SmackDown LIVE Összefoglaló, augusztus 7. – Nincs menekvés

Két héttel a SummerSlam előtt Orlando városa, Florida állam látja vendégül a kékek legjobbjait, akik persze gőzerővel készülnek a nyár legnagyobb eseményére.

A SmackDown adás IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

Aktuális epizódunkat a megújult mentalitással rohamozó tizenháromszoros világbajnok, Randy Orton nyitja!

Randy mikrofont fog, majd emlékeztet, egyrészt, hogy múlt héten ki hívta őt a ringbe Jeff, másrészt, hogy mi lett a jelenet vége. Randy szerint az a kérdés, hogy még mindig megvan-e a hitünk? Megfogadta, hogy elszámoltatja az összes kedvencünket. Annyira ördögi lesz, hogy inkább csatornát váltanánk a láttán. De nem fogunk váltani, hisz még megvan a hitünk. Hiszünk a szuperhősökben. Hiszünk a reményben, hiszük Jeffben, hogy leront azon a rámpán és megmenti a napot. Mindazonáltal nem fogja, hisz Randy ellehetetlenítette ezt számára. Ugyanez a célja Randynek az összes kedvencünkkel szemben. Amikor elkezdte a karrierjét, ő volt a legfiatalabb srác az öltözőben. Később a legfiatalabb világbajnok lett. Mára tizenháromszoros világbajnok, megnyert mindent amit csak lehetett, ennek ellenére továbbra sem kapja meg az őt illető tiszteletet. Megvolt a választási lehetőségünk, hogy mindez másként alakuljon. Jeff Hardy csak a kezdet volt, követni fogja őt mindenki, akiben hiszünk.

Becky és Charlotte próbálnak kiegyezni a backstage-ben a kialakult helyzetről. Végül abban is egyetértenek, hogy ők nem ugranak olyan könnyek egymásnak, mint Sasha és Bayley.

Becky Lynch & Charlotte Flair vs. The Ilconics 
Beckynek nem sikerült megoldani Peytonon, köszönhetően Billie-nek. Charlotte gyorsan beváltotta magát, kifektette riválisait, majd elkapta Peytont és feladatta a Figure Eighttel.

Zseniális, s egyben önbizalomtól duzzadó interjú a New Daytől.

The Miz láthatjuk és hallhatjuk, amint bejelenti, hogy minden téren sikerült zöldágra vergődnie. Ennek megfelelően elfogadja Daniel Bryan kihívását, vagyis össze fognak csapni a SummerSlamen!

AJ Styles reakcióra kész, ő érkezik a folytatásban!

Styles sem látja másképp; Joe személyesre vette a figurát. AJ a legjobbakat akarja a családjának. Mindannyian hozunk áldozatokat szülőként. Nincs ez másként AJ-vel sem, apaként és férfiként egyaránt. Több mint 200 napot van távol az otthonától évente, ennek ellenére augusztus 5-én már a 18. évordulójukat ünneplik majd a feleségével. Aki egyébként egyszemélyes szülőként funkcionál AJ hivatásánál fogva. Ott akarsz lenni, mikor a gyermeked érted kiállt, miközben elesik és lehorzsolja a térdét. Felbosszantja AJ-t ez a szitu, mivel Joe ismeri a feleségét és a gyermekeit. A WWE előtt, együtt tengették a mindennapjaikat a bizniszben és azon kívül is. Pillanatok alatt dobta ezt el magától azzal, hogy a szájára vette a családját. AJ nem fogja hagyni, hogy Joe megkaparintsa ezt a címet. Nem fog WWE Bajnokként távozni a SummerSlamről, helyette inkább arra lesz gondja, hogy képes legyen elhagyni az arénát.

Rusev biztosítja Lana-t, mire megjelenik Aiden. Újfent elnézést kér, s szavai ezúttal meghallgatásra találnak. Azonban, Rusev szeretné ha a meccsre inkább nem jönne a ring közelébe.

Zelina Vega vs. Lana 
A forgatókönyv majdhogynem megegyezett a múltkorival. Rusev elsőre ugyan likvidálta Almast, de aztán Vega közbenjárásával a Bolgár húzta a rövidebbet. Lana előnybe került, de felbukkant Aiden, akinek vakmerő magánakciója ismét visszafelé sült el. Lana a szőnyegre zuhant a sarokról, elszenvedett egy Double Kneet, amely újabb vereséget jelentett számára.

R-Truth fejében nagy gondok vannak, de csak a szokásosak.. Meccset akar Nakamura ellen a SummerSlamre, és ehhez Carmellát kívánja pinnelni.. A meccset mindenesetre enélkül is megkapja Nakamura ellen, csak épp ma estére.

Byron a ringben, felkonferálja The Mizt, de Moneymakerünk ismét csak egy eldugott öltözőből jelentkezik be. Talán mert fél Danieltől? – teszi fel a kérdést Saxton. Miz meg is jegyzi, hogy pontosan ezért nem lesz a pali sosem több, mint másodhegedűs kommentátor. Byron megkérdezi, hogy Miz szerint érhet-e el Total Bellas méretű sikereket a Miz & Mrs? Miz szerint nyilvánvaló, hisz eddigi két epizódjukat többen nézték, mint a TB három évadát. Bryan elleni meccsére térve, Miz kijelenti, hogy erre csak és kizárólag Danielnek van szüksége. Ami őt illeti, ehelyett WWE Bajnokként kellene képviselnie a szervezetet. A hátán hordozta Danielt az első naptól fogva. Elege van abból, hogy Daniel puhánynak titulálja, miközben ő otthon csücsült az elmúlt két évben. Miz nem rejtőzik senki elől sem. A SummerSlamen meg fogja semmisíteni Bryant, és bebizonyítja, hogy felsőbbrendű nála.. Bryan ekkor beront a képbe, s rátámad Mizre. Alaposan elpáholja, de Mizaninnak sikerül nagy nehezen visszavernie a támadást.

Shinsuke Nakamura vs. R-Truth 
Nakamura megoldotta, egész könnyedén.

Következtek a Tag Team bajnokok, akik lakmároztak a szervírozott fiatalokból.

The BAR vs. The New Day – A győztes Tag Team bajnoki címmeccsel gazdagaodik a SummerSlamre 
PPV-csatának is beillő klasszikust kaptunk a srácoktól. Ízig-vérig háborút rittyentettek, de csak egy győztes lehetett a végén. Fight forever légkört teremtettek nekünk, s végül hatalmas küzdelem árán a New Day volt képes kvalifikálni a SummerSlamre! Cesaro emberfelettit művelt a végén, de az a Midnight Hour még annál is káprázatosabb volt.

Folytatás jövő héten, amikor is már csak az utolsó simítások lesznek hátra a SummerSlam előtt!

7 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, augusztus 7. – Nincs menekvés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A tag bajnokoknak miért helyi sztárokat ( LOL ) tolnak be? Meggyőzőek, komolyan. Amúgy nálam is veri a SD a hétfőit.

  Kedvelés

 2. Egyáltalán nem volt rossz.
  A heel randy még mindig a legmenőbb dolog a világon, miz és bryan hivatalos, a summerslamen vagy english vs rusev, vagy rusev/lana vs almas/vega, mosnanom sem kell, hogy rusev mindkettőnél jobbat érdemelne…
  Engem nagyon meglepett, hogy truth egyáltalán szerepelt tv-s adáson, nosztalgikus volt látni a bevonulását, és igaz, hogy áldozati bárány volt, de voltak jó pillanatai még ebben a néhány percben is, meglepett hogy még mindig képes így pattogni.
  Harper és rowan jött látott és pusztított, egyébként igen baromi reális, hogy majd pont a trombitások lesznek azok, akik megállítják őket, de tényleg….
  Hiába ők a legtovább uralkodó bajnokok őket nem lehet komolyan venni, sehol nincsenek harperékhez képest.

  Kedvelés

 3. Szerintem ez elég töltelék adás lett:
  – Randy: a promó végén megnéztem, hogy véletlenül nem a múltkori SD-t indítottam-e, mert pont ugyanazt mondta
  – Lana: azon túl, hogy még mindig nem tud birkózni, ugyanaz volt, mint Randynél, megismételték a múltkori meccset
  – Nakamura, Harperék: két töltelékmeccs
  – Miz vs DB: Miz még mindig jól promózik, de a sztori szintén nem haladt
  – New Day vs Bar: nagyon jó meccs, de garantált New Day győzelem volt, hogy heel vs face meccs legyen a SS-en. A Bar-t sokkal szívesebben láttam volna, de igazság szerint ennek a három TT-nek mindenféle kombinációját láttuk már ezerszer. A Sanity vagy valami új kellene végre.

  Viszont az adás még mindig jobb volt, mint az eheti Raw. Remélem jövő héten bedobják Ambrose-t (ha egészséges), hogy megoldja Rollins gondját, mert a Rawn az az egyetlen érdekes feud fut. Aztán SS-en Dean heel turn Rollins kárára.

  Kedvelés

 4. Miért nem a bar…..az egyik legjobb tag team jelenleg és addig kéne őket pusholni amíg sheamus nyaka bírja és itt vannak….de egyébként a tegnapi raw utána a smack egy felüdülés….mint meccsek mint sztorik mint minden tekintetében…..

  Kedvelés

 5. Truth lett a WWE deadpoolja aki az ilyen lusta történetírásokra felhívja a figyelmet 😀
  a karaktere miatt az ember képes elefelejteni mennyire jó pankrátor (volt és még mindig az)
  szégyen hogy sosem kapott igazi esélyt

  a New Day a másik ilyen
  a palacsintás marhaság miatt ott is képesek vagyunk elfelejteni mire képesek de ez a main event tökéletes volt megint

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!