WWE SmackDown Live 2017. május 30. – Eredmények és videók

A SmackDown Live adása 2017. május 30-án Atlanta városából, Georgia államból jelentkezik. Nem csak azért lesz izgalmas a műsor, mert AJ Styles szülővárosában kerül megrendezésre, hanem mert a mostani show-n eldől, hogy ki lesz Naomi első számú kihívója a WWE SmackDown Live Women’s Bajnoki címért. Charlotte Flair, Carmella, Becky Lynch, Natalya és Tamina Snuka a későbbiekben egy Fatal 5 Way küzdelemben léphetnek szorítóba, hogy megkaparinthassák az övmérkőzést, azonban mindenek előtt Greg Hamilton felkonferálja a United States Bajnokot, Kevin Owens-t.

 

Kevin a mondanivalóját egy egyszerű kijelentéssel indítja, miszerint szeretné megrendezni itt és most a saját Highlight Reel-jét, aminek Ő a házigazdája. Emellett „Amerika új arcának” nevezi saját magát. Owens elmondja, hogy a Talk-Show előző vezetője Chris Jericho ugyan a Money In The Bank Ladder küzdelem feltalálója, de ezidáig még nem tudta egyszer sem megszerezni a szerződést tartalmazó táskát. Kevin viszont meg fogja kaparintani a főnyereményt és miután beváltotta megszerzi a WWE Bajnoki övet. Ez lesz az utolsó fejezet, amit követően a komplett Univerzumnak az arca lesz.
KO szeretné felkonferálni a mostani vendégét, aki egy olyan karakter, aki szintén részt fog venni a létrás küzdelemben és szintén Kevin útjában áll, ahhoz, hogy kétszeres bajnok lehessen. Nem másról van szó, mint a közönség nagy kedvencéről, Shinsuke Nakamuráról. A japántól megszokhatott stílusú bevonulást követően Owens kijelenti, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy Nakamura Szupersztárnak gondolja magát. Ez Kevin show-ja, szóval fejezze be hülye kis táncikálását…Kevin azért Nakamura-t hívta meg a mostani Highligh Reel-be, mert nagyon sok embert érdekel, hogy ki is valójában Shinsuke, valamint, hogy miért van jelenleg itt, emellett milyen terveket szövöget a jövőt illetően.
Amikor Nakamura megszólalna Baron Corbin érkezik a bejárat felől, akit Owens egyből felszólít a távozásra. Corbin egyszerűen a South Park népszerű figurájához, Eric Cartman-hez hasonlítja Owens-t, amit követően csatlakozik a Szupersztárokhoz a szorítóban. KO és Baron közös erővel támadták meg Shinsuke-t, akinek a segítségére Sami Zayn érkezett.

Shinsuke Nakamura és Sami Zayn vs Kevin Owens és Baron Corbin

A SmackDown Live indításának tökéletesen megfelelő összecsapáson a Face Szupersztárok duója volt képes jobban összeműködni és megszerezni a győzelmet. Sami Clothesline-ja után Nakamura érkezett és értékesítette a Kinshasa nevezetű Finisherjét Kevin-en, amit követően kopogtatással képes volt sikert aratni.

A Show első mérkőzését követően a New Day csapata, valamint az Uso ikrek keverednek szócsatában, aminek értelmében az egykori címvédők ismertették a jelenlegi Bajnokokkal, hogy Ők lesznek az első számú kihívók a WWE SmackDown Live Tag Team Bajnoki övekért a Money In The Bank-en.

Natalya vs Charlotte vs Tamina vs Becky Lynch vs Carmella (No 1. Contender Meccs)

A Fatal 5 Way Elmination csatában a hölgyek meglehetősen felpaprikázott hangulatban érkeztek és estek egymásnak. Ennek következtében győztes nélkül ért véget az összecsapás. Shane McMahon érkezett, aki szerette volna elsimítani az ügyet, nem is akármilyen ötlettel. A Money In The Bank-en az öt hölgy ringbe léphet egy Money In The Bank Ladder küzdelemben, amiben szintén egy szerződést tartalmazó táska lesz a főnyeremény. Ez lesz a cég történelme során a legelső női MITB küzdelem, ami minden bizonnyal fordulatosra és izgalmakkal telire fog sikeredni.

Breezango vs. The Colons

A küzdelemben a mostanában egyre nagyobb szerepet kapó Fandango, Tyler Breeze duó volt képes megszerezni a győzelmet, miután értkesítették a Unprettier-t.

Randy Orton érkezett a szorítóba, aki nem beszélt túl sokat, azonban annál többet mondott. Kijelentette, hogy Money In The Bank-en ringbe fog szállni Jinder Mahal ellen, ahol csakis a győzelem az egyetlen elfogadható opció. Randy szerint Mahal-nak kinéz egy jó alapos öreg stílusú seggberúgás, amilyeneket még a nagypapájáék osztogattak. Azért is győznie kell, mert vissza akarja szerezni a Bajnoki címet, valamint azért, mert a MITB PPV Eseménye St. Louis városában, Randy szülővárosában kerül majd megrendezésre.
Jinder a kivetítőn jelent meg, aki szerint Orton ugyan olyan, mint bármelyik másik amerikai. Csak történeteket mond az apjáról és a nagyapjáról, valamint arról, hogy mit akar csinálni. Mahal-nak nincsen túl sok mondanivalója, egyszerűen magasba emeli a Bajnoki övet a Singh testvérek mellett.

Dolph Ziggler vs AJ Styles

AJ szülővárosában kisebb meglepetésre nem szerezte meg a győzelmet, a küzdelem végén egy elhibázott Phenomenal Forearm-ot követően Dolph értékesítette a Superkick-et, majd sikeresen behúzta a meccset.

3 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2017. május 30. – Eredmények és videók” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A női “meccs” nem is volt meccs, de jót bunyóztak, Nati asztalra vágása pedig vitte a SÓT 😀
  AJ otthon nem nyer? S ráadásul így? ( lassan már arra gondolok, Randy sem nyer otthon,nem az megy mostanában…)
  New Day megjött.. Jájj… viszont Fundango(ék…) egyre jobb(ak), de ezt a Tyler-féle átöltözéseket nem tudom mire vélni…

  Kedvelés

 2. “Owens elmondja, hogy a Talk-Show előző vezetője Chris Jericho ugyan részt fog venni a Money In The Bank Ladder küzdelemben…”
  ???
  nem fog

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek