WWE SmackDown Live 2017. március 21. – Akció-Reakció

A SmackDown Live egy visszatekintéssel indult, amiben AJ Styles támadását nézhettük ismét meg, aminek a célpontja nem más volt, mint a SD Commissioner-je, Shane McMahon. A kemény belépőt követően O-Mac nem volt hajlandó egyből a kórházba vonulni, hanem kiállt a publikum elé, kijelentve, hogy AJ Styles megtalálta az ellenfelét a WrestleMania-ra…

Megkapjuk az élő képet, ahol Daniel Bryan egy stábtaggal diskurál az irodájában. AJ érkezik, aki félbeszakítja a beszélgetést és egyből felteszi a kérdését: Hol van Shane McMahon? Daniel szerint fogalma sincs arról AJ-nek, hogy mi fog történni a WrestleMania-n és fogalma sincs arról, hogy mennyire különbözik O-Mac azoktól a McMahonoktól, akikkel ezidáig találkozhatott a Phenomemal One. Styles-nak Déjà vu-ja van, hiszen úgy érzi, hogy ez a pillanat egyszer már megtörtént. Viszont szívesen átéli újra és újra, hogy milyen remek érzés volt elverni Shane-t.
A szorítóba AJ Styles érkezik, akit nagy szeretettel fogad a rajongótábor. A Phenomenal One mikrofont fog és elmondja, hogy 7 napja az előző heti SmackDown-on tett valamit és úgy gondolja, hogy a közönségtől, a WWE Univerzumtól és személyesen Shane McMahon-tól is…Egyáltalán nincs oka semmiért sem bocsánatot kérni. Styles szerint a közönségnek fogalma sincs arról, hogy milyen felemelő és remek érzés volt egymás után, sorozatban a jobb öklét belepréselni Shane arcába. Styles szerint annyi dolgon kellett már átvágnia O-Mac miatt és annyi mindenen ment már keresztül…Nos McMahon csak egyetlen dolgon ment át, az pedig egy autó ablaka volt.
AJ ezt követően kiparodizálta, ahogy az előző SmackDown-on megjelent O-Mac és kijelentette, hogy Styles nem lesz kirúgva, hanem mérkőzése lesz a WrestleMania-n. Látszólag számításba sem veszi a SD vezetőjét, mint potenciális ellenfelet. Végül elfogadja a kihívást és kijelenti, hogy tisztában van azzal, hogy mit gondolhatnak a rajongók…Vajon miért is szeretne a kiváló atléta, az egykori WWE Bajnok AJ Styles ringbe szállni Shane ellen? Nagyon egyszerű, szimplán csak a részese akar lenni a WrestleMania turnénak. A másik oldala a kérdésnek, hogy vajon O-Mac miért szeretne Styles ellen csatázni? Azért mert AJ saját magát a SmackDown vezéregyéniségének nevezi, aki nélkül pocsék lenne a műsor. A Phenomenal One szerint olyan szinten robbanást kelt mindig a közösségi médiában, mint ahogy Shane feje robbant keresztül a kocsi üvegén…Styles szerint nem fontos, hogy mit mond Daniel Bryan és nem érdekes, hogy mit tesz Ő maga a SmackDown-on, hiszen érinthetetlen.

Daniel Bryan telefonál éppen Shane McMahon-al, amiből kimondottan nem tudjuk kivenni, hogy miről is lehet szó, viszont egy dolog biztos, az pedig nem más, minthogy Daniel teljesen érti, hogy mi szeretne a Commissioner és 100%-ban mellette áll és támogatja…Baron Corbin érkezett meg Bryan irodájába és egyből felteszi a kérdést, miszerint hol van most Dean Ambrose? Daniel erre nem tud válaszolni, hiszen pár hete már nem látta…Baron látja, hogy itt már nincs mit tenni és kijelenti, hogy akkor a mostani adást ezzel zárja és próbára teszi a szerencséjét a Blackjack asztalnál. A General Menedzser viszont szeretne inkább egy mérkőzést adni Corbin-nak egy olyan ember ellen, akivel még sosem csatázhatott a Lone Wolf, Randy Orton-nal.

The American Alpha vs The Usos (WWE SmackDown Live Tag Team Bajnoki öv)

Egy pörgős és fordulatos csatát hozott a SmackDown Live Tag Team Bajnoki övért folyó küzdelem. Az Uso srácok nem kimondottan sportszerű és tiszta módon próbálkoztak, viszont mindenesetre hatékony volt a cselekedetük. Jason egy ütést kapott a legérzékenyebb területére, amit követően egy Superkick-el képesek voltak az Ikrek lezárni a mérkőzést. A kopogtatás után az Uso srácok ismét Tag Team címvédőknek mondhatják magukat.

Baron Corbin vs Randy Orton

A harc hosszasan tartott, amiben mindkét fél a padlóra került. Ekkor egy jól ismert hang törte meg a rajongók halk moraját. Dean Ambrose szólalt meg, aki csak annyit kérdezett, hogy Baron elfoglalt-e? Ez éppen elég volt ahhoz, hogy a feltápászkodó Corbin a bejárat felé figyeljen. Ahogy visszafordult a küzdelemhez, Orton egy RKO-val várt rá, amit követően kopogtatni tudta ellenfelét…A Lunati a ringbe sétált, aki kijelentette, hogyha Interkontinentális címmeccset akar Baron a WrestleMania-ra, akkor megkapja azt. Majd felkapta a földön heverő Szupersztárt és kiosztott neki egy Dirty Deeds-et.

A Backstage-ben Randy Orton adott interjút, ahol kialudtak a fények és egy csapatnyi báránymaszkos ember jelent meg. Miután lefogták a Viperát Bray jelent meg, aki ezúttal nem támadni szeretett volna. Szimplán pár szó után elkezdte énekelni a “He’s Got the Whole World in His Hand” nótáját, amit már jó párszor hallhattunk tőle.

Fandnago vs John Cena

Egy eléggé furcsa dologgal találkozhattunk…Tyler Breeze Nikki Bella-nak öltözött és úgy kísérte a ringhez csapattársát. Cena érkezése után megjelent a valódi Nikki, majd kezdetét vette az összecsapás. Cena pillanatok alatt győzelmet szerzett az STF után.

Becky Lynch vs Carmella

A harc eléggé gyorsan diszkvalifikációba fulladt, hiszen Natalya érkezett, aki megtámadta Carmella-t. Mickie James is a szorítóba sietett, hogy kivegye a részét a bunyóból, végül egyetlen ember maradt állva, aki a kommentátori asztal mellől érkező Alexa volt.

A ringbe nem más érkezett, mint Shane McMahon, akit a parkolóban AJ várt. Elkerülték egymást, amit követően O-Mack kijelentette, hogy ezidáig Styles kereste őt, viszont most Ő keresi a Phenomenal-t. Shane szeretné szimplán megadni a lehetőséget AJ-nek, hogy kisétáljon az arénába és bebizonyítja, hogy milyen kemény srác is valójában.
Végül megjelent AJ, aki elmondta, hogy őszintén szeretne bocsánatot kérni Shane-től. Csak egy WreslteMania csatát akart AJ, amit megkapott.

A ring szélénél tetette a mikrofont és a ringbe lépett szépen lassan. Shane egyből nekiesett AJ-nek, akit egy nagyon kemény verésben részesített. Befejezésül egy tipikus O-Mac mozdulatot láthattunk: A ring sarkából ugrott egyenesen a kommentátori asztalon heverő Styles-ra…

9 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2017. március 21. – Akció-Reakció” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “kommentátori asztal mellől érkező Alexa volt.”
  onnan Nati jött,ott ült,Alexa befutott…
  Tájler Bűz WTF?
  A TT meccs viszont a -heel dolgok ellenére is – elég jó volt,kapták is az awesome chant-et…
  Megint ütötte a hétfőt a kedd. ( Raw Vs. SD)

  Kedvelés

 2. Jaja tyler úgyanúgy ment a levesbe mint curtis axel,bo dallas,adam rose,vagy curt hawkins vagy fandango velük mar semmit sem lehet kezdeni………
  Amugy shane azt az ugrast egy kicsit mellé nézte 😃

  Kedvelés

 3. Hű nagyon nagy adást rakott le a kék brand itt az utolsó előtti adásukon minden rendben volt, kezdve Ortonékkal, a PPV szintű tag-team meccsel, tudom sokan szeretik az Alphát, de eléggé semmilyen voltak bajnokként, persze ez nem az ő hibájuk hanem az SD gyenge tag-team rostere. Folytatásnak a csajok szegmense is rendben volt, Backlashen is jól működött a sok fős meccsük, ez is jó lesz. Miz ezt a Cena paródiát anno már 2009 nyár tájékán is eljátszotta, most szórakoztató volt, de a meccsük hidegen hagy. Styles-Shane meccs az ahol a hivatalos heel jogosan leüti a főnököt vállalva ezzel kockázatot, de AJ már régóta igazából már nem is heel és szerintem a feud után végképp bekövetkezik a faceturn.

  Kedvelés

 4. Tyler az NXT-n bajnoki szint volt és abszolút main event kategóriás vagy ahhoz közeli pankrátor. Itt mi lett belőle…

  Ezt leszámítva az eheti SD köröket vert a Rawra minőségben, gyakorlatilag nagyon jól összerakták és még a Wyatt-es részbe is tudtak újat hozni. Mondjuk az a vörös műanyag kereszt nekem ordítóan gagyi volt, de értékelem a szándékot. 🙂

  Kedvelés

 5. Jó adás volt……az orton vs corbin meccs nagyon jó volt aj és shane o mac is jó műsort csinalt,,,usoék meccse sem volt semmi gratula az új smack down tag team bajnokoknak
  Viszont az hogy niki bella lenyomta tyler breezet az nekem sok volt hűlyeség….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek