SmackDown LIVE Összefoglaló, április 17. – Csere-bere fogadom, többet vissza nem adom?! (2.rész)

Rhode Islandből jelentkezik a Shake Up-pal fémjelzett SmackDown epizódja, amely a nyitányon szolgáltat visszatekintést arra, hogyan is bánt el Shinsuke Nakamura AJ Stylesszal.

AJ Styles következik, annak rendje és módja szerint a publikum ovációja közepette. Mikrofont fog és megjegyzi, hogy sokat elárulhat egy emberről, ahogyan a kudarcokat kezeli. Ha ez a helyzet, mindent megtudtunk Shinsuke Nakamuráról. AJ erről a meccsről álmodott Shinsuke társaságában, s miután megtörtént; ő győzedelmeskedett, míg Nakamura elbukott. Ezután pedig, meg is villantotta a valódi énjét, melynek kapcsán leszögezendő, hogy egy megtévesztő művész. AJ-nek együtt kellett volna ünnepelni a győzelmet a WWE Univerzummal, de ehelyett csak a bosszúra tudott gondolni. Ott volt a Daniel Bryan elleni álomderbi is, de Nakamura ebbe is belekotnyeleskedett. A bajnok szerint most lett elég, nem hajlandó elhagyni ezt a ringet mindaddig, míg nem rendezi a számlát Shinsuke Nakamurával. Lehet, hogy Shinsuke elfelejtett angolul, de sebaj: AJ nem dumálni érkezett, hanem bunyózni.
Nakamura nem jött, Rusev viszont annál inkább.

AJ Styles Vs. Rusev 
Meg is kaptuk ezzel az este első mérkőzését, amely elég rövidre sikeredett. Styles egy villám-manőverrel Calf Crushert villantott, s mérlegelve a helyzet súlyát, English beavatkozott. Kettő az egyben kezdték támadni Stylest, mire megérkezett Daniel Bryan.

Shane figyeli az eseményeket, amikor is megérkezik hozzá Paige. Az újdonsült GM közli, hogy van egy nagyszerű ötlete, méghozzá egy tag team meccs Teddy Long mintájára.

Shelton Benjamin érkezik a ringbe, hogy aztán kijelentse: Twitter oldalát meghekkelték tegnap, vagyis semmi sem igaz a jókivánságokból és méltató szavakból, amelyekkel a RAW-ra kerülő Chad Gable-től búcsúzott. Neki nincs szüksége Chade-re, sőt valójában soha nem is volt. Sokkal inkább fordítva, de elég is az “ifjoncból”. Amire szüksége van, az az őt megillető tisztelet, valamint bajnoki címmeccs lehetősége. Egyeztetett Paige-vel, így hát kihívás elé akarja állítani magát. Komoly kihívás elé..
Randy Orton vonul be, de a rámpa végénél megáll. Mintha várna valakire.. Így is van, hisz nem más teszi tiszteletét, mint az új United States bajnok: Jeff Hardy. A Superstar Shake Up második érdekeltje, a személy, aki talán Randy Orton ellenfele lesz a Backlashen.

Shelton Benjamin Vs. Jeff Hardy 
A tisztes helytállás megvolt Benjamin részéről, mindazonáltal nem sikerült túl fényesre a szólókarrier. Jeff ott folytatta ahol a múlt éjjel abbahagyta, és bezsebelte a győzelmet.

Mizt láthatjuk, de csak egy előe rögzített videóüzenetben. Tudatja, hogy a várakozásokkal ellentétben nincs a helyszínen, hanem otthon LA-ben a családjával. Mint A-Lister, megilleti a saját reflektorfénye. Jövő héten viszont már megjelenik, és egyben szeretné megragadni az alkalmat, hogy figyelmeztesse Danielt: ha még egyszer gúnyt űz belőle a Twitteren… Maryse ekkor lecsitítja az embert, a lányukra vonatkozó tekintettel.

Jey Uso Vs. Luke Harper 
Kis túlzással Harper meg sem izzadt, egyelőre megtörhetetlennek bizonyul a Bludgeon Brothers.

Sin Cara Vs. Samoa Joe 
Az este második főbb érkezője maga a Destroyer! Joe gyors és hatékony győzelmet aratott, majd mikrofont kért.
Neki sokkal inkább tűnik ez a kiosztások, sem mint a lehetőségek földjének. Mindenkinek oly könnyű volt a dolga, tekintettel az ő puszta távollétére. Változást eszközöl, és természetesen az összes nagyágyúra fáj a foga. Külön kiemeli Bryant, Ortont, valamint a bajnokot, Stylest. A dolgok másik részére vonatkozóan nem kisebb a célja, mint Szaúd-Arábiában Interkontinentális bajnokká válni, a Backlashen pedig megszerzi a Universal övet is, feltéve, hogy Roman Reigns valamilyen csoda folytán lenyomja érte Brock Lesnart.

Bryan mondja el a backstage-ben, hogy tiszteletből mentette meg AJ-t. A három éves távolléte alatt, listát vezetett azokról, akik motiválták őt. AJ tartózkodik az első helyen. Nyomatékosítani akarta, hogy visszatért, de Nakamura tönkrevágta a meccsüket. Daniel büszke, hogy AJ oldalán harcolhat, annál is inkább, mert már a jövőbe tekint egy újabb közös találkozó erejére.
Megjelenik Big Cass, aki fitogtatja kicsit a méreti fölényeket.

Carmella következik egy ceremónia keretei között, mint a SmackDown új Women’s bajnoka. Nem tulajdonít túl nagy jelentőséget a WWE Univerzumnak, tekintve, hogy a címszerzés előtt hogyan viszonyultak hozzá. Most már nem csak Staten Island hercegnőjének vallja magát, hanem a SmackDownénak is. A tökéletes lehetőségre várt, 287 napon keresztül. Megragadta a pillanatot, majd elfoglalta méltó helyét a divízió élén. Emlékeztet, hogy Charlotte Flairt győzte le. Charlotte a történelem egyik legnagyobbja, Carmella pedig önerőből nyomta le. Azt, aki megtörte Asuka szériáját. Charlotte azt mondta, hogy őt kell legyőzni ahhoz, hogy az a bizonyos illető váljon belőled. Carmella megtette, így magát érzi az elit elitjének.
Charlotte érkezik, hogy tisztázza a tényállást. Felhívja Carmella figyelmét egy-két apróságra, többek között, hogy ki miatt birtokolhatta azt a táskát, vagy éppenséggel, hogy kiknek köszönhetően válthatta be. Értékesítette a kínálkozó alkalmat, s ehhez Charlotte gratulál is. Mindzaonáltal óva inti legyőzőjét, hisz nehezebb a csúcson maradni, mint felkapaszkodni oda.
Megjelenik Peyton és Kay, amely rövid úton vezet a káosz kirobbanásához. Charlotte segítségére Becky érkezik, így már jöhet is egy meccs.

Charlotte Flair Vs. Billie Kay 
Lecke az újoncnak, Kay kopogni kényszerült a Figure Eightben.
Ezután már Carmella is becsatlakozott a buliba, megtámadta Charlotte-t. Becky Peytonéktól kapta az ívet, ám ekkor felhangzott Asuka zenéje. Az Empress befutott a ringbe, majd segítségével megtisztult a terep a kellemetlenkedőktől.

AJ Styles & Daniel Bryan Vs. Rusev & Aiden English 
Amikor már épp kezdték volna a maguk javára fordítani a mérkőzést, valamint megnyerni azt – megjelent Nakamura, és egy újabb övön aluli ütéssel gyarapította számláját. Bryan tehetetlennek bizonyult, sőt, megfordulva Cass csizmáját ízlelhette meg.

Renee végezetül újra megpróbált egy magyarázatot kicsikarni Nakamurából, de az ismét elutasította, mondván nem beszél angolul.

Érkező Szupersztárok: 

 • Jeff Hardy (United States bajnok)
 • Sonya Deville
 • Mandy Rose
 • Samoa Joe
 • Big Cass
 • Asuka
 • Luke Gallows
 • Karl Anderson
 • Sheamus
 • Cesaro
 • R-Truth
 • Sanity (NXT)
 • Andrade “Cien” Almas & Zelina Vega (NXT)

Brutálisan erős tag team részleg gyűlt össze a SmackDownon, annyi már bizonyos.

Megjegyzendő, hogy ezzel kialakult a budapesti Live Eventre érkező roster.

10 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, április 17. – Csere-bere fogadom, többet vissza nem adom?! (2.rész)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Cass…
  Csak tudnám mit látnak benne, semmi karakter, semmi extra az inringben, de minden el van nézve, mert magas….
  Sokkal szívesebben láttam volna helyette Strowmant, aki már rég megérett egy világbajnoki futásra, de a rawon ezt nem kaphatja meg.
  Jeff helyett nem bántam volna, ha Rollins jön, de szerintem lesz itt még egy kis csavar.
  Tekintve, hogy mizzel akarják megdöntetni Jericho ic rekordját, nem hiszem, hogy külön brandra tennék őt és az ic övet.

  Kedvelés

  1. Nem kell azt mar iden megdonteni. Lehet jovore is.

   A US ovon mar csavartak egyet kettot. Atment a Raw-ra, gazdat cserelt, visszakoltozott az SD-re. Meglepodnek a WWE-n ha meg lenne mas csavar. De hat lassuk csak, a varatlant szeretjuk.

   Kedvelés

 2. Brutálisan erős tag team részleg gyűlt össze a SmackDownon, annyi már bizonyos.

  ezzel azért vitatkoznék
  Usoékat eltemették, Sheltonékat szétszedték, a New Day meg kb csak palacsintaosztásra van
  a Sanity és a Bar akiknek meg kell menteni ezt miután Harperékkel szétverték az egészet
  tényleg Nikki Crosst miért hagyták el?

  Kedvelés

  1. na meg azt is sajnálom hogy Finntől elveszik a clubot
   volt vagy egy hónapjuk együtt
   hihetetlen hogy az egész világon sikeresen működik az egész de a WWE nem tud mit kezdeni az egésszel

   Kedvelés

 3. Orton, AJ, Nakamura, Bryan, Rusev, Hardy, Joe, Miz, Almas
  nagyon jól hangzik ez a sor de kit tolnak előre? Big Casst…
  komolyan nem értem hogy Vince ilyen döntésekkel hogy tudja sikeresen vinni ezt a céget

  és melyik hülye gondolta hogy jó ötlet lesz hogy carmella 10 percig egyedül beszél? szerintem még a szülei is lenémították a tvt közben
  de legalább Asuka jött

  Kedvelés

 4. A noi es a tt reszleg egyertelmuen erosebb lett. Ferfi vonalon viszont szamszeruleg csokkentek a lehetosegek. Mindossze 5-en erkeztek a tavozo 10 helyere, nem szamolva az NXT-bol jovoket. A variacios lehetosegek csokkentek, de talan a minoseg javulhat.

  A gond megint az, hogy ha valami csoda folyaman legyozi Reigns Lesnart, akkor mar elore tudjuk, hogy szamoai joska kikap a ppv-n.

  Kedvelés

 5. Viszont azt nem értem hogy a hatalmas rusev day ellenére is heelként kezeli a wwe rusevet….ez egy kicsit már kínos….plusz úgy néz ki casst is heelként hozták vissza pedig ő inkább face-ként működött…..almas meg tiszta rusev :’D

  Kedvelés

 6. Hatalmas lett a smack ezzel a kerettel innentől csak a kreatívokon múlik hogy lepipalják a rawt mert ilyen rosterrel simán megtehetik elég annyit mondani hogy nakamura styles joe miz bryan sanity igazából bárkit mondhatnék egyszerűen hihetetlen mit műveltek pár nap alatt….feldobták a tag divíziót a nőit illetve a main és mid cardot is és nem kis nevekkel…..a kicsit “őrült” nakamura meg hatalmas úgyhogy csak így tovább….amilyen feudok lehetnek itt nehogy ez legyen az “a” show mint az első draft után (bár sajnalom hogy se rollins se finn nem jött mert mindkettőre ráfért volna a változás)

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!