SmackDown LIVE Összefoglaló, április 3. – Az utolsó szó jogán

A Nashville-i Bridgestone aréna közönségén hangorkán söpör végig, hisz az adás nyitányán nem más érkezik, mint a SmackDown General Manegere, Daniel Bryan.

Daniel a köszöntést követően rá is tér a lényegre, vagyis szólítja vasárnapi tag team partnerét, Shane McMahont! Shane lefutja a kellő tiszteletköröket Bryan irányába, majd tudatja, hogy nem is lehetne ennél izgatottabb amiatt, hogy tagelhet vele. Ezen felül bejelenti, hogy ő is megkapta a visszatérésre vonatkozó orvosi engedélyeket.
Daniel szeretne még szót ejteni az elmúlt hónapokról, amelyek alatt elkövetett jópár hibát főként Kevin Owens és Sami Zayn tekintetében. Az elmúlt 15 év ismerettsége nyomta rá a bélyegét a viselkedésére, ezét most elnézést szeretne kérni Shane-től.
A béküléses jelenetet egy nyomatékkal teli üzenet követte a delikvensek irányába, hisz Bryan szerint semmi jóval sem kecsegtet a számukra, hogy Shane-nel ismét ugyanazon az oldalon állnak.

Charlotte Flair Vs. Natalya 
A két héttel ezelőtti mérkőzésük visszavágója, lényegben és kimenetelben majdhogynem ugyanazt eredményezte. A végjátékban megjelent Carmella, ám Charlotte nemes egyszerűséggel kirúgta a táskát a kezéből. Staten Island hercegnője megpróbált amperkedni, de Charlotte azonnal kifektette egy Big Boottal. Nattie megpróbált hasznot húzni a helyzetből, de a kopogtatásnak ezúttal kontrázás lett a vége. Charlotte befogta őt a Figure Eightbe, amelyből nem volt menekvés.
Nem különösebb meglepetésre Asuka is megérkezett, hogy bevonulását követően tudassa a bajnokkal a lényeget. Charlotte azonban kikapta a kezéből a mikrofont, hisz szerinte a kérdés az, hogy Asuka készen áll-e a WrestleMania-ra?

AJ Stylest láthatjuk és hallhatjuk, amint picit sérelmezi Nakamura múltheti viselkedését, amely a bajnok szemszögéből igencsak tiszteletlen volt. AJ szerint Nakamurának egyetlen gyengesége van, mégpedig, hogy túl könnyen veszi őt. Messze vagyunk a Tokyo Dome-tól, ez itt a WrestleMania, egy álomeccs, melynek realitása, hogy AJ Styles le fogja győzni Shinsuke Nakamura-t.

Rusev Vs. Jinder Mahal
Az egykori társak most az erejüket is összemérhetik, köszönhetően annak, hogy Jinder sérelmezi Rusev címmeccsbe kerülését. A Bulgarien Brute ettől függetlenül megszerezte a győzelmet, a meccs utáni backstage interjúban pedig belengette, hogy vasárnap talán még a pár éve megcsillogtatott tankját is előszedi majd.
Az ünneplés rövid életűre sikeredett, hisz Orton a semmiből termett ott egy RKO-val. English letámadta a bajnokot, Roode érkezett segíteni, majd egységben az erő alapon elintézték a kotnyeleskedő Szupersztárt. Bemutattak egy tiszteletteljes face offot, de semmi többet.

Nakamurát is hallhatjuk. Styles szerint csak játszadozik, és ebben igaza is van, de nagyon komolyan veszi a partit. Egyetlen okkal jött Amerikába, azért, hogy szerepeljen a WrestleMania-n. Nem veszi könnyedén AJ-t, ellenkezőleg; nagyon is jól ismeri őt és tudja, hogy mennyire érzelmes srác. Hibákat fog elkövetni, ennek következtében pedig térdessel az arcba avatunk új WWE bajnokot.

Következett egy szegmens a tag team címmeccs résztvevőivel a backstage-ben, majd egy tag team meccs, amelyben az Andre The Giant Battle Royal szereplői voltak érdekeltek. Corbin szerezte meg a győzelmet.

Sami Zayn és Kevin Owens veszik birtokba a placcot, egész pontosan a kommentátorok asztalát. Közlik, hogy akárcsak majd a WrestleMania-n, úgy most is a Kevin & Sami showt figyelhetjük.Egyértelműsítik, hogy ők a vezetéssel ellentétben nem érzelgeősködni és bocsánatot kérni jöttek. Olyan verést fognak kiszabni Danielre, amelyből nincs az a szeretet-faktor vagy támogatás, ami viszautat jelent a ringbe. Az az álmuk, hogy Bryannel küzdjenek, valamint, hogy eltöröljék őt és Shane-t a térképről. Ez lesz az ők WrestleMania pillanatuk.
Kisvártatva megérkezik Shane és Daniel. Utóbbi szeretné ha az arénában minden egyes kamera a párosra összpontosulna, ugyanis ez az utolsó alkalom, hogy a SmackDownon láthatjuk őket.

Shelton Benjamin & Chad Gable & Shinsuke Nakamura & AJ Styles 
A vasárnapi címmérkőzés előtti erőfitogtatásnak Gable-ék itták meg a levét. Styles öntörvényű üzemmódba váltott és egymaga nyerte meg maguknak a meccset. Ezután még viszonozta a múlt heti beijesztést azáltal, hogy Forearmot ugrott a felé forduló Nakamurának, aki látva a közeledő bajnokot a térdre kuporodott. Styles megsimizte a buksiját, mire Shinsuke kisebb idegrohamot kapott.

Folytatás vasárnap este, a WrestleMania-n!

Lássuk hát még egyszer, hogy mi is vár ránk pontosan:

Kickoff (vasárnap este 23:00-tól)

*Women’s Battle Royal
*Andre The Giant Memorial Battle Royal
*Cedric Alexander Vs. Mustafa Ali – Cruiserweight Championship 

Main Card (hétfő hajnali 01:00-tól)

*The New Day Vs. Bludgeon Brothers Vs. The Uso’s (C) – SmackDown Tag Team Championship 
*Nia Jax Vs. Alexa Bliss (C) – RAW Women’s Championship 
*Rusev Vs. Jinder Mahal Vs. Bobby Roode Vs. Randy Orton (C) – United States Championship 
*Braun Strowman & ?? Vs. The BAR (C) – RAW Tag Team Championship 
*Shinsuke Nakamura Vs. AJ Styles (C) – WWE Championship 
*Triple H & Stephanie McMahon Vs. Kurt Angle & Ronda Rousey – Mixed Tag Team 
*Asuka Vs. Charlotte Flair (C) – SmackDown Women’s Championship 
*Finn Bálor Vs. Seth Rollins Vs. The Miz (C) – Intercontinental Championship 
*Daniel Bryan & Shane McMahon Vs. Sami Zayn & Kevin Owens – Tag Team 
*Roman Reigns Vs. Brock Lesnar (C) – Universal Championship 

Egy gondolat a(z) “SmackDown LIVE Összefoglaló, április 3. – Az utolsó szó jogán” című bejegyzésnél

  1. De szép ember ez a Sínszkéj 😀 az adás végén mikor AJ megpacskolta a fejét, előkaptam a keresztet a sifonérról gyorsan.. 😀 amúgy vállalhatatlan adás volt. De még nagyobb baj, hogy a WM eredményei kb. előre borítékolhatóak.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!