WWE SmackDown Live 2017. március 7. – Ki szállhat ringbe Bray ellen?

Ahogy a WWE előre bejelentette Bray Wyatt-nek meg kell védenie a Bajnoki övét a WrestleMania-n, már csak az a kérdés, hogy ki lesz az ellenfele…Randy Orton és AJ Styles fognak egymás ellen küzdeni a mostani SmackDown főeseményén, hogy eldőljön ki is lesz a jelenlegi címvédő kihívója.

A SmackDown indulásánál ismét megtekinthettük, hogy az előző keddi adáson Bray szent helyét, azt a bizonyos házikót “ahol Abigail lelke nyugszik” Orton egyetlen könnyed mozdulattal porig égette. Egy váratlan és meglepő húzás volt ez, ami minden esetre nagy port kavart és pozitív visszhangot váltott ki a rajongókból…A ringbe először Shane McMahon és Daniel Bryan érkeznek, akiket nagy szeretettel és örömmel fogad a publikum. Shane először is köszönt mindenkit, amit követően kijelenti, hogy a mostani adáson végre kiderül ki is nézhet szembe Wyatt-el a WrestleMania-n. Bryan szerint a győzelmet és a WM mérkőzést Orton fogja megszerezni, amíg McMahon személyes véleménye az, hogy AJ Styles lesz képes sikerrel járni.
Daniel elmondja, hogy nem mindig értenek egyet Shane-el, hiszen a General Menedzser szerint a tradicionális forma fog érvényesülni és a Royal Rumble csata győztese lesz az, aki a pankrációs világ legnagyobb eseményén szerepelhet majd. Orton képes volt legyőzni másik 29 Szupersztárt és megkaparintani ezt a lehetőséget, azonban Shane mutat egy rövid bejátszást, amit 3 hete rögzítettek a SmackDown Live kamerái. Randy letérdel Wyatt elé és felajánlja szolgálatait, majd lemond a WreslteMania csatáról. Emellett Styles volt képes utoljára bent maradni a Battle Royal csatában Luke Harper-el, amit követően egy No. 1 Contender küzdelmet is megnyert….Az érvelést követően kijelentik, hogy a mostani adáson végre el fog dőlni, hogy ki is lesz Bray ellenfele és ki szállhat ringbe a Bajnoki övért a WrestleMania-n.

A Backstage-ben Shane és Daniel AJ-vel futnak össze, ahol Styles meglehetősen feldúlt hangulatában utasította csendre a SmackDown vezetőit, majd kijelentette, hogy egy óriási hibát követtek ezzel el. Végül mosolyogva mondta, hogy nem fél Orton-tól, nem számít, hogy ki ellen kell megszereznie a meccset.

John Cena és Nikki Bella vs James Ellsworth és Carmella

Egy Mixed Tag Team csatát tekinthetünk ezúttal meg, aminek az elindulása előtt megjelent Miz és Maryse, akik teljesen elterelték a figyelmet. Ahogy Nikki visszafordult ellenfele felé, egy kemény Superkick-et kapott. Ahogy összeszedte magát elindulhatott a küzdelem, amiben a hölgyek indítottak. A csatát természetesen Nikki és John nyerte, akik egyszerre kiosztották a Five Knuckle Shuffle-t, az Attitude Adjustment-et, valamint az STF-t.
A csatát követően Miz és Maryse megtámadták a győzteseket, amit követően Miz mikrofont fogott és elmondta, hogy olyan egy tökéletes pár, mint amilyen az övé és Marysé. Majd kicsit elkezdi mocskolni Nikki és John érdekházasságát.

A kulisszák mögött Renee Young készített egy rövid hangvételű interjút Randy Orton-al, aki elmondta, hogy hatalmas düh és erő munkálkodik benne és AJ nem lesz képes, sőt senki sem lenne képes megállítani most őt. Valóban Styles fenomenális, viszont Orton-nak elég lesz egyetlen RKO, hogy a WreslteMania-ra kerüljön.

Curt Hawkins érkezett, hogy kihívja a szorítóba Dean Ambrose-t, aki ellen ringbe szeretne szállni. Az előző SmackDown-on egy nagyon gyors Dirty Deeds után nem volt Curt-nek lehetősége komolyan csatázni a Lunatic ellen. Ezúttal viszont teljes erőbedobással indítana, ezt prezentálta is, hiszen a ring felé sétáló Dean-t megpróbálta megtámadni, azonban fordítva sült el a dolog. Az Interkontinentális Bajnok könnyű akadálya után kihívta volna a ringhez Baron Corbin-t…A Lone Wolf a kivetítőn jelent meg és elmondta, hogy elfog venni mindent Dean-től, beleértve a Bajnoki övét is.
Kis idő elteltével láthattuk, hogy a kulisszák mögött Dean sietett, hogy megtalálja Baron-t, azonban egy fal mögül Corbin csapott le keresőjére. Egy nagyon kemény verést láthattunk, amit a játékvezetők érkezése szakított meg.

A szorítóba Alexa Bliss és Mickie James érkezik, aki ismét Bajnoknak mondhatja magát, hiszen képes volt megszerezni a WWE SmackDown Live Women’s címet, miután Naomi kénytelen volt leadni azt sérülése következtében. Bliss szeretné megosztani a publikummal, hogy ki ellen is fog ringbe szállni a WrestleMania-n. Annyit elárul, hogy nem Naomi, nem Nikki Bella, nem Carmella és nem is Becky Lynch. Bliss ekkor az Irish Lasskicker-t a Chucky babához hasonlítja, hiszen teljesen mindegy hány alkalommal verte el és koptatta le Becky-t, mindig visszatért…Kis idő múlva megjelenik Lynch és Natalya, akik hozzáteszik a monológhoz a saját szemléletüket. Végül Daniel Bryan vet véget a szócsatának és elmondja, hogy Alexa eléggé megnyerő módon tud beszélni és kétségtelenül az egyik legjobbja a SmackDown Live női divíziójának. Azonban egyetlen módja van annak, hogy bebizonyítsa, hogy nem csak az egyik, hanem “a legjobb”. Ezért is a WrestleMania-ra az ellenfele nem más lesz, mint…A SmackDown Live komplett Női Roster-je.

Alexa Bliss és Mickie James vs Becky Lynch és Natalya

Daniel-t ezt követően kérdőre vonta Bliss, hogy megteheti-e ezt, azonban Bryan egyszerűen csak kijelentette, hogy ez a munkája, majd létrehozta ezt a tag team küzdelmet a 4 hölgy között…A küzdelemben Natalya megtámadta saját csapattársát, amit követően sor került a kopogtatásra.
Ha Natalya támadása nem lett volna eléggé nagy meglepetés, Mickie James megtámadta Alexa-t és magasba emelte a Women’s Bajnoki övet.

AJ Styles vs Randy Orton (No. 1 Contender Mérkőzés)

Egy pörgős és fordulatos csatát láthattunk, amiben a győzelmet végül Randy Orton volt képes megszerezni, miután kikecmergett egy Phenomenal Forearm elől, majd kiosztotta az RKO-t. Ezzel a sikerrel Orton a volt csapattársa ellen léphet ringbe a WrestleMania-n a WWE Bajnoki övért.

A SmackDown-t követően a Talking Smack-ben AJ Styles megkereste Shane McMahon-t, akire először ráordított, miszerint ez nem lehetőség volt. O-Mac próbálta nyugtatni Styles-t, de ez jelen pillanatban lehetetlen volt, így kénytelen volt kivitetni Őt az irodából…

13 című bejegyzés “WWE SmackDown Live 2017. március 7. – Ki szállhat ringbe Bray ellen?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Úgy tűnik kevesen találják meg a cikket, vagy baromira senkit nem érdekelt ez a smackDown… Mondjuk ezen nem csodálkoznék… Nekem a RAW érdekesebb.

  Hozzátenné, hogy csalódtam Nikki Bellában. Nem nem azért amiért kedveltem eddig is, hanem azért amit abból az AA-ből csinált. Talán az egyik legegyszerűbben kivitelezhető befejező mozdulat, nem gondoltam volna, hogy el lehet rontani…Tévedtem.

  Kedvelés

    1. Elsőre én is néztem de amikor visszatekertem még egyszer tisztán látszik hogy Nikki a bal kezével Carmella lábát hátra felé löki, nem AA akart az lenni.

     Kedvelés

   1. Nem láttam az adást, de ha a feladásos fogásról van szó, akkor az Nikki esetében egy módosított STF, aminek Fearless Lock a neve jelenleg.

    Kedvelés

     1. Semmi. Az csak egy harmatos pletyka. A meccs stipuja miatt elképzelhető, hogy benne lesz a meccsben, de több nem. A legnagyobb esélyes Mickie James, illetve a hazai közönség előtt szereplő Naomi – feltéve ha rendbe jön a Mániára.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

RAW, SmackDown, NXT, PPV, Hírek, Érdekességek