SmackDown LIVE Összefoglaló, április 24. – Ok és okozat

Kentucky államban, azon belül is Louisville városában járunk a Greatest Royal Rumble előtti utolsó SmackDown adásra.

A nyitányon nem más veszi birtokba a köteleket, mint a brandhez frissen visszatért A-Lister, The Miz. Magasba emeli a kezét, s kéri, hogy ennek megfelelően cselekedjen a publikum. Miz hiányol valamit, mégpedig a címet. A címet, melyről aktuális vendége éppenséggel lemondott három éve. Miz azonban újra értékessé tette, pénteken pedig visszaszerzi, és megkezdi a kilencedik regnálását. Most viszont eljött a pillanat, amelyre mindannyian vártunk. A múlt dolgainak felemlegetését követően Miz párhuzamot von a jelenükkel, majd felszólítja Bryant, hogy jöjjön ki ringbe ha még mindig annyira akarja azt az arcon csapást.
Bryan azonban nem érkezik. Sokkal inkább Cass, akit hirtelen nem is tud hová tenni Miz. Cassady rávilágít a sérelmére, vagyis, hogy vele senki sem törődött, mialatt sérült volt. Mindenki Daniel Bryannel foglalatoskodott, így ő egy közönséges kisember árnyékában élt. Cass szerint, Bryan most már soha sem fogja tudni megvalósítani az álmait, mert azok elérhetetlenek. Tudja, hogy milyen Daniel Bryannek lenni. 16 éves koráig ő is egy apró termetű gyerek volt, őt is elnyomták és kitaszították. Elege lett a folytonos verésekből, így hát addig növekedett, míg nem hét láb magas lett. Daniel arra emlékezteti, aki korábban volt. Gyűlöli ezt. Még mindig Daniel Bryan árnyékában él, de már nem sokáig. Gondoskodik róla, hogy Bryan visszatérjen oda, ahová és amilyen körülmények között való. Cass biztosít, hogy soha senki nem fogja többé beárnyékolni.

Becky és Asuka haladnak a mérkőzésükre, ám ekkor meglátják a földön fekvő Bryant.

Becky Lynch & Asuka Vs. Billie Kay & Peyton Royce
Az összhang minden más tényezőt felülírt, vagyis Peyton és Billie agyafurtsága végül kifizetődött. Becky a Riott Squaddal folytatott harcok során már megedződhetett volna, ám most mégis lekopogtatták őt egy kis piszkosságot követően.

Renee Young vár infóra Shane irodája előtt Danielről, ám a Főirányító helyett AJ Styles lép ki a helységből. A bajnok jókedélyű, hisz a három nap múlva esedékes címmeccs mellett még ma este is kezelésbe veheti Nakamurát. A dolgát viszont nehezítheti, hogy a japán oldalán ott lesz English és Rusev. Renee megkérdezi, hogy egyedül veszi-e fel velük a harcot, de AJ tudatja, hogy hat fős tag-meccs lesz, ráadásul TOO SWEET!

Rowan Vs. Jimmy Uso 
Annnak ellenére, hogy megkérték az ellenkezőjére – Naomi csak kilibbent, hogy beleavatkozzon a mérkőzésbe. Elterelte a bajnokok figyelmét, így Jimmy végül bezsebelhette a győzelmet.

Következik a szerződés-aláírás, amelyhez Carmella-t szólítja először a kötelesség. A bajnok több szempontból is elégedetlen. Tiszteletlennek tartja, hogy a kihívó előtt érkezett a ringbe. Sérelmezi továbbá, hogy múlt héten nem kapott elegendő elismerést.
Charlotte csakhamar félbeszakítja, bevonul, majd elfoglalja a számára kijelölt fotelt. Aláírja a szerződést, mint ahogy ezután Carmella is. A bajnok gunyolódni kezd, de Charlotte rövid úton ráborítja az asztalt.

Randy Orton vs. Shelton Benjamin 
A küzdő feleket Sunil Singh felbukkanása tartóztatta. Orton RKO-zta a maszkot viselő kisembert, ám ezzel Benjaminnak adott lehetőséget a győzelem megszerzéséhez.

A New Day konfrontálódik a BAR-ral, mialatt Sheamusék kijelentik, hogy ez az első és egyben utolsó jelenésük a SmackDownon. Pénteken megnyerik a RAW Tag Team öveket, és visszakerülnek a flagship showra.

Club-egyesülés az öltözőben, 2016 nyara óta először ebben a formában!

Daniel Bryan alaposan megtépázva ugyan, de jelenti, hogy készen fog állni a Greatest Rumble-re. Egyúttal megtudjuk, hogy a Backlashen Cass ellen kell helyt állnia, de Bryan előrevetíti, hogy feladatja majd a küzdelmet az óriással.

Samoa Joe-t is hallhatjuk, miközben továbbra is arról ábrándozik, hogy heteken belül double champ válik belőle.

The Club Vs. Shinsuke Nakamura & Rusev Day 
Az új theme songot kapó Nakamurának nem fűlött a foga a Styles elleni párharchoz, így nyomban beváltotta Englisht. Összességében azonban mégis a Strong Style királya mondta ki az utolsó szót, köszönhetően az Andersonnak kiosztott Kinshasa-nak.

Styles visszatámadott, de újabb övön aluli ütést szenvedett el. Nakamura neki is adott volna egy Kinshasa-t, de Anderson benyelte helyette a rúgást.

6 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, április 24. – Ok és okozat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Cass érdekes, Rusev nyer, Asuka veszít…ez valami párhuzamos univerzum?
  Jeff Hardy vs Orton vs Benjamin… milyen évet írunk?

  durva hogy carmella ebben az évben/univerzumban is idegesítő és tehetségtelen

  Kedvelés

 2. #heelnakamura ♥
  Nem győzöm elégszer csodálni ez az új karaktert, olyan hiteles, annyira passzol hozzá….
  Most meg ez az új zene zseniális.
  Idő kérdése, hogy bajnok legyen, bár van egy sanda gyanúm, hogy a rumble on aj lesz az, aki övön alul üt…
  Nem tudom mit akarnak ezzel cass-miz-bryan hármassal, cassnak semmi keresnivalója ebben a feudban, a nép mizt és bryant akarja látni.
  De az is lehet, hogy előbb miz hazahozza az ic övet és azért megy majd a feud.
  Miz az utóbbi évek leghitelesebb ic bajnoka, nem hiszem, hogy külön branden tartanák őt és az övet egy teljes évig, főleg hogy ilyen közel 9; és az összesített rekord.
  Arról nem is beszélve, hogy bryan sosem vesztette el az övet.

  Kedvelés

  1. Hát csak azért nem hiszem ezt az interkonti sztorit mert akkor hardynak buknia kéne az övet és hát jinder úgy néz ki megint jobbolni kezdett szóval nem tartom valószínűnek…..

   Kedvelés

 3. És nemtudom lehet csak én vagyok igy vele de orton mostmar rohadt unalmas vagy kapjon heel turnt vagy küldjék pihenni de ez igy nagyon nem jó…..

  Kedvelés

 4. …..miért kell megint underdognak eladni bryant? Basszus over volt már nem is kicsit plusz a visszavonulása után kb majdnem legenda erre most kezdik elölről ugyanazt hogy szegényt mindenki megveri…..nem így kéne ezt

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!