WWE SmackDown Live 2017. június 13. – A PPV előtti utolsó találkozó

A SmackDown Live adása 2017. június 13-án New Orleans városából jelentkezett, ahol mindenek előtt az adás kommentátorai, Tom Phillips, JBL és Byron Saxton köszöntöttek minket. Legelőször a New Day csapatának zenéje szólal meg és érkezett a bejárat felől a trió.

A csapat igazi, hamisítatlan Jazz stílusban érkezett a Bourbon Street Band és a Street Rebels jóvoltából. Kofi fogja meg először a mikrofont és köszöntetet mond a zenekaroknak a remek kíséretért és az előadásért. Xavier biztosra veszi, hogy a vasárnapi PPV-n képesek lesznek diadalmaskodni az Uso ikrek csapata fölött és megszerzik ismét a SmackDown Live Tag Team öveket…Ennek hallatán természetesen megjelentek a jelenlegi címvédők, akik kicsit másképp látták a helyzetet, mint leendő kihívóik. Nem került egyenlőre sor ütésváltásra, hiszen Tyler Breeze és Fandango csapata, majd Primo és Epico duója is belépett a kötelek közé.

The Breezango és The New Day vs The Colons és The Usos

A 4 tag team és csapatot hozott össze és szálltak ringbe a SmackDown Live mostani adásának első összecsapásán. A harc vége felé közeledve Kofi képes volt lereagálni egy Primo féle Backstabber-t, amit követően Xaiver léphetett be a szorítóba, aki kopogtatással tudta megkaparintani a győzelmet csapatának.

A Backstage-ben Dasha Fuentes beszélgetett el Mojo Rawley-val. A Szupersztár szerette volna megköszönni a lehetőséget a SmackDown Live Commissioner-jének Shane McMahon-nak, amit előző héten kapott. Csalódott, hogy nem tudta megszerezni a győzelmet, de ez a vereség is csak egy a sok közül, amik még elszántabbá teszik őt a következő csata előtt. Zack Ryder jelent meg az interjú helyszínén, akik hosszasabb kihagyást követően tért vissza a cég adására. Ryder szerint van még egy el nem intézett ügyük Rawley-val csapatként. Mojo természetesen nagyon boldog lett, hogy ismét összeállhat cimborájával csapatként.

Naomi vs Tamina Snuka

A gong megszólalása előtt Lana érkezett, hogy a helyszínről tekinthesse meg a címvédő mérkőzését. Ahogy a Ravishing Russian megérkezett a közönség egyből a „We Want Rusev” mondatot kezdte el kántálni…A küzdelemben Naomi volt képes megszerezni a győzelmet, amit követően megünnepelte volna a sikerét, azonban nem volt erre lehetősége. Lana hátulról támadta meg a győztest és értékesített egy új Finisher-t. (Egy Lana féle verzióját a Finisherman’s Spinebuster-nek). A befejező mozdulatot követően Lana a magasba emelte a Bajnoki övet, jelezve, hogy nem hátrál meg a harctól, sőt a Money In The Bank-en elnyeri a címet Naomi-tól.

A szorítóba Jinder Mahal érkezett a Singh Brothers csapatával, ahol a jelenlegi WWE Bajnok elmondta, hogy vasárnap mindenkinek bizonyítani fogja, hogy kihívója, Randy Orton mennyire is gyáva. Mivel St. Louis városában, Randy szülővárosában fog megrendezésre kerülni a Money In The Bank minden bizonnyal az Orton család meg fog jelenni a PPV-n. Jinder-nek nemcsak a címvédés lesz a célja, hanem, hogy semmissé tegye és örökre elsöpörje azt, amit az Orton név valaha is jelentett.
Megszólalt Randy Orton zenéje, amit követően egyből kisiettek a Singh testvérek a szorítóból, hogy fogadják a bejárat felől érkező Orton-t. Azonban a Vipera a közönség soraiból támadt és egy RKO-val lepte meg a Bajnokot.

A kulisszák mögött Kevin Owens, Dolph Ziggler és Baron Corbin diskuráltak a Backstage-ben, ahol KO elmondta, hogy nem igazán rajong az ötletért, hogy összedolgozzon valakivel, viszont a mostani főeseményen muszáj lesz úgy harcolniuk, mintha jó barátok lennének.

Charlotte Flair vs Natalya

A küzdelemben Charlotte volt képes megszerezni a győzelmet, aki kirúgott pár kopogtatási kísérletből, majd értékesítette a Natural Selction-t.

A Backstage-ben Lana adhatott egy interjút ezúttal Dasha-nak, ahol elmondta, hogy nem izgatja, hogy mit gondol róla Fuentes vagy a WWE Univerzum. Lana például hozza, hogy mit tett a mostani adás korábbi részében Naomi-val…Emellett biztosít mindenkit, hogy sokkolni fogja a világot, amikor legyőzni ellenfelét a Money In The Bank-en és megszerzi a SmackDown Live Women’s Bajnoki övet.

Kevin Owens, Dolph Ziggler és Baron Corbin vs AJ Styles, Sami Zayn és Shinsuke Nakamura

A SmackDown Live főeseményén Sami volt képes fölénybe kerülni és egy Helluva Kick-et értékesített, amit követően képes volt kopogtatni Baron-t. A Face Szupersztárok győzelmének megszerzését követően pankrátorok egy kisebb ízelítőt adtak nekünk abból, hogy mi is várható majd a következő PPV-n.

3 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2017. június 13. – A PPV előtti utolsó találkozó” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Aj-nek és Nakamuranak nincs szüksége táskára, mindenki tudja, hogy mekkora név a nagy Aj Styles és hogy kicsoda Shinsuke Nakamura.
  Rájuk kár lenne elpazarolni egy táskát, mikor ők önerőből is képesek bajnokká válni.
  Ráadásul az esetek 95%-ban heel nyer táskát.
  Sami is opció, mostanában visszavettek az alázásából és az ő karaktere nagyon messze van attól, hogy önerőből hiteles kihívóvá váljon, bár azok után, amit Jinderrel csináltak semmi sem lehetetlen.
  Mindenesetre reálisabb az ő győzelme, mint Nakamuráé, vagy Aj-é.
  Viszont az esetek 95%-ában heel nyer táskát.
  Akikkel komolyabban számolni kell az Ziggler, Corbin és KO.
  Zigglert azért nem mondom, mert róla már valamiért letettek, legalábbis én így látom, ő már nem fog nagyot nyerni.
  KO is reális opció lehetne, azok után, amilyen hiteles volt az NXT uralkoása, olyan szörnyű volt a Universal futása.
  Nála is jóhelyen lenne a táska, viszont ott a US cím, és általában a bajnokok nem kapnak táskát, bár már volt rá példa, ráadásul a US cím körül még mindig ott van Aj és hamarosan visszatér Cena is, tehát ha KO esetleg mégis táskát nyerne simán leadhatja az övet.
  Corbin a legreálisabb opció, szépen lassan építgetik a karakterét, nincs túlnyomva és nincs elnyomva, a táskával pontot tehetnének az i re, viszont mostanában hajlamosak meglépni a váratlant tehát szerintem nem ő fog nyerni, bár nagyon drukkolok neki.
  Tehát szerintem:
  Akinek esélye sincs: Aj, Nakamura, Ziggler
  Aki esélyes: Sami, KO, Corbin
  Szerintem Sami vagy Owens fogja behúzni.

  Kedvelés

 2. Lana-nak nagy volt a szája a Dasha interjúnál. Remélem nem adja Naomi olyan könnyen az övet. Mármint nem adják egyből Lana-nak hanem maradhat Naomi-nál.

  Kedvelés

 3. Corbin kicsit vissza lett véve mostanában,nemde? Nincs akkora push. Az első csapatmeccs “annyira” nem is volt rossz. MahaLadja pedig nem kell, mehet Jobberkedni vissza, szegény Mojo 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek