Még egy utolsó lehetőség (SmackDown Összefoglaló – március 28.)

A PPG Paints aréna már minden készen áll, így egy rövid visszatekintést követően kezdetét is veheti az adás.

Amelyet többé-kevésbé át kellett variálni, tekintettel az egész napról kieső Charlotte Flairre. A bajnoknak szájsebészeti beavatkozáson kellett átesni íny-problémák miatt, szóval nem pusztán a Natalya elleni mérkőzését offolták, de a Mixed Match Challenge-ről is levették.

Bobby Roode & Randy Orton Vs. Jinder Mahal & Rusev 
Jinder a gong megszólalása előtt jelezte, hogy a legutóbb elszenvedett támadás következtében Sunil nem tud ringbe lépni. A Maharaja azonban talált magának egy megfelelő társat, méghozzá Rusev személyében. Kezdetét vehette a szokatlanul hosszú tag team mérkőzés, amelyen Roode igen kellemetlen percek elé nézett. A végére beváltotta magát Orton, de csak sikerült túlzásba vinni a kakaskodást. Mahal ütésének következtében, Roode rázuhant Ortonra. A bajnok persze rögvest vérszemet kapott, és egy RKO-val padlóztatta riválisát. Rusev tökéletesen ismerte fel a helyzetet, és egy Superkickkel pontot tett a mérkőzés végére.

Jinder nem győzik hálálkodni Rusevnek, amiért kisegítette őt ma este. Beígér neki egy első soros jegyet a WrestleMania-ra, valamint egy helyet a majdani Punjabi-ceremónián, amellyel Jinder bajnoki sikerét ünneplik majd. Rusev értékeli ugyan az ajánlatot, de jobb ötlete támad. Mivel pinnelte a címvédőt, úgy határoz, hogy megkeresi Daniel Bryant, és kezdeményezi a Triple Threat átalakítását Fatal Four Wayre.

Styles elmélkedik az öltözőben, amikor is megérkezik hozzá Nakamura. A kihívó érdeklődik, hogy minden rendben van-e, majd megjegyzi, hogy AJ veszített a magabiztosságából. Nakamura szeretné, ha hozzá hasonlóan AJ is a legjobbját nyújtaná majd a WrestleMania-n. Ami a ma esti főeseményt illeti, Nakamura megkéri Stylest, hogy jöjjön ki rá és legyen ott az oldalán. AJ mérlegel, s miután felmérte a dolgot közli, hogy ott lesz, de csakis a meccsük miatt.

Becky Lynch Vs. Ruby Riott 
Naomi ezúttal nem tűnt fel, na nem mintha szüksége lett volna rá a korábbi bajnoknak. Becky a túlerő dacára is megoldotta a feladatot, és pluszba még egy ízelítőt is szolgáltatott azzal kapcsolatban, hogy mi vár ránk a WrestleMania-n.

Daniel Bryan érkezik a bejárathoz, a közönség pedig azonnal éltetni kezdi a régi-új Szupersztárt. Bryan emlékeztet, hogy a múlt heti a karrierje legnagyobb pillanata volt. Hosszú időt után, végre megkapta a hírt, amelyre oly sokat várt. Tisztázták őt, így folytathatja, amit idestova 16 esztendje űz szeretettel. Rátér a dolgok azon részére, amelyek GM-ként veszik igénybe őt. A SmackDown a Lehetőségek Földje, következésképp felajánl még egy utolsó sanszot Kevin Owensnek és Sami Zaynnek. Mérkőzés vár rájuk a WrestleMania-n, mégpedig Shane McMahon és Daniel Bryan ellen. Daniel tudatja, hogy Shane-nek egészségügyi problémái vannak az elszenvedett támadás nyomán, de DB hisz benne, hogy készen áll majd. Az összecsapás stipulációt is kap.. Shane és Daniel győzelme esetén, Kevinék maradnak házon kívül. Ellenkező esetben, ha ők nyernek visszakapják az állásukat. Sokan kérdezik tőle, hogy mégis miért ad ennyi lehetőséget ennek a két srácnak? Daniel szerint azért, mert a generációjuk legjobbjai közé tartoznak. Tizenöt éve ismerik egymást. Együtt vesződtek és küzdöttek, sőt; ha Danielnek nem volt hol aludnia, Kevinék szállást adtak neki. Ez hát a feladata GM-ként, lehetőségeket kell biztosítania. Rengeteg egyéb dolga is van GM-ként. Tárgyalásokra kell járnia, papírmunkával kell vesződnie, és mindenféle hozzá nem illő ruhadarabot kell viselnie. Az igazat megvallva: már a hócipője tele van ezekkel. Három évig harcolt az álmáért, hogy visszatérhessen a ringbe. Kevin és Sami ezt próbálták meg elvenni tőle legutóbb. Bryan bevallása szerint nem számít hányszor tipornak az arcába, vagy hogy hányszor Powerbombolják a ring szélére. Talpra áll, és harcolni fog a WrestleMania-n. Egyértelműsíti, hogy valagba rúgást osztani megy az Álmok Színpadára.

The New Day Vs. Bludgeon Brothers 
Rövid ütközet volt, köszönhetően a beavatkozó Uso-ikreknek.

Tyler Breeze Vs. Dolph Ziggler 
A pár évvel ezelőtti viszályuk felmelegítése volt ez a találkozó, melynek végére Ziggler egy kis fogócskát követően pontot tett. A Show Off ezt követően jelét adta annak, hogy meg kívánja nyerni a Battle Royalt.

Shinsuke Nakamura w/AJ Styles Vs. Shelton Benjamin w/Chad Gable 
A főmérkőzés sem hozott különösebb izgalmat, Nakamura kontrollált, majd megszerezte a győzelmet a Kinshasa-t követően.

Nakamura mikrofont fogott, ringbe invitálta Stylest, majd közölte vele, hogy igazából nem volt rá szüksége. Csak azért hívta maga mögé, hogy testközelből lássa mi lesz a veszte a WrestleMania-n.
AJ frusztrált. Ő nem tervez az ilyen kisded játékokkal. Sokkal inkább azzal, hogy legyőzi az álommeccsükön Nakamurát.
Shinsuke azonban úgy véli, pontosan az okozza majd AJ vesztét, hogy hagyja magán eluralkodni az érzelmeit.

A kihívó ezzel távozott, miközben Gable-ék letámadták Stylest. Nakamura visszatért, kitakarította a ringet, majd beijesztette Stylest a térdessel.


A SmackDown LIVE érdekeltsége a WrestleMania-t illetően:

*Women’s Battle Royal
-Becky Lynch, Natalya, Naomi, Ruby Riott, Liv Morgan, Sarah Logan

*Andre The Giant Memorial Battle Royal
-Baron Corbin, Tye Dillinger, Dolph Ziggler, Breezango

*SmackDown Tag Team Championship 
-The New Day Vs. Bludgeon Brothers Vs. The Uso’s (C)

*United States Championship 
-Rusev Vs. Jinder Mahal Vs. Bobby Roode Vs. Randy Orton (C)

*SmackDown Women’s Championship 
-Asuka Vs. Charlotte Flair (C)

-Daniel Bryan & Shane McMahon Vs. Sami Zayn & Kevin Owens

*WWE Championship 
-Shinsuke Nakamura Vs. AJ Styles (C)

8 című bejegyzés “Még egy utolsó lehetőség (SmackDown Összefoglaló – március 28.)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az a baj, hogy ezt megint eltoltak. Ilyen kikotest adnak ennek a meccsnek es akkor mar el is arultak a gyoztest. Kiveszik az izgalmat egy egyebkent mindenki altal vart meccsbol. Igy elrontani Bryan visszatereset…

  Kedvelés

   1. Bryannek heel turnt adni, mikor overebb és több money van benne, mint valaha? Szerintem ezt az egész vonalat el fogják engedni a meccsel. Hogan, vagy bárki más aki jönni fog GM-nek vezeti majd a brandet (mint tette azt az elmúlt közel egy évben Angle a RAW-n), Shane-nek pedig kellene egy pár hónapos szünet, mert kezd nagyon sok és egyhangú lenni minden téren a pali.

    Kedvelés

    1. Meg lehet úgy oldani hogy Shane faszságai miatt hagyja ott
     Akkor még mindig lehet ő az Ultimate babyface aki a gonosz vezetőség ellen küzd
     Nem tudom azt elképzelni hogy KO és Zayn ilyen kikötés mellett veszítsen és azt se hogy Bryan a visszatérésén veszítsen

     Én örülnék legjobban ha Shane eltűnne pár hónapra de azt megint nehezen tudom elképzelni
     Szerelmes saját magába és a rivaldafénybe

     Kedvelés

 2. Rusev győzelmét akarom látni Mania-n 😀 imádom Randy-t, de fakó a karaktere, így nincs értelme az övet szorongatni (sajna), Rusev viszont nagyon éli a legjobb napjait, kéne neki az az öv. Amúgy ezen kívül sajnos az egész smack down egy unalmas szar volt, ez sűrű manapság sajna. Bár a RAW-ról sem lehet elmondani soha jobbakat..
  DE, hajrá RUSEVDAY!!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!