WWE SmackDown Live 2017. május 9. – London újratöltve

A RAW-ot követően a SmackDown Live is a londoni O2 arénából jelentkezik. Mindenekelőtt megtekinthetünk egy promóvideót, melyben feleleveníthetjük, hogyan került Jinder Mahal a kihívói pozícióba, valamint később hogyan tett keresztbe leendő ellenfelének a House of Horrors során. Ezt követően, immár az arénában hangzik fel a címvédő WWE Bajnok zenéje. Randy Orton nyitja az adást, hogy ejtsen pár szót a másfél hét múlva esedékes Backlash-ről.

Orton szeretné tisztázni, hogy miért is vesztette el a HoF meccset. Nem Bray Wyatt, és nem is az általa ráborított frigó miatt. A felelős Jinder Mahal, aki beleütötte az orrát a dolgokba. Randy ígéri, hogy a Backlash-en győzni fog, és megvédi a világbajnoki övet.
Megérkezett Jinder, aki szerint semmit sem lopott el. Egyszerűen csak elvette, amit a Backlash-en megnyer majd. Megnyeri, utána pedig haza viszi a népének az övet. Büszkén viseli majd a Taj Mahal-ban. India szobrot állít majd a tiszteletére, ami pedig Randy-t illeti: soha többet nem lehet majd tiszteletlen a szülőföldjével, és nem lehet tiszteletlen Jinder-rel sem. A Backlash-en új kor kezdődik, mégpedig a Maharajah-é.
Következik Owens, aki úgy véli, hogy most azonnal megálljt kell parancsolni ennek a marhaságnak. Senkit sem érdekel a HoF, mint ahogy India és az Egyesült Királyság sem.. Nem pusztán visszahódította ezt a Bajnoki címet múlt héten, de egyben véget is vetett Chris Jericho karrierjének. Mindez azt jelenti, hogy nincs több Y2J, stupid idiot, drink it in, vagy a lista. A Backlash-en pedig egy újabb karriert tesz tönkre, ami AJ Styles-é lesz. És mikor végzett vele, nem pusztán a United States Bajnok, valamint Amerika arca lesz, hanem a WWE arca is azáltal, hogy megszerzi a WWE Bajnoki övet.
Styles a soros, természetesen rögtön Owens-t cáfolva. Ez nem a Backlash, hanem a SmackDown Live, amit AJ Styles kovácsolt össze. Kérkedheted azzal Kevin, amit Jericho-val tett, és AJ minden tisztelete Chris-é, de ő nem AJ Styles, Owens pedig sosem lesz a SmackDown Live arca.
Corbin is tiszteletét teszi, és szeretné felhívni a figyelmet egy nagyon fontos valamire, amit minden ring körül lévő kolléga elfelejtett.. Végigmondani azonban nem bírja, ugyanis megtámadja Zayn. Kitör egy kisebb bunyó, amit a Face trió végig kontroll alatt tart.

Tamina, Carmella, valamint Ellsworth következett a ringbe, hogy felkonferálják Natalya-t a második csatához.. Őket Naomi követte, aki Becky-t mutatta be a nagyérdeműnek. Már-már kezdődött a mérkőzés, de ekkor megérkezett Charlotte. A Queen kijelentette: nincs szüksége arra, hogy bárki is felkonferálja, ugyanis nem szorul rá, hogy bemutassák.

Natalya vs. Becky Lynch 
Becky fokozatosan vette át az irányítást, majd tett volna pontot a küzdelem végére, de ekkor Tamina megpróbált beavatkozni.. Naomi közbeugrott, Charlotte pedig a harciaskodó Bajnokot vonszolta el riválisaik közeléből. Az akció elterelte Becky figyelmét, Naty lerántotta ellenfelét a sarok tetejéről, majd könnyedén kopogtatta.

Backstage. Charlotte Naomi-t hibáztatja Becky vereségéért. Megérkezett az érintett is, próbálja csitítani a lányokat mondván ezzel a habitussal nem sok esélyük lesz. Becks szerint a Backlash-en harcolniuk kell a trió ellen. Naomi és Charlotte is egyetért, így voltaképp újabb meccset kapunk a gálára.

Luke Harper vs. Erick Rowan
A PPV-re vártuk, hamarabb jött. Igaz nem volt teljesen tiszta küzdelem, így várható folytatatás. Rowan egy kisebb csalással érte el, hogy ellenfele elveszítse a koncentrációját, majd egy ügyes, az iménti jelenetre alapozott mozdulattal megnyerte a mérkőzést.

Dolph Ziggler érkezik a szorítóba, természetesen – főként – Shinsuke Nakamura kapcsán. Dolph szerint képmutatók vagyunk. 8 éven keresztül kijött a ringbe, tette a dolgát, bajnoki címeket nyert és PPV gálákat headlineolt. Értékelik mindezért? Nem, helyette úgy kezelik, mint egy fertőző betegséget. Éltetik őt? Nem, helyette valaki olyat életetnek, akinek még egyetlen meccse sem volt a SmackDown-on. Dolph viszont, ő a legerősebb ember, aki valaha is betette a lábát ebbe a ringbe. Magáért csinálta, és nem volt szüksége a rajongókra, akik sosem törődtek vele.. de most majd fognak. Felszólítja Nakamura-t, hogy húzza ki a csíkot a ringbe!
Nakamura megérkezik, Ziggler hergeli, Shinsuke viszont kikapja a kezéből a mikrofont, majd egyértelműsíti vele, hogy fogja be a száját. Tudni akarja Ziggler, hogy mire képes? Megmutatja Dolph-nak itt, és most! Megjelenik egy spori is, Ziggler azonban nem kér a küzdelemből, úgy gondolja, hogy a saját szabályai szerint zajlanak majd a dolgok, egész pontosan a Backlash-en.. Végül alattomos módon csak megtámadja Nakamura-t, aki viszont könnyedén visszaveri a rohamot. Sok mindent nem láthatunk, csak egy kis ízelítőt a Strong Style-ból. Dolph-ot megrendítő térdesek érik, míg végül kicsúszik a ringből és hátrálni kezd..

Ascension vs. Tyler Breeze & Fandango 
Könnyed győzelmet arattak Fandango Leg Drop-ját követően az első számú kihívók.. Megérkeztek a bajnokok is, akik egyelőre még futni hagyják Breeze-éket, de 12 nap múlva nem lesz menekvés, csúnya verést vetítenek előre a Fashion Police számára..

Rusev a tegnapi nap folyamán egy Twitter videóval jelentkezett. A Szupersztár sérelmezi, hogy Shane McMahon válaszra sem méltatta múltkori kérését, mely egy WWE Championship meccset foglalt magába a Money In The Bank-re. Jobb híján, Rusev úgy döntött, hogy a jövő heti SmackDown-on személyesen jelenik meg, hogy megkapja amit akar.

Jinder Mahal & Kevin Owens & Baron Corbin vs. Sami Zayn & AJ Styles & Randy Orton 
Szokatlanul hosszú tag team meccs volt, ami a végjátékig nem sok izgalmat tartogatott.. Orton beindult, kifketetett mindenkit aki a közelébe került.. Powerslam Corbin-nak, majd Mahal-nak is. DDT-t Owens-nek, jönne az RKO, de a Singhs testvérek bezavarnak. Mahal villant egy rúgás, amit követően megkapja Zayn-től a Blue Thunder Bomb-ot. Sami-t Corbin intézi el, utóbbit pedig Styles egy Pelé Kick-kel. Owens ledózerolja Styles-t, aki kizuhan a ringből. A US Bajnok megfordul, egyenesen az RKO-ba. A WWE Bajnok óvatlan, Mahal mögé oson, majd értékesíti a Cobra Clutch Slam-et, amit követően lekopogtatja a világbajnokot!

Mahal hatalmas győzelmet aratott, majd elégedetten pózolt legyőzöttje fölött!

4 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2017. május 9. – London újratöltve” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Mekkora ováció és tánc volt már Fundango “zenei” részénél már( be és kifelé is)? Ennyire bírják az angolok,vagy a zene jött be nekik? Nem kaptak még ekkora figyelmet sosem SD-n…. 😀

  Kedvelés

 2. Több dolog is nem tetszik nekem ebben a SmackDown-ban.

  1. Már februárban nem lehetett hivatalosan venni jegyet, mind elfogyott. 😦
  2. Sami Zayn-ből miért akarnak bohócot csinálni? Miért nem nyerhet?
  3. Ziggler megint banyalta a felszopó szerepét… Most épp a japcsit kell a helyes útra állítania. Úgy látszik őt ezért foglalkoztatják.
  4. Ha ez a Mahal nyer, Én nem is tudom… a kanadai punjabi… OMG.
  5. Szándékosan ki akarják nyírni a SmackDown-t, hogy csak a Raw maradjon? Azért bűn gyenge a keret, azért marad el minden szinten a piros adástól? Nekem az izgalmasabb…
  6. Mojo-val megnyerették a Andre battle royalt, hogy idegenvezetőt csináljanak belőle?
  7. A két táncos divat ratyi matyi miért veri az Ascensiont ismét? Értem én, hogy valami idióta kitalálta, hogy legyenek ők a kihívók, de pont egy sokkal jobb sorsra hivatott team-et alázzanak porig. Szerintem ez a legalja. Ha ezeknek divat majnoknak szemernyi esélyük is van, akkor szerintem a SmackDown-t fel kell oszlatni és sóval behinteni a WWE székház helyét.

  Egyetlen pozitvumként ez az AJ Styles vs Owens ütközetet lehet mostanában felhozni.

  Kedvelés

 3. Tipikus londoni adás volt egy kis Backlash időhúzással amit nagyon beárnyékol ez az Orton-Mahal feud és ez egyszerűen vicc. Tehát Orton WWE bajnokként amit a WM-en legnagyobb gálán elhódít egy hónapra rá már Shane szerzi vissza neki az övet, folyamatosan alul van Jinder ellen nevetséges Indiáért persze bármit. Styles-Owens feud nagyon ígéretes, Corbin-Zayn is csak Zayn eddig kevesebbet nyer itt mint a Rawn. Azt se értem a New Dayt miért reklámozzák úgy mint a megváltókat, hát ezen a rosteren ők se tudnak majd emelni… Remélem Styles minél hamarabb bajnok lesz, mert az övön ő emelte a legnagyobb presztízst Orton meg megkapta a címet, de igazából értelmetlenül van rajta…

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek