SmackDown LIVE Összefoglaló, december 11. – A háború küszöbén!

Öt nappal a TLC előtt a fényűző Las Vegas városából, Nevada államból jelentkezik a kékek legfrissebb epizódja, amely nyitányán a címvédő WWE Champion, Daniel Bryan érkezik a kötelek közé.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

Bryan mikrofont fog, és mindenekelőtt elnézést szeretne kérni. amiért múlt héten birkának titulálta a WWE Univerzumot. Igazság szerint, ők semmik a Las Vegas-i csőcselékhez képest. Bryan szívesebben hasonlítja őket a parazitákhoz. Mindig csak elvettek, de soha nem voltak képesek viszonozni. Bryan nem lepődik meg, hisz ez volt a helyzet a régi Daniel Bryannel is, akin csak úgy csüngtek és kiélvezték a sikerességét. Az a Bryan viszont megszűnt létezni, mint ahogyan a Yes Movement is. Átpártoltak AJ Styleshoz, de Bryan emlékeztet, hogy már nem ő a WWE Champion. A TLC-n, Bryan össze fogja törni Styles újabb bajnokságáról szőtt álmait. A meccs végén, még mindig az új Daniel Bryan lesz a WWE Champion.
Mustafa Ali szakítja félbe a bajnokot.
Bryan egyértelműsíti, hogy ő pontosan tudja kivel áll szemben. Mustafa Ali, a 205 Live szíve és lelke. Egy hihetetlen előadó, akiben Bryan lát némi hasonlóságot. Van pár jótanácsa. Az egyik ilyen, hogy erre a meccsre ma este nincs szükség. Az emberek nem fognak törődni utána Ali-val, és nem is érdemlik meg, hogy lássák ezt az ütközetet.
Ali nem érti, hogy mi történt Daniellel. Mindig is felnézett rá, sőt ő az oka annak is, hogy birkózó lett. Daniel volt az underdog, aki szívből harcolt, így mindenkivel fel tudta venni a versenyt. Mi történt? A régi Daniel Bryan nem utasítaná el a harcot. Ali közli, hogy pontosan ezért van itt. Harcolni akar Daniellel.
Bryan hergelni kezdi az ifjoncot, pofozgatja, mire Ali visszatámad és földre is kényszeríti őt.

Daniel Bryan vs. Mustafa Ali 
Bryan a mérkőzés nagyrészében dominálta és kontroll alatt tartotta Ali-t, akinek nem igazán nyílt komoly lehetősége az érdemleges ellentámadásra. Ami adódott előtte, azt igyekezett kihasználni, Bryan azonban szisztematikus módon aprította őt és végül feladásra is kényszerítette a Heel Hookban!
A fenyítésnek ezzel még nem ért véget, ugyanis Bryan hátulról támadta le a kifelé igyekvő Ali-t.

A New Day triója következett, a reklám alatt pedig a Bar és az Uso-ikrek is becsatlakoztak hozzájuk. Kezdetét vehette a rap-csata, amelyben az ikrek megsemmisítő erejű csapást mértek Cesaróra és Sheamusre. A bajnokok csakhamar megelégelték a dumát, és ha csak második nekifutásra is, de bedarálták a riválisaikat.

The Miz a ring kellős közepén, kezében a World Cup trófeával. Tudja, hogy ez most Shane hete a trófeával, de nem hajlandó visszaadni neki mindaddig, míg ki nem jön ide és végig nem hallgatja a mondandóját.
Shane csatlakozik, de nem tudja mire vélni a jelenetet.
Miz közli, hogy csak így érhette el, hogy beszéljenek. Ha Shane esélyt adna maguknak, nagyon jók lehetnének. Még egyszer neki akar futni a csapatmeccsnek, úgyhogy a tettek mezejére lép és hívat maguk mellé egy bírót.

The Miz & Shane McMahon vs. The Vegas Boys 
Miz hagyta kibontakozni Shane-t, aki kisebb-nagyobb nehézségek árán, miután felhúzták idegileg, ledúrta mindkét local talentet.. Miz ezúttal is vb-győzelemmel felérően ünnepelte a történteket.

Paige oktatja az előbbi mérkőzést vezető sporit, amikor is betoppant a két Vegas-i vitéz. Ötezer dollárt kérnek a meccsért, Paige azonban széttépi a papírjukat, majd elzavarja őket.

Randy Orton érkezik, majd fog egy széket, meg egy mikrofont. Nincs fogható egy jó öreg acélszékhez – vallja Orton. Ülésre teremtették, de megannyi dologra használható még. Randy furcsállja, hogy Rey minden aggodalom nélkül néz elébe ennek a Chairs-meccsnek, amely vasárnap jön létre közöttük. Rey valószínűleg látta mire képes Randy az ellenfeleivel szemben, és még így is akarja ezt a meccset? Azt hiheti, hogy revansot vehet. Rey azonban az ő áldozata, és az áldozatok nem jutnak revanshoz. A többiek három betű miatt aggódnak majd vasárnap. TLC.. Reynek viszont másik hárommal lesz majd dolga, amely történetesen a legpusztítóbb a sportszórakoztatásban. RK.. Rey ekkor megjelenik, és egy acélszékkel folyamatos nyomás alatt kezdi tartani Ortont, aki a menekvés előtt még elszenved egy 619-et is.

Beckyt kérdezik arról, hogy Charlotte és Asuka ma esti meccse előnyt jelenthet-e neki vasárnapra. Becky közli, hogy a WWE történetének egyik legveszélyebb meccsében kell visszatérnie a sérülésből, ráadásul helyből két ellenféllel szemben. Az előny nem nála van, de imádja ezt. Küzdeni az esélyek ellen – ez az, amit ő tesz. Ott lesz ma a ring mellett, hogy testközelből figyelje az összecsapást. Megmutatja, hogy mekkora káosz alakulhat ki a jelenlététől.

Jeff Hardy & Rusev vs. Samoa Joe & Shinsuke Nakamura 
Intenzív mérkőzést figyelhettünk, amelynek során a babyface duó besöpörte a győzelmet Rusev Machka Kickjének köszönhetően.. Alighanem, ezzel a Bulgarien Brute megváltotta jegyét egy címmérkőzésre Nakamurával szemben.

Shane kéri ingerülten kéri számon Mizt, amiért ráugrasztotta a két suhancot, és elindíttatott egy meccset a bíróval. Miz tudja, hogy átlépett egy határt, ugyanakkor esze-ágában sincs bocsánatot kérni. Sok minden volt már, de a Világ Legjobbja nem, míg Shane képbe nem került. Miz kezet nyújt, de Shane egy megvető pillantás kíséretében faképnél hagyja.

AJ Styles közli a színfalak mögött, hogy kivárásra játszik. Nincs senki, aki nála jobban akarná elverni Danielt, de ha megteszi, a címvédő képtelen volna ringbelépni vasárnap. Ez az egész nem az Új Daniel Bryanből fakad. Ez csak szimplán a valódi arca. AJ Stylesból azonban kizárólag egy van. Aki nem mellesleg vissza fogja nyerni a címet.

Asuka vs. Charlotte Flair 
Az embernek az lehetett az érzése, hogy ha vasárnapig nyomják se születik győztes – annyira elszántan akarták mindketten a sikert. Abszolút a határig tolták egymást és nem spóroltak ki semmit a csatából, ám ezzel együtt is DQ-val ért véget a küzdelem.. Charlotte – csakúgy, mint Rouseynál -, megelégelte, hogy nem tud pontot tenni a mérkőzés végére. Fogott hát egy kendóbotot, és elkezdte vele csépelni Asukát. Becky is kapott egyet, de a bajnok nyomban visszatámadott. Ellátta Charlotte baját, Asuka azonban kifogott rajta. Először bevágta őt a kommentátor-asztal mögé, majd a kontrakísérlet közben össze-vissza ütötte őt a bottal. És persze Charlotte-ot.

Asuka magasba emelte a botot, ekkor azonban egy éles vágással már azt láthattuk, amint selling nélkül felpattan és kiviharzik mindenki a Mixed Match Challenge indulása miatt.

Folytatás vasárnap – minden bizonnyal az év egyik leglátványosabb mérkőzésével e három szupersztár között.

5 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, december 11. – A háború küszöbén!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Carmella truth azert megerdemlik ha a mzsorokon nem kapnak szerepet. De a mahalica … vegen meg tényleg azok nyerik.lol

      Kedvelés

    2. Az egész mmc menete hülyeség volt hogy rosteren belül mindenko mindenkivel es a vegen a ket első kozott dol el. Erre a csoport utolsok vannak most a döntőbe.

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!