SmackDown LIVE Összefoglaló, december 4. – Erőfitogtatás a köbön

Két héttel a TLC előtt a Texas állambeli Austin városából jelentkezik a SmackDown legfrissebb epizódja, amelynek nyitányán asztalokkal, létrákkal és székekkel van körbevéve a ring.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

A nyitányon tehát máris túlesünk a SmackDown Women’s övmeccs szerződés-aláírásán. Paige szerint a SmackDown nem pusztán a lehetőségek földje, hanem a történelmi eseményeké is. Szólítja a az első női TLC-meccs résztvevőit. Elsőként Asuka érkezik, őt követi Charlotte Flair, végül pedig a címvédő – Becky Lynch! Becky kijelenti, hogy a csúcsra vezető útja sokkalta keményebb volt, mint a TLC-meccsben rejlő megpróbáltatások. Nem érdekli őt hogyan kerültek Asukáék a meccsbe, mivel bármire hajlandó lesz a győzelem érdekében.
Charlotte szerint nem ártana továbblépni, mert unalmas ugyanazokat a kifogásokat hallgatni Beckytől. Az igazság az, hogy élt a lehetőséggel, amellyel Becky képtelen volt a Survivor Seriesen. Egyetlen kendóbottal verte tönkre Rouseyt, és ha Nia egyetlen ütéssel csapta le Beckyt, képzelje csak el mit tenne vele Charlotte a különféle eszközökkel.
Asuka megelégeli a szájaskodást. Közli, hogy Becky bizony megverte Charlotte-ot, őt azonban még nem tudta. Úgy véli, Becky rosszul választott a Survivor Seriesre. Ellenben Charlotte-tal, ő megverte volna Rouseyt. A TLC-n pedig, Beckyt fogja a címért.
Charlotte hitetlenkedik egy sort, hisz mint emlékeztet: ő a WrestleMania-t verte Asukát – megtörve ezzel a szériáját.
Asuka szerint Charlotte-nak szerencséje volt.
Becky számára nem kérdés, hogy őt sem bírnák megverni, éppúgy, mint ahogyan Rouseyt sem sikerült és sikerülne. Becky aláírja a szerződést, majd távozik.
Charlotte és Asuka még hadakoznak egy sort, de aztán mindketten aláfirkantják a dokumentumot.
Mandy Rose és Sonya Deville bukkant fel a cáfolat jogán, Paige pedig jobbnak látta egy tag team meccs bejelentését.

Miz toppan be Shane-hez, aki épp a telefonját nyomkodja. Miz nem érti, hogy miért kell Daniel Bryannel foglalkoznia ma este. Nem győzi őt meg Shane abbéli válasza, hogy a Miz TV a legnézettebb talk show, viszont rábólint, hogy kicsikarja a szükséges válaszokat Bryanből. Utána azonban, folytatni akarja a partnerséget Shane-nel.

Asuka & Charlotte Flair vs. Mandy Rose & Sonya Deville 
Asuka és Charlotte ellentéte csak kiéleződött a végére. Charlotte véletlenül lerúgta Asukát a ring széléről, így persze Asuka nyomban viszonozta a kölcsönt egy Shining Wizarddal. Az eredmény az lett, hogy Sonya köszönöm szépen alapon lekopogtatta Flairt.

Xavier Woods vs. Cesaro vs. Jey Uso
Kimondottan szórakoztató, és a lehetőségekhez mérten színvonalas csata volt ez. Mindhárman nagyszerűen teljesítettek, és bár Cesaro közel állt a sikerhez, végül Jey a Superkick nyomán kopogtatni tudta őt.

Rusev vág le egy élelmiszer-reklámozással vegyes promót, egyértelműsítve, hogy a United States Championshipet akarja Nakamurától.

Következik a Miz TV.. Mizt csakhamar félbeszakítják, de nem aktuális vendége, hanem R-Truth és Carmella, akik beiktatnak egy gyors Dance Breaket.
Érkezik Bryan, Miz pedig meg is jegyzi, hogy bár fizikálisan úgy néz ki mint a régi Daniel Bryan, mégis magabiztosabb és elszántabb mint valaha. Miz szerint bizonyosságot nyert, hogy végig igaza volt Bryan kapcsán.
Bryan nem ismeri el, azt viszont igen, hogy hagyta a WWE Univerzumnak alááasni az álmait. Most már nem érdekli őt a WWE Univerzum. Azt engedi, hogy az álmai vezéreljék őt. Alexander Hamiltont hozza fel, majd kijelenti, hogy a régi DB tudásánál csak az új brutalitása a veszélyesebb.
Miz szerint Alexander Hamilton sem írt le mást, mint amit ő is szajkózott. Azért van nála a WWE öv, mert megtett érte mindent amibe kerül. Pont úgy, ahogy Miz javasolta korábban. Nyolc éven át, Bryan rosszfiúként állította be őt, dacára annak, hogy Miz végig átlátott rajta. Bryan tartozik neki, így hát hallani akarja: azért mondhatja most magát WWE Champion-nek, mert hallgatott Mizre?! Igen, vagy nem?
Bryan úgy véli mindegy. Csak az számít, hogy a régi Daniel Bryan megszűnt létezni a Yes Movementtel együtt. Ami ellen nem tudunk tenni, az az, hogy ő a WWE Champion!
Megérkezett Styles, és nyomban berontott a ringbe. Bryan nekilökte Mizt, majd menekülőre fogta. Styles kisebb-nagyobb nehézségek árán elkapta Bryant, sokra azonban nem ment vele, mivel Miz folyamatosan ott ugrált körülötte. Végül aztán Styles húzta a rövidebbet, hisz Miz kiosztotta neki a Skull Crushing Finale-t.

Jeff Hardy vs. Randy Orton 
Hardy talán még sosem késztette ekkora harcra Ortont, aki szép lassan kénytelen volt újragondolni és komolyabban venni a küzdelmet. Jeff leblokkolta az RKO-t, amelybe legutóbb a bicskája tört, majd épp készült volna kivégezni Ortont, amikor is megjelent a kivetítőn a kocsmárost játszó Joe. Elterelte Hardy figyelmét, Orton pedig az RKO-val behúzta a győzelmet.
Joe tehát folytatja a pszichikai hadviselést, és nem túl elegánsan a múlttal kísérti Jeffet..

Jövő héten rapcsata a tag team címmeccs résztvevőivel, de ami ennél is fontosabb: WrestleMania-visszavágót láthatunk majd Charlotte és Asuka főszereplésével.

The Miz vs. AJ Styles 
A főesemény első szakaszára nem volt egyszerű odafigyelni, köszönhetően a kommentárkodó Bryannek, aki egyszer Byront oltotta szana-szét, másszor pedig arról beszélt, hogy reményei szerint a lánya minél több férfinek rúgja majd szét a heréit.. A reklámot követően felgyorsultak az események, Bryan persze beavatkozott, Stylest vesztét azonban ez sem okozhatta rövid távon. Kitört a Skull Crushing Finale-ból, majd a Calf Crusherben feladásra kényszerítette a Moneymakert.
Bryan ezután letámadta őt, és szisztematikus módon kezdte támadni a lábát a hosszútávú előnyszerzés érdekében.

Bryan megvadult, ezzel ért véget az adás!

6 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, december 4. – Erőfitogtatás a köbön” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Te jóságos ég! Daniel valami eszméletlen brutális volt. Papa Ortonnal jó kis csapatot alkotnának. Tetszik az új Daniel Bryan. Végre azt az agresszív állatot láttam, ami régóta bujkált benne.

  Lehet lesz Rusev vs Nakamura feud?

  A női részleg is nagyon jó volt. Egyre jobban érdekel a végkimenetel.

  És egy utolsó dolog: VISSZA KOFIT!

  Nem volt egy NXT szintű adás, de még így is élveztem.

  Kedvelés

 2. Vajon új Daniel Bryannak szándékosan nincs semmi szimbólum az övén ami egyedi szokott lenni a bajnokoknak?
  Amúgy nagyon tetszik ez a karakter 😀

  Kedvelés

 3. Paige még mindig tökéletesen hozza az idióta GM szerepét
  a riválisoknak nyilván össze kell állni egy csapatba hogy aztán magukat verhessék el
  pont ahogy Bryan és AJ csinálta

  Asuka promóival kezdjenek már valamit
  értem hogy nem tökéletes az angolja de ezt az értelmetlen üvöltözést el kéne engedni
  vagy ne beszéljen vagy legyen úgy őrült mint Nikki Cross de ez tönkretesz minden pillanatot

  de azt jó látni hogy Sonyát kezdik felépíteni

  Samoa Joe vs Jeff Hardy sztori csak engem emlékeztet kicsit a a CM Punk vs Jerichora?

  az új Daniel Bryan pedig még mindig zseniális
  egy promója jobb mint az elmúlt fél év rawjai együtt

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!