SmackDown LIVE Összefoglaló, július 31. – Bizonyítási vágy

Egy huszáros vágással máris a Lehetőségek Földjén találjuk magunkat, köszönhetően annak, hogy a kékeknél is pörögnek ám rendesen az események.

A SmackDown adása IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG!

A nyitányon Becky Lynch érkezik, mégpedig, hogy közelgő címmérkőzéséről ejtsen pár szót.

Becky szerint ha sokáig vársz valamire, idővel megkérdőjelezed, hogy bekövetkezhet-e. Kemény küzdött azért, hogy most itt lehessen. 2016 decembere óta nem mondhatta magát bajnoknak, sőt; a WrestleMania 33 óta még csak címmeccse sem volt. Mostanság az alvás is nehezére esik, hisz szüntelen gondol arra, hogy ismét bajnok lehet. Izgatottsággal vegyes nyomás érzése tudni, hogy célkereszt van a hátadon. Nem arra született, hogy bajnok legyen, de kibrusztolta magának. Megtiszteltetés lesz számára, hogy címvédőként vonulhat az Evolution PPV-re.
Carmella érkezik, de rögtön le is szögezi, hogy ez nem az amire Beckyre gondol. Alap esetben kifogásokat keresne a múlt heti vereségre, de valójában az a helyzet, hogy Becky tisztán győzte le őt, és ezzel kiérdemelte a lehetőséget a SummerSlamre. Nem is gondolt Stephanie bejelentésének fontosságára, mindenesetre részesei lesznek a történelem első női gálájának, amellyel nem pusztán a brandjeiket képviselik, hanem minden nőt, aki valaha is belépett ebbe a ringbe. Ami a képviseletet illeti; Carmella úgy érzi megbukott, ami ezt illeti a bajnok szemszögéből. Irígy Beckyre, aki mindig is előtte járt. Becky volt a középpont, míg ő mindennek a legalja. Nagyon várja már kettejük csatáját, és igyekszik mellőzni a képességeire és érdemeire irányuló kritikákat. Sok sikert kíván Beckynek, és erre a kezét is adja.

Becky bizalmatlan, nemhiába.. Felhangzik Ellsworth zenéje, de ez csak csel. Carmella leüti Beckyt, majd egy Superkickel tetézi a gondjait. Acélszéket vesz magához, Carmella azonban nem vihette véghez zavartalanul a tervét, hisz megérkezett az egyszemélyes felmentősereg. Charlotte Flair kitakarította a ringet, majd talpra segítette barátnőjét. Közeleg az a Triple Threat..

Samoa Joe-t is hallhatjuk ma azok után, hogy legutóbb elaltatta AJ Stylest. A kiújuló riválizálás a SummerSlamen tetőzik, amikor is összecsapnak majd a WWE övért.

Bajnokunk méltatlankodik Paige-nek, és ami azt illeti oda is szúr neki rendesen. Paige-nek egyszersmind elege lesz, így kiír Carmellának egy meccset ma estére Charlotte ellen. Ha Charlotte nyer, a címmeccs Triple Threat lesz a SummerSlamen.

The Uso’s vs. The BAR – Tag Team Tournament Elődöntő 
Az est első ütközete kellő alaphangot biztosított. Ahogy arra számítani lehetett, kiváló csatát rittyentettek. A tavalyi Survivor Series visszavágójának is beillő találkozót, amely végül kaotikus finisht és BAR-sikert eredményezett. Cesaro hathatós módszerrel akasztotta meg az ikrek rohamit, így aztán Sheamusnek csak ki kellett használni a kínálkozó sanszot.

Jövő héten tehát a New Dayjel mérkőznek, s a győztes mehet majd a Bludgeon Brothers ellen a SummerSlamen.

Charlotte-tól tudjuk meg, egyrészt, hogy Beckyt kívánta támogatni hisz ő is mindig számíthatott rá, másrészt, hogy alapjáraton a SummerSlam-kártyára sem remélte magát, nemhogy potenciálisen címmeccsre. Carmella méretes szájának hála azonban itt a nagy lehetőség, ő pedig azon lesz, hogy visszaszerezze a trónját.

Samoa Joe veszi birtokba a köteleket.
Elmondja, hogy ami történt az az üzenet-címzésről szólt. AJ a kommunikáció számára legkedvesebb formáját választotta. Az igazság az, hogy Joe tiszteli AJ-t. Tiszteli, hogy felépítette ezt a helyet, és hogy akkora értéket adott a WWE övnek. Tiszteli továbbá, hogy minden alárendelt a bajnoksága érdekében – beleértve a családját is.  Ezáltal pedig, megbukott, mint családapa. Joe tisztázza, hogy a családja vissza fogja kapni AJ-t, de csak miután Joe darabokra szakította az általa felépített SmackDownt, és elhódította tőle a WWE övet.

Jeff Hardy következik, mégpedig azon egyszerű oknál fogva, hogy megtorolja sérelmeit Ortonon. Ki is hívja a ringbe, Orton jön, ám közben Nakamura mér csapást Hardyra. Kinshasa-veszély, de Orton az útjába áll. Nakamura mérlegel, nem támad Ortonra, aki végül szabaddá teszia terepet. Villan a Kinshasa, amellyel teljesen harcképtelenné válik Jeff. Innentől már könnyű préda Randynek egy újabb kiadós veréshez…

Becky osztja meg velünk, hogy egyáltalán nincs ellenére a címmeccs esetleges Triple Threatté alakulása.

Lana vs. Zelina Vega 
Lana-nak kézben volt a meccs, csak hát azok a fránya zavaró tényezők.. Először Almas avatkozott be, majd Aiden English. Aiden eltakarította az útból Almast, ám Zelina ezt kihasználva kopogtatta a leblokkolt Lana-t.

Daniel Bryan következik, meglehetősen feltüzelt állapotban azok után, hogy Miz csúnyán rászedte őt múlt héten.

Bryan felhozta az Evolution PPV-t, majd párhuzamokat vont, főként Mizt illetően. Egyszer lépünk kettőt előre, utána vissza egyet. Ahelyett, hogy Miz férfi módjára rendezte volna vele a konfliktusukat, ismét falat húzott maguk közé a saját biztonsága érdekében. Tette ezt Maryse-szal, és valamivel, amiről mindenki azt hitte, hogy a tulajdon gyermeke. Miért? Mert ő is tudja, hogy egy tisztességes harcban Daniel megsemmisítené őt. Ha Miz szerint téved, jöjjön és bizonyítsa be.
Miz a kivetítőn jelenik meg, s úgy véli nem ártana realizálni Bryannek, hogy hol van és hogy kivel beszél. Mizt, most sokkal inkább foglalkoztatja valóságshowjuk második epizódja, miután a debütáló rész a USA Network elmúlt hét évének legnézettebb műsora lett a műfajban.
Bryan szerint, mindezzel csak azt bizonyítja, hogy egy gyáva alak.
Miz cáfol, és emlékeztet az ominózus Talking Smackre, ahol fordított szereposztásban semmi sem történt, Bryan hozzá sem ért, helyette inkább megfutamodott.
Bryan szerint a különbség közöttük, hogy ő szenvedélyből műveli, amit Miz hírességért. Az álma, hogy előadóból Hollywood-i sztár lesz, a múltban már bekövetkezett néhány emberrel, akik ráadásul jobban voltak nála. Sosem lesz olyan jó, mint The Rock, de még csak olyan sem, mint John Cena. Nagyszerű WWE Szupersztárként sem fogják emlegetni, hisz túl puha hozzá. Bryan ezt követően fogja magát, és kihívja Mizt a SummerSlamre.
Miz szerint ugyanaz a kotta.. Daniel szimpátiát generál, felhozza a családot, majd jól megverik és kezdjük előlről. A Yes Movementnek azonban vége, éppúgy, mint a Team Hell No-nak, vagy Daniel karrierjének. Miz azt javasolja, hogy hagyja Daniel lejárni a szerződését, és menjen vissza tornatermekbe szórakoztatni, ugyanis a többségnek elege van belőle, és csak egy rimánkodó kisgyereket látnak benne.

Charlotte Flair vs. Carmella 
Kimondottan szórakoztató mérkőzést figyelhettünk a főeseményen. Carmella mindent, de még annál is többet tett a győzelem érdekében. Charlotte azonban felülkerekedett a nehéz pillanatokon, és végül a Figure Eighttel feladatta Carmellával az összecsapást.

Becky nagyon nem volt megelégedve azzal, amit látott, s amit így elviselni kényszerül a SummerSlamen. Barátnője ismét reflektorfénybe került, nem kis mértékben befolyásolva ezzel az ő győzelmi esélyeit.

Folytatás jövő héten, amikor a címvédő WWE Bajnok is visszatér majd!

8 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, július 31. – Bizonyítási vágy” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nekem ez a Bryan vs Miz dolog kicsit budos. A szocsatabol megint Miz jott ki jobban es azt erzem, csak huzzak az idot addig, amig ki nem derul, hogy Bryan alair vagy sem. Es ha esetleg nem, akkor alaposan megbuntetik erte, a Miz at fog gazolni rajta. Ezt erzem az eddigiek alapjan. Ugyanakkor En magam nem szeretnem ha Miz nyerne, az O karaktere ezt el tudja viselni. Bryan-e viszont nem. De azt hiszem ha Bryan marad, akkor ez csak az elso csatajuk es ezt behuzza Bryan. Ha nem, akkor legyaluljak ot rendesen.

  Kedvelés

 2. Azért megmosolyogtat, hogy amilyen szerencsétlenül alakultak joe dolgai a wm-en (2/2-t kihagyni kényszerült), olyan szerencsésen alakulnak neki a summerslamen.
  A tavalyi universal meccs után idén egy wwe bajnoki meccsben fog szerepelni.
  Ráadásul ez egy egyéni meccs lesz, a wwe jelenlegi legsikeresebb előadója aj styles ellen, aki a legtovább uralkodó wwe bajnok punk óta.
  🙂
  Végre olyanok vannak az öv közelében, akik tényleg megérdemlik.

  Kedvelés

 3. Nekem most kicsit fura ez a tag részleg…..a sanity lenntaz usok is háttérbe szorultak és tudom hogy nem lehet mindenki a csúcson és hogy a bar megérdemelné az öveket de én ezt a new dayt már nem nyomnám annyira smacken…..mert kb minden öv freudban benne voltak és nekem kezdenek unalmasak lenni cseppet…..

  Kedvelés

 4. remélem az lesz a vége hogy jön egy Becky heel turn és az evolutionra kapunk egy Charlotte vs Beckyt az övért

  Lana táncikálását fáj nézni annyira kellemetlenül tehetségtelen (ebben is)

  az US övhöz a 3as feud érdekesnek tűnik de nagyon erőltetett is egyben
  az az ember érzése hogy Nakamura csak azért kell oda mert neki nem találtak ellenfelet így hirtelen
  az mindegy hogy Orton és Hardy egymással vannak elfoglalva és le se szarják az övet

  Kedvelés

  1. Hát igazából nakamura ellen nem is nagyon tudnának kit küldeni max almast vagy rusevet de ők meg egymás ellen feudolnak…..a heel ortonnál továbbra sincs menőbb viszont csak remélem hogy carmellától elszedik az övet és a becky charlotte nem öv nélküli feud lesz úgy hogy carmella meg marad bajnok……

   Kedvelés

   1. ezért lenne jó ha hosszútávra terveznének
    és igazából a Bryan-Hardy-AJ hármason kívül nincs komolyan vehető face a smackdownon
    ha a new dayből nem megy senki az övért akkor nem tudom kit fognak találni a jövőben erre
    max ha az NXTből jönne Black vagy Gargano

    Kedvelés

 5. Nagyon remélem hogy Charlotte bekerült a címmeccsbe, nem ő nyer. Eleget volt már bajnok, itt az idő hogy Becky legyen huzamosabb ideig. Neki kell nyernie!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!