SmackDown LIVE Összefoglaló, június 12. – A PPV küszöbén

Memphis városa, vagyis Tennessee állam szolgál otthonként a SmackDown számára, mindössze öt nappal a Money In The Bank előtt. Kezdésként máris a dolgok közepébe csapunk, hisz Paige mellett ott láthatóak a női létrameccsben érdekelt SD-s hölgyek.

Paige leszögezi; mindegyikük előtt esély nyílik arra, hogy örökre megváltozzon a karrierjük. A RAW a legjobbakat vonultatja fel, szóval Paige-nek sem volt kérdés, hogy a lehető legpazarabb összeállítást kell rittyentenie. Kvalifikáltak, ennek megfelelően kiérdemelték helyüket az ütközetben. Paige-nek mindegy ki nyer, mindaddig míg ez a személy a ringben látható négy lány valamelyike lesz.
Lana előrevíteti, hogy hazahozza a táskát.
Naomi sem gondolja másképp, hisz megnyerte a WM Battle Royalt.
Charlotte szerint csak azért, mert ő nem volt a meccsben. Felsorolja tekintélyt parancsoló sikereit, vasárnap pedig a következőre tart majd igényt.
Becky is megosztja gondolatait. Ha itt valaki nyerni fog, az ő lesz. Emlékeztet mindenkit, hogy annak idején őt draftolták elsőként a SmackDownra, s ő is lett a brand első Women’s bajnoka. Megkaparintja a táskát, beváltja, és újra bajnokká avanzsál majd.
Charlotte sok szerencsét kíván neki, de Becky nem kér belőle, mivel állítása szerint nincs szüksége rá. Hajlandó bármin és bárkin átgázolni a cél érdekében, beleértve a legjobb barátnőjét. Hello, múlt hét.
Naomi azért közbeszúrja, hogy rajtuk kívül is lesznek még hatan a meccsben.
Megérkezett az Ilconics, valamint Sonya és Mandy. Csakhamar elszabadult a pokol..

Daniel Bryan Vs. Shelton Benjamin 
Bryannek nem okozott különösebb gondot a kedd esti feladat elvégzése, feladásra kényszerítette Sheltont.

Asuka közli Paige-vel, hogy Carmellát akarja. Paige ebben a formában nem óhajtja teljesíteni a kérést, mindenesetre a kigondolt tag-meccset tíz fősre bővíti a két lány részvételével. WHAT A MAIN EVENT WILL IT BE!! 😀

The Mizt láthatjuk, méghozzá igen furcsán, bírói szerelésben. Paige meg is kérdezi tőle, hogy mégis mit művel? Miz elmondja, hogy készül a feladatára. Paige még mindig nincs képben, így Miz kérvényezi, hogy bíró lehessen a ma esti Rusev vs. Joe összecsapáson. Paige szerint, Miz nem valami jó színész. Ettől függetlenül viszont, GM-ünk tisztában van vele, hogy mi jár Mizanin fejében. Végül is, ha nehézkesen is, de engedélyezi a Moneymakernek, hogy spori legyen.

Ha Memphis, akkor Jerry Lawler. A legenda interjúvol, ráadásul nem mást, mint az immár 218 napja WWE Bajnok AJ Stylest. Jerry szerint nagyszerű volt az a múlt heti saller Nakamurának, de azért kíváncsi volna rá, hogy mi késztette erre Stylest. AJ azzal magyarázza, hogy Nakamura a bőre alá férkőzött. Bocsánatot kellene kérnie, hisz végső soron sajnálja, hogy nem csapta le az egész fejét. Vannak íratlan szabályok, és ha Nakamura nem képes betartani őket, csúnya vége lesz. AJ biztosít, hogy ő marad talpon. Úgy távozik, ahogyan érkezik; derekán a WWE övvel.

Mizt láthatjuk újra, nem csoda, hisz gyorstalpalót vesz az egyik sporitól arról, hogy mit lehet és mit nem. Nem meglepetés, hogy csak a piszkoskodáson jár az esze..

Bejelentik, hogy a SmackDown Tag Team övekért zajló meccs csak a Kickoffon lesz látható vasárnap.

Rusev Vs. Samoa Joe – Special Guest Referee: The Miz 
Rusev és Joe megleckéztették múltkor Mizt, aki most igyekezett törleszteni a maga módján. A végén kialakult kavarodásból Rusev jött ki jobban, tekintve, hogy Joe Mizt próbálta rábírni, hogy csinálja a dolgát. Villant a Machka Kick, amely sikert eredményezett Rusevnek.
Rusev létrát ragadott, kifektette vele Joe-t, majd útnak indult a táska felé. Miz megakadályozta, adott neki egy Skull Crushing Finale-t, hogy aztán leakassza és magasba emelje a táskát.
Miz biztos benne, hogy szerződést tartalmaz, de amint kinyitják látható lesz a tömérdek palacsinta.. A New Day persze jót röhög Mizen.

Jeff Hardy Vs. Shinsuke Nakamura 
Álommeccsként tekintettünk elébe, de Nakamurának fontosabb volt demonstrálni, hogy mi vár Stylesra vasárnap. Mondanunk sem kell, low blowt osztott ki Hardynak.

Carmella rendíthetetlenül hajtja, hogy neki nincs félnivalója, egész egyszerűen mert mindenkinél jobb.

Carmella, Sonya Deville, Mandy Rose, Billie Kay, Peyton Royce Vs. Asuka, Naomi, Charlotte Flair, Lana, Becky Lynch
A hölgyek tíz fős csatáját a face alakulat nyerte, miután Asuka feladásra kényszerítette Carmellát.

10 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, június 12. – A PPV küszöbén” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Miz egyszerűen zseniális tényleg most már csak a cégnek kell kimondania és valahogy ráakasztani a főövet. Egyszerűen minden megmozdulása laza és simán hoz bármit amit kérnek tőle, az utolsó pár hónapos Raw gyengélkedés egyre jobban kijön, hogy ott is a booking volt ami őt lehúzta. Egy percig nem érdekelte, hogy Joe vagy Rusev nyer, csak mivel éppen először Joe ért hozzá így persze, hogy ő rajta állt bosszút először Miz. Fiúknál borzasztó nehéz kire adni a táskát szinte mindenkire ráférne egy jó táskabeváltás, kivéve Strowman, mert ő a táska nélkül, egy tavalyi után jobb meccsen simán megverhetné Lesnart.

  Lányoknál meg Naomi és Lana alapból kuka, bocsánat a kifejezésért, de itt meg csak akkor legyen táska ha az Becky oldalán landol és mellé egy heel turn is jár mondjuk utoljára lelökve Charlotteot, mert innen leginkább ő rajta segítene az a táska.

  Kedvelés

  1. A naomi pusht én se értettem soha de az amerikaiaknak valami miatt bejön…..szegény lanában meg semmi tehetség nincs ehhez a sporthoz….és igen én is azt mondom hogy egy heel becky nagyon megérdemelné a sok éves mellőzés után vagy esetleg még egy heel sasha mert neki menne is a karakteréhez a táska de ő is csak akkor kapja meg ha értelmeset kezdenek vele nem úgy mint eddig….

   Kedvelés

   1. Belőlem is lehet az elfogultság beszél, de egyenlőre kettejükön kívül sztori szempontot nézve kettőjük közül kéne valamelyiküknek a táska. Sashat ha számolgatnom kéne szerintem nem véletlenül és nem csak tölteléknek tolták be utoljára a gauntlet meccsen.

    Kedvelés

 2. Remélem a MITB után felpörögnek a kreatívok na meg persze , hogy a táskák jó helyre kerülnek. Annyi mindent lehetne csinálni egy ilyen rosterrel napokig sorolni lehetne a jobbnál jobb ötleteket Becky heel turn, Nakamura és Asuka bajnokká avatása hétvégén. És új kihívókat rájuk küldeni , hogy legyen változatosság egyből ott van Joe / Rusev. Asukara meg mehet egy Fatal4Way Carmella/Becky/Charlotte. Miz táskanyerése majd beváltása. Almast meg küldjék rá Hardyra és nyerje meg az övet és Jeff meg kúrálja ki magát szépen. Amúgy nem úgy volt hogy lesz egy Cara vs Almas meccs ? Vagy azt máshová tervezték ?

  Kedvelés

 3. Hát azt kell mondjam hogy mostmár sokadik héten bizonyítja a smack hogy lassan ez az “A” show…..itt is vannak néha hülyeségek lásd cass promói de minden héten változatos és még érdekes is….a rawn hétről hétre vagy ugyanazok a meccsek vannak vagy a fő karakterekkel tag meccsek unalmas sztorik stb…..itt meg kb mindegyik érdekel még az aj nakamura is mivel az utóbbi időben nem rakták őket össze zavaróan vagy pl ilyen meccsek mint most is voltak….a rusev joe-nál bármelyik nyerhetett volna tolem mindkettő megérdemelte volna de nagyon meglepődtem hogy rusev behúzta(kell is neki ez a karaktererosites) úgyhogy összességében sztorikban és heti meccsekben is sokkal jobban tetszik a smack és örülök hogy legalább a raw után nem kell ezt is vegigtekerni mert bőven nézhető
  #teamblue

  Kedvelés

 4. Már csak abba bízom hogy aki megnyeri MITB táskát nem fog vele felsülni és végre valamikor láthatunk egy sikeres beváltást.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!