent arckifejezeséssel konstatálja, hogy elbukott. Aprítani kezdi a berendezést, végül mikrofont fog és sérelmei kinyilvánítása után bejelenti, hogy jövőhéten kívánja megkapni visszavágóját egy az egyben!

Pokoli adásnak nézünk tehát elébe, jövőhéten Cena kontra Nakamura a kihívói jogért, s kitudja.. Owens talán tényleg megkapja a visszavágót.

8 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2017. július 25. – Fordulatos adás a Battleground után” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nakamura megveri Cena-t,aztán Jindert a Summerslam-en és Corbin beváltja rajta a táskát ezzel is új alapot adva a feud-uknak ami immár a címért zajlana.
  Szép is volna,ha így történne,de ez csak egy felvetés az én részemről.

  Kedvelés

  1. Szerintem Jinder-Nakamura és Cena-AJ lesz a summerslamen.
   És egy esetleges NAkamura győzelem után ahogy írtad Corbin akár válthatna is, bár hosszútávra terveznek Jinderrel India miatt.
   Szóval valószínűbb, hogy ő marad a bajnok.

   Kedvelés

   1. Miért lenne Cena AJ megint? Nem értem miért vannak erre annyian ráállva. Eddig sem tűnt realitásnak, a PPV óta pedig még annyira se. Egyik se profitálna belőle, mindkettő face, és nagyon távol vannak egymástól sztori szinten.

    Kedvelés

    1. Az alap megvan Cena el akarta fogadni a us challange-t de KO és Rusev nem hagyta, ezen kívül a ringsideon is volt róla szó, hogy megismételhetik a meccset, ha jövőhéten nem nyer és AJ is címet véd, akkor ez a legvalószínűbb opció.

     Kedvelés

     1. Teremtettek egy hatalmas pillanatot (ennyit akartak, és klasszis story telling volt az a három-négy mondat) ott a SmackDown-on, de ez még nem ad alapot a meccsnek, aminek továbbra sincs értelme. Mint ahogy a Nakamura vs AJ-nek sem lett volna. Cena a WWE Title meccsben lesz, függetlenül attól, hogy one on one, vagy triple threat lesz-e. Máskülönben nem ment volna ki a szegmensre, este végén nem ők alkották volna a Dark meccset (amivel megkezdték alapozni a közös munkát, ismerkedtek egymás stílusával stb.

      Kedvelés

    2. Amúgy meg nem számít hogy mind2 face, kezdjük ott hogy volt már rá példa hogy 2 face csapott össze nem is egyszer, ráadásul igaz, hogy az eddigi meccseiken AJ heel volt de “heel”..
     Sosem kezelték őt heel ként.

     Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek