SmackDown LIVE Összefoglaló, augusztus 14. – Tisztázni a nyilvánvalót

A kékek legjobbjai ezúttal Greenville városát veszik birtokba, mielőtt még Brooklyn felé vennék az irányt. Jön a SummerSlam előtti végső megálló!

A SmackDown adás IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

Charlotte Flair nyitja adásunkat – a közönség nem kis megelégedésére. Pillanatokkal később, már csatlakozik is hozzá a bajnoki cím másik kihívója, Becky Lynch. Végezetül pedig, a cím védője; Carmella!

Carmella kijelenti, hogy csak a ma esti találkába való belekényszerítése van olyan abszurd, mint hogy Triple Threat kell kockára tennie a címet. Elege van a jelenlévő lányokból, mint ahogyan abból is, hogy folyamatosan kitolnak vele a ragyogó bajnoksága ellenére.
Becky elismeri, hogy nem repes az örömtől Charlotte bekerülése miatt, hisz barátnője kiemelkedően jó. Egy az egyben akarta megsemmisíteni Carmellát, ám ehelyett újratervezett és most már Charlotte-t is le akarja nyomni.
Carmella megkérdezi tőle, hogy van fogalma róla milyen nehéz megverni Charlotte-t? Ő megtette ezt kétszer! Felsorolja Charlotte eredményeit, majd hozzáteszi, hogy Becky még csak az első SD Womens bajnok se lehetett volna ha Charlotte épp nem a RAW-n van.
Charlotte szerint mindennek egyszersmind vége lesz a SummerSlamen. Carmella tisztában van vele, hogy nem bír el senkivel a divízióban, így bármire képes a cím megtartásának érdekében. Asuka legyőzéséhez például Ellsowrtht mozgósította. Tudni akarja miért nem tisztelik őt? Mert egy Díva a Női Szupersztárok érájában.
Carmella elismeri, hogy Díva, sőt; büszke is rá. Úgy véli továbbá, hogy riválisai semmiben sem foghatóak hozzá.
Kisvártatva megérkezett Paige, utána pedig Sonya és Deville az est első mérkőzésének érdekében.

Charlotte Flair & Becky Lynch vs. Absolution 
A múltkori megmérettetéshez képest lényeges különbség volt, hogy Becky ezúttal a bizonyítási vágytól túlfűtve egyedül oldotta meg a feladatot. Charlotte jobb híján drukkolt, de nem is bánta annyira, hogy barátnője egyedül gyűrte le Sonyát és Mandie-t.

Mizt és Maryse-t láthatjuk, amint valóságshowjuk sikerére hívják fel a figyelmet. A USA egyébként máris berendelte a második évadot, pedig még az első felénél sem járunk.. A siker, sukár!

Charlotte és Becky tárgyalják ki gyorsban a történteket, és sok sikert kívánnak egymásnak vasárnapra – igaz Becks továbbra is elég tartózkodó.

Következtek a Bludgeon-fivérek, akik egy múlt hetihez hasonló mészárlást mutattak be.

Miz és Bryan történetét három felvonásban vázolják nekünk. Az elsőben a kezdet-kezdetére tekinthetünk vissza, amikor is Miz volt Bryan mentora az NXT-ben. Bryan elsőként esett ki, ráadásul az összes meccsét elveszítette Miz oltalma alatt. Ezután csaptak össze a RAW-n, ahol Daniel legyőzte Mizt. Tudatosult hát benne, hogy nincs szüksége Mizre. Talán épp fordítva volt..

Sanity vs. The New Day 
Az Extreme Rules vereségért visszavágva, most az első számú kihívóként funkcionáló New Day tudott felülkerekedni. A Midnight Hour szenvedő alanya most Killian Dain volt. Mindenesetre kiemelendő, hogy ez a tag team meccs is igen színvonalasra sikeredett.

Miz és Bryan sztorijának második felvonása jön, amely az elhíresült Talking Smack promót járja körbe.

Paige nagyon szeretné ha nem történne ma semmi galiba, épp ezért profihoz illő magatartásra kéri Joe-t. A kihívó azonban tojik rá. Azt tesz szerinte amit és amikor csak akar. Úgy véli, foglalkozzon mindenki a saját dolgával.

Aiden English vs. Andrade “Cien” Almas 
Könnyed győzelem a mexikóitól. Majd egy kis szópárbaj, hisz megérkezett Lana és Rusev – maximálisan fittyet hányva Aidenre.

AJ Styles érkezik Paige-hez, mivel GM-ünk őt is megpróbálja jobb belátásra téríteni. AJ hajlik is erre, pláne úgy, hogy tett egy ígéretet a feleségének.

És akkor a harmadik rész a Miz & Bryan történetből, amely most a YesMan visszatérésére és az abból fakadó SummerSlam-meccsükre irányul.

Shelton Benjamin vs. Jeff Hardy 
Pörgősre sikerült mérkőzés, Hardy győzelemmel körítve… Nakamura megpróbált támadni, de ráfaragott, így előbb a Twist of Fate-be, majd a Swantonba nézett bele.

Elérkeztünk a főeseményhez, amelyen a címvédő WWE Bajnok; AJ Styles masírozik a kötelek közé. Mint mondja, lassan húsz éve van a bizniszben, amely által volt szerencséje szembenézni a műfaj legnagyobb tehetségeivel. Rengeteget tanult, de mindez eltörpül amellett, amelyet a WWE öv megnyerését követően okult. Hatalmas nyomással jár ennek a címnek a birtoklása, Samoa Joe pedig mesterien duplázta ezt meg. AJ azt hitte ismeri Joe-t, de ő hátba, majd egyenesen szíven szúrta őt a szavaival. Ennek következtében, megkapta azt az oldalát, amelyet annyira akart. AJ úgy érzi meg kell védenie magát, mind apaként, férfiként, és férjként. Eluralkodtak rajta az érzései, és már-már le akarta szakítani Joe fejét. A felesége azonban csillapította őt és emlékeztette, hogy koncentráltnak kell maradnia.
Megjelenik Joe, s persze rögönt azt találja mondani, hogy az elhangzottak nem fedik a valóságot. Azt akarja, hogy AJ nyugodjon le és tartsa a szavát. Itt van nála egy levél a WWE Univerzum egyik tagjától, s ezeket a sorokat bizony feltétlenül hallania kell AJ-nek. A két hete elhangzottak gyomorforgatóak voltak a szóban forgó illetőnek, rossz érzést keltettek benne. Nem a szavak miatt, hanem mert igaznak bizonyultak. Tiszta sor, hogy AJ sosem akart gyereket. Talán még csak feleséget se. Az illető reméli, hogy Joe nyerni fog, s ezáltal AJ is érezheti, hogy milyen elveszíteni valamit, amit igazán szeretünk. Ez a valaki már réges-rég elveszítette.. Aláírás; Wendy Styles (- vagyis AJ felesége!)

Ennyi volt a SmackDown LIVE, innentől fénysebességgel haladunk a szuperhétvége felé! Tartsatok velünk akkor is!

6 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, augusztus 14. – Tisztázni a nyilvánvalót” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Igen, egy heel turn valóban benne van Beckynek, nagyon olyanok a reakciói… De remélem hogy ő nyer és maradjon face. Kijárna már neki az az öv nagyon.

  Kedvelés

  1. nekem ő a kedvencem szóval örülnék neki de valahogy most így ezt érzem
   meg szivesen megnézném a smackdown két legjobb női pankrátorát egymás ellen a bajnoki címért
   a main eventben

   Kedvelés

 2. ezek a Miz vs Bryan videók zseniálisak voltak
  az egész feud NXT szintű
  félek hogy a meccs kiábrándító lesz

  Kedvelés

 3. Szeretem a smacket jobban is mint a rawt főleg az utóbbi időben DE nem tudok szemet hunyni a sanity jobboltatása felett ugyanis a new day jó csapat meg minden de már évek óta a központban vannak és nekem már rohadt unalmasak főleg hogy az usok vagy a sanity vagy a bar miattuk nem csinalhat semmit…..illetve hogy harperék miért nem kapnak végre komolyabb szerepet mert hitelesek meg minden de akkor miért vicc kihívók ellen akarják őket erősnek feltüntetni mint most a smacken ahelyett hogy erősebb csapatokat vernének meg vagy támadnának másokat vagy valami mert nagyon hitelesek tényleg de nem hiába apáig reagál rájuk a közönség….Nem beszélhetnek és emiatt a karizma se akkora viszont cselekedni se nagyon hagyják őket szóval nem értem ezt a kreatív munkát se…..a többi egyébként tetszett az aj vs joe nagyon jó lesz ahogy a bryan miz sztori is meg az ahogy orton mint egy vipera csak figyel valami mögé bújva félig…..heel orton is the best orton

  Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!